Да ли ИнМотион ради на мом иПхонеу и иПаду?

Како је темпо живота постао знатно бржи у поређењу са пре неколико деценија, многи људи сада воде посао где год да крену. Морају имати стални приступ својим веб локацијама, мрежним продавницама и веб локацији за електроничку трговину. Још важније, они морају бити у сталној комуникацији са својим предузећима било путем е-маила или других начина савремене комуникације. То је разлог зашто компаније за хостинг, тачније ИнМотион хостинг, подржавају компатибилност мобилних уређаја, дизајниране за пословне људе у покрету и повезу своје пословање са собом где год да крену..
Пре десетак година, повезивање предузећа са собом значи да привредници морају да пронађу рачунарске терминале у својим хотелима, где могу да уђу у свој виртуелни пословни свет путем својих десктоп рачунара. Ипак, неколико година касније, мобилност је попримила још једно значење, будући да су десктоп рачунари уступили место преносним рачунарима, што је донело више предности у односу на њихове рачунаре, пошто су лаптопи мобилнији и имају могућност бежичне везе. Међутим, доба мобилног рачунарства и мобилног пословања сада има погодније значење јер је мобилно рачунање постало мобилније него икад раније, то је са појавом паметних телефона и његових колега. Мобилни телефони су мањи, компактнији, али су често далеко моћнији у поређењу са нашим десктоп рачунарима пре деценију.
ИнМотион узима мобилно рачунање корак даље, јер се налази међу бројем компанија које пружају услуге хостинга и подржавају компатибилност мобилних уређаја, посебно иПхоне и иПад. Да, тачно је, ИнМотион добро функционира на вашим иПхоне уређајима и иПадима и другим уређајима са системом иОС.

Шта требам учинити да подесим иПхоне и иПад за примање е-поште путем ИнМотион-а?

Ако сте власник иПада или и иПхонеа или уређаја који се заснива на иОС-у, можете помоћу тог уређаја да проверите и читате своју е-пошту где год да се налазите. Међутим, да би уређај могао да прима е-поруке, морате да га подесите и конфигуришете. Следећи водич је за подешавање иОС уређаја као што су иПхоне и иПад.

 •  На почетном екрану уређаја потражите икону „Подешавања“ која је обично представљена иконом са три степена преноса и изаберите је кликом.
 •  Једном унутар екрана за подешавање потражите „Маилове, контакте, календаре“ и поново га изаберите кликом.
 •  На екрану „Маилови, контакти, календари“ кликните на дугме „Додај налог“ које ће вас одвести на екран са бројем услуга е-поште за избор. Изаберите картицу „Остало“ која би се требала наћи у дну екрана.
 •  Затим у одељку „Маил“ изаберите „Адд Маил“ налог.
 •  Попуните потребне податке у оквирима који су наведени у одељку „Нови рачун“. Адреса ће бити ваша пуна адреса е-поште, а лозинка ће бити одговарајућа лозинка за тај налог е-поште.
 •  Чим се доставе информације, ваш иПхоне или иПад треба да потраже рачун и обраде поставке, а затим би вас аутоматски требало превести на следећи екран.
 •  Тада ће се од вас тражити да одаберете између ИМАП или ПОП, али као мобилни уређај препоручује се да одаберете ИМАП. Разлог за то је што се адресе е-поште не похрањују на иПхоне / иПад.
 •  У одељак Сервер за долазну пошту унесите потребне информације. Име домаћина треба да има облик: сецуре ##. Вебхостинг.цом. ## мора бити представљен бројем сервера. Број сервера се може наћи у вашем имену домаћина. На пример, ваше име домаћина је цатхлеен07.инмотионхостинг.цом, ваш сервер је тада 07. Корисничко име би требало да буде ваша пуна адреса е-поште, а лозинка одговарајућа лозинка за тај налог.
 •  Затим под сервер за долазну пошту поново морате да унесете исте податке као и раније.
 •  Кликните на дугме Саве (Спреми) који би се требао наћи у горњем десном углу екрана.
 •  Након клика на Сачувај, ваш иОС уређај треба да обради податке и након што се обради, ваш уређај би сада требао бити спреман за примање е-порука.

Које друге апликације подржава мој Ипхоне или Ипад путем ИнМотион хостинга?

Ваш иПхоне или иПад су такође компатибилни за покретање интернета путем ПрестаСхоп Мобиле Сторе-а. У ствари, није потребно имати засебну верзију ПрестаСхоп Мобиле Сторе-а да бисте је покренули на својим иОС уређајима. ИнМотион то чини неопходним јер је то један од њихових алата за хостинг е-трговине.
Мобиле ПрестаСхоп је апликација која нуди исте могућности ПрестаСхоп-а које се користе у управљању веб страницом или онлајн пословања. Ова апликација за ПрестаСхоп за мобилне уређаје омогућиће лако и брзо управљање предузећима, као и омогућавање креирања апликација за вашу ПрестаСхоп Мобиле Сторе. Међу осталим карактеристикама које нуди Мобиле ПрестаСхоп су:
 Мобиле ПрестаСхоп Админ

Ово је апликација која се користи за управљање вашом ПрестаСхоп продајом из удобности вашег иПхоне или иПад. Доступне су и додатне мобилне апликације које администраторима омогућавају преглед извештаја и налога.

 МобиЦарт

МобиЦарт је услуга која омогућава креирање иОС и Андроид апликација за Мобиле ПрестаСхоп .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me