Cum să vă personalizați designul de temă WordPress

Dacă sunteți în căutarea de a personaliza designul dvs. de temă WordPress modul cel mai ușor, atunci Plug-ul pentru creion galben WordPress poate fi doar complementul de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. Acest editor de stil vizual vă va permite să modificați aspectul site-ului dvs., fără a fi necesar să atingeți o linie de cod.


Folosirea creionului galben vă va învăța bucuria designului web, creând în același timp un site minunat care să vă ude vizitatorii. Editați orice element al site-ului dvs. web, toate pe partea frontală și în timp real. Singurele limite la designul site-ului dvs. vor fi imaginația voastră proprie.

Acest ghid aprofundat pentru utilizarea versiunii premium a Yellow Pencil va acoperi principalele sale caracteristici, inclusiv capabilitățile sale de clic și clicuri live de editare CSS și compatibilitatea acestuia cu orice temă WordPress. Vom analiza apoi experiența utilizatorului oferită, permițându-vă să vă configurați și să proiectați în cel mai scurt timp.

Cine este creion galben pentru?

Creion galben Cine

Indiferent dacă căutați o modalitate mai rapidă de a vă personaliza site-ul, sau nu sunteți necunoscut cu CSS, Yellow Pencil vă poate ajuta. Acest plugin include instrumente avansate și opțiuni de personalizare, perfecte pentru profesioniștii care doresc să creeze site-uri noi pentru clienți.

Cu toate acestea, lipsa de codificare necesară, ușurința de utilizare, interfața intuitivă și documentația de asistență detaliată, înseamnă că chiar și cei cu experiență limitată în proiectare pot accesa acest plugin. Pe scurt, dacă doriți să personalizați aspectul site-ului dvs. WordPress, Yellow Pencil este editorul stilului vizual pentru dvs..

Pe scurt, dacă doriți să personalizați aspectul site-ului dvs. WordPress, Yellow Pencil este editorul stilului vizual pentru dvs..

Caracteristici cheie ale creionului galben

Caracteristici de creion galben

Creion galben este un instrument de design cu adevărat impresionant. Caracteristicile și instrumentele disponibile permit un control complet asupra aspectului site-ului dvs. Poate fi folosit pe orice temă sau plugin WordPress și vă va permite să creați pagini web elegante și sensibile.

Element Inspector vă permite să selectați și să personalizați fiecare element vizual pe site-ul dvs. WordPress. Editați culori, fundaluri, granițe și multe altele. Toate acestea se fac în timp real, pe partea din față a site-ului dvs., astfel încât să puteți vizualiza modificările pe măsură ce le faceți. Creionul Galben va genera cod în fundal, așa că, dacă nu doriți, nu va trebui să vă uitați la niciun cod. Alte caracteristici includ:

 • Glisați și plasați până la elemente de repoziționare
 • Redimensionați elementele cu atingerea mouse-ului
 • Alegeți din peste 600 de fonturi, 300+ modele de fundal, 50+ animații și multe altele
 • Culori nelimitate disponibile sau selectate din paletele moderne de culori ale creionului galben
 • Utilizați un editor CSS live

Documentație și asistență extinse sunt de asemenea disponibile pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de acest editor de stil vizual WordPress.

Deci, acum știm ce are de oferit creionul galben. Dar cum începem și este experiența utilizatorului la fel de impresionantă ca și caracteristicile pe care le oferă?

Cum se instalează creionul galben

Creion Galben este extrem de rapid și ușor de instalat. După ce ați achiziționat pluginul de la CodeCanyon (sau ați achiziționat o temă premium, precum New York, care include pluginul gratuit), descărcați „doar fișierul WordPress instalabil” din pagina descărcărilor Envato (sau puteți utiliza versiunea gratuită disponibilă pe WordPress.org).

Apoi, deschideți tabloul de bord WordPress. Selectați „Pluginuri”> „Adăugare nouă”.

Creion galben Adaugă nou

În pagina Adăugați pluginuri, faceți clic pe „Încărcare plugin”> „Alegeți fișier”.

Încărcarea creionului galben

De unde l-ai descărcat, selectează „waspthemes-yellow-pencil.zip”. Dați clic pe „Instalare acum”.

Instalare creion galben

După instalarea pluginului, faceți clic pe „Activare”. Introduceți codul de activare pe care vi l-ați dat la achiziționarea pluginului. Acest lucru vă va oferi acces la actualizări de plugin-uri pe măsură ce acestea sunt lansate.

După activare, pagina de întâmpinare a paginii galbene va apărea pe tabloul de bord. În „Resurse” veți găsi documentația, tutorialele și alte ajutor și asistență ale pluginului de care aveți nevoie pentru a începe.

Creion galben Bine ați venit

Când sunteți gata, faceți clic pe „Să începem”. Acest lucru vă va duce direct în modul de editare.

Înțelegerea interfeței cu creion galben

Interfața Yellow Pencil este foarte clară și intuitivă de utilizat. Bara care se derulează pe partea stângă a paginii afișează instrumentele disponibile.

Creion galben stânga bara

Panoul care se fixează în partea dreaptă a paginii este Panoul editor. Când nu este selectat niciun element din pagină, acesta va arăta cele trei tipuri de personalizare pe care este posibil să le editați.

Panoul editorului creion galben

Când faceți clic pe un element din pagină, Panoul Editor se va schimba pentru a conține proprietățile stilului.

Elementul de creion galben selectat

O casetă albastră va apărea în jurul unui element selectat, care arată opțiuni de personalizare suplimentare.

Elementul de creion galben selectat

Instrumente importante de care veți avea nevoie

Bara de instrumente, pe partea stângă, afișează numeroase instrumente, dar câteva sunt imediat importante pentru a vă ajuta să începeți …

Creion galben Instrumente pentru bara de instrumente

 • Element Inspector – Vă permite să selectați orice element din pagină pentru a personaliza.
 • Anulează și refacă – Încercați diferite modele de pe pagina dvs. în condiții de siguranță, pe care le puteți anula sau reface modificările.
 • Ecran complet – Lucrați pe ecran complet, oferindu-vă o vedere clară a personalizărilor dvs. pe măsură ce le creați.

Panoul editor include trei butoane cruciale …

Butoane editor de creion galben

 • Previzualizare live – previzualizați modificările fără nicio interfață de creion galben pe afișaj.
 • Resetați modificările – nu vă plac modificările dvs.? Resetați doar modificările pe care le-ați făcut.
 • Salvați – după ce ați făcut o previzualizare a lucrării și sunteți mulțumit de rezultate, trebuie doar să apăsați pe butonul de salvare.

Selectarea unui tip de personalizare

Tip personalizare creion galben

Înainte de a selecta un element din pagina dvs. și de a începe editarea acestuia, trebuie să alegeți mai întâi un tip de personalizare. Acestea sunt afișate pe panoul editor, atunci când nu este selectat niciun element. Există trei tipuri de a alege; Personalizare globală, Personalizare o pagină și Personalizare șabloane.

Fiecare dintre tipuri este relativ auto explicativ. Selectarea „Personalizare globală” înseamnă că modificările pe care le faceți vor fi aplicabile pentru fiecare pagină a site-ului dvs. Dacă alegeți „Personalizați o pagină”, toate modificările vor afecta doar pagina pe care lucrați. „Personalizați șabloane” se aplică tipului de post curent, o opțiune bună dacă doriți să configurați toate paginile de produs sau blog.

Tipul de personalizare ales de dvs. va fi afișat în partea de sus a Panoului Editor. Asigurați-vă că verificați că editați în tipul potrivit înainte de a vă salva munca.

Ce poți face cu creionul galben?

După ce v-ați familiarizat cu interfața, este timpul să începeți. Mai jos este prezentat un exemplu din numeroasele instrumente de personalizare și funcții pe care le oferă acest plugin. Acestea vă vor ajuta pe drumul către producerea unui site web frumos și profesionist.

Schimbă tipografia

Tipografie creion galben

Alegerea unui font adecvat pentru site-ul dvs. web este o sarcină importantă. Creionul galben oferă o varietate de opțiuni care vă ajută să vă stilați textul într-un mod care să se potrivească cu designul site-ului dvs. și să atragă atenția cititorului dvs..

Faceți clic pe o secțiune de text pe care doriți să o editați și apoi selectați „Text” din panoul editor. Aceasta va aduce opțiunile de personalizare pentru tipografie. Alegeți din mai mult de 600 de tipuri de fonturi, modificați dimensiunea fontului, modificați înălțimea liniei, controlați distanța dintre litere și cuvinte, precum și multe altele. De asemenea, puteți modifica culoarea textului selectând una dintre paletele de culori moderne ale creionului galben sau puteți opta pentru alegerea proprie a culorilor.

Adăugați un chenar

Creion galben

Adăugarea unui chenar la anumite elemente dintr-o pagină poate ajuta la evidențierea informațiilor importante și la crearea unor elemente vizuale eficiente. După selectarea imaginii sau textului la care doriți să adăugați un chenar, selectați „Border” din panoul editor. Există patru stiluri de

După selectarea imaginii sau textului la care doriți să adăugați un chenar, selectați „Border” din panoul editor. Există patru stiluri de graniță din care să alegeți; solid, punctat, punctat sau ascuns. De asemenea, puteți modifica lățimea chenarului pentru a-l defini mai bine și pentru a schimba culoarea.

O caracteristică impresionantă este că puteți personaliza fiecare parte a frontierei separat. Aceasta înseamnă că fiecăreia dintre cele patru părți i se poate da o culoare, stil și grosime diferite, ceea ce duce la un aspect unic și atrăgător de ochi..

Modificați fundalul

Fundal galben creion

Un fundal izbitor poate ajuta la crearea unui element. Galben creion vă permite să modificați fundalul fiecărui element de pe site-ul dvs..

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe elementul ales și selectați „Fundal” din Panoul editorului.

Aici puteți schimba culoarea de fundal, selectați unul dintre modelele de creioane galbene 300+ sau puteți alege un gradient CSS. De asemenea, aveți opțiunea de a încărca propriile dvs. imagini personalizate. După ce ați decis un fundal, puteți ajusta dimensiunea, poziția și, dacă ați adăugat o imagine, alegeți dacă este statică sau defilează cu restul paginii.

Folosiți animații

Creion galben de animație

Utilizarea animațiilor este un alt mod minunat de a vă ajuta conținutul să aibă un impact. La „Animație” din panoul editor, puteți adăuga un efect de animație elementului ales.

Alegeți una dintre cele mai mult de 50 de animații din managerul de animație live, de la mărire sau decolorare, la sărituri, învârtire și multe altele. Puteți controla durata și întârzierea, precum și rularea mai multor animații simultan, dacă doriți. Acest lucru va oferi site-ului dvs. originalitate, precum și va atrage atenția asupra aspectelor importante ale paginii dvs. Puteți avea, de asemenea, posibilitatea de a crea propriile animații personalizate, selectând Generatorul de animație din bara de instrumente.

Redimensionați și repuneți orice element

Redimensionarea și repoziționarea oricărui element este foarte simplă cu Creionul Galben.

Pentru redimensionare, faceți clic pe un element direct, astfel încât în ​​jurul lui să apară caseta evidențiată albastră. Apoi trageți pur și simplu liniile orizontale și verticale ale casetei albastre pentru a modifica dimensiunea.

Redimensionare creion galben

Pentru a repoziționa un element, faceți clic pe el și apoi țineți apăsat butonul mouse-ului. Trageți și plasați-l în poziția corespunzătoare din pagină.

Picătură de dragon creion galben

Dezavantajul acestei funcții de drag and drop este că poate provoca probleme cu vizualizarea pe telefoane mobile. Utilizați Instrumentul responsiv, găsit în bara de instrumente, pentru a vedea cum va arăta pagina dvs. web pe toate dimensiunile ecranului. Este posibil să fie necesar să vă modificați designul în consecință.

Prețuri

Preț creion galben

Pluginul WordPress Creion Galben este disponibil de la CodeCanyon pentru 26 de dolari. Aceasta include 6 luni de asistență, dar aveți opțiunea de a plăti 7,88 USD în plus pentru a extinde asistența până la 12 luni.

Gânduri finale

Creionul galben este un instrument excelent de utilizat dacă doriți să personalizați aspectul site-ului dvs. WordPress. Caracteristicile și ușurința de utilizare vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un site personalizat WordPress. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că aveți o viziune clară a modului în care doriți să arate site-ul dvs..

Are galben creion caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă personaliza site-ul WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me