Купци неће оклевати да плате премију све док добију квалитетну услугу коју траже. Еасиспаце се можда неће исплатити по повољним ценама у поређењу с другим компаније за веб хостинг на тржишту. Међутим, његов широки спектар иновативних функција, сигурности и звездани поступак подршке купцима чине га услугом веб хостинга вредном додатних трошкова.


ЕасиСпаце Лого
УПТИМЕ
946
БРЗИНА
928
ПОДРШКА
907
ЦЕНА
898
КАРАКТЕРИСТИКЕ
923
ЗЕЛЕНА
920
ИНОВАТИВНО
858

Иновативно и сигурно окружење за хостинг – Еасиспаце пружа окружење за хостинг уз подршку разних интернетских функција и алата који вам помажу да лако поставите окружење за хостовање на веб локацији, а истовремено вам омогућава да добијете најбољу вредност за свој новац. Свако окружење хостинга долази са властитим облаком складиштења који се чува у приватној и сигурној мрежи. Складиште се покреће на засебним физичким серверима база података да би се постигла већа брзина и перформансе. Те базе података су такође опремљене кластерима са више чворова, ССД меморијом и кеширањем меморијске кеш меморије, а Гоогле може да омогући мод_пагеспеед Гоогле.

У погледу сигурности, домаћинство окружења Еасиспаце-а прилагођено је да буде заштићено ДДос-ом и изграђено је да долази са сопственим системом за скенирање вируса и злонамерног софтвера. Скенирање вируса ради 24 сата дневно и способно је да открије већину – ако не и све – вирусе који муче веб. Ове мере безбедности помажу да се веб локација не сруши у случају било ког интернетског напада, а истовремено вам пружа заштиту од штетних вируса који трају 24 сата дневно..

Подржава Линук и Виндовс ОС – неке веб хостинг компаније ограничене су на коришћење Виндовс или Линук-а као основног оперативног система. Они немају способност покретања оба система. То није случај са Еасиспаце-ом.

Еасиспаце пружа могућност коришћења Линука или Виндовс-а за потребе веб хостинга како би се олакшало управљање веб страницом. То омогућава купцима који познају било који од ових оперативних система да одаберу и користе ОС са којим су упознати.

Важно

Наравно, сваки оперативни систем има своје карактеристике које су унапред инсталиране са њима. Купци који одаберу Линук добиће МиСКЛ базе података, ПХП, Перл, пхпМиАдмин и Питхон у пакету за веб хостинг. Виндовс корисници ће са друге стране добити АСП.НЕТ в4, Мицрософт Аццесс, ИИС 7.5 и опцију да инсталирају МССКЛ.

Центри података на основу Уједињеног Краљевства – свеукупне перформансе и операције сервера нешто је што Еасиспаце схвата озбиљно, због чега је компанија уложила у постављање 10 дата центара широм Уједињеног Краљевства. Шест ових податковних центара у сопственом је власништву Еасиспаце-а, који доприносе побољшању његове инфраструктуре за хостинг док компанији омогућавају да прими огромне количине података. Ова инвестиција такође побољшава поузданост хостинга Еасиспаце-а смањујући било какве застоје и друге проблеме са хостингом.

Поред смањења шанси за издавање проблема са хостингом, мноштво податковних центара распрострањених широм Уједињеног Краљевства даје предност вебмастерима да одаберу онај који је у близини њиховог подручја што резултира бржим временом учитавања.

Овим центрима података управља и подржава тим инжењера компаније Еасиспаце уместо трећег тима за подршку. Као резултат, они могу лако доделити инжењере на лицу места да обављају радове на одржавању и прегледају било које проблеме који могу настати из мреже или сервера.

УК Датацентерс

Еасиспаце је инвестирао у подешавање 10 дата центара широм Велике Британије.

Услуга подршке квалитету – Еасиспаце зна колико је важно пружити клијентима квалитетну услугу подршке за решавање њихових упита и недоумица. Како би осигурали да му купци добију потребну помоћ, компанија је успоставила властити процес подршке у 4 корака који нуди следеће:

 • Ажурирање статуса система. Ово купцима пружа најновија ажурирања за веб хостинг и одржавање из Еасиспаце-а. Без обзира да ли проблем укључује рутинско одржавање система или крпање проблема са хостингом, моћи ћете да добијете ажурирање о томе шта се тачно дешава.
 • Водичи за помоћ. Еасиспаце има своју базу знања и одељак за самопомоћ који пружа детаљне водиче за вас кроз његове карактеристике и процесе. Ови водичи ће вам помоћи да стекнете боље разумевање начина коришћења нових мрежних функција компаније, док елиминишете потребу да чекате у реду да би клијент могао преузети ваш позив.
 • Хелп Деск Цхат. За питања која захтевају више од једноставног приручника, Еасиспаце има функцију интернетског четовања коју подржава његов амерички тим за корисничку подршку, спреман да пружи помоћ 24 сата дневно. Само кликните на икону за ћаскање и моћи ћете да разговарате са једним од агената службе за управљање клијентима компаније Еасиспаце да бисте поставили забринутост..
 • Контакт центар. Еасиспаце такође нуди контакт центар на који можете позвати више хитних ствари. Иако њихова линија за подршку купцима није доступна 24 сата, то не значи да неће моћи да преузму ваш позив и да помогну у решавању без обзира на ваше бриге. Њихово радно време почиње од понедељка до петка са распоредом од 9:00 до 17:30.

Интеграција бесплатних веб хостинг алата – Веб хостинг путем Еасиспаце-а пружа вам низ мрежних алата које можете интегрисати у своју веб локацију како бисте побољшали њену укупну функционалност. Најбољи део је у томе што вам неће бити наплаћено њихово коришћење и уживајте у ексклузивним промоцијама које нуде ови алати.

Ево листе компанија које су удружиле с Еасиспаце-ом и еквивалентном промотивном понудом:

 • Гоогле АдВордс. Купци који користе услугу веб хостинга компаније Еасиспаце моћи ће да добију бесплатне рекламне бонове од АдВордс-а за помоћ у промоцији њиховог пословања.
 • Маилинг Манагер. Ако се пријавите на Еасиспаце, купци ће добити бесплатне кредите од Маилинг Манагера који ће им омогућити да клијентима шаљу маркетиншке поруке путем е-поште..
 • ВордПресс. Партнерство Еасиспаце-а са ВордПресс-ом даје вам алате за подешавање блога или трговине путем е-трговине само једним кликом на дугме који ће вам помоћи да направите веб локацију у року од неколико минута.
 • Израда сигурносне копије и враћање. Овај интернетски алат нуди бесплатан пробни рад свог производа за клијенте Еасиспаце-а како би им дао идеју о томе колико су ефикасни у заштити ваше базе података и веб простора.
 • Опен Екцханге. Отварање рачуна за веб хостинг са Еасиспаце-ом даје вам прилику да испробате ОпенЕкцханге који ће вам помоћи да управљате вашим дељеним информацијама, укључујући догађаје из календара, документе и друге задатке.

Вишеструке могућности плаћања – Еасиспаце подржава широк спектар купаца, од којих се неки налазе у иностранству. За оне клијенте који живе у иностранству нису доступни сви начини плаћања који обично користе они који бораве у Уједињеном Краљевству. Због тога је Еасиспаце поставио више опција плаћања како би купцима у иностранству било лакше подмирити рачуне.

Еасиспаце омогућава купцима да плаћају рачуне користећи две валуте – доларе или фунте. Такође прихвата све врсте главних кредитних картица, укључујући Америцан Екпресс, Делта, Маестро, МастерЦард, Свитцх, Соло и Виса. Мноштво опција плаћања начин је на који ЕасиСпаце пружа погодност својим купцима.

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • Неограничена пропусност. Применљиво на све планове веб хостинга Еасиспаце-а, то осигурава да се ваша веб локација брже учитава и ради за ваше клијенте.
 • Бесплатно име домена. Елиминише проблем да ћете морати да платите више да бисте створили и регистровали име домена
 • 10 Датацентрес
 • Бесплатно подешавање; Пренос
 • Неограничен промет, е-поруке, ДБ-ови

 • Сервери су преспори у поређењу с врхунским веб хостинг компанијама

Подршка

 • 24/7 Техничка подршка
 • База знања уз помоћ водича
 • Ливе цхат
 • Контакт центар

 • Нисмо нашли ниједну

Цене

 • Флексибилни планови
 • Може се куповати месечно

 • 7-дневна гаранција поврата новца. 7-дневна гаранција поврата новца Еасиспаце-а можда је мало краћа у поређењу с оним за што углавном видите да вам нуде друге компаније. Међутим, ако у том року нисте у потпуности задовољни услугом коју сте добили, Еасиспаце ће вратити све хостинг трошкове које сте издвојили.

Управљачка плоча Еасиспаце

За разлику од других компанија које се баве веб хостингом који се ослањају на само једну врсту контролне табле, Еасиспаце својим купцима пружа различите варијације, пружајући им могућност избора система који им је угодан за коришћење. То им олакшава управљање веб локацијама јер су у могућности да га покрећу са системом на који су навикли да користе.

Контролне плоче које тренутно нуди Еасиспаце укључују популарни цПанел систем, ВМваре и Плеск. Ови системи омогућавају клијентима да имају потпуну контролу и управљивост свог веб сајта, укључују могућност управљања подацима о налогу, подешавање е-поште, конфигурисање вашег хостинга и успостављање домена само да би именовали неке. Ако купци захтевају додатне алате за хостинг, Еасиспаце ће им моћи обезбедити оно што им треба за еквивалентну накнаду.

Закључак

Коначно, контролна табла Еасиспаце-а нуди инсталацију једним кликом која ће вам омогућити подешавање система. Системи обухваћени овом јединственом карактеристиком укључују ВордПресс, Јоомла, б2еволутион и Друпал. За разлику од оног што видите од других хостинг компанија које захтевају да прођете кроз сложене навигације само ради подешавања ових услуга, инсталациони програм Еасиспацеа једним кликом ће вам омогућити да брзо и ефикасно конфигуришете веб локацију..

Овде можете проверити и друге Топ УК компаније за веб хостинг, критике и поређење.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me