Pris:Gratis (lisensiert under GPL)
dokumentasjon:Temadokumenter
video:Video Guide
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Gjeldende versjon: 1.1.2


Vil du ha en bedre blogg? Powered er en helt gratis bloggstil WordPress-tema vi kodet akkurat her på WPExplorer. Vi ønsket å lage et praktisk tema som kunne brukes av alle typer blogger – virksomhet, teknologi, skjønnhet, livsstil, reise, foodie og mer. Den rene og minimale utformingen av dette temaet gjør det veldig enkelt å navigere og lese. Ja, det er mange fine blogg-temaer der ute, men Powered er et godt kodet tema ved å bruke WordPress-kodingsstandarder, og tilbyr noen premium-lignende funksjoner (velg mellom hundrevis av Google-skrifter, tilpass dine bredder, velg menyfarger) har spam-lenker eller kryptert kode, er ekstremt rask, enkel å bruke og designet for moderne tid.

Minimal, responsiv og rask design

Det drevne temaet er kodet med et minimalt design i rutenettstil som lar deg vise frem de siste innleggene dine på en veldig enkel måte å navigere på, og omtrent som mange populære blogger. Bare gå til WordPress Customizer å velge mellom 1, 2, 3 eller 4 kolonner for rutenettet ditt. Du kan også velge mellom ingen sidefelt, venstre sidefelt eller høyre sidefelt for arkiv, innlegg og sider uavhengig av hverandre. Valgfritt “Utvalgt innlegg” viser det første innlegget på rutenettet ditt i et stort format som legger til temautformingen, men vil også øke eksponeringen for de siste artiklene dine. Og den valgfrie delen “Populære innlegg” før den widgetiserte bunnteksten din lar deg vise noen av de mest viste innleggene.

Tilpasningsinnstillinger og bildestørrelser

Drevet inneholder mange nyttige tilpassingsinnstillinger, slik at du kan endre standard nettbredde, mobilt menybrytningspunkt, legge til en tilpasset logo, endre oppføringsutdragets lengde, aktivere / deaktivere forskjellige deler av temaet, velge rutenettkolonnene (1,2,3 eller 4), velg layoutene dine (høyre sidefelt, venstre sidefelt, ingen sidefelt), endre relaterte innleggsspørsmål og velg hvor mange du vil vise, velg ditt foretrukne antall bunntekstkolonner for bunntekst, skriv inn din tilpassede copyright tekst, velg standard tematype- familie (velg mellom hundrevis av Google-skrifter), skriv inn dine tilpassede bildeskjæringsstørrelser og mer!

“Anbefalte” bildestørrelser:

Følgende er egentlig ikke “anbefalte” bildestørrelser, men er de som ble brukt i live-demoen hvis du ville bruke dem eller noe lignende:

 • Utvalgt bidrag: 1100 x 480 x sentrumssenter
 • Inngang: 760 x 460 x sentrumssenter
 • Enkelt innlegg: 760 x 460 x sentrumssenter
 • I slekt: 760 x 460 x sentrumssenter
 • sider: 760 x 460 x sentrumssenter
 • Populær: 760 x 460 x sentrumssenter

Oversettelser og RTL-støtte

Powered WordPress-temaet er fullstendig lokalisert for oversettelse og inkluderer en Powered.pot-fil i språkmappen. Den inkluderer også 2 funksjoner å legge til støtte for WPML og Polylang for å oversette noen Customizer-innstillinger, for eksempel din tilpassede logo, hvis du vil ha en annen logo for hvert enkelt språk.

En RTL CSS-fil er også inkludert for å gi støtte fra høyre til venstre uten å måtte gjøre noe! Bare velg ditt RTL-språk i WordPress-innstillingene, så blir filen lastet automatisk og flytter forskjellige temaelementer automatisk.

Ingen flere konflikter!

Glem konflikter med tredjeparts plugins! Powered er kodet med hver eneste PHP-funksjon, klasse og HTML-ID og klasser som er unikt prefiks for å unngå mulige konflikter med andre plugins. I tillegg bruker vi bare kjerne WordPress-funksjonalitet, og vi bruker ikke noen form for temapaneler fra tredjeparter eller skript for å endre størrelse på bilder som kan bremse ting eller ødelegge ting.

Integrering av sosiale medier

Bare fordi designen er enkel, betyr ikke det at dette gratis temaet ikke er fullt av vakre premiumfunksjoner. Drevet inkluderer innebygd deling av sosiale medier på alle innleggene dine for Facebook, Twitter og Google+. Alt leserne dine trenger å gjøre er å klikke på en knapp for å dele artiklene dine (bare husk å konfigurere Åpne graf riktig på nettstedet ditt via en plugin).

Temaet inneholder også en tilpasset widget for sosiale medier som du kan bruke på sidefeltet eller bunnteksten. Bare legg til widgeten i sidefeltets widget-område, lim inn koblinger på sosiale medier og lagre. Du kan enkelt dra og slippe for å bestille de sosiale koblingene på nytt, samt velge å åpne koblingene i den samme eller nye fanen.

Kraftig blogging

Det viktigste er at Powered gjør blogging enkelt. Det er ingen gimmicks, bare publiser innleggene dine som du vanligvis gjør i WordPress, og hvis du vil kan du sette inn en oEmbed-kompatibel video- eller lyd-URL. Innleggene dine vil automatisk vise det viste bildet øverst (eller video / lyd) og innholdet nedenfor. Innlegg viser også en valgfri forfatterboks med bio- og sosiale koblinger (legg inn sosiale koblinger via brukerinnstillingene dine), neste og forrige artiklelinker, samt en relatert artikeldel som viser andre innlegg fra samme kategori eller tilfeldig (basert på dine tilpassingsinnstillinger).

Powered er et flott alternativ for enhver blogg, og vi håper virkelig du vil prøve det! Du kan se flere temafunksjoner nedenfor, eller bare laste ned temaet for å gjøre bloggen din fantastisk i dag!

Drevne WordPress-temafunksjoner

 • Helt GRATIS GPL-tema!
 • Responsiv utforming
 • 1-4 Kolonneoppsett for oppføringene
 • Alternativer for venstre, høyre eller ingen sidefelt
 • Rent og minimalt rutenett – velg mellom mur eller passform
 • Last opp tilpasset logo
 • Noen innstillinger for styling og typografi
 • Tilpasset widget for sosiale medier
 • Tilpassede nylige innlegg med miniatyrbilder-widget
 • Style forfattereske med sosiale lenker
 • Standard, lyd og video innlegg
 • Relaterte innlegg
 • Populære innleggsseksjon
 • Gjengede kommentarer
 • Nummerert paginering
 • Tilpasset bunntekst for copyright
 • Tilbake til toppen pil
 • Ren og gyldig kode
 • Og mer!

Drevet WordPress temadokumentasjon

Å komme i gang med Powered WordPress-temaet bør være ganske enkelt, men her er noen tips for bruk av temaet.

Installasjon: Installer dette temaet akkurat som du ville gjort med andre WordPress-temaer. Last ned zip-filen. Bruk deretter WordPress-importøren til å installere og aktivere temaet.

Tilpasning alternativer: Alternativer for din tilpassede logo, nettstedbredder, kolonner, tilpassede farger og mer finner du i live WordPress Customizer. Navigere til Utseende> Tilpass> Generelle temainnstillinger for å endre standardinnstillingene for temaet. Det er også noen innebygde styling / fargevalg du kan få tilgang til på Utseende> Tilpass> styling.

påslått styling

Bildestørrelser: Som standard beskjærer eller endrer ikke størrelsen på noen av bildene, men du kan definere din tilpassede beskjæring på Utseende> Tilpass> Bildestørrelser. Her kan du angi bredde, høyde og beskjæringssted for de forskjellige bildene på nettstedet. Når du er ferdig, må du huske å kjøre en regenerere miniatyrbilder plugin.

påslått bildestørrelser

Blogginnlegg: Lag blogginnlegg akkurat som normalt ved å velge Innlegg> Legg til nytt. Dette temaet støtter også funksjoner om bilder, video og lydstil. Bare skriv inn dine oEmbed-kompatible lenker i de gjeldende metafeltene som vises under redigeringsprogrammet.

Populære innleggsseksjon: Den valgfrie populære innleggsseksjonen vises rett foran bunntekstområdet og kan deaktiveres i Customizer under “bunntekst” -fanen. Som standard vises den i rekkefølge på de fleste kommenterte innlegg, men du kan også installere Innlegg Visning Counter plugin for å vise de mest viste innleggene i stedet.

oppdateringer: Oppdateringer leveres automatisk. Hvis det er en oppdatering til temaet, skal det vises i WordPress-oversikten. Hvis du merker at det er en oppdatering tilgjengelig, men du ikke ser oppdateringsvarselet, kan du alltid laste ned temaet på nytt og oppdatere via FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me