Powered Free Blogging Tema WordPress

Preț:Gratuit (licențiat în baza GPL)
Documentație:Documente tematice
Video:Ghid video
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Versiune curentă: 1.1.2


Vrei un blog mai bun? Powered este o temă WordPress complet gratuită, pe care am codificat-o chiar aici, la WPExplorer. Am dorit să creăm o temă practică care să poată fi folosită de orice tip de blog – business, tehnologie, frumusețe, stil de viață, călătorii, foodie și multe altele. Aspectul curat și minim al acestei teme face foarte ușor să navigați și să citiți. Da, există multe teme gratuite de blogging gratuit, dar Powered este o temă bine codată folosind standarde de codare WordPress, oferă câteva funcții premium (alegeți între sute de fonturi Google, setați-vă lățimile, selectați culorile meniului) nu are legături spam sau cod criptat, este extrem de rapid, ușor de utilizat și proiectat pentru epoca modernă.

Design minimal, receptiv și rapid

Tema Powered este codată cu un design minimal în stil grilă care vă permite să vă prezentați postările recente într-o modă foarte ușor de navigat și la fel ca în multe bloguri populare. Pur și simplu mergeți la Personalizator WordPress pentru a alege între 1, 2, 3 sau 4 coloane pentru grila dvs. De asemenea, puteți alege între nicio bară laterală, bara laterală stângă sau dreapta lateral pentru arhivele, postările și paginile dvs. în mod independent. Opțional „Postare prezentată” afișează prima postare a grilei într-un format mare, care se adaugă la designul temei, dar va crește și expunerea la ultimele articole. Și secțiunea opțională „Mesaje populare” înainte de subsolul dvs. widgetized vă va permite să afișați unele dintre cele mai vizionate postări ale dvs..

Setări personalizatoare și dimensiuni imagine

Powered include multe setări utile de personalizare, astfel încât să puteți modifica lățimile implicite ale site-ului, punct de întrerupere a meniului mobil, adăugați un logo personalizat, modifica lungimea extrasului de intrare, activați / dezactivați diverse părți ale temei, selectați coloanele de grilă (1,2,3 sau 4), selectați-vă aspectele (bara laterală dreaptă, bara laterală stângă, fără bară laterală), modificați interogarea postărilor conexe și selectați câte de afișat, selectați numărul preferat de coloane widget de subsol, introduceți textul dvs. de copyright personalizat, selectați fontul dvs. cu tema implicită. familie (alegeți din sute de Fonturi Google), introduceți dimensiunile personalizate de decupare a imaginilor și multe altele!

Mărimi pentru imagini „recomandate”:

Următoarele nu sunt dimensiunile de imagine „recomandate”, ci sunt cele utilizate în demo-ul live dacă doriți să le utilizați sau ceva similar:

 • Intrare prezentată: 1100 x 480 x centru-centru
 • Intrare: 760 x 460 x centru-centru
 • Postare unică: 760 x 460 x centru-centru
 • Legate de: 760 x 460 x centru-centru
 • Pagini: 760 x 460 x centru-centru
 • Popular: 760 x 460 x centru-centru

Traduceri și suport RTL

Tema Powered WordPress este localizată complet pentru traducere și include un fișier Powered.pot în folderul de limbi. De asemenea, include 2 funcții pentru care se adaugă suport WPML și Polylang pentru traducerea unor setări de personalizare, cum ar fi logo-ul personalizat, dacă doriți un logo diferit pentru fiecare limbă a site-ului.

Un fișier CSS RTL este, de asemenea, inclus pentru a oferi asistență lingvistică de la dreapta la stânga, fără a fi nevoie să faceți nimic! Pur și simplu selectați limba RTL în setările WordPress și fișierul va fi încărcat automat mutând diferite elemente de temă în mod automat.

Nu mai există conflicte!

Uită de conflictele cu plugin-urile terților! Powered este codat cu fiecare funcție PHP, clasă și ID-uri HTML și clase prefixate în mod unic pentru a evita eventualele conflicte cu alte plugin-uri. În plus, folosim doar funcționalități de bază ale WordPress, nu folosim niciun fel de panouri tematice ale părților terțe sau scripturi de redimensionare a imaginii care ar putea încetini lucrurile sau ar putea distruge.

Integrare în social media

Doar pentru că designul este simplu, asta nu înseamnă că această temă gratuită nu este plină de funcții premium frumoase. Powered include distribuirea de social media încorporată pe toate postările dvs. pentru Facebook, Twitter și Google+. Tot ce trebuie să facă este să dai clic pe un buton pentru a-ți împărtăși articolele (pur și simplu asigurați-vă că configurați Deschideți grafic corect pe site-ul dvs. prin intermediul unui plugin).

Tema include, de asemenea, un widget personalizat de socializare pe care îl puteți folosi pe bara laterală sau în subsolul dvs.. Pur și simplu adăugați widget-ul în zona de widget-uri din bara laterală, lipiți în legăturile de socializare și salvați. Puteți glisa și plasa cu ușurință pentru a reordina legăturile sociale, precum și pentru a alege să deschideți linkurile în aceeași filă sau nouă.

Puternic blogging

Cel mai important Powered face blog-ul ușor. Nu există nicio eroare, pur și simplu publicați-vă postările așa cum faceți în mod normal în WordPress și, dacă doriți, puteți introduce o adresă video audio sau audio compatibilă. Postările dvs. vor afișa automat imaginea prezentată în partea de sus (sau video / audio) și conținutul de mai jos. Postările afișează, de asemenea, o casetă de autor opțională, cu link-uri biologice și sociale (introduceți legăturile sociale prin setările utilizatorului), link-urile următoare și anterioare, precum și o secțiune de articole conexe care afișează alte postări din aceeași categorie sau la întâmplare (pe baza setările personalizatorului).

Powered este o opțiune excelentă pentru orice blog și sperăm că veți încerca! Puteți vedea mai multe funcții tematice mai jos sau pur și simplu descărcați tema pentru a vă face blogul minunat astăzi!

Funcții propuse pentru tema WordPress

 • Tema GPL complet GRATUITĂ!
 • Design receptivă
 • 1-4 Dispuneri de coloane pentru intrările dvs.
 • Opțiuni de bară laterală stânga, dreapta sau fără
 • Grila curată și minimă – alegeți între zidărie sau rânduri potrivite
 • Încărcare personalizată a logo-ului imaginii
 • Câteva setări de styling și tipografie
 • Widget personalizat de socializare
 • Postări recente personalizate cu widget pentru miniaturi
 • Caseta de stil de stil cu legături sociale
 • Postări standard, audio și video
 • Postări asemănatoare
 • Secțiunea postări populare
 • Comentarii filetate
 • Paginare numerotată
 • Text de copyright personalizat
 • Înapoi la săgeata de sus
 • Cod curat și valid
 • Și altele!

Documentare cu tema WordPress susținută

Începerea cu tema WordPress Powered ar trebui să fie destul de ușor, dar iată câteva sfaturi pentru utilizarea temei.

Instalare: Instalați această temă la fel ca oricare altă temă WordPress. Pur și simplu descărcați fișierul zip. Apoi utilizați importatorul WordPress pentru a instala și activa tema.

Opțiuni: Customizer Opțiunile pentru logo-ul personalizat, lățimile site-ului, coloanele, culorile personalizate și multe altele pot fi găsite în personalizatorul WordPress live. Navigheaza catre Aspect> Personalizare> Setări generale de temă pentru a modifica setările implicite ale temei. Există, de asemenea, unele opțiuni de stil / culoare încorporate la care puteți accesa Aspect> Personalizare> Coafura.

alimentat-styling

Dimensiuni imagine: În mod implicit, tema Powered nu decupă sau redimensionează imagini, dar puteți defini decuparea personalizată la Aspect> Personalizare> Dimensiuni imagine. Aici puteți introduce lățimea, înălțimea și locația de decupare pentru diferitele imagini de pe site. Odată terminat, asigurați-vă că rulați o regenerați pluginul pentru miniaturi.

alimentat-image-dimensiuni

Postări pe blog: Creați postări pe blog la fel de normal, selectând Mesaje> Adăugare nou. Această temă acceptă, de asemenea, imagini, video și postări în stil audio. Pur și simplu introduceți legăturile dvs. compatibile în câmpurile meta actuale afișate sub editorul de postări.

Secțiunea Mesaje populare: Secțiunea de postări populare opționale se afișează chiar înainte de zona de subsol și poate fi dezactivată în Customizer sub fila „subsol”. În mod implicit, acesta va fi afișat în ordinea majorității postărilor comentate, dar puteți instala și Postare contorizare plugin pentru a afișa postările cele mai vizionate.

Actualizări: Actualizările sunt furnizate automat. Dacă există o actualizare a temei, aceasta ar trebui să fie afișată în tabloul de bord WordPress. Dacă observați că există o actualizare disponibilă, dar nu vedeți notificarea de actualizare, puteți reîncărca tema și actualizați prin FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map