Zgjedhja e hostimit më të mirë të faqes në internet [Lista e kontrollit]listë kontrolluese infografike

  • bëj një listë me ndërmarrje të besueshme të pritësve të internetit që dëshironi të kontrolloni – mund të përdorni tonën nga tabela e mësipërme.
  • vendndodhja e pritjes në internet – do të dëshironit Qendrën e të Dhënave me bazë në Mbretërinë e Bashkuar / Evropë (shpërndarja shumë më e shpejtë e të dhënave) dhe Mbështetja në shtëpi në anglisht në Mbretërinë e Bashkuar / Evropë (ato janë në zonën tuaj kohore dhe mund të zgjidhin problemet tuaja më shpejt)
  • shpejtësia e pritjes në uebfaqe – shpejtësia është gjithçka. Sa më i shpejtë faqja, më shumë trafik dhe konvertim dhe më shumë të ardhura për biznesin tuaj. Kjo është arsyeja pse keni nevojë për pritje lokale dhe provoni kohën e ngarkesës së tyre në Ping dhe shpejtësi, Google rekomandon Koha e reagimit të serverit nën 200ms. Faqja e internetit Shpejtësia është një faktor renditje gjithashtu.
  • mbështetje – një nga karakteristikat më të rëndësishme. Nëse kompania pritëse ka pajisje të mira, faqja juaj ose funksionon mirë ose nuk funksionon fare. Dhe nëse ndodh e dyta, ju dëshironi të jeni në gjendje të arrini dikë me kompetencë që është në gjendje të zgjidhë problemin tuaj. Mbështetja në shtëpi në Mbretërinë e Bashkuar nga sysadmins me chat live ose telefon është më e mira. Kohët e reagimit janë gjithashtu shumë të rëndësishme, pasi që çdo minutë faqja juaj do të humbasë para, trafik dhe pozicione potenciale të kërkimit.
  • siguria e pritësit të uebit – a sigurojnë ato llogari të izoluara, firewall dhe azhurnime automatike të CMS si WordPress dhe Joomla
  • kopjimi i të dhënave – gjithçka ndodh Të dhënat tuaja janë pjesa më e rëndësishme e biznesit tuaj dhe ju mund të fshini aksidentalisht diçka ose të infektoheni nga një virus. Shërbimi juaj i mbajtjes së faqes në internet duhet të ketë një kopje rezervë!
  • lexoni rishikime të pritjeve në internet nga ekspertë (ju mund të kuptoni pasqyrën nga njerëzit me përvojë, por mbani në mend se ata gjithashtu janë të lidhur me ofruesit e pritjes së pritjes, kështu që mos e merrni vlerësimin 100%)
  • lexoni përshtypjet nga klientët – shfletoni në internet dhe gjeni vlerësimet e klientëve për kompaninë e zgjedhur të host-it në internet. Gjithashtu, mos besoni se 100% pasi ka komente për të paguar dhe ka vlerësime të urrejtjes.

Shqyrtimet më të mira për mbajtjen në internet në Mbretërinë e Bashkuar

Ekspertët tanë kanë krahasuar pritja më e mirë në internet ofruesit në MB për vitin 2019. Lexoni më të mirët Rishikime në internet për mbajtjen në internet në Mbretërinë e Bashkuar dhe zgjidhni kompaninë më të besueshme të mbajtjes në internet.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të shërbimeve të mbajtjes së faqeve në internet në varësi të nevojave tuaja. Kjo është arsyeja pse ne jemi duke u përpjekur të përmirësojmë vazhdimisht rishikimet tona me grafikët e krahasimit të bazuar në më shumë nevoja. Ofruesit e përgjithshëm të pritjeve në internet në Mbretërinë e Bashkuar janë në tabelën e mësipërme.

Këtu është lista e 5 shërbimeve më të mira të hostimit të WordPress. Shqyrtime më specifike do të vijnë së shpejti në kompani të lira të pritjes në internet, Ofruesit e pritësve të faqes Joomla dhe lista e shërbime falas për pritje në internet në Mbretërinë e Bashkuar.

Në seksionin tonë të blogut kemi për ju disa këshilla themelore se si të zgjedhni web-in më të mirë për biznesin tuaj, çfarë zgjidhje pritjeje do t’ju përshtatet, bazat që duhet të dini kur administroni llogarinë tuaj të pritjes dhe më shumë këshilla dhe këshilla, prandaj sigurohuni që ju kontrolloheni shpesh dhe qëndroni të azhurnuar me lajmet nga bota e hostimit në internet.

Dhe për ata prej jush që jeni të ri në temë, këtu janë disa lidhje të mira se çfarë është Shërbimi i mbajtjes në internet dhe çfarë është një Emri i domainit.

Vizitoni tonë Profili i Google+ ose Faqe në Facebook për të bërë ndonjë pyetje. Nëse jeni thjesht një person jo teknik, mënyra më e lirë dhe e shpejtë për të bërë faqen tuaj të internetit është të zgjidhni ndërtuesi më i mirë i faqes në internet në treg dhe ndërtojeni atë. Duke filluar nga viti 2019, ne kemi bërë listën tonë të ndërtuesve më të mirë të faqeve në Mbretërinë e Bashkuar.

Ekspertët tanë kanë krahasuar ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në Mbretërinë e Bashkuar për Mbretërinë e Bashkuar për vitin 2019. Lexoni vlerësimet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe zgjidhni kompaninë më të besueshme të mbajtjes në internet.

Pritja e tregtisë elektronike

Ne kemi shumë pyetje në postën tonë elektronike nëse hostimi i një e-dyqani është i ndryshëm sesa mbajtja e një blogu normal ose faqja e informacionit. Dhe përgjigja është po.

Dyqanet në internet zakonisht kanë shumë produkte dhe disa nga faqet e tyre nuk ruhen nga serveri. Kjo është arsyeja pse ata përdorin shumë më tepër burime sesa një sit normal.

Gjithashtu shpejtësia këtu reflekton në konvertime. Kjo është arsyeja pse platformat e tregtisë elektronike përdorin karakteristika të veçanta si Redis (cache bazës së të dhënave) dhe Llak (cache front-end).

Ju duhet të siguroheni që hosti i faqes në internet i mbështet ato.

Magento është aktualisht CMS më profesional dhe më i përhapur i tregtisë elektronike, kështu që ne kemi bërë një faqe të veçantë që mbulon gjithçka që ju duhet të dini për të zgjedhur hostingun më të mirë të Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me