WPTouch: o modalitate rapidă și ușoară de a face site-ul dvs. WordPress-friendly pentru mobil

Există câteva moduri în care vă puteți ocupa de vizitatorii mobili. O modalitate este de a utiliza un design receptiv care folosește același HTML ca și designul desktop, dar schimbă modul în care pagina este afișată folosind CSS. Această metodă este favorizată de motoarele de căutare, cum ar fi Google, deoarece asigură că există o singură adresă URL pe pagină.


O metodă alternativă este de a crea o aplicație mobilă pentru vizitatorii dvs. Acest lucru vă permite să personalizați modul în care conținutul dvs. este afișat vizitatorilor, însă înseamnă că vizitatorii nu văd conținutul dvs. folosind aceeași adresă URL ca cele de pe desktop.

Astăzi aș dori să vorbesc despre pluginul WordPress WPtouch. Pluginul detectează când vizitatorii mobili vizionează o pagină și le afișează o temă mobilă elegantă pentru utilizatori.

Ceea ce surprinde mulți oameni despre WPtouch este acela că oferă același tip de interfață pe care te-ai aștepta de la o aplicație mobilă dedicată; cu toate acestea, pluginul afișează pur și simplu o temă personalizată vizitatorilor mobili. Prin urmare, oferă experiența îmbunătățită a utilizatorului, mai asociată cu aplicațiile mobile dedicate, cu beneficiile SEO, mai mult asociate cu proiectările cu reacție obișnuită.

Pluginul oferă, de asemenea, vizitatorilor opțiunea de a dezactiva WPtouch și de a vizualiza design-ul desktop al site-ului dvs. pe smartphone-ul lor. Aceasta este o caracteristică utilă, deoarece multe smartphone-uri au ecrane cu diametrul de 5 inci sau mai mari, de aceea vizitatorii pot prefera să vadă designul normal.

WPtouch funcționează excelent chiar din cutie, cu toate acestea pluginul vă oferă o cantitate imensă de control asupra modului în care designul dvs. mobil. Haideți să aruncăm o privire mai profundă asupra ceea ce poate face pluginul.

Setări de bază

Titlul designului dvs. mobil va fi implicit la titlul site-ului dvs. web, cu toate acestea vă oferă opțiunea de a-l schimba. Există, de asemenea, un mod de previzualizare pentru administratori și o casetă pentru adăugarea Google Analytics și alt cod personalizat.

Compatibilitatea cu setările de bază WPtouch

Pluginul vă permite să dezactivați codurile scurte de styling atunci când este utilizat designul mobil. Acest lucru este util dacă utilizați coduri scurte care nu vor arăta bine cu dimensiunile mai mici ale temei mobile.

De asemenea, puteți dezactiva WPtouch pentru anumite URL-uri și definiți la ce dispozitive va fi folosit WPtouch. Marea majoritate a utilizatorilor sunt deja definiți incluzând dispozitive iOS, Android, Blackberry și webOS.

Setări corecte WPtouch

Teme și extensii

WPtouch se poate descărca gratuit, cu toate acestea, o versiune premium este disponibilă de la 49 USD. Versiunea gratuită vine la pachet cu un design numit Bauhaus. Patru modele suplimentare sunt incluse cu WPtouch Pro.

Teme WPtouch

WPtouch Pro oferă, de asemenea, trei extensii care îmbunătățesc funcționalitatea pluginului. Acesta include un modul de memorie în cache, un modul care reduce dimensiunea imaginilor pentru utilizatorii de telefonie mobilă și un modul care vă permite să afișați conținut specific utilizatorilor de telefonie mobilă.

Extensii WPtouch

Setari tema

Setările care sunt utilizate pe site-ul principal, cum ar fi numărul de postări de blog afișate, pot fi modificate și pentru designul dvs. mobil. Puteți alege, de asemenea, dacă sunt afișate categorii, detalii despre autor și comentarii.

Slider-ul cu temă poate afișa cele mai recente postări pe blog, postări cu o etichetă specifică sau postări dintr-o anumită categorie (de ex. Știri). Puteți alege, de asemenea, postările exacte și paginile care trebuie afișate folosind ID-ul postării și al paginii.

Setări temă WPtouch

Fonturile tematice și culorile pot fi ușor schimbate prin secțiunea de branding. De asemenea, puteți încărca logo-ul site-ului dvs. web, afișa link-uri de socializare și crea propriul dvs. subsol HTML personalizat.

Setări de marcare WPtouch

WPtouch vă permite, de asemenea, să schimbați pictogramele care sunt afișate utilizatorilor Android și iOS atunci când vă marchează site-ul.

Icoane de marcaj cu tema WPtouch

Meniuri

Pluginul utilizează sistemul de meniuri WordPress. Prin urmare, este ușor să personalizați meniul de sus. Tot ce trebuie să faceți este să creați un meniu nou, apoi să îl atribuiți în zona de setări.

Meniuri WPtouch

Pictogramele pot fi asociate cu fiecare element de meniu. Tot ce trebuie să faceți este să trageți și să picurați pictograma pe care doriți să o atingeți în elementul de meniu corespunzător.

Configurare meniu WPtouch

Două seturi de pictograme sunt incluse cu pluginul. Toate seturile sunt incluse cu versiunea gratuită a pluginului, astfel încât nu este necesar să faceți upgrade pentru a schimba pictogramele utilizate. Există, de asemenea, o opțiune pentru a încărca propriile pictograme.

Pictogramele meniului WPtouch

Proiectare mobilă

Toate opțiunile de configurare din lume nu ar însemna nimic dacă designul mobil nu ar fi bun. Din fericire, nu este cazul. După cum am menționat la început, designul are aspectul și în mod normal că te-ai asocia cu aplicații mobile dedicate. Designul profesional arată excelent, iar conținutul este ușor de navigat.

WPtouch Mobile Design

Vizitatorii pot naviga către alte postări și publica comentarii, așa cum ar fi pe design-ul desktop.

WPtouch Mobile Design

Prezentare generală

WPtouch este unul dintre pluginurile mele preferate de WordPress. Este de departe cel mai simplu și ieftin mod de a crea o versiune prietenoasă pentru mobil pe site-ul dvs. web. Aceasta face o alegere excelentă pentru aceia dintre voi care nu utilizează deja o temă receptivă.

Chiar și cei care aveți un design receptiv pot dori să schimbe. Dezvoltatorii susțin că designul lor mobil se încarcă de două până la trei ori mai rapid decât cele mai responsabile. Nu am testat acest lucru singur, deși are sens că un design minim ar fi mai rapid de încărcat.

Versiunea gratuită a pluginului are tot ce ai nevoie, însă poți dori să iei în considerare WPtouch Pro pentru a profita de extensii. În special, pluginul de memorie în cache se pare că ar putea îmbunătăți considerabil timpul de încărcare, deoarece va reformata imaginile în zbor pentru a-l optimiza pentru diferite dispozitive. Versiunea premium a pluginului vă va acorda, de asemenea, acces la unul din sistemul de asistență pentru ticketing.

Vă încurajez să dați versiunea gratuită a WPtouch o încercare mai întâi. Dacă vă place ce face, puteți verifica dacă merită actualizat.

Sper că v-a plăcut această recenzie. Dacă da, vă încurajez să vă abonați la WPExplorer pentru actualizări la ultimele noastre articole ��

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map