На површини, ХостЦлеар изгледа као и сваки други домаћин веб локације. Они нуде многе уобичајене карактеристике, ниске цене и свакодневну подршку за коју већина других домаћина тврди да има. Међутим, постоји неколико ствари које раздвајају ХостЦлеар од њихове конкуренције и чине их главним избором и огромном вредношћу као домаћина веб локације.


Прво питање на које треба поставити одговор и одговорити приликом разматрања домаћина је: “Да ли су поуздани?”

Домаћин који није поуздан је онај којем се једноставно не може веровати као опција, посебно ако планирате да покренете мало предузеће на својој веб локацији. Чак и мање грешке и промашаји на радару могу изазвати потенцијалне посетиоце и потенцијалне купце да напусте вашу веб локацију и више се не врате. Губитак важних података такође може узроковати непоправљиву штету вашем бренду или компанији.

Срећом, ХостЦлеар дефинитивно пролази овај тест. Поред многих сведочења које су добили од купаца који годинама користе њихове услуге, они такође могу да тврде да су њихове услуге домаћин из врхунског дата центра. Сигурност и заштита коју нуде пружају готово свим хостинг компанијама у индустрији.

Пошто су прошли тест поузданости, погледајмо њихову цену и бројне функције које нуде:

Главне карактеристике

Карактеристике које пружа ХостЦлеар прилично су опсежне и покривају скоро све што ће почетнику или просечном кориснику веб локације требати да покрене, изгради и развија своју веб локацију. Ево неких најважнијих ствари које нуде:

Употреба цПанела

Једна од главних особина поверења у ХостЦлеар као домаћина ваше веб локације је да је контролна плоча коју они користе врло пријатна за кориснике. цПанел, контролна табла коју користе, једна је од популарнијих опција на вебу. Разлог за то је зато што вам омогућава лако кретање кроз различите аспекте вашег вебсајта, па чак и инсталирање нових програма на вашу веб локацију.

Без обзира да ли желите да брзо и лако учитавате и преузимате датотеке или администрирате своје домене, цПанел има све што је потребно да бисте били што ефикаснији када покрећете веб локацију.

Подршка муштеријама

Главни разлог што је ХостЦлеар успео да брзо развије једну од највећих и најбољих репутација у индустрији веб локација је због невероватне корисничке подршке. Ако сте нови власник веб странице, покушај да сами схватите која је улога могу бити апсолутна ноћна мора.

Из тог разлога, ХостЦлеар нуди подршку 24 часа дневно. Иако многи други могу тврдити да нуде свакодневно корисничку подршку, брзо је постало јасно да је ХостЦлеар један од ретких који би заправо могао да испуни то обећање. Просечно време одзива за подршку карата је мање од једног сата, што се у овој индустрији не може чути. Нуде три различите врсте подршке, укључујући е-пошту, чет уживо и телефон.

Додатна предност њихове корисничке подршке је то што њихов тим за подршку телефонима говори матерњи енглески. Ово може бити апсолутно слање бога за власнике веб локација које су људи навикли да ставе на чекање и не могу да разумеју. Имају чак и видео записе за путовање и мноштво корисних чланака и за напредне и за почетнике домаћинске кориснике.

1-кликом Инсталлс

Рад са хостом може отежати стварање новог садржаја или ефикасну дистрибуцију тог садржаја на вашој веб локацији. Опције инсталације од 1 клика које ХостЦлеар нуди омогућавају вам лако додавање блога, ЦМС-а или чак креирање форума на вашој веб локацији. Чињеница да ХостЦлеар такође може да послужи као програмер за веб локацију значи да имају много више корисничких функција које корисници могу да користе у односу на већину веб локација.

Неограничене адресе е-поште

Иако многи домаћини широм веба нуде неограничене адресе е-поште, контролна табла коју ХостЦлеар користи олакшава употребу чак и неискусним власницима веб локација. Једна од потешкоћа са којом се суочавају многи почетници корисника веб локација је да се збуне око тога где треба ићи и како тачно раде различите ствари. ХостЦлеар пружа лако следити смернице, па чак и пружа видео записе са обуком како би вас водио кроз кораке неопходне за креирање и коришћење различитих адреса е-поште..

Додаци

Сваки домаћин на Интернету је почео да нуди додатке као помало маркетиншки алат за додавање вредности својим услугама и повећање броја конверзија. ХостЦлеар, међутим, нуди пуно додатака које друге веб локације немају. Иако се може променити, главни додаци које нуде укључују 100 УСД за Гоогле Адвордс, 100 УСД Иахоо Бинга! Кредити за огласе, 1 ГБ простора за складиштење у облаку на Јуст Цлоуд-у и тона сјајних алата за блогање ВордПресс-а. Они такође оглашавају своју употребу цПанела као „екстра“.

Све у свему, додаци које нуде су заправо нешто више од онога што нуди већина других веб локација.

Сите Буилдер

Једна од најсјајнијих карактеристика коју ХостЦлеар има у свом арсеналу је њихов веб дизајнер. Чак и ако сте потпуно нови у изградњи веб страница или радите са домаћином веб локације, коришћење њихових алата за прављење веб страница требало би да постане лагано. Поред тога што олакшава израду сопствене веб странице, алат за прављење веб локација такође нуди додатне маркетиншке алате који вам могу помоћи да свој садржај пласирате на циљно тржиште.

Негативи

Ако постоји негативан став за ХостЦлеар, чини се да, када се користи њихов алат за прављење веб локација, њихове укупне карактеристике и изглед се више брину за почетника корисника веб локације, него за некога ко је напредан у том процесу. Функције су више него довољне за просечног или почетног корисника, али напредни корисници који траже нешто са мноштвом опција и интензивнијим функцијама можда ће желети да потраже негде другде.

Ако ипак потражите негдје другдје, треба нагласити да ћете више него вјероватно плаћати много већу цијену. Очекујте да платите бар двоструко или троструко више што ХостЦлеар нуди за напреднију, али упоредиву услугу.

Још један благи негатив у вези са ХостЦлеар-ом је тај што они немају другачије планове за кориснике. Многи сајтови имају планове хоста посвећени различитим потребама корисника, док ХостЦлеар нуди само један план. Једина стварна опција у том плану је бирање између цПанела и њиховог градитеља веб локација. Такођер треба напоменути да, кад одаберете или цПанел или градитеља веб страница, не можете прећи на други.

Планови и цене

Цена ХостЦлеар-а је врло слична оној коју ћете пронаћи на већини хостинг места. Иако је главна цена коју оглашавају тачно око 6 УСД месечно, они нуде и редовне попусте од чак 50% од редовне цене.

Вриједност коју пружа ХостЦлеар дефинитивно је већа од 80% домаћина тамо. Сјајне и једноставне функције које пружају и посвећеност да будете ту за вас уз корисничку подршку 24 сата дневно, краду вам оно мало новца што ћете платити за њихову услугу..

Завршна реч

Све у свему, вредност коју пружа ХостЦлеар напросто је једнака ниједној. Постоји врло мало негатива о којима се може говорити када је у питању њихова услуга и чини се да њихова листа карактеристика није бескрајна. На крају дана, међутим, њихова способност да се задовоље и напредним и почетницима веб хостинг рачунара раздваја их од својих конкурената..

Ако тражите веб хост с великом вриједношћу, тешко је противити ономе што ХостЦлеар може понудити. Дефинитивно би вам било у најбољем интересу да им помогнете да ли желите да пренесете са свог тренутног домаћина или направите нову веб локацију јер купцима они чак нуде гаранцију поврата новца..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me