ФатЦов може пружати услуге потребне за појединачне веб странице, блогове као и за мала и средња предузећа. Нуди врло разуман веб хостинг план који може задовољавајуће покренути веб страницу. ФатЦов такође садржи апликације које вам могу помоћи да правилно поставите веб блог или га побољшате. Такође укључује алате или апликације за е-трговину које компаније сигурно могу да искористе.


ФатЦов може пружити сав софтвер потребан њиховим пословним купцима за изградњу њихових онлајн продавница. Овај софтвер може да садржи мрежне каталоге, колица за куповину, наменске менаџере пројеката као и ССЛ портал за плаћање на коме су интегрисане опције плаћања ПаиПал-ом и кредитном картицом. Овај пружатељ услуга хостинга такође обезбеђује да се успостављање интернетске продавнице врши брзо и лако, тако да ће купци своју е-трговину радити на Ворлд Виде Вебу поред тога.

Које су алатке за е-трговање помоћу којих можете искористити ФатЦов?

Ако сте одлучили да добијете ФатЦов-ову услугу и помоћ при постављању ваше веб продавнице, нећете добити само одређени алат за е-трговину, већ и бројне од њих који могу помоћи посетиоцима ваше веб странице да лако и без већих куповина на мрежи, то такође значи додатну продају и приход за вас. Ниже набројани су неки од веома битних алата за веб локације на мрежи.

 Колица за куповину

Овај алат ће помоћи купцу да без проблема изабере потребан производ. Такође, процес исплате чини ефикаснијим, јаснијим и сигурнијим. Кошарица такође осигурава да је купац одабрао и наручио прави производ и осигурава да детаљи испоруке имају одговарајућу поставку. Овај алат неће имати користи само купцима, већ и вама као продавцу. То ће вам омогућити да пратите залихе ваше залихе или интернетске продавнице. Стога лако можете идентификовати који се производи продају попут врућих колача, а који производ треба напунити.

 Плаћања кредитном картицом

Ова функција ће омогућити плаћање путем Интернета путем кредитне картице. Овај начин плаћања је повољнији од наплате клијента путем преноса новца или банковних депозита.

 Паипал интеграција

Паипал је један од начина плаћања на интернету. Будући да пуно људи има рачуне на Паипал-у, за ваше пословање је практично имати ову могућност плаћања. То је зато што би могла привући купце или потенцијалне купце широм света, посебно оне који радије подмирују куповину на мрежи користећи Паипал кредите.

 Дељени ССЛ

Ова функција омогућава вам да користите ССЛ значку у свом онлајн пословању или трговини. ССЛ значка је показатељ да су све информације које се преносе на вашу мрежну страницу заштићене. Ово ће вашим купцима пружити сигурност да су њихове кредитне картице и лични подаци строго ограничени и заштићени од појединаца који злостављају..

Колико ћете морати да потрошите за алате за е-трговину компаније ФатЦов?

Када се пријавите за услугу хостинга компаније ФатЦов, можете добити алате за е-трговину без додатних трошкова. Морате само да платите за хостинг план који одаберете. То значи да ако се одлучите за план који кошта 7,49 УСД за месец, можете имати приступ основним алатима за е-трговину, као што су куповина и плаћање кредитном картицом. С друге стране, ако желите да имате неколико опција за прилагођавање, можете надоградити основни план укључивања, као што је Схоппинг Цартто СхопСите, који је погодан за мала и средња предузећа.

Који су пакети СхопСите Корпа који нуди ФатЦов?

СхопСите је кошарица са уобичајеним интернетским пролазом (заснована на ЦГИ) која ће вам омогућити измјену ваше кошарице. ФатЦов нуди три СхопСите пакета и сваки од њих задовољава различите врсте пословања.

 СхопСите Стартер

Идеална је за мала предузећа јер ова колица омогућава 15 производа, 5 страница шопинг продавнице, користе двоструку валуту, дају рачун за плаћање након успешне уплате и омогућава вам приступ различитим преференцијама испоруке.

 СхопСите Манагер

Ова кошарица ће омогућити средњим предузећима да прикажу неограничен број страница у вашој интернетској продавници. Укључује Гоогле Аналитицс који вам омогућава праћење статистика посетилаца ваше веб локације. Такође вам омогућава могућност да извршите различите прилагодбе за каталогизирање својих производа, управљате својом мрежном продавницом помоћу мобилног уређаја и наручите ваше купце да купују преко свог мобилног телефона. Надоградњом на ову услугу биће наплаћено 79,95 УСД за четвртину.

 СхопСите Про

Ова кошарица се препоручује већим продавачима који продају различите производе. Ово укључује страницу за друштвене мреже сличну Фацебоок-у ваше веб продавнице која може привући више посетилаца. Својим купцима можете понудити и бесплатне купоне или поклон бонове као промоцију ваше продавнице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me