Construiește-ți site-ul perfect astăzi!

Contents

TOTAL TEME

Tema completă de WordPress cu pachetul construit de pagini și setări ușor de utilizat, astfel încât să puteți crea site-uri web uimitoare cu WordPress ușor.


Obțineți totalul de 59 USD
Demo-uri totale
0+
Module de constructor
0+
Demonstrații pre-făcute
0+
Opțiuni de styling
0K
Utilizatori fericiți

Demo Tema

Totalul vine cu diverse demo-uri pre-construite pentru a vă ajuta să începeți. Cu doar câteva clicuri, puteți importa demo-ul ales și apoi puteți să-l adaptați la nevoile dvs. Toate demo-urile folosesc caracteristicile totale de bază și sunt 100% opționale pe care le poți alege să începi de la zero dacă preferi.

ToateAfaceriO paginaPortofoliuPersonalcreatorMagazinBlogFotografieAlte
Demo tematică totală de bază

vezi demo

Baza

Afaceri
Demo total temă vanilie

vezi demo

Vanilie

Afaceri
Demo Samus Total Tema

vezi demo

Samus

Afaceri
Demonstrație tematică Nouveau Total

vezi demo

Nouveau

Afaceri
Boost Demo Total Tema

vezi demo

Boost

Afaceri
Demo agent de temă totală

vezi demo

Agent

Afaceri
Demonstrație totală pe tema GlitzGlam

vezi demo

GlitzGlam

Magazin
Demo corporativă totală

vezi demo

corporativ

Afaceri
Demo Gym Total Tema

vezi demo

sala

Alte
Demo Dezignr Total Tema

vezi demo

Dezignr

creator
Adaptați Demo Total Tema

vezi demo

Adapta

Afaceri
Cafenea Demo Total Tema

vezi demo

Cafenea

Afaceri
Demonstrația tematică totală a masoneriei

vezi demo

Zidar

Blog
Demo Agenție Modernă Total Temă

vezi demo

Agentia moderna

Afaceri
Demo de la Paris cu temă totală

vezi demo

Paris

Afaceri
Demo TinyFolio Total Tema

vezi demo

TinyFolio

Fotografie
Demonstrație totală pentru dezvoltatori web

vezi demo

Webdevelopers

Afaceri
BbPress Demo Total Tema

vezi demo

bbPress (Forum)

Alte
Demo total de blog de călătorii

vezi demo

Blog de călătorie

Blog
Demo Agenție SEO Total Temă

vezi demo

SEO

Afaceri
Demo total James

vezi demo

James

Personal
Demo Total Boxed Folio

vezi demo

Folio Box

Fotografie
Demo curată cu temă totală

vezi demo

Curățător

Afaceri
Demo Graphix Total Tema

vezi demo

Graphix

O pagina
Peisagistică Demo totală

vezi demo

Amenajare a teritoriului

Afaceri
Demonstrație durabilă totală

vezi demo

durabilă

Afaceri
Demo Charlotte Total Tema

vezi demo

șarlotă

Blog
Demo cu clasă totală

vezi demo

Classy

Afaceri
Demonstrați temă pentru construirea totală

vezi demo

Construi

Afaceri
Demonstratie Fleelancer Total Tema

vezi demo

Liber profesionist

O pagina
Demo total de spații simple

vezi demo

Spatii simple

creator
Demo Tema Totală Lefty

vezi demo

Lefty

creator
Asistență medicală Demo totală

vezi demo

Sănătate

Medical
Demo Appy Total Tema

vezi demo

appy

Afaceri
Demo Blognom Total Tema

vezi demo

Blog Nom

Blog
Demo Tema Total Zoo

vezi demo

Grădină zoologică

O pagina
Demo plat total

vezi demo

Apartament

Afaceri
Demonstrația totală a temei LawFirm

vezi demo

Firmă de avocatură

Afaceri
Demonstratie Tema casatorita

vezi demo

Căsătorit

O pagina
Demonstrație totală pentru conștientizare

vezi demo

Conștientizarea

O pagina
Demo Gamer Vlog Total Tema

vezi demo

vlogger

Blog
Demonstrație totală pe tema EBook

vezi demo

eBook

creator
Demo Flossy Total Tema

vezi demo

Stomatologie

Afaceri
Demonstratie Tema Total Paddys

vezi demo

lui Paddy

Vacanţă
Demo Cinco Total Tema

vezi demo

Cinco

Vacanţă

Creați site-ul dvs. personalizat

Tot ce ai nevoie pentru a oferi site-ului tău un aspect unic și personalizat este încorporat. Modificați culorile site-ului, alegeți din diferite stiluri de antet, machete, lățimi ale site-ului și multe altele!

40+ Demo-uri pre-construite

Începând cu o pânză goală? Importați oricare dintre demo-urile noastre făcute anterior cu doar câteva clicuri. Alegeți-vă demo-ul, selectați ce doriți să importați și apăsați butonul Go.

Personalizator în direct

Utilizați personalizatorul nativ WordPress și setările totale avansate pentru a schimba culorile site-ului, lățimile, tipografia și opțiunile principale. Vizualizați modificările în direct înainte de a salva.

100+ Module Builder

Există peste 100 de module de constructor pe care le puteți utiliza pentru a crea pagini personalizate. Total este, de asemenea, compatibil cu cele mai populare plugin-uri de addon WPBakery pentru o dezvoltare ulterioară.

Șabloane dinamice

Funcția de șablon dinamic vă permite să faceți machete personalizate pentru tipurile dvs. de postare folosind constructorul și să le atribuiți la nivel global.

Total Demo Screenshots

Adăugări premium gratuite

Tema Total vine la pachet cu toate funcțiile de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul rapid. Construiește-ți ușor site-ul fără a-l umfla cu tone de pluginuri pentru terți.

Visual Page Builder

Obțineți pluginul de constructor de pagini WPBakery premium # 1 GRATUIT cu Total. Doar punctați, faceți clic, glisați și fixați pentru a crea pagini personalizate perfecte de pixeli așa cum doriți!

Templatera

Templatera facilitează crearea și reutilizarea desenelor de pagini. Pur și simplu salvați aspectele Visual Composer după ce le creați pentru a le insera ulterior.

Revoluția sliderului

Construiți glisoare animate frumoase cu unul dintre cele mai bune plugin-uri glisante WordPress premium. Utilizați opțiuni pentru ken-uri, videoclipuri, straturi glisante, fonturi personalizate și multe altele!

LayerSlider

Construirea glisierelor personalizate nu ar putea fi mai ușoară. Layer Slider include opțiuni de strat ușor și intuitiv, astfel încât să puteți crea glisoare responsive în câteva minute!

Caracteristici pe care le vei iubi

Tema Total vine la pachet cu toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul rapid și cu ușurință și fără a-ți umple site-ul cu tone de pluginuri pentru terți.

Importator demonstrativ ușor

Cu 1 clic, selectați demo-ul pe care doriți să-l importați pe site-ul dvs. gol pentru a vă declara rapid.

Trage si lasa

Tragere și plasare frontală prin intermediul popularului constructor de pagini WPBakery pentru a crea site-ul dvs. cu ușurință.

Personalizator de temă

Setări personalizate live pentru a modifica cu ușurință culorile site-ului, fonturile, lățimile și alte setări principale.

Tonuri de elemente

Peste 100 de elemente de constructor de pagini care pot fi utilizate pentru a face paginile dvs. personalizate folosind constructorul.

Dezvoltator prietenos

Construit în cârlige și filtre, astfel încât orice poate fi modificat cu peste 450 de fragmente disponibile în documentele online.

Aspecte dinamice

Utilizați funcția de șablon dinamic pentru a crea un aspect personalizat pentru orice tip de postare și a-l atribui la nivel global.

O mulțime de elemente de constructor

Există tone de elemente de constructor utile în temă pentru crearea site-ului dvs. web. Total acceptă, de asemenea, cele mai populare addon-uri WPBakery Page Builder pentru alte opțiuni.

Elemente de constructor total cu temă

Funcționează cu pluginuri populare

Tema Total vine la pachet cu toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul rapid și cu ușurință și fără a-ți umple site-ul cu tone de pluginuri pentru terți.

WooCommerce

Setează-ți ușor magazinul online cu foarte popularul plugin WooCommerce pentru WordPress. Vindeți-vă bunurile și serviciile pe site-ul dvs..

Calendarul evenimentelor

Construiți o pagină de evenimente bogate în funcții cu Calendarul evenimentelor sau Calendarul Pro Pro. Total acceptă ambele, doar alege-l pe cel care este potrivit pentru tine!

Yoast SEO

Total acceptă popularul plugin SEO Yoast, incluzând toate opțiunile sale pentru pesmet, titluri SEO, descrieri de pagini și multe altele.

Addons Ultimate

Doriți și mai multă putere de construire a paginilor? Total este complet compatibil cu pluginul Ultimate Addons pentru Visual Composer!

Forme gravitaționale

Creați formulare de contact bogate în caracteristici cu pluginul Gravity Forms, apoi introduceți-le oriunde cu modulul Visual Composer.

Tickera

Total funcționează de asemenea excelent cu pluginul Tickera pentru WordPress, astfel încât să puteți vinde cu ușurință bilete de evenimente chiar de pe propriul site web.

Formular de contact 7

Creați formulare de contact pentru a rămâne în contact cu publicul dvs. Total acceptă toate câmpurile din formularul de contact 7, inclusiv casetele de selectare, meniurile derulante, etc..

W3 Cache totală

Totalul este deja una dintre cele mai rapide teme de pe web, însă cu W3TC nu există nicio modalitate de a putea accesa nimeni cu viteza paginii dvs..

Polylang

Traduceți site-ul dvs. GRATUIT cu Polylang! Totalul funcționează perfect cu acest minunat plugin multilingv folosit de mii.

Akismet

Protejează-ți site-ul împotriva spamului cu Akismet – prima apărare gratuită împotriva atenției nedorite care ar putea să-ți afecteze SEO.

JetPack

Adăugați Jetpack la Total pentru funcții adăugate, cum ar fi statisticile site-ului, verificarea site-ului, monitorizarea timpului de oprire, protecția forței brute, optimizările de imagine și multe altele!

MailChimp

Total acceptă deja MailChimp, dar cu pluginul oficial puteți adăuga un widget de abonament pentru a vă crește buletinul de informații și mai rapid.

Descărcări digitale ușoare

Construiți un site web de comerț electronic cu EDD. Acest plugin puternic și gratuit este complet compatibil cu Total pentru construirea ușoară a magazinelor.

Comandă tipuri de post

Reorganizați-vă blogul sau postările personalizate de tipul postului într-un mod simplu. Pur și simplu instalați pluginul, apoi glisați și plasați pentru a vă reordona postările.

Meniu Uber

Creați un meniu de top cu Meniu Uber! Total are chiar un ghid complet pentru crearea meniului dvs. personalizat cu acest plugin minunat.

Si multe altele…!

Creat de experți WordPress

Această temă este dezvoltată și întreținută de experți WordPress care fac parte din comunitatea WP de peste 10 ani. WPExplorer rulează un blog WordPress foarte popular și dezvoltă teme gratuite și premium pentru platformă de mult timp. Cunoscut în industrie pentru atenția lor la detalii și standarde bune de codare. Nu vă mulțumiți cu mai puțin.

Accesați blogul WPExplorer

41.000+ Clienți fericiți

Folosesc Total pentru toate site-urile și proiectele personale ale clienților mei. Strălucește cu adevărat în mâinile unui designer sau dezvoltator datorită multitudinii sale de opțiuni și cârlige. Cu toate acestea, este destul de ușor să îl utilizeze oricine este familiar cu WordPress. Instalați rapid o demo și personalizați-o cum doriți sau începeți de la zero. Chiar adăugați sau editați tipuri de postări personalizate pentru conținutul dvs. Totalul este o temă cu adevărat flexibilă.

Mark Cyrus

Nu așteptați, construiți site-ul dvs. astăzi!

Nu mai amendați și alăturați-vă miilor de oameni care folosesc deja Total pentru site-ul lor web și iubiți-l. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a cumpăra Total de la ThemeForest.net

Începeți acum
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me