У сваком ИнМотион хостинг пакету налазе се два бесплатна, али моћна градитеља веб страница која клијенти могу да користе и креирају и граде своје веб странице. Ови градитељи веб локација, наиме Премиум Веб Буилдер и ПоверВебБуилдер, су апликације које су упаковане значајкама које су од виталног значаја и корисне у задатку изградње ваше веб локације. Међу карактеристикама ових градитеља веб страница је галерија од стотине бесплатних предложака веб локација које је клијент спреман да користи када год је потребно..
Али пре него што будете могли да користите било који од њихових бесплатних предложака за веб локацију, пре свега, морате да инсталирате Вебсите Буилдер.


Како могу да инсталирам Премиум Веб Буилдер на своју веб локацију?

Сви ИнМотион хостинг пакети се испоручују са бесплатном Премиум Веб Буилдер апликацијом; међутим, софтвер не долази унапред инсталиран са пакетом. То значи да пре него што га будете могли да користите, морате да га инсталирате на своју веб локацију путем плоче за управљање налогима АМП-а.
Да бисте инсталирали Премиум Веб Буилдер, све што требате учинити је следити неколико једноставних корака.

  •  Први корак је пријављивање у панел за управљање налогом (АМП);
  •  Након што сте пријављени, кликните на везу „Инсталл Популар Софтваре“;
  •  На следећој страници се померите према доле, а затим кликните на „Инсталирај Премиум Веб Буилдер“ кликом на њу;
  •  Затим кликните на картицу „Захтевај градитеља веб локација“, а затим унесите име домене на коју желите да инсталирате Премиум Веб Буилдер, а затим кликните „Даље“;
  •  Ако инсталирате свој први Премиум Веб Буилдер налог, морате да проверите и потврдите податке пре него што кликнете на дугме „Пошаљи“. Међутим, ако инсталирате додатни рачун за веб програмере, морате да платите износ од 12 УСД по домену годишње за додатну лиценцу.
  •  Кликом на дугме „Пошаљите“ започиње поступак инсталације и требало би да вам се Премиум Веб Буилдер инсталира на домену у неколико секунди. Причекајте поруку потврде инсталације, а затим, чим је примите, можете користити страницу за пријаву на Премиум Буилдер веб локација кликом на линк за пријаву и започните изградњу сопствене сопствене веб странице.

Могу ли да одаберем било који образац за све веб локације које креирам?

Као власник веб странице са инсталираним Веб Буилдер-ом, било Премиум Веб Буилдер-ом или ПоверВебБуилдер-ом, имате право да одаберете и користите било који од више од 500 бесплатних предложака који се могу наћи у галерији Веб Буилдер-а. Међутим, важно је имати на уму да морате одабрати одговарајући предложак који се добро уклапа и који одговара врсти веб локације коју градите и услугама и производима које ваша веб локација нуди.

Које смјернице треба да следим у одабиру предложака веб страница?

Иако је избор шаблона за веб страницу ствар вашег укуса и расположења, увек је корисно да ваша веб локација има образац који добро одговара врсти, услузи и производу ваше веб странице као и укусу ваших будућих посетилаца веб странице..

Прва смерница при избору жељеног предлошка треба да буде врста веб локације коју креирате. Уобичајено, апликација за изградњу веб програма вам помаже у том задатку. Након што започнете процес изградње кликом на дугме Старт, добићете могућност да одаберете који тип веб локације желите да изградите, било да је реч о обичној веб локацији, фотогалерији или блогу. Једном када одаберете избор, Буилдер ће користити информације и препоручити неколико страница са функцијама и функционалним унапред постављеним поставкама које бисте можда желели за своју веб локацију. Ако нисте сигурни или вам се не свиђају представљене опције, једноставно их можете изабрати и касније променити. Након што одаберете жељени избор, кликните на дугме Сљедеће које се налази у доњем десном дијелу странице.
Да бисте одабрали предложак, морате да одете на страницу Дизајн кликом на дугме Дизајн који се налази у горњој десној алатној траци. На страници Дизајн ћете пронаћи бројне предлошке који су прилагодљиви. Заправо постоје три различита начина претраживања шаблона:

  •  Један је кроз Врста категорије, где можете одабрати предлошке који одговарају категорији која се може пронаћи у падајућем менију;
  •  Друго је путем методе претраживања, где претражујете предлошке користећи кључне речи за одређене типове шаблона; и
  •  Ручним претраживањем шаблона по страници, што може потрајати време, али може бити и ефикасније.
  • Једном када будете у могућности да одаберете жељени предложак, једноставно га одаберите кликом на њега.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me