Хеарт Инетрнет УК веб хостинг рецензија

Хеарт Интернет из више разлога је доспео на врх британске табеле за преглед веб хостинга. Они су 100% хостинг компанија са седиштем у Великој Британији, што значи да од тога добијате све предности – дата центар са сједиштем у Британији за брзу доставу садржаја и техничку подршку у кући спреман за решавање свих проблема 24к7. Више о Хеарт Интернет-у погледајте у доњем прегледу.


Хеарт Интернет
УПТИМЕ
999
БРЗИНА
994
ПОДРШКА
982
ЦЕНА
938
КАРАКТЕРИСТИКЕ
983
ЗЕЛЕНА
940
ИНОВАТИВНО
988

Врхунска технологија. Сервери Хеарт Интернет-а налазе се у најсавременијим центрима података у Великој Британији. То осигурава врло низак пинг и брзу испоруку вашој британској публици. Њихова хостинг платформа је у потпуности избалансирана, што значи да остале веб локације никада нису поуздане у једном серверу и не успоравају скокови у промету. Резултати статистике су такође заиста импресивни Нетцрафт, Хеарт Интерент има 100% продужења у последњем месецу и 99,98% у прошлој години са 99,82% успешних захтева.

Хеарт Интернет нуди све врсте хостинг планова од заједничког хостинга до виртуелних приватних сервера и наменских сервера. То је разлог зашто је веома скалабилан и ако ваш блог или продавница постане велика, лако ћете се лако пребацити на већи сервер. Овде можете видети заједничке планове за хостинг. Препоручујемо план „Хоме Про“, јер вам омогућава више простора за рад. Долази са неограниченим простором, пропусним опсегом, базама података и фтп налогима. Омогућава и приступ свим функцијама е-трговине и инсталацијама апликација као што су Вордпресс, Јоомла или Магенто за 1 клик које су одличне за почетнике. Овде можете да упоредите све дељене функције хостинга које нуди Интернет Интернет.

Подршка је једна од најважнијих карактеристика при избору хостинга и Хеарт Интернет има сјајну подршку. Техничко особље из Велике Британије са 100% основа може решити било које проблеме. Имају опцију Ливе Цхат, британски телефонски број и систем улазница за подршку. Доступан је 24к7к365 и долази бесплатно са било којим хостинг планом који одаберете. Подршка ће чак мигрирати ваш садржај бесплатно са старог хостинга (осим на Стартер Про хостингу, који кошта 9,99 £)

Што се тиче цене, Хеартинтернет може бити прилично скуп. За £ 2,99 / м можете добити Стартер Про који је у реду и са њим сте добили све предности технологије и подршке са Хеарт Интернет-а, али има и многа ограничења. Да бисте искусили сву слободу и сјајне карактеристике које пружа овај хостинг провајдер вам препоручујемо Хоме Про план, који износи £ 9,00 / м, али има неограничен простор и ширину појаса, тако да о томе никада не морате бринути. Можете тестирати услугу и видети да ли вам се допада будући да сви заједнички планови хостинга долазе са гаранцијом поврата новца од 30 дана.

Други критеријуми које користимо за процену хостинг компанија су прегледи њихових купаца. Хеарт Интернет има ПЦ Про Авардс Бест Веб Хост – 2013, а 97% њихових читалаца препоручило би ово гостовање својим пријатељима. Можете и наставити Твиттер и проверите шта прави људи кажу о Хеарт Интернету.

ПОСЕТИТЕ хеарт лого И ПРИЈАВИТЕ ПЛАН СА ПОПУСТОМ

хеарт интернет

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • Бесплатно постављање и пренос (са Хоме Про планом и изнад)
 • Неограничен промет, е-поруке, ДБ-ови (са Хоме Про планом и изнад)
 • УК Датацентер
 • Проширена контролна табла
 • Нови брзи сервери са одличним перформансама
 • Само поштанске кутије од 400 МБ, веће доступне за додатне трошкове
 • Старт Про (најосновнији план) хостинг хостинг план нема пуно техничких спецификација, зато се пре куповине обавезно прегледајте и будите сигурни да задовољава ваше потребе.

Подршка

 • Тим из области кућних технологија са сједиштем у Великој Британији
 • Подршка за телефон у УК и Ливе Цхат
 • СисАдминс ће се бринути за ваше карте у року од 1 сата током радног времена и максимално 24 сата.
 • Подршка је сјајна, овде нема падова.

Цене

 • 30 дана гаранције поврата новца
 • Флексибилни планови
 • Имајте основни план који је релативно јефтин
 • Почиње од 2,99 £ / месечно.
 • План који долази са свим карактеристикама је 9,00 £

Бацкенд Ревиев

Хеарт Интернет има прилагођену контролну таблу која је доступна и за мобилне уређаје тако да можете да управљате својим веб локацијама у покрету. Много апликација од 1 клика за брзе инсталације и тона бесплатних предложака и графике које ће се користити при изради веб странице. Ту је и алат за прављење веб локација и листа спецификација свих технологија које можете видети овде у табели упоређивања планова за хостинг.

Ево неких од услуга веб хостинга које смо прегледали и препоручили бисмо вам:

1.Ситегроунд 2.Годадди 3.ТСОХост.цо.ук

а овде можете прочитати најбоље критике о веб хостингу у Великој Британији и наш Топ ВордПресс хостинг у Великој Британији

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map