Ghid de documentare și utilizare a temei gratuite WPExplorer

Următoarea postare prezintă pașii pentru configurarea și utilizarea unuia dintre temele noastre gratuite de WordPress. Această postare va trece peste anumite caracteristici care pot să nu fie disponibile pentru toate temele, așa că vă rugăm să citiți cu atenție. Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să trimiteți un raport de eroare pe Github.


Notificare importantă pentru începători: Următorul ghid presupune că știți cum să utilizați funcțiile native native de WordPress. Dacă sunteți nou la WordPress, poate doriți să consultați ghidurile noastre video WordPress care explică o mulțime de funcții principale ale WordPress.

Instalarea temei

Instalarea este foarte simplă. Accesați Aspect-> Teme și faceți clic pe „Adăugare nouă” și selectați fișierul zip descărcat anterior. Acest lucru ar trebui numit ceva ca wpex-elegant.zip unde „elegant” este numele temei.

instalați-temă

Configurare homepage

Mai jos găsiți pașii pentru configurarea paginii de pornire. Următoarele opțiuni vor depinde dacă tema dvs. acceptă diferite funcții sau nu. De exemplu, dacă utilizați o temă de blogging, va trebui să verificați doar pasul 1, cu toate acestea, dacă utilizați o temă de afaceri, cum ar fi tema elegantă WordPress, atunci veți dori să consultați toți pașii în afară de primul care țin de tema dvs., citiți cu atenție!

1. Tema blogului

Dacă utilizați o temă de blog, atunci nu trebuie să faceți nimic, pagina dvs. de pornire ar trebui să afișeze cele mai recente postări în mod implicit.

2.. Afaceri / portofoliu / altă temă

Dacă tema pe care o utilizați nu este o temă standard de blogging, atunci pentru a configura pagina principală, tot ce trebuie să faceți este să creați o pagină nouă și să selectați șablonul de pagină de pornire. Apoi accesați Setări-> Citire și setați această pagină ca opțiunea „Pagina frontală”.

Șablonul paginii de start

Setări de citire WordPress

3. Slider

Dacă tema pe care o utilizați include suport pentru un slider de pe pagina de pornire (veți ști, deoarece îl puteți vedea pe demo), nu va trebui să instalați niciun plugin de la terți sau să faceți ceva complicat pentru a-l configura. Tema include un tip de post personalizat numit „Diapozitive” și le vei adăuga la fel ca postările standard și fiecare postare va fi o prezentare în glisor.

Important: Dacă ați adăugat corect diapozitivele și nu le puteți vedea pe pagina principală, asta înseamnă, în general, 1 din 2 lucruri. Primul, nu ați configurat corect pagina principală, așa cum am menționat mai sus. În al doilea rând, există un conflict javascript pe site-ul dvs., încercați să dezactivați orice plugin activ pentru a vă asigura că niciunul nu provoacă problema.

Slider pentru pagina de start

Pagina principală Slider Post

4. Caracteristici de acasă

Unele dintre temele noastre gratuite includ un tip de post personalizat numit „Caracteristici de acasă”. Acest tip de post personalizat a fost adăugat pentru a vă facilita adăugarea de „funcții” pe pagina dvs. de pornire. Puteți vedea un exemplu în Demonstrația elegantă cu tema WordPress. Caracteristicile de acasă sunt pictogramele și textul de sub glisor, consultați imaginea de mai jos:

Pagina principală Caracteristici WordPress

Adăugarea caracteristicilor paginii de pornire este foarte simplă.

Configurare pagină blog

Dacă utilizați o temă de afaceri în care s-ar putea să aveți blogul pe o pagină separată (nu pe pagina principală), este foarte ușor de configurat! Pur și simplu creați o pagină nouă (denumiți-o orice doriți), apoi accesați Setări-> Citire și definiți această pagină ca opțiunea pentru „pagina postărilor”.

Pagina de blog

Configurarea portofoliului

Dacă tema pe care o utilizați include tipul de post personalizat Portofoliu, atunci urmați pașii de mai jos pentru adăugarea articolelor din portofoliu, precum și pentru crearea paginii dvs. de portofoliu..

Adăugarea de elemente

Adăugarea de articole este extrem de ușoară. Postările de portofoliu funcționează în esență ca postările standard. Creați-vă postarea, adăugați-vă conținutul, setați-vă imaginea prezentată … etc. După ce publicați un articol, acesta va fi afișat pe șablonul paginii dvs. de pornire, pagina portofoliului și arhivele portofoliului.

Imagine prezentată: Nu uitați să vă setați imaginea prezentată! Unele teme depind de ea și dacă o imagine prezentată nu este setată, este posibil să nu afișeze nimic.

Portofoliu WordPress

Crearea paginii dvs. de portofoliu

Pagina de portofoliu este foarte ușor de configurat. Tot ce trebuie să faceți este să creați o nouă pagină și să selectați șablonul „Portofoliu”.

Model de portofoliu

Recomandarea postărilor

De multe ori sunt întrebat cum să comandați postările dvs. în WordPress. În mod implicit, atunci când publicați o nouă postare (indiferent dacă este un post standard, un portofoliu sau o funcție), acesta va fi afișat pe site-ul dvs. în ordinea în care a fost publicată. Dacă doriți să schimbați comanda implicită, vă rugăm să aruncați o privire la următoarea postare pentru re-comandarea postărilor în WordPress.

Importarea datelor de eșantion (numai pentru versiunea premium)

Anumite teme pot fi achiziționate la un preț premium la Creative Market (ar exista o notificare pe pagina temei care spune că o versiune premium este disponibilă în detaliile temei), iar aceste teme includ un fișier de date .xml pe care îl puteți importa demo-ul live ca o probă pentru a începe.

Pentru a importa datele de eșantion, accesați Instrumente-> Import faceți clic pe „WordPress” și urmați instrucțiunile!

Importul WordPress

Schimbarea culorilor dvs. de temă (numai versiunea Premium)

Dacă ați achiziționat o versiune Premium a acestei teme, veți avea acces la setările de culoare, astfel încât să puteți modifica cu ușurință designul temei. Pur și simplu accesați Aspect -> Personalizați și localizați fila „Styling” în personalizatorul de teme. Aici puteți utiliza culorile de culori pentru a vă modifica designul. ura!

Personalizator de temă WordPress

Raportarea erorilor și asistenței

Menținerea temelor noastre actualizate și fără bug este foarte importantă pentru noi. Am creat depozite Github pentru temele noastre gratuite în care puteți raporta o problemă. Pe măsură ce primim rapoartele dacă de fapt există o eroare în temă (nu eroare de utilizator), vom răspunde cu tema actualizată.

Important: Sistemul nostru de raportare a erorilor nu este pentru a căuta suport (întrebări de utilizare a temei sau ajutor cu modificări). Toate temele noastre gratuite folosesc doar funcții WordPress native și astfel ar trebui să le poți folosi fără să ai nevoie de îndrumări suplimentare. Dacă aveți o eroare, aceasta este o poveste diferită și vrem să știm, astfel încât să o putem repara!

Suportul este oferit utilizatorilor „premium”. Dacă există o versiune premium disponibilă pentru vânzare, puteți achiziționa pentru a primi ajutor suplimentar dacă nu sunteți sigur cum să utilizați tema sau dacă aveți o eroare care are nevoie de atenție imediată. Totuși, asistența nu include servicii de personalizare gratuite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map