Urmăriți cine face ce face pe site-ul dvs. WordPress cu fluxul

Plugin de flux

Într-un episod recent din Aplicați filtre, Pippin și Brad au discutat cu Frankie Jarrett și Japh Thomson, dezvoltatori de la X-Team și au discutat despre cel mai recent proiect al lor, Curent de care, până acum, nu știam.


Am mai lucrat cu pluginuri de logare a activităților înainte, dar de obicei vizează un set specific de acțiuni (cum ar fi autentificări), sau nu sunt prea bine gândite sau sunt cu adevărat înghesuite.

Stream este un nou plugin nou și interesant în această arenă. Urmărește Tot asta se întâmplă pe site-ul dvs. WordPress și îl înregistrează. Acest lucru poate fi util din mai multe motive, principalul în opinia mea fiind acela că puteți rezolva problemele legate de probleme, în special pe site-urile clientului..

De exemplu, (și acest lucru poate fi foarte familiar cu alți dezvoltatori WordPress), este posibil să primiți un e-mail de la un client care să spună că ceva nu a mers corect cu site-ul lor și nu știu că s-a întâmplat. Probabil că sunt adevărați în asta, fie au făcut ceva, nici nu sunt conștienți că a rupt ceva, ori alt utilizator de pe site-ul lor a făcut ceva, rău sau benign, care a cauzat problema.

Cu toate acestea, acum vă confruntați cu sarcina de a încerca să aflați care ar putea cauza problema. Aceasta ar putea include un pic de întrebări și răspunsuri cu clientul pentru a stabili ce sa făcut recent, ce pluginuri ar fi putut fi instalate și ce ar fi putut încerca să schimbe în ultima perioadă. Apoi, ar putea fi necesar să vă uitați la site și să folosiți expertiza dvs. pentru a interpreta ce vedeți cu ce ar putea să-l provoace.

Acest lucru este bine și bine, iar pentru dezvoltatorii buni ar trebui să fie suficient pentru a rezolva problema, dar o mulțime de aceste probleme pot fi ocolite cu ajutorul Curent. După cum am făcut aluzie, Stream înregistrează tot ceea ce se întâmplă pe site-ul dvs., fie de către un utilizator autentificat, fie de un plugin, astfel încât, dintr-o privire rapidă, puteți vedea exact ce s-a schimbat recent (sau mai departe în trecut, dacă problema are a existat o vreme). Iată o serie de lucruri pe care le urmărește Stream:

 • Mesaje
 • Pagini
 • Tipuri de post personalizate
 • Utilizatori
 • tematică
 • Plugin-uri
 • Etichete
 • Categorii
 • Taxonomii personalizate
 • Setări
 • Fundaluri personalizate
 • Anteturi personalizate
 • Meniuri
 • Biblioteca media
 • Widget-uri
 • Comentarii
 • Editorul temei
 • Actualizări de bază WordPress

Deci, totul atunci!

Folosind fluxul

După ce cunoașteți toate informațiile utile pe care le poate urmări, poate doriți să știți cum stochează și prezintă aceste informații. Din fericire, IU este superbă: una dintre cele mai bune pe care le-am văzut.

Vizualizare flux

Stream oferă atât un widget de bord pentru o privire rapidă la ceea ce s-a întâmplat recent, cât și propriul ecran de admin, în care puteți săpa un pic mai adânc. În ecranul de administrator, aveți posibilitatea de a filtra în funcție de timp, utilizator și categorie sau acțiune specifică efectuată. În acest fel, puteți vedea rapid ce s-a întâmplat într-un anumit interval de timp, de către un anumit utilizator sau care a întreprins acțiuni specifice, cum ar fi modificarea widget-urilor sau crearea ștergerii de pagini.

Setări

În setările pluginului, există câteva instrumente utile, cum ar fi posibilitatea de a exclude anumite înregistrări de la înregistrare. De exemplu, poate vreau să ignor tot ceea ce face contul meu de utilizator (pentru că mă cunosc și am încredere în ceea ce fac). Sau poate doriți să ignorați informațiile care nu contează pentru dvs., cum ar fi autentificări și logout.

O altă caracteristică utilă este posibilitatea de a restricționa cât timp își păstrează fluxul de date. Setarea implicită este de 90 de zile, ceea ce este perfect după părerea mea: suficient de lung pentru a păstra o înregistrare a informațiilor potențial relevante, dar nu prea mult timp încât veți avea o bază de date masivă, păstrând informații inutile în jurul.

Extensii pentru pluginul fluxului

Cherry Pick-

Această extensie vă permite să parcurgeți toate înregistrările Stream și să le ștergeți care nu sunt importante, fie individual, fie în vrac.

Exportator de date

Dacă trebuie să exportați datele într-un fișier CSV, JSON sau XML, aveți noroc. Limități datele, autorii, conectorii, contextele sau acțiunile din care doriți să obțineți datele sau să treceți de la capăt și să exportați totul!

notificări

Îl cunoști pe acel utilizator neplăcut care păstrează mesaje cu widget-urile? Cu această extensie, puteți configura reguli extrem de personalizabile care vă vor trimite o notificare atunci când se întâmplă ceva specific pe site-ul dvs. Mai bine, puteți primi notificările prin e-mail sau ca o notificare push către smartphone-ul dvs. (acceptat Android și iOS, prin aplicația gratuită Pushover).

rapoarte

Creați rapoarte interactive și interactive care vă permit să analizați datele dvs. într-un format ușor de citit. Excelent pentru a vedea cine a scris cel mai mult sau cine a răspuns la comentarii.

WooCommerce Connector

Această extensie se alătură Stream cu platforma populară de e-commerce, WooCommerce, permițându-vă să urmăriți toate activitățile legate de comenzi, cupoane, produse sau setări..

Cred că extensiile au un preț rezonabil: pentru 1 site, primiți toate extensiile cu doar 5 USD, iar dacă sunteți dezvoltator, puteți avea până la 25 de site-uri la doar 49 USD.

Concluzie

Este plăcut să știi că pluginul a fost dezvoltat cu cele mai bune standarde de codare. Dezvoltatorii de la X-Team sunt extrem de competenți, iar Pippin a menționat în episodul Apply Filters că a încercat-o pe un site mai mare și a avut un impact zero asupra performanței. Și atâta timp cât plugin-urile și temele folosesc cârligele și filtrele potrivite pentru a face modificări pe site-ul dvs., Stream poate înregistra tot ceea ce fac, fără a fi lovit de performanță. Minunat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map