Гаранција за поврат новца БлуеХост (детаљи)

Много компанија које пружају услуге хостинга нуде гаранцију поврата новца, али када покушате да вратите свој новац, они ће вас изненадити ужасном службом за кориснике и бесконачним тркањем, уз споро одговарање на ваше упите подршке и телефонске позиве..


Заслужујете много боље од тога! На крају крајева, ви сте купац који плаћа, улажући њихово поверење у замену за квалитетно искуство хостинга које обећавају.

Зато и даље истражујем, тестирам и преиспитујем хостинг компаније на овој веб локацији ВебХостингПланГуиде.

Срећом, постоји доста компанија које заиста поштују гаранцију поврата новца и враћају вам новац на време у случају да нисте задовољни њиховим услугама. БлуеХост је један од њих.

С БлуеХост-ом можете у било којем тренутку да откажете свој рачун за повраћај новца. Ако дође након првих 30 дана, извршиће надокнаду за повраћај новца током броја месеци које нисте користили.

Ако још немате БлуеХост налог, идите на ввв.БлуеХост.цом и кликните на дугме „започните одмах“. Ако користите ову везу, добићете најнижу цену и БЕСПЛАТНИ домен такође.

Ако још нисте спремни да одаберете домаћина, можда ћете желети да упоредите и наше најбоље типове или испробате хостинг квиз да бисте добили прилагођену препоруку за хостинг.

Како функционира гаранција БлуеХоста?

Као што је раније споменуто, задовољство купаца је главни приоритет БлуеХоста и они су уверени да ћете бити задовољни њиховим услугама. Али ако испробате њихове услуге и утврдите да не задовољавају довољно ваше потребе, можете у било којем тренутку да откажете свој рачун за поврат, с обзиром на следеће:

 • Ако у року од 30 дана откажете свој БлуеХост рачун, добит ћете пуни поврат.
 • Добићете поврат новца током остатка термина хостинга ако га откажете након 30 дана.
 • Накнаду за домену не можете рефундирати ако се пријавите на БлуеХост и региструјете домен. Ово ће покрити трошкове БлуеХоста, као и осигурати да нећете изгубити име домена. Слободно можете да пренесете своју домену након потребних периода закључавања или је можете једноставно усмерити негде другде, у зависности од жеље.
 • Гаранција за поврат новца БлуеХоста односи се на све њихове планове хостинга, али није применљива на већину додатних производа попут домена.

Гаранција за поврат новца један је од најважнијих фактора који требате узети у обзир при избору веб хостинг провајдера. То представља велику предност за оне који су још увек несигурни у вези са веб хостом и само желе прво да тестирају воде. Компаније које пружају услуге веб хостинга са гаранцијом поврата новца купци често преферирају јер им то даје сигурност да њихов новац неће отићи у потпуни отпад.

Ограничења / правила / одредбе о којима би требало прво да знате:

Када тражите повраћај новца, знајте да ће постојати одређена ограничења и други услови. Али ови услови су разумни, тако да не требате да се бринете о њима. Ево још важних детаља које треба да знате о гаранцији повраћаја новца БлуеХост:

 • Гаранција за поврат новца БлуеХоста односи се само на веб хостинг. Остале накнаде повезане са ССЛ цертификатима, СЕО пакетом, именима домена или приватношћу домена НИЈЕ покривено.
 • Потпуни поврат новца можете добити ако сте отказали рачун у прва три дана од регистрације. Можете затражити повраћај свих накнада. Ако желите да региструјете домен на вашем налогу, биће вам наплаћено 14,99 УСД.
 • Накнада за име домена биће вам наплаћена након прва три дана од регистрације.
 • Купци могу отказати услуге у било којем тренутку.
 • Не можете тражити поврат новца ако је ваша веб локација користила било који забрањени акт на БлуеХост-у. Ови акти укључују непристојне радње, кршење права интелектуалног власништва, непристојност, кршење поверљивости, хаковање и друго.
 • На вашем БлуеХост налогу нема никаквих терминских обавеза, нема скривених накнада или казнених бодова за рани прекид мандата.

Како могу отказати претплату на БлуеХост?

Отказивање претплате на БлуеХост је једноставно и лако. Потребно је само да проследите свој захтев за раскид на биллинг@блуехост.цом. Њихово особље можете контактирати и путем следећег броја: (888) 401-4678. До њих можете доћи и путем цхата уживо. Овај захтев можда захтева верификацију вашег власништва над рачуном који отказујете.

Можете да откажете свој рачун у различитим периодима. БлуеХост пружа различите поступке поврата новца за различите периоде отказивања.

 • Прекид претплате у року од 3 дана од почетне регистрације. Ако одаберете ову опцију, можете добити пуни поврат новца. Ово не укључује остале накнаде плаћене неповратним услугама. Али будући да БлуеХост нуди име домена бесплатно, купци се могу одлучити задржати власништво над њим уз додатну накнаду од 14,99 УСД.
 • Прекид претплате након 3 дана, али пре 30 дана од првобитне регистрације. Овом опцијом још увек можете рефундирати сав новац. Али, за разлику од прве опције, сада је обавезно да задржите власништво над вашим именом домена. То значи да морате платити 14,99 УСД.
 • Прекид претплате након 30 дана од првобитне регистрације. Ова гаранција за повраћај новца омогућава купцима да откажу свој хостинг рачун у било којем тренутку. Купци могу добити одобрени поврат новца само ако откажу рачун након 30 дана. Овај повраћај је и даље искључен из других неповратних накнада и плаћања домене.

Или можда радије имате могућност месечног плаћања? Цена је скоро дупло виша од цене коју бисте платили ако имате 12 месеци унапред, али ХостГатор нуди опцију месец до месец.

Потребна месечна уплата?

Већина хостинг компанија (укључујући БлуеХост) приморава вас да платите 1 годину или више унапред.

Можете минимизирати своје трошкове и финансијски ризик одабиром добављача хостинга који је довољно самопоуздан у својим услугама да вам понуди месечна опција плаћања. ХостГатор нуди месечне и месечне опције плаћања за све њихове планове, а сви планови долазе са 45-дневном гаранцијом поврата новца.

Поред тога, данас можете да искористите купонски код БУИЛДПАТХ да бисте 60% снизили све хостинг планове од ХостГатор-а!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map