ИдеаХост је релативно нови домаћин веб страница који је брзо избио на сцену као сјајна опција за младе предузетнике и блогере да изграде снажно веб присуство на мрежи и повећају свој бренд. Они нуде све типичне карактеристике које видите од искусних домаћина и такође су успели да ставе своје преокрете у ствари да понуде заиста одличну услугу.


Као и увек, било који преглед хостова веб локација треба да започне питањем да ли је тај домаћин поуздан или не.

Иако је, због младости ИдеаХост-а, тешко дати тачан одговор да или не на поузданост њихове употребе као домаћина, тренутни закључак је да, они су поуздани. Дата центар који користе је са седиштем у Хјустону, ТКС и добар је као и било који који ћете пронаћи. Они такође имају независне резервне копије на две различите локације и свака локација се строго чува ради сигурности.

Са поузданошћу на начин да погледате неке од функција због којих је ИдеаХост један од најузбудљивијих веб домаћина на тржишту тренутно:

Типичне карактеристике

ИдеаХост има све типичне карактеристике које долазе са готово свим популарним домаћинима веб локација. Ту спадају ствари попут бесплатног домена, неограничене адресе е-поште, додаци из Гоогле Адвордса и Иахоо Бинга, итд. Једна од ствари која их одмах раздваја од пакета су ипак њихови маркетиншки алати.

Алати за обележавање

Маркетиншки алати које ИдеаХост нуди са својим услугама једна су од њихових интригантнијих карактеристика. Користе Гоогле алате за вебмастере који вам омогућавају да проверите различите аналитике и стекнете разумевање о томе како боље проширити свој садржај СЕО-ом. Такође је одличан алат за предузећа која желе да побољшају стопе конверзије и континуирано граде своју претплатничку листу.

Превуци и спусти Веб Буилдер

Иако већина домаћина веб страница нуди програме за прављење и повлачење веб презентација са својим услугама, врло мало њих нуди онај који је једноставан за употребу као онај који нуди ИдеаХост. Омогућавају вам да одаберете једну од њихових хиљаду већ припремљених образаца и олакшаће чак и почетнику веб буилдеру да креира нешто што је професионално и визуелно привлачно..

Једно од проблема са осталим домаћинима веб страница је да они имају мало флексибилности за понудити напредним корисницима веб хостинга. Будући да је ИдеаХост нови у индустрији, желели су да пруже прилику за већу флексибилност како би могли задовољити и напредне и почетнике. Да би то постигли, поједноставили су инсталацију свог омиљеног ЦМС-а, било да је то Јоопла, ВордПресс или Друпал.

Функције е-поште

Значајке е-поште су такође прилично типичне. Имају ваше уобичајене филтре за нежељену пошту, софтвер за проверу вируса, аутоматске одговоре итд. Када комбинујете маркетиншке алате и алатку за прављење веб локација, функције е-поште могу заправо послужити као одличан начин за покретање и раст листе е-поште. Стварање маркетиншке кампање путем е-поште не би требало бити превише тешко и са њиховим бројним функцијама.

Квалитет апликација

Тврдња за славу ИдеаХост-а је да имају неке од најбољих апликација на вебу за креирање било чега, од целовитог пословања до ниша заснованог на форуму. На основу онога што говоре стотине корисника и искуства које смо имали с тим, то је несумњиво тачно.

Лакоћа коришћења

Лако и једноставно су две речи које су снажно пошкропљене током ове рецензије. Разлог за то је зато што ћете бити тешко притиснути да пронађете једноставнијег за употребу веб локације од онога што ИдеаХост нуди. Све у вези с њим је једноставност и невероватна корисничка подршка чини ваше искуство са њима још угоднијим.

Подршка муштеријама

Врхунска корисничка подршка углавном је приоритет сваког домаћина веб мјеста. Међутим, чини се да је ИдеаХост на врху листе, колико год да им је на располагању 24-часовна помоћ корисницима. Њихов тим за подршку позивима су амерички агенти који говоре матерњи језик, а време повратка позива просјечно је у распону од 2-5 минута.

Још једна од главних услуга купца коју нуде су њихови водичи за пролазак који укључују видео записе о томе како да започнете са изградњом и развојем веб локације. Уз ове туторијале и њихово стање вештине израде веб страница, није бесмислено рећи да можете направити веб страницу професионалног изгледа за неколико сати.

Уз уџбенике и врхунску подршку за телефон, они такође нуде опцију за подршку путем е-поште и за чет. За разговор уживо ћете обично разговарати с неким о вашем проблему у року од пет минута, док је просечно време улазница за е-пошту у року од 10-12 сати. Све у свему, биће тешко пронаћи кориснији тим за корисничку подршку.

Велика могућност за предузетнике

ИдеаХост је вероватно једна од најбољих хостинг платформи за почетнике који траже приступачну платформу да своју идеју изнесу са земље. Један од највећих изазова за предузетнике који тек почиње је добијање речи о ономе што имају да понуде. Бесплатни маркетиншки алати и Гоогле Аналитицс изузетно помажу у овом проблему јер олакшавају чак и почетницима на тржишту преношење речи о вашем предузећу..

Још један разлог што је ИдеаХост одлична опција за предузетнике и мала предузећа је због једноставности функција е-трговине. Стварање интернетске продавнице је врло једноставно и они користе цПанел, што вам олакшава надоградњу током раста вашег пословања. Остале погодности њихове веб продавнице су да се лако можете интегрисати са ПаиПал-ом и сами морате одабрати сопствену корпу за куповину.

Планови и цене

Свеукупно, цене које ИдеаХост нуди су добре колико и цене. Они редовно оглашавају своје месечне опције цена по цени од 2,99 долара месечно, што је апсурдно мало за домаћина веб локације који нуди све пословне предности које чине. Иако је ИдеаХост прилично нов и можда се продаје по ниској цени да би наставили да граде свој углед, вредност коју тренутно можете добити од њихових услуга је невероватна..

Треба, међутим, разумети да ће се месечне цене разликовати у зависности од времена на који се пријавите. После обнављања рачуна са почетне цене од 2,99 УСД месечно цена се премешта на 5,98 УСД месечно за трогодишње споразуме, 7,98 долара месечно за двогодишње споразуме и 9,98 долара месечно за једногодишње споразуме. Као што видите, ове цене су и даље веома прихватљиве.

Иако вас може мало одложити чињеница да нема пробног периода, они свим купцима нуде гаранцију поврата новца од 45 дана. Тврде да вам враћају новац без обзира на разлог, а ми у прошлости нисмо нашли ниједног корисника који је имао проблема са тим..

Негативи

Једина стварна замисао за ИдеаХост је та што су они прилично нови у индустрији и још увек постоји пуно непознаница о њиховој поузданости и сигурности. До сада су се, међутим, показале да су једна од најбољих вредности било ког домаћина на вебу и чине га једноставно једноставним учинити све, од изградње и маркетинга скалабилне интернетске продавнице до стварања блога о ниши.

Иако су нови, једна од занимљивих ствари о којој ћете сазнати је да су они врло транспарентни у вези с њиховом компанијом. Не да бисте требали очекивати ишта другачије, али чињеница да вам спремно кажу да су млада и растућа компанија која се залаже за напредак и не даје вам гомилу жаргона о њиховом ‘великом искуству’ нешто је помало утјешно чути.

Завршна реч

Све у свему, ИдеаХост се брзо засадио као један од главних домаћина веб страница на вебу. Њихове бројне функције за једноставно коришћење и могућност да се за неколико сати креира професионално веб локација за е-трговину чине их савршеним за било кога почетника или блогера. Пролазни видео снимци постављају све на апсолутни ветар, а корисничка подршка која нуди је добра као и било која у индустрији.

Због добијене вредности, ИдеаХост је мудар избор.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me