еХост је понудио опцију месечног плаћања до марта 2016. године, а онда су је укинули.


У 2017. години угасили су се, па остављам ову страницу само због СЕО разлога, тако да у случају да неко тражи еХост, на мојој веб страници ће наћи истину о еХост-у.

Колико вас кошта, ипак, плаћање из месеца у месец?

Била сам знатижељна, па сам скрзала бројеве. Упоредио сам еХост цене са ХостГатор-ом, једним од најбољих пружатеља веб хостинга на свету.

Погледајте доњу табелу да видите шта сам открио …

Неограничене веб странице на 1 налогу?
Посебна понуда
3,98 УСД месечно користећи код купона БУИЛДПАТХ
Фрее Домаин?
(12,95 УСД годишње)
Вордпресс
45-дневна гаранција поврата новца?
Месечна уплата
Плаћање месечно у месец није доступно. $ 4.78 за први месец. Обнавља на 11,95 УСД / месечно
До краја прве године платићете укупно 136,23 УСД ако одаберете месечну уплату.
Попуст 12 месеци
Није доступан. 57,36 УСД (4,78 $ к 12 месеци)
Уштедите 78,87 долара овим планом!
24 месечни попуст
Није доступан. 125,11 УСД (4,78 $ к 24 месеца)
Уштедите 154,52 долара овим планом!
36 месечни попуст
Није доступан. 163,27 УСД (3,98 к 36 месеци)
Уштедите 259,76 УСД овим планом!
Било који купони?
Није доступан. 3,98 УСД / месечно веза за активацију
Посетите сајт
Није доступан. Посетите ХостГатор

С обзиром да обе компаније осигуравају вашу куповину 45-дневном гаранцијом поврата новца, можда ће имати смисла да искористите план од 12, 24 или 36 месеци да закључате увелико снижену стопу у случају да одлучите да задржите свој рачун.

Ако и даље више волите месечну опцију, иако дугорочно кошта више, ХостГатор нуди нешто повољнију, приступачну месечну опцију плаћања без уговора. Плус, имам и ја ексклузивни купон то вам даје 60% попуста!

Само користите купон код БУИЛДПАТХ на вхпг моментално ћете уштедјети 60% од редовних цена.

Препоручује се за вас: Погледајте овај бесплатни видео тренинг гдје вам Стеффани показује како направити сјајну веб страницу корак по корак користећи ВордПресс на ХостГатору.

Још боље, ХостГатор одаје позајмицу за враћање новца у трајању од 45 дана. Замишљам да радије купујете нешто када знате да је без ризика. Ево како ХостГатор чини ризик за вас:

Једноставна, стварна 45-дневна гаранција поврата новца

Куповина је заштићена њиховом 45-дневном гаранцијом поврата новца. Обухвата све планове које нуде.

Али је ли заиста тако једноставно?

Ако сте попут мене, скептични сте када видите такву гаранцију. Можда се питате да ли постоје скривене „накнаде за обраду“ и друге накнаде тако да вам не морају вратити 100% свог новца.

Бићете сретни када чујете да гаранција ХостГатора нема скривене накнаде или чудне уговоре:

Ако нисте задовољни ХостГатором, вратићемо вам новац. Без питања. Током првих 45 дана ћемо вам вратити накнаде за хостинг. Ако нас испробате и одлучите да ХостГатор није за вас, мислимо да бисте требали добити свој новац.

Ако из било којег разлога не желите да задржите свој рачун, вратиће вам сав новац без обруча кроз који ћете проћи. То је нешто што не видите многи пружаоци услуга хостинга. ХостГатор то може учинити јер у поређењу са конкурентима, више њихових купаца остаје дуже. Одличан производ и услуга увелике задржавају клијенте, омогућавајући ХостГатор-у да пружи огромну вредност за вас по веома повољним ценама, без присиљавања да купите годину или више унапред.

Закључак: Месечна уплата еХост вс Хостгатор

Волио бих да могу рећи, „да, еХост нуди ниску мјесечну уплату“, али то више не нуде. Сада вас присиљавају да унапријед купите најмање годину дана хостинга. Они више нису одржива опција ако више волите месечно плаћање и немате уговоре.

Ако би еХост био спреман да буде конкурентан и чврсто стоји иза својих услуга, понудио би месечну уплату. У овом тренутку, јасно ми је да еХост није 100% сигуран да ћете остати клијент ако плаћате месечно у месец. Зато вас желе закључати за најмање 1 годину унапред. Да будем искрен, ово је стандардна пракса за 99% хостинг компанија које сам прегледао и тестирао, тако да ме уопште не чуди. Међутим, мислим да чињеница да ХостГатор нуди месечно плаћање без уговора или обавеза, говори све. Уверени су да ћете остати купац јер нуде сјајно хостинг и корисничку подршку.

Користим ХостГатор за неколико мојих веб локација, и топло их препоручујем за вас, тако да ако испробате ХостГатор, обавезно користите купон код БУИЛДПАТХ на ХостГатор да бисте 60% попустили од свог хостинга.

Желим вам успех на вашој веб локацији,

Јохнни
ВХПГ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me