WordPress 3.9 a ieșit cu multă putere suplimentară sub capotă. O nouă funcție uimitoare printre mulți este capacitatea adăugată de a controla acum poziția recoltă a imaginilor încărcate în WordPress – aceasta este într-adevăr șmecher!!


Înainte de a continua, mulțumesc Brad Touesnard cine a adus această contribuție minunată, care acum a fost inclusă în nucleul WordPress! M-am gândit că aceasta va fi o oportunitate excelentă pentru a nu doar să explici cum să profiți de această nouă caracteristică, ci să parcurgi și să obții o aderență bună asupra întregii domenii de aplicare a acestei funcții.

Foarte început – Adăugarea sau personalizarea dimensiunilor imaginii

În mod implicit, WordPress generează 3x versiuni suplimentare ale imaginii tale. O versiune „Miniatură”, o versiune „medie” și „mare”. Mărimea originală a imaginii încărcate este denumită versiunea „completă”.

Personalizarea implicită

Puteți suprascrie destul de ușor valorile implicite ale fiecăreia dintre aceste dimensiuni. Puteți merge fie la dvs. Tablou de bord WordPress, Setări >> Media și puteți schimba valorile de acolo sau puteți face acest lucru prin intermediul fișierului de teme sau funcții plugin astfel:

update_option ('thumbnail_size_w', 250);
update_option ('thumbnail_size_h', 250);
update_option ('thumbnail_crop', 1);

Adăugarea dimensiunilor suplimentare

Puteți așeza rapid și ușor această funcție în fișierul de funcții de temă sau plugin:

add_image_size (nume $, lățime $, înălțime $, cultură $);

S-ar sfârși arătând așa:

add_image_size ('homepage-thumb', 250, 250, adevărat);

Cultură dură normală

Bacsis: Nu uitați să acordați fiecărei dimensiuni suplimentare imaginii propriul nume unic ;-).

Tot ceea ce trebuie să știți poate fi găsit prin intermediul WordPress Codex.

Unele WordPress 3.9+ Magic – Controlul poziției de decupare

Parametrul $ crop a fost anterior doar o valoare booleană, adevărată sau falsă. Deci, fie o recoltă proporțională moale, fie o cultură dură dacă este setată la adevărat (continuați să citiți mai jos pentru a vedea diferența dintre o cultură tare și moale). Cu toate acestea, acum puteți utiliza un tablou pentru a specifica poziționarea zonei de cultură, (x_crop_position, y_crop_position). Îmi plac imaginile decupate din centru, așa că, de exemplu, funcția dvs. ar putea arăta astfel:

add_image_size ('homepage-thumb', 250, 250, array ('centru', 'centru'));

Recuperare hard selectată de utilizator

Parametrul $ crop încă acceptă valori adevărate / false și, în conformitate cu Brad, este complet compatibil înapoi. Sintaxa este identică cu cea a proprietății poziției de fundal CSS, deci este atât pentru designeri cât și pentru dezvoltatori, dar aici sunt, în orice caz, din motive de claritate.

Stânga sus
centru stâng
stânga jos
dreapta sus
centru drept
dreapta jos
vârf central
centru central
fundul central

Așa că l-am decupat, acum cum îl folosesc?

Vestea măreață… este exact aceeași !! Pentru o defalcare completă, întotdeauna, uitați-vă la WordPress Codex. Iată, în orice caz, un memento. Pentru a apela această imagine personalizată în tema sau pluginul dvs. În exemplul pe care l-am folosit, iată cum:

the_post_thumbnail ( 'pagina de start-degetul mare');

sau…

wp_get_attachment_url (get_post_thumbnail_id ($ post-> ID, 'homepage-thumb'));

Dar despre toate imaginile mele existente?

După cum probabil știți, dimensiunile recoltelor sunt verificate și generate în momentul încărcării. Aceasta înseamnă că, după ce am folosit această nouă caracteristică, adăugând poziția noastră de decupare personalizată sau schimbând / adăugând o nouă dimensiune de recoltă, acum suntem lăsați cu ceea ce a fost generat la momentul încărcării și niciuna dintre aceste versiuni noi de imagine nu ne este disponibilă, nu rece!

Aaah, dar așteptați .. Din fericire, sunt mulți oameni deștepți și minunați din comunitatea WordPress pentru a salva ziua, iată regenerați pluginul pentru miniaturi. Acest plugin a fost în jur de mult timp, este fantastic! Va parcurge toate imaginile încărcate existente și va regenera toate noile dimensiuni de imagine pe care le-ați adăugat sau personalizat. Problema Woohooo rezolvată ��

Hard Vs. Cultură moale – ai decis

Cultură tare

Cultură dură normală
Imaginea va fi scalată și apoi decupată la dimensiunile exacte specificate. În funcție de proporția imaginii în raport cu dimensiunea culturii, șansele sunt ca imaginea să fie întotdeauna întreruptă.

Cultură moale

Cultură moale
O recoltă moale nu va tăia niciuna dintre imagini, va scădea imaginea până se va încadra în dimensiunile specificate, menținând raportul său original.

Ceva ce merită știut …

În cazul în care orice dimensiune a imaginii încărcate, (lățimea sau înălțimea) este mai mică decât cea a dimensiunii de recoltă setate, aceasta va fi omisă și nu va fi făcută o versiune pentru dimensiunea respectivă! WordPress va parcurge toate dimensiunile de imagine setate și va crea doar versiunile acelor imagini care sunt mai mari decât cea a versiunii pe care încearcă să le genereze. Într-un astfel de caz, atunci când o imagine este preluată în tema sau pluginul dvs. și nu există, aceasta va apărea implicit la imaginea originală, „Completă”, ca retragere.

Bucurați-vă de punerea în aplicare a acestei funcții noi noi pe teme și pluginuri. E timpul să pleci cu fundul și să decupezi câteva imagini ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me