Tutoriale WP101 WordPress

WordPress poate părea intimidant pentru utilizatorii începători, determinându-i să se ferească de dezvoltarea site-ului din cauza copleșirii. Din fericire, site-ul de instruire WP101 poate pregăti începători și improvizați WordPress deopotrivă pentru a naviga în interiorul și ieșirile WordPress cu o ușurință relativă.


Acum, în al șaptelea an online, WP101 s-a dovedit a fi o resursă excelentă pentru peste 500.000 de persoane. Prin videoclipuri și alte materiale de instruire, ei au echipat proprietarii de site-uri pentru a-și construi cu siguranță propriile site-uri web, stăpânind elementele de bază ale WordPress. În această postare, vom arunca o privire mai atentă la WP101 și vom evidenția șapte videoclipuri esențiale pentru antrenament pentru a putea urmări chiar acum!

Mai multe despre WP101

WP101 a crescut exponențial în ultimii ani. Au extins ofertele originale pentru a include tutoriale avansate, opțiuni de membru, un plugin și licențiere video.

Opțiunile de membru plătite includ accesul complet la toate tutorialele video (inclusiv WordPress 101 și 201 și seria lor SEO Yoast) și forumul WP101. Pentru profesioniștii din design care doresc să-și instruiască clienții în WordPress, au creat pluginul WP101. Licențele încep de la doar 99 USD pe an pentru a fi utilizate pe 250 de site-uri client și toate opțiunile includ 20 de videoclipuri WordPress 101 și 13 video SEO Yoast (toate etichetate în alb) și o valoare de actualizări de un an. Nu este rău, nu?

Companiile care doresc să încorporeze videoclipuri WP101 în propriile cursuri de instruire pot licența videoclipuri cu etichetare albă pentru propriul site web pentru 497 de dolari pe an, ceea ce reprezintă o mare ofertă pentru 23 de videoclipuri tutorial, plus actualizări. Gândiți-vă tot timpul că vă va salva când veți ajuta clienții care sunt nou pentru WordPress. Acum că cunoașteți opțiunile dvs., revizuim cele șapte videoclipuri esențiale de formare WordPress ale WP101, începând cu elementele de bază.

Înființarea unei fundații ferme

În conformitate cu numele său de domeniu, WP101 oferă un curs introductiv pentru WordPress. Trei videoclipuri fundamentale familiarizează spectatorii cu platforma web.

1. Ce este WordPress?

Acest videoclip definește WordPress ca un software web folosit pentru a crea un site web sau un blog. Mai precis, este un sistem open source de gestionare a conținutului, în continuă evoluție. Puteți utiliza pluginurile, widget-urile și temele pentru a vă personaliza propriul site web și puteți utiliza editorul său bazat pe web pentru a vă construi paginile web în loc să învățați codul HTML. Și din moment ce vă găzduiți singur conținutul, acesta nu poate fi eliminat de o gazdă terță parte.

Dacă aveți nevoie de ajutor dincolo de aceste tutoriale, puteți căuta răspunsuri de la Forum WordPress, WordPress Stack Exchange, sau din WPQuestions.

2. WordPress.com sau WordPress.org?

Care este diferența dintre WordPress.com și WordPress.org? WordPress.org este un software gratuit, open source care, odată instalat pe un server web, devine vizibil pe Internet. De asemenea, veți avea nevoie de un cont de găzduire pentru a vă găzdui site-ul. Această versiune self-hosting vă permite să personalizați și să gestionați propriul site web folosind propriul dvs. domeniu.

WordPress.com este versiunea găzduită a WordPress. De asemenea, este gratuit, dar adresa dvs. web va avea „.wordpess.com” la aceasta. Aveți opțiunea de a achiziționa propriul dvs. domeniu, dar site-ul dvs. va fi totuși găzduit de WordPress și nu cu o opțiune de găzduire pe care o alegeți. Puteți utiliza un număr limitat de teme și nu veți avea posibilitatea de a încărca teme premium sau plug-in-uri de pe site-uri terțe.

Prin urmare, WordPress.com este complet gratuit, dar oferă mai puține libertăți. Instalarea WordPress.org este gratuită, dar va trebui să cumpărați propriul dvs. domeniu și contul de găzduire pentru ca acesta să poată funcționa.

3. Cum se instalează WordPress

Pentru a instala WordPress, veți avea nevoie de un furnizor de gazdă web. Multe dintre ele simplifică instalarea WordPress, trimițând site-ul în direct în câteva clicuri. Verificați postarea noastră recentă pe blog despre începerea cu WordPress pentru a afla despre companiile noastre preferate de găzduire pentru WordPress sau vizitați cea mai bună pagină de găzduire WordPress pentru a afla mai multe opțiuni.

Acest videoclip acoperă instalarea manuală a software-ului web WordPress folosind un client FTP, un editor de text și un browser web. Procesul presupune descărcarea WordPress de la WordPress.org, încărcarea acestor fișiere pe serverul web, crearea unei baze de date MySQL și a utilizatorului, apoi executarea scriptului de instalare WordPress. Toate aceste puncte sunt abordate în detaliu.

Navigarea în partea din spate

După ce site-ul dvs. a fost configurat și vă conectați la panoul de administrare al site-ului dvs. web, veți descoperi tabloul de bord WordPress și opțiunea de a crea postări și pagini..

4. Panoul de bord

WP101: Tabloul de bord WordPress

Acest videoclip detaliază toate aspectele tabloului de bord, de la modulul Bun venit la bara de instrumente, opțiunile de profil și meniul principal de navigare. Puteți personaliza tabloul de bord făcând clic pe butonul Opțiuni de ecran derulant link. Ajutor fila oferă asistență în funcție de pagina sau panoul activ pe care lucrați.

Puteți înregistra, de asemenea, idei de postare pe blog folosind Proiect rapid instrument de pe tabloul de bord. Editarea comentariilor este simplă și din tabloul de bord principal. Meniul principal de navigare este situat la stânga. Linkurile primare se extind până la afișarea subpozițiilor atunci când treceți peste ele. Asigurați-vă că vizualizați videoclipul pentru mai multe detalii sau citiți articolul nostru despre utilizarea elementelor din back-endul WordPress.

5. Revizuiri post

WP 101 Post Revisions Video

Revizuiri post vă permite să reveniți la postările și paginile dvs. în versiunile anterioare. Caseta de revizuire a postării este localizată în partea de jos a editorului dvs. de blog. Clic Opțiuni de ecran în partea dreaptă sus a paginii, dacă nu este vizibilă caseta de revizuire a postării. Pur și simplu bifați caseta de selectare etichetată revizuiri iar caseta de revizuire a postării ar trebui să apară în partea de jos a paginii. Puteți vedea conținutul în care doriți să reveniți înainte de a selecta revizuirea finală pe care doriți să o utilizați.

Pregătirea pentru vizitatorii site-ului

Configurarea fundului este probabil cel mai dificil aspect al construirii site-ului pentru un începător. Următoarele două videoclipuri dezvăluie modalități prin care îți poți pregăti postările și paginile web pentru viitorii vizitatori ai site-ului.

6. Ce este RSS?

WP 101 Video Ce este RSS

RSS (Sindicalizare într-adevăr simplă) livrează un rezumat al conținutului unui flux live. Pe măsură ce actualizați site-ul, acesta se afișează automat în fluxul dvs. RSS. Vizitatorii site-ului dvs. web se pot abona la fluxul dvs. RSS utilizând un cititor RSS. Cititorii RSS compun toate fluxurile la care este abonată o persoană. Cititorii au apoi opțiunea de a citi postări pe blog în feed-ul lor sau de a vizita fiecare site web prin link-ul de alimentare.

În tabloul de bord WordPress, puteți atribui numărul de postări pe blog care vor apărea în fluxul dvs. RSS prin intermediul Cititor legătură. Și dacă doriți să aflați mai multe, consultați ghidul nostru pentru începători la RSS și WordPress!

7. Fila generală a pluginului SEO Yoast

Toast SEO Video Tutorial de WP101

Plugin SEO Yoast vă ajută să vă optimizați site-ul dvs. pentru a respecta standardele de optimizare a motoarelor de căutare (SEO). În fila generală, puteți introduce un cuvânt cheie focus pentru a ajuta crawler-urile site-ului și oamenii să știe despre ce este vorba despre postarea dvs. pe blog. Titlul SEO este sugerat pe baza cuvântului cheie focus. Dacă doriți, puteți modifica acel titlu. De asemenea, veți dori să includeți o meta descriere despre postarea dvs. care încorporează cuvântul cheie focalizare. Cunoașterea elementelor de bază ale acestei file generale vă va pune pe calea cea bună pentru optimizarea site-ului dvs. web pentru motoarele de căutare și cititorii interesați.

Concluzie

După ce știți că aceste resurse există, puteți începe să le faceți referință pe măsură ce construiți site-ul dvs. WordPress. În timp, vă puteți baza cu încredere abilitățile dvs. WordPress. Și odată cu apartenența la WP101, veți avea acces la și mai multe tutoriale și resurse video.

Ați accesat videoclipuri WP101 pentru antrenament WordPress? Cum a fost experiența ta pentru tine? Sau aveți o altă sursă de instruire video pe care o utilizați? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile – informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me