А2 хостинг пружа хостинг велике снаге већ више од 15 година. Без обзира да ли сте стручњак за веб развој или се никада нисте бавили изградњом веб странице, компанија је у могућности да обезбеди низ решења за веб хостинг који су једноставни за употребу и прилагођени вашим потребама различитих веб хостинга.


А2Хостинг Лого
УПТИМЕ
975
БРЗИНА
965
ПОДРШКА
970
ЦЕНА
988
КАРАКТЕРИСТИКЕ
965
ЗЕЛЕНА
945
ИНОВАТИВНО
960

Иако већина хостинг компанија пружа стандардну корисничку подршку 24 сата дневно и обећава брзе и ефикасне сервере, А2 хостинг је знатно виши, уводећи три карактеристике јединствене само за њихову компанију:

Премотавање сервера – Функција преврата сервера је попут вашег стандардног дугмета „Поништи“, али уместо да поништавате измене у тексту или слици, чува ваш налог како би вам помогао да вратите било коју датотеку, базу података или кориснички налог који сте случајно уклонили. Ово је омогућено јер ова функција узима редовне снимке ваших датотека као резервне копије. Бесплатна је употреба и брзо му се може приступити преко контролне табле.

ЦлоудФларе – Учитавање времена је од виталног значаја за успех било које веб странице. Што се страница брже учитава, брже се информације шире посетиоцима остављајући их ангажованим у сваком тренутку. Овде долази ЦлоудФларе. Овај ЦДН дизајниран је за учитавање вашег веб садржаја 200 пута брже у поређењу с другим ЦДН-овима на тржишту. Такође је познато брзо чување и учитавање кешираног садржаја тако да сте сигурни да ће ваша веб локација истовремено приказати сав ваш садржај.

ХацкСцан – Никада не можете погријешити с додатном сигурношћу на свом хостингу. Поред стандардног безбедносног система који долази уз ваш хостинг план, А2 хостинг такође укључује функцију ХацкСцан. Ако делује као заштитни зид, може да спречи нежељене нападе на вашу веб локацију чак и пре него што се појаве, пружајући вам додатну сигурност и душевни мир..

Хостинг планови А2Хостинга

А2 хостинг нуди широк избор снажних веб хостинг планова дизајнираних за специфичне потребе. Ако желите да само домаћините личну веб локацију или желите да поставите веб локацију своје компаније, А2 хостинг има одговарајући план који ће вам дати оно што вам је потребно да вам помогне да постигнете тај циљ.

Дељено гостовање

Идеалан за оне који желе да поставе сопствену веб домену, план дељеног хостинга је оптимизован за ВордПресс, Јоомла или Друпал. Користи Турбо сервере А2 Хостинг који омогућавају учитавање страница ваше веб странице двадесет пута брже од просечног хостинг провајдера.

План заједничког хостинга пружа купцима три врсте опција веб хостинга:

 • Лите – Лите решење је за купце који желе да поставе једну веб локацију. По цени од 3,15 фунти месечно, купци могу угостити једну веб локацију са пет база података. Такође нуди неограничено складиштење и пренос датотека, бесплатно повећање брзине ССД-а и гаранцију поврата новца која се може затражити било када у периоду претплате.
 • Свифт – По цени од 3,94 фунте месечно, опција Свифт омогућава купцима добру вредност за свој новац омогућавајући им креирање неограничених веб локација уз подршку неограничених база података, складиштења и преноса. Такође долази са бесплатним ССД-овим повећањем брзине и гаранцијом поврата новца која се може искористити у било којем тренутку.
 • Турбо – С обзиром на постизање свих решења за дељени хостинг, опција Турбо хостинга пружа неограничене могућности, али уз једну додатну корист – Турбо сервер А2 хостинга омогућава бржи и ефикаснији рад. Турбо опција омогућава постављање неограничених веб локација са неограниченим базама података, трансферима и складиштењем. Такође има бесплатно ССД појачање, гаранцију поврата новца и А2 акцелератор странице за додатну брзину. Коштаће вас 7,49 фунти.

ВПС хостинг

За оне који траже оптималну брзину и сигурност, В2 план А2 Хостинг-а је за вас. Дизајниран тако да буде прилагођен програмерима, овај план вам омогућава могућности да прилагодите укупну функционалност веб локације након инсталације.

ВПС план пружа моћне могућности за дрво, а свака од њих има свој јединствени скуп предности:

 • Неуправљан – Почев од само 4,03 фунте месечно, опција Без управљања омогућује пуну прилагодбу која вам омогућава да креирате и конфигуришете веб локацију од почетка. Ова опција пружа коријенски приступ вашем администратору система, заједно са опцијом покретања ваше веб локације на Линук ОС-у. Такође долази са меморијом од 20 ГБ, капацитетом преноса од 2 ТБ и 512 МБ РАМ-а.
 • Манагед – Опција Управљање омогућава тиму подршке А2 Хостинг да управља вашим веб локацијама од самог почетка. Са 26,56 фунти месечно, опција пружа потпуно управљање Хостгуард-ом који надгледа вашу веб локацију ради било каквих проблема са хостингом. Опција Манагед такође долази са бесплатном контролном плочом, 75 ГБ простора за складиштење, капацитетом преноса датотека од 2 ТБ и 4 ГБ РАМ-а, такође БЕСПЛАТНИМ ССЛ и ССД.
 • Цоре ВПС – Исто као што је снимљено, али са Роот Аццессом.

Намјенски хостинг

Намјенски план дизајниран је тако да удовољи најинтензивнијим пословним потребама. То вам даје могућност конфигурисања веб ресурса, потпуну изолацију и омогућава вам да одаберете ниво управљања веб локације.

Дедицирани хостинг план долази са четири опције:

 • Семи наменски сервер – Са 7,49 фунти месечно, Семи наменски план пружа купцима већу контролу и изолацију од ваших уобичајених дељених хостинг планова. Долази са бесплатном контролном таблом и нуди потпуну подршку за управљање Хостгуард-ом како би се осигурало несметано функционирање ваше веб странице. Опција такође нуди 75 ГБ простора за меморију, капацитет преноса 2 ТБ датотеке и 4 ГБ РАМ-а.
 • Неуправљан Флек Сервер – За оне који желе да им програмери поставе своју веб страницу, Унманагед Флек Сервер пружа комплетну веб локацију и прилагођавање хостинга. Опција пружа роот приступ и могућност избора Линук оперативног система који желите да користите. Такође долази са 2к500 ГБ складиштења, 10 ТБ преносног капацитета и 8 ГБ РАМ-а. Коштаће вас 80,17 фунти.
 • Управљани Флек Сервер – Са 113,58 фунти месечно, опција Манагед Флек Сервер пружа потпуну подршку Хостгуарду који елиминира потешкоће да сами управљате веб страницом и својим веб хостингом. Поред потпуне управљивости, опција долази са сопственом управљачком плочом цПанел, 2к500 ГБ складиштењем, 10 ТБ преносним капацитетом и 8 ГБ РАМ-а..
 • Цоре Флек Сервер – Исто као и Управљани Флек Сервер, али са приступом роот-у. Цена је 113,58 фунти месечно.

Зашто смо А2Хостинг сврстали на друго место

Сви планови А2Хостинг долазе са управљачком плочом цПанел и бесплатним ССЛ и ССД-ом.

А2 Хостинг Цонтрол Панел

Једноставно и лако за употребу – то можете очекивати од А2 хостинг панела. Приказивање само А2 Хостинг логотипа на зеленој позадини, контролна табла пружа једноставан изглед који показује све алате и можете користити и апликације које можете покренути.

На први поглед, контролна табла вам пружа маркетиншке и промотивне алате попут МаилЦхимп, сталног контакта и бесплатних Бинг / Иахоо кредита. Такође вам омогућава приступ апликацијама које можете интегрисати у своју веб страницу као што су ВордПресс, Друпал, Пивик и Елгг.

Коначно, нуди вам разне СЕО и маркетиншке алате који вам могу помоћи да оптимизирате веб локацију и њен садржај након што је прекинут.

ПОСЕТИТЕ А2Хостинг лого И ДОБИТЕ НАШИХ 50% ПОПУСТА

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • ССД дискови за све планове
 • Идеално за основне веб странице, блогове и хостинг хостинга
 • Вишеструка локација сервера
 • Веома велика брзина хостинга
 • цПанел и ССХ приступ
 • А2Хостинг користи сопствене веб сервере

 • Немате датацентер у Великој Британији

Подршка

 • 24/7 Техничка подршка
 • Ливе Цхат Суппорт
 • Водичи и често постављана питања
 • 24/7 линија за подршку
 • Подршка путем е-поште са прозором за 24-часовни одговор
 • Подршка за улазнице

 • Нисмо нашли ниједну

Цене

 • Веома јефтино за пружене услуге
 • Флексибилни планови

 • Накнаде за миграцију сервера
 • Флуктуирајуће цене
 • Турбо сервер доступан само Турбо корисницима

Закључак

Брзина је главни приоритет А2 хостинга и како би осигурали да његови клијенти уживају у томе, компанија је поставила различите хардверске и софтверске функције како би повећала брзину свог хостинга. Њени дељени хостинг планови се покрећу на мрежи од 10 ГБ, 12-језгреном серверу, 64 ГБ РАМ-а и испоручују се с ЦлоудФларе ЦДН подршком која им даје довољну брзину за обраду информација. Корисници Турбо плана са друге стране такође имају приступ функцији Раилгун Оптимизер која омогућава њиховим веб страницама брже учитавање 140%.

Распрострањени по Мичигену, Амстердаму и Сингапуру, нећете морати да бринете због тога што ће публика у овим регионима доживљавати споро време учитавања када посети вашу веб локацију. Ширењем својих сервера, А2 хостинг осигурава да се њихове хостоване веб локације брже учитавају и брже шире информације.

Захваљујући својим поузданим и стабилним серверима, А2 хостинг може да обезбеди максимално 99,9% продуженог рада осигуравајући да њихове веб локације које раде на њима буду увек функционалне. Случајеви прекида рада су прилично ретки и ако се то догоди, тим за подршку А2 хостинга 24/7 биће спреман да одмах покрене и покрене вашу веб локацију..

А2 хостинг познат је по својој значајки Турбо Сервер која клијентима пружа време преузимања које је двадесет пута брже од обичних хостинг сервера. Проблем је овде што је доступан само са Турбо плановима. Будући да је већина планова високог нивоа, власници основних и средњих нивоа хостинга неће моћи то искористити, због чега ће пропустити побољшање брзине сервера.

Овде можете проверити и остале компаније за најбоље хостинг хостинге у Великој Британији.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me