Ради ли ВебХостингХуб на иПхонеу и иПаду?

Много људи сада узима своје послове са собом када су у покрету. То значи да морају да добију приступ својим веб локацијама, мрежним продавницама и, једноставно, али што је још важније, својим мејловима док су далеко од своје канцеларије. Добра вест је да већина веб хостинг компанија сада подржава компатибилност мобилних уређаја, што у основи значи да се предузећа сада могу довести где год вебмастери, клијенти и купци одлазе..
Пре неколико година, повезивање предузећа са собом значи да привредници морају да пронађу рачунарске терминале у својим хотелима, где могу да уђу у свој виртуелни пословни свет путем својих десктоп рачунара. Ипак, неколико година касније, мобилност је попримила још једно значење, будући да су десктоп рачунари уступили место преносним рачунарима, што је донело више предности у односу на њихове рачунаре, пошто су лаптопи мобилнији и имају могућност бежичне везе. Међутим, доба мобилног рачунања и мобилног пословања сада има погодније значење јер је мобилно рачунање постало мобилније него икад раније, то је са појавом паметног телефона и његових колега.


ВебХостингХуб је међу бројем компанија које пружају услуге хостинга и подржавају компатибилност мобилних уређаја, посебно иПхоне и иПад. Да, добро сте ме чули, ВебХостингХуб је компатибилан са иПхоне и иПад и другим уређајима са системом иОС.

Како да подесим иПхоне и иПад да примају е-пошту путем ВебХостингХуб-а?

Ако сте власник иПада или и иПхонеа, можете проверити и читати е-пошту путем мобилног уређаја. Међутим, да би уређај могао да прима е-поруке, морате да га подесите и конфигуришете. Следећи водич је за подешавање иОС уређаја као што су иПхоне и иПад.

 •  На почетном екрану уређаја потражите икону Подешавања која је обично представљена иконом са три степена преноса и изаберите је кликом.
 •  Једном унутар екрана подешавања потражите пошту, контакте, календаре и још једном је изаберите кликом.
 •  На екрану Е-пошта, контакти, календари кликните на Адд Аццоунт који ће вас одвести на екран са бројем услуга е-поште за избор. Изаберите картицу Остало која би се требала наћи у дну екрана.
 •  Затим под одељком Маил изаберите Адд Аццоунт Аццоунт.
 •  Попуните потребне и тражене податке у оквирима који су наведени у одељку Нови рачун. Адреса ће бити ваша пуна адреса е-поште, а лозинка ће бити одговарајућа лозинка за тај налог е-поште.
 •  Чим се доставе информације, ваш иПхоне или иПад треба да потраже рачун и обраде поставке, а затим би вас аутоматски требало превести на следећи екран.
 •  Тада ће се од вас тражити да одаберете између ИМАП или ПОП, али као мобилни уређај препоручује се да одаберете ИМАП. Разлог за то је што се адресе е-поште не похрањују на иПхоне / иПад.
 •  У одељак Сервер за долазну пошту унесите потребне информације. Име домаћина треба да има облик: сецуре ##. Вебхостинг.цом. ## мора бити представљен бројем сервера. Број сервера се може наћи у вашем имену домаћина. На пример, ваше име домаћина је ехуб25.вебхостингхуб.цом, ваш број сервера је тада 25. Корисничко име би требало да буде ваша пуна адреса е-поште, а лозинка одговарајућа лозинка за тај налог.
 •  Затим под сервер за долазну пошту поново морате да унесете исте податке као и раније.
 •  Кликните на дугме Саве (Спреми) који би се требао наћи у горњем десном углу екрана.
 •  Након клика на Сачувај, ваш иОС уређај треба да обради податке и након што се обради, ваш уређај би сада требао бити спреман за примање е-порука.

Да ли је мој иПхоне или иПад компатибилан за покретање интернет продавнице?

Дефинитивно да! Ваш иПхоне или иПад су компатибилни за покретање интернета путем ПрестаСхоп Мобиле Сторе-а. У ствари, није потребно имати засебну верзију ПрестаСхоп Мобиле Сторе-а да бисте је покренули на својим иОС уређајима.

Шта требам знати о Мобиле ПрестаСхоп-у?

Мобиле ПрестаСхоп је апликација која нуди исте могућности ПрестаСхоп-а које се користе у управљању веб страницом или онлајн пословања. Ова апликација за ПрестаСхоп за мобилне уређаје омогућиће лако и брзо управљање предузећима, као и омогућавање креирања апликација за вашу ПрестаСхоп Мобиле Сторе. Међу осталим карактеристикама које нуди Мобиле ПрестаСхоп су:

 •  Мобиле ПрестаСхоп Админ – ово је апликација која се користи за управљање вашом ПрестаСхоп продајом из удобности вашег иПхоне или иПад. Доступне су и додатне мобилне апликације које администраторима омогућавају преглед извештаја и налога.
 •  МобиЦарт – МобиЦарт је услуга која омогућава креирање иОС и Андроид апликација за продавницу Мобиле ПрестаСхоп.

Које друге погодности могу добити од ПрестаСхоп Мобиле?

ПрестаСхоп Мобиле са собом доноси и мобилни уређај за пребацивање тема који вам омогућава да мењате теме док сте у покрету. Укључују модуле и теме које су лако доступне. Апликације које би вам требале омогућити ово су:

 •  ПрестаСхопМ;
 •  пМобиле темплате; и тхе
 •  ДевилМобиле тема
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me