Construirea unui portofoliu online nu a fost niciodată mai ușoară. Cu instrumentele disponibile, acum a devenit ceva ce poate face oricine.


În trecut, pentru a crea ceva care arăta grozav și care vă permite să afișați lucrări de artă într-o manieră elegantă, a trebuit să angajați un dezvoltator. Angajarea cuiva pentru a vă construi un site web personalizat poate fi foarte scump și poate să nu fie o opțiune disponibilă tuturor.

Din fericire pentru acei artiști cu buget, WordPress a crescut în ultimii zece ani. Nu mai este ceva folosit pentru a construi pur și simplu bloguri pentru ca scriitorii să-și prezinte munca. Cu câteva pluginuri sau o temă special concepută, WordPress poate fi transformat cu ușurință într-un portofoliu online uimitor pentru orice artist vizual.

Managementul media a devenit o componentă mare a versiunilor mai noi de WordPress. Dezvoltatorii și designerii profită de aceste progrese pentru a crea unele teme și pluginuri spectaculoase de care artiștii pot folosi.

Să aruncăm o privire la câteva dintre acele creații pe care le puteți folosi pentru a vă construi propriul site de portofoliu frumos.

tematică

Am fost deja curatat de o întreagă selecție de teme WordPress de portofoliu pentru a putea naviga. Am reușit să găsim un număr foarte mare de ele, așa că să aruncăm o privire la câteva dintre temele mele preferate din cele pe care le-am găsit deja.

Photocrati

Photocrati

Photocrati a fost creat special pentru fotografi pentru a-și prezenta lucrările.

În loc să fie o temă simplă, Photocrati este un cadru care vă permite să folosiți 60 de stiluri încorporate pentru a crea un site care arată exact cum doriți. Cadrul include nu numai o gestionare puternică a galeriei, ci are și un sistem de comerț electronic integrat pentru a vă putea vinde lucrarea direct de pe site-ul dvs..

Cu acces la o comunitate de peste 17.000 de fotografi, această temă premium este o afacere la 89 USD.

Total WordPress Tema

Demonstrații Tema WordPress Total Drag and Drop

Cu o mulțime de demo-uri din care să alegeți și opțiuni încorporate, nu puteți greși cu tema Total WordPress. Este o temă polivalentă, cu suport integrat pentru crearea de pagini drag and drop, integrare WooCommerce pentru crearea unui magazin, suport pentru popularul plugin pentru Calendarul evenimentelor pentru a afișa evenimente și o mulțime de setări de personalizare utile pentru ca tema să arate cel mai bine pentru nevoile dvs..

Ilustra

Ilustra

Illustrate este o temă excelentă de portofoliu creată de echipa de aici, la WPExplorer, cu ajutor de proiectare de la Blaz at Blazrobar.com.

Tema este curată, simplă și construită cu intenția de a vă permite să vă partajați cu ușurință munca online. Tema vă permite să creați categorii și etichete nelimitate pentru a vă organiza portofoliul. Este livrat cu o acoperire unică de portofoliu de culori și caracteristică pentru paleta de culori pentru a adăuga un pic de stil și informații pieselor din portofoliu.

Plugin-uri

Dacă aveți deja un site web WordPress cu o temă care vă place, atunci schimbarea este posibil să nu fie cea mai bună opțiune. În loc să reproiectați întregul site în jurul unei teme noi, ar trebui să folosiți unul dintre numeroasele pluginuri din portofoliu.

Cu aceste pluginuri puteți transforma o secțiune a site-ului dvs. într-un portofoliu fantastic care se integrează ușor cu design-ul dvs. actual de site. Să aruncăm o privire la o selecție de pluginuri care vă sunt disponibile pentru a le utiliza.

Portofoliu minunat filtrabile

Portofoliu minunat filtrabile

Nu numai că acest plugin are un nume minunat, ci oferă exact ceea ce spune. Acest plugin vă permite să creați un portofoliu curat și puternic pe site-ul dvs. web.

Portofoliul impresionant vă poate crea mai multe categorii pentru articolele dvs. de portofoliu și apoi filtrați pagina de portofoliu folosind aceste categorii. Procesul de filtrare se întâmplă cu o animație foarte lină și profesională și are un efect excelent de transpirare a imaginii, care face cu adevărat fiecare element să iasă în evidență.

Acesta este un plugin fantastic care va fi exact ceea ce caută marea majoritate a artiștilor. Este gratuit și disponibil din depozitul de pluginuri WordPress.

Grid media

Grid media

Media Grid este un plugin premium care vă permite să creați grile de portofoliu nelimitate. Aceste grile modifică automat dimensiunea de afișare a fiecărui articol pentru a se încadra în orice dimensiune de grilă setată. Aceasta înseamnă că pe măsură ce adăugați mai multe elemente la fiecare grilă, afișajul se schimbă pentru a le găzdui.

Pluginul este livrat cu un constructor de grile vizuale care vă permite să personalizați aspectul fiecărei grile manual. Fiecare grilă poate fi apoi adăugată la pagini folosind asistența de cod scurt încorporată în plugin. Există mai multe opțiuni de personalizare pentru fiecare grilă, inclusiv adăugarea de articole în categorii pentru filtrare și adăugarea mai multor culori de suprapunere pentru elementele de grilă care vă permit să afișați grila exact așa cum doriți.

ZoomFolio

ZoomFolio

ZoomFolio este un plugin de portofoliu foarte elegant. Ca și în cazul celorlalte, vă permite să categorizați fiecare articol și apoi să filtrați acele articole pe pagină. Ceea ce separă ZoomFolio este modul în care vă permite să personalizați designul paginii.

Cu pagina dvs. de portofoliu creat există un meniu de configurare rapidă care vă permite să schimbați fundalul, culoarea legăturilor de text și culoarea pasagerilor. Acest meniu de configurare vă permite, de asemenea, să schimbați stilul grilei și lățimea implicită a articolului în direct pe pagină.

Fiecare element din portofoliu este afișat într-o cutie de lumină atunci când faceți clic pe acesta și poate fi extins în continuare într-o imagine pe ecran complet. Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta versiuni de rezoluție mai înaltă a lucrării. Pluginul are, de asemenea, partajare socială încorporată în fiecare articol din portofoliu.

Portofoliu OnePage

Portofoliu OnePage

Pluginul OnePage Portfolio este un plugin foarte simplu pentru crearea paginilor de portofoliu. Pluginul vă permite să adăugați toate piesele de portofoliu într-o singură categorie și apoi să filtrați articolele din pagină cu ajutorul etichetelor.

Pluginul afișează articolele din portofoliu într-un stil precum Pinterest care este foarte curat. Fiecare articol din portofoliu poate afișa o descriere atunci când faceți clic pe. Elementele sunt adăugate grupului prin crearea unei noi postări și atribuirea acesteia la categoria de portofoliu pe care ați ales-o.

Este un plugin foarte simplu, minimalist, care va atrage cei care nu doresc să facă paginile lor prea complexe. Este gratuit pentru a descărca din Depozitul WordPress.

Aveți un portofoliu online?

După cum vedeți, există un număr mare de opțiuni pentru a vă ajuta să construiți un portofoliu uimitor. Am zgâriat doar suprafața a ceea ce vă este disponibil pentru a-l utiliza pentru a crea propriul site de portofoliu.

Dezvoltatorii și designerii adaugă în fiecare zi teme și pluginuri excelente pe piață, având în vedere fotografi și alți artiști vizuali. Dacă cele despre care am vorbit aici nu se potrivesc nevoilor dvs., vă pot garanta că va exista o temă sau un plugin pentru dvs..

Aveți sugestii pentru teme sau pluginuri pentru a crea portofolii uimitoare? Dacă da, ne-ar plăcea să aflăm despre ele în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me