Хеј, Јохнни овде.


Као што сам сигуран да знате, на овој се веб локацији одувијек радило о веб хостингу, веб дизајну и развоју.

Па зашто пишем о ДИИ систему кућне сигурности на веб локацији за преглед веб хостинга?

Мислим да су недавна дешавања у технологији кућне сигурности и „Интернета ствари“ (ИОТ) заиста цоол.

У 2015. години више власника кућа повезује и контролира уређаје у нашим домовима. Као део ове револуције, нова врста компанија које се баве заштитом кућа револуционирала је сигурност куће (извини, АДТ). С тим у вези, ево мог прегледа система кућне сигурности компаније ФронтПоинт:

Фронтпоинт безбедносни систем: шта треба да знате

Ваша породица, имовина и сигурност неке су од најважнијих ствари које вреди заштитити. Међутим, са повећањем стопе криминала у већини области, обезбеђивање потребне заштите може бити изазов – осим ако немате квалитетан и врхунски безбедносни систем …

Тржиште је тренутно преплављено сигурносним системима, али не функционише сваки систем на исти начин. Ако заиста тражите систем заштите у кући који вреди улагања, онда су безбедносни системи које нуди Фронтпоинт идеално решење. Испод је преглед карактеристика система, предности система и свих других релевантних питања.

О Фронтпоинт-у

Пре улагања у било који производ, посебно онај који ћете користити да бисте заштитили свој дом и породицу, увек је корисно разумети врсту компаније од које размишљате да купите. Фронтпоинт је релативно нов у послу заштите куће.

Компанију је 2007. основала група стручњака за кућну сигурност, од којих су сви желели да примене оно што су мислили да ће бити револуционарне промене у индустрији кућне сигурности. Успех Фронтпоинт-а се у великој мери ослања на његову способност да пружи ефикасну технологију, висококвалитетну услугу купцима и изгради поверење потрошача у бренд и систем.

Три главна пакета сигурносне опреме које можете одабрати

Када погледате сигурност Фронтпоинт-а, примијетићете да постоје три главна пакета сигурносне опреме које можете изабрати.

 • Стандардни пакет: За улагање од 99 долара можете се одлучити за стандардни пакет. Стандардни пакет укључује бежични управљачки панел који има везу до ћелије, бежични сензор кретања, даљински управљач за кључеве, знак дворишта и пет налепница прозора, и два бежична сензора за врата или прозоре.
 • Побољшани пакет: Побољшани пакет кошта 164 долара и помоћу овог система ћете добити стандардни контролни панел који укључује везу на ћелији, два бежична сензора за врата или прозоре, бежични сензор кретања, детектор дима и топлоте, даљинац за кључеве и знакове дворишта и налепнице прозора.
 • Пакет осветљења: Пакет расвете кошта 199 долара и укључује најпопуларнију опрему из стандардног и унапређеног пакета, контроле за два светла у вашем дому. Помоћу овог система добијате бежични управљачки панел са ћелијском узлазном линијом, два сензора бежичних прозора, сензор покрета, двије бежичне управљачке лампице, даљински управљач за кључеве и знак за двориште и пет налепница на прозорима.

Свеукупно, иако ће се трошкови самог безбедносног система разликовати, ови пакети су једнократна улагања која можете да купите када се пријавите на Фронтпоинт-ов безбедносни систем. Ако је ваш дом велики или ако захтева додатне мере опреза, можда бисте требали размотрити или побољшану или лагану верзију. Испод су бројне функције које можете очекивати када инвестирате у Фронтпоинт Сецурити систем.

Опрема за кућну аутоматизацију

Фронтпоинт Сецурити има много функција, али једна од најпогоднијих за било коју власницу куће је систем кућне аутоматизације и опрема коју компанија пружа.

Систем кућне аутоматизације је облик технологије који вам омогућава даљинску контролу свега што има везе са вашим домом, као што су браве, врата, термостат, светла и још много тога.

Они који се придруже Фронтпоинт Сецуритиу могу контролисати уређаје у свом дому путем мобилног телефона, таблета или лаптопа. Са системом кућне аутоматизације не само да можете да осигурате да је ваш дом заштићен 24/7, већ ћете моћи да управљате својим домом док сте ван.

Гео Сервицес

Гео услуге су технолошка карактеристика коју не пружају многе компаније за кућну заштиту својим клијентима.

Фронтпоинт је јединствен у овом погледу и свакако се исплати искористити ову могућност. Гео услуге су врста технологије која вам омогућава да побољшате везу са кућом. Кроз систем можете створити „геофенце“ око подручја вашег дома. То невидљиво подручје које конфигуришете у Фронтпоинт-овој апликацији у суштини је подручје које је означено као потпуно безбедно.

Ако ви или било шта прођете кроз гео ограду, тада ће превладати сигурносна правила која имате. Ова врста подешавања је оптимална функција ако желите да појачате и надгледате сигурност свог дома. Неколико најчешћих подешавања која можете да примените са Гео сервисом укључују:

 • Видео снимање
 • Аутоматизација термостата
 • Обавештење о аларму

Такође, систем гео услуга и већи део апликација Фронтпоинт су компатибилни са иОС и Андроид уређајима, тако да без обзира на то шта имате, и даље ћете моћи да надгледате и контролирате безбедност свог дома..

Опције надзора

Врло мало компанија за заштиту кућа иде на дужину коју Фронтпоинт чини да би заштитио ваш дом. Већина сигурносних система куће пружаће само стандардне станд-уп камере за праћење вашег дома док нисте код куће.

Фронтпоинт иде изнад и даље пружајући фотоапарате који имају изузетно корисне могућности као што су помицање и нагибање. Поред тога, ако вам је потребна безбедност напољу, али унутар параметара вашег имања, Фронтпоинт ће вас покрити њиховим линијама вањских камера.

Мониторинг пакети

Разноликост и спектар избора увек је предност при избору система кућне сигурности.

Поред пакета опреме који Фронтпоинт има на располагању, компанија поседује и три система за праћење које можете изабрати између…

 • Мониторинг заштите
 • Интерактивни мониторинг
 • Ултимате Мониторинг

Сваки од ових система нуди оптималну заштиту, али главна разлика између три система је та што за разлику од Мониторинг Мониторинг-а, који је најједноставнији систем, Интерактивни и Ултимате Мониторинг вам пружају инстант упозорења у вези са опасностима од пожара и животне средине..

Такође ћете имати на располагању систем подршке за безбедност у животу, професионални надзор који постоји 24/7 и бројне интерактивне функције као што су контроле светла, даљински приступ и контрола, упозорења путем е-поште и текста, упозорења о паду и разбијању. Све у свему, ако тражите нешто напредније од основног плана праћења заштите, онда су интерактивни и крајњи надзор главни избор.

Цене и ризик

Када бирају систем заштите у кући, једно од првих својстава које многи људи мисле је структура цена – и то у праву.

Кућни безбедносни системи су инвестиција, али ако ћете новац одложити, можда бисте то могли учинити и у компанији са којом се осећате пријатно за рад и која вам пружа функције и могућности које тражите систем кућне сигурности. У погледу цена Фронтпоинт-а можете очекивати следеће:

 • Три плана су доступна, почевши од 34,99 УСД месечно и до 49,99 УСД месечно
 • Укључено је 30-дневно бесплатно пробно раздобље – тако да ако нисте задовољни оним што добијате, можете да га вратите без икаквих трошкова

Генерално, иако Фронтпоинт може изгледати помало прилично у поређењу с другим системима кућне сигурности, важно је разумјети разлоге иза структуре цијена.

За разлику од других безбедносних система који раде на фиксним или широкопојасним мрежама, Фронтпоинт је безбедносни систем који је у потпуности бежичан коришћењем ћелијских система. Са бежичном технологијом добијате оптималан ниво заштите, што је вредно и мало надограђене цене. Поред тога, као што је већ поменуто, компанија нуди 30-дневно пробно раздобље без ризика. Ако нисте задовољни, можете да вратите опрему и вратите свој новац бесплатно.

Након инсталирања Фронтпоинт-а

Сигурносне системе Фронтпоинт-а можете инсталирати ви или стручњак. Ако се одлучите за професионалну инсталацију, плаћа се накнада.

Ако се одлучите за инсталацију Фронтпоинт-а, компанија има још једну одличну карактеристику и то су њена стална унапређења сигурности. У суштини, Фронтпоинт увек надограђује своје технолошке системе. На пример, тренутни купци који користе компанијску контролну таблу Симон СТ могу да се надограде на контролну таблу ИК-овог додирног екрана компаније Колсис која им пружа високо напредну технологију кућне заштите..

Осим надоградње система, компанија такође ради на ажурирању опреме као што су сензори, камере и још много тога. Стога, са Фронтпоинт-ом, можете бити сигурни да добијате најновије и најбоље када је у питању безбедносни систем.

Недостаци

У цјелини, Фронтпоинт је тип система кућне сигурности који је вриједна инвестиција. Међутим, као и сви сигурносни системи, постоји низ недостатака којих бисте можда требали бити свјесни.

 • Опрема није покривена доживотном гаранцијом. Уместо тога, сва опрема има гарантни рок од три године
 • Ако одлучите да то урадите сами, инсталирање сигурносног система Фронтпоинт-а самостално може бити изазовно ако немате искуства са “уради сам”.
 • Компанија има 28 жалби против тога на Беттер Бусинесс Буреау. Међутим, ако се распитате, компанија ће вам послати одговор и објаснити околности
 • ФронтПоинт је релативно нова компанија у индустрији кућне сигурности (основана 2007)

Општа препорука

Укратко, чак и ако не постигне савршен 10/10, Фронтпоинт је безбедносни систем квалитета и услуга праћења у које вреди инвестирати..

Купци су углавном задовољни нивоом услуге и сигурности коју компанија пружа. Редовне надоградње, висококвалитетна опрема, даљински приступ и бежична технологија чине Фронтпоинт сигурносним системом који ће заштитити ваш дом на најбољем могућем нивоу.

Поред тога, ништа не може надмашити 30-дневно бесплатно суђење које ризикује компанија. Таква флексибилност и брига за купце нису утемељени у индустрији, па је најбоље да је искористите док је доступна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me