Да ли ВебХостингХуб нуди месечно плаћање?

Већина власника веб страница сматра ВебХостингХуб добрим избором веб хостинга јер користи Делл сервере. Ови Делл сервери сматрају се моћним машинама јер су у процесоре укључени 24ГБ меморијски чипови, 24 Интел Цоре процесора и брзо похрањивање РАИД 10. То значи да је употребљена опрема поуздана и ефикасна, што је поткријепљено гаранцијом 99% продуженог рада коју нуди ВебХостингХуб.


Међутим, већина пружатеља услуга веб хостинга открива да имају бољу продужену гаранцију на 99,99%, што је занемарљиво само ако се упореде. Разлог за то је што ВебХостингХуб користи више дата центара, умјесто уобичајеног за већину провајдера веб хостинга.

Вишеструки центри података

ВебХостингХуб има два главна дата центра на источној и западној обали Сједињених Држава. Дакле, то значи да власници веб локација на западној обали не морају дуже да чекају да подаци или информације путују између посетиоца веб локације и сервера веб хостинг рачунара. То значи да се побољшава корисничко искуство веб странице, што резултира бољом повратном информацијом или статистиком власнику веб локације. Крајњи резултат за то је да се улагање власника веб странице на веб локацији максимизира. Ово се заснива на чињеници да су дата центри ВебХостингХуб-а класификовани као категорија А будући да је за њихову опрему ПЦИ компатибилан.

Додатне карактеристике дата центара су да користе више контролисаних приступних тачака са неколико извора енергије који користе дизел снагу. Чак и ако ВебХостингХуб користи дизел гориво, он има зелени сертификат за хостинг, што значи да се потрошња енергије смањује у центрима података. Још једна предност постојања два дата центра је та што се користи за сервисирање власника веб локација заснованих на другим земљама као што су:

 •  Јужна Америка
 •  Африка
 •  Европа
 •  Јужни Пацифик
 •  Азија
 •  Аустралија и Нови Зеланд

Страница веб странице која користи софтвер за управљање садржајем ВордПресс може да се учита брзином од 1,5с за пословне веб локације са седиштем у међународним земљама. ВебХостингХуб додатно снижава брзину учитавања на само секунду за пословне веб локације са седиштем у САД-у, јер подаци или информације требају само прећи краћу раздаљину због коришћења више дата центара.

Редовне месечне цене

ВебХостингХуб има различите месечне цене у зависности од године услуге коју власник веб локације купи. Највиша месечна цена коју нуди ВебХостингХуб износи 8,99 УСД, а најнижа до 6,99 УСД. Расподела месечних стопа и година рада су:

 •  12 месеци – 8,99 УСД месечно
 •  24 месеца – 7,99 УСД месечно
 • 36 месеци – 6,99 долара месечно

Нажалост за нове власнике веб локација, већина пружатеља услуга веб хостинга дозвољава им плаћање само на годишњем нивоу. Ово је упркос чињеници да већина пружатеља услуга веб хостинга промовише и нуди своје услуге веб хостинга на месечној цени. Главни разлог за већину провајдера веб хостинга који нуди годишњи план је тај што многи власници веб локација могу заборавити да плаћају своје месечне тарифе и због тога веб локација може постати неактивна.

Ово се сматра неповољним за власника веб странице јер ће време утрошено на одржавање и одржавање веб странице лако проћи у року од недељу дана након истека уговора. Додатни проблем је што већина власника веб локација неће бити у могућности да врати успостављену веб страницу ако плати после периода обнове. Разлог за то је тај што се већина имена домена аутоматски пушта након што је истекао уговор уговора са веб хостингом. То је зато што велики број појединаца више воли да стекне назив домене успостављеног пословног веб локације.

Недостаци коришћења месечне исплате

Појединци који су стекли успостављену веб страницу мораће да учине мање промотивне активности јер је претходни власник већ урадио напоран део за њих. Већина власника веб локација може заборавити да редовно плаћа месечну стопу када је реч о њиховим веб локацијама пошто се они не сматрају знатним делом њиховог месечног распореда. Заборавити на плаћање месечне стопе знаћиће да ће улагање времена и новца на њихове пословне веб странице сматрати губитком.

Добављачи веб хостинга немају контролу над објављивањем имена домена јер је овај задатак обично под контролом регулатора веб локација као што је Међународна корпорација за додељена имена и бројеве (ИЦАНН). ИЦАНН захтева од власника веб локација да региструју своје пословне веб локације са следећим информацијама:

 •  Име регистранта
 •  Адреса
 •  Адреса Е-поште
 •  Број телефона

Гаранција поврата новца

Разлог за то што већина провајдера веб хостинга не дозвољава месечни план плаћања је тај што ће ВебХостингХуб имати проблема са имплементацијом 90-дневне гаранције враћања новца. Већина осталих пружатеља услуга веб хостинга има нижи рок гаранције поврата новца, док ВебХостингХуб има најдужи период од 90 дана.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me