Remote Control Your Site WordPress with Mobile Apps

În calitate de utilizator WordPress, fără îndoială, sunteți foarte familiar cu tabloul de bord de administrare, după toate acestea, acolo unde vă petreceți mult timp configurați și gestionați site-ul. După ce site-ul dvs. este în funcțiune, v-ați ales tema și pluginurile pe care nu trebuie să le adăugați întotdeauna conținut prin tabloul de bord.


Probabil știți că există o serie de aplicații mobile care vă permit să adăugați și să gestionați conținut pentru site-ul dvs. WordPress. Mă întreb însă câți dintre voi, ca mine, au ignorat aceste aplicații?

Am încercat aplicația WordPress WordPress cu aproximativ 12 luni în urmă și, deși a funcționat, nu mi s-a părut un instrument util pe care nu ai dori să-l petreci foarte mult timp folosind. Deși recent am descărcat actualizarea, am deschis-o din nou, am configurat alte două site-uri în ea și acum găsesc un instrument destul de util – cu siguranță s-a maturizat.

WordPress pentru iPhone și iPad

WordPress-mobil-configurare

Dacă nu ați încercat-o niciodată, să parcurgem o privire de ansamblu rapidă asupra a ceea ce poate face. Chiar dacă l-ați încercat, dar nu mă bucurați de ceva vreme, consultați versiunea actuală.

Când porniți pentru prima dată aplicația, trebuie să configurați site-ul dvs. WordPress pentru a funcționa cu aceasta. Este destul de ușor, îi dai URL-ul site-ului și numele de utilizator / parola – apoi face restul.

Este demn de remarcat, am folosit doar aplicațiile mobile pe site-uri WordPress self-hosting, dar îl puteți folosi și pentru a gestiona un site WordPress.com (chiar configurați un nou blog pe WordPress.com)

Puteți urma același proces pentru a adăuga site-uri suplimentare, l-am încărcat cu 3 site-uri și pare fericit să comute între ele.

Pe acest ecran cu setări principale există și alte alte opțiuni pentru controlul imaginilor și videoclipurilor.

Deci, ce poate face?

WordPress-post-ecranÎn timp ce există o legătură pentru deschiderea tabloului de bord de administrare, aplicația iOS se referă la adăugarea (și gestionarea) de conținut.

Foarte ușor puteți crea o nouă postare (sau o pagină) și puteți începe să scrieți.

Imaginea opusă este editorul de post, utilizatorii WordPress obișnuiți vor primi interfața destul de repede.

În partea de jos a acestei interfețe se află setările pentru postare. De aici puteți privi data publicată (dacă este o postare existentă), starea (adică proiectul, revizuirea în curs sau publicat) precum și setarea imaginii prezentate pentru postare.

Imaginile pot fi adăugate din ruloul camerei telefonului, făcute direct cu aparatul foto, precum și asistență pentru alte aplicații foto iOS populare. Folosesc Camera + și aplicația o recunoaște și o adaugă ca sursă pentru fotografii.

Același lucru este valabil și pentru videoclip, puteți alege să încărcați un videoclip din ruloul camerei sau să luați un videoclip imediat cu telefonul și să îl adăugați la postare.

Aplicația îți arată toate postările și paginile curente, astfel încât să faci o editare a conținutului existent este la fel de ușor. Nimic cum ar fi să remediați tipografia imediat ce cineva ți-o arată!

Gestionarea comentariilor

WordPress-mobile comentariuÎn timp ce am adăugat câteva postări cu aplicația, voi recunoaște unde o folosesc mai mult, este de a gestiona comentariile pe site-urile mele.

Este foarte util să poți vedea și răspunde la comentarii oriunde te afli. Dacă aveți un site ocupat care atrage o mulțime de comentatori, acest lucru singur merită să instalați aplicația.

Și da, puteți șterge comentariile sau marca tema ca spam, dacă este necesar.

Statisticile site-ului web

Acum, acest lucru este un lucru pe care mulți oameni îl vor găsi la îndemână. Versiunea iOS acceptă statisticile Jetpack WordPress.

Dacă utilizați Jetpack pe site-ul dvs. WordPress, aplicația intră în acest lucru și puteți alege să vizualizați statistici chiar pe telefonul dvs..

Nu sunteți sigur despre ce este vorba despre Jetpack? Vedeți această postare recentă 10 motive pentru care ar trebui să începeți să utilizați pluginul WordPress Jetpack astăzi.

Publicați o mulțime de fotografii?

Am câțiva prieteni care urmează să plece într-o călătorie de un an în jurul lumii. Vor folosi WordPress ca blog pentru a-și documenta călătoriile, iar în timp ce vor scrie mesaje pe blog mai lungi, ceea ce le-ar plăcea este să publice fotografiile activităților lor de zi cu zi. Utilizarea acestor aplicații mobile este strălucitoare pentru acest tip de aplicație, sigur că trebuie să rezolvați problema conectării online cu telefonul, dar dacă WiFi este o opțiune, atunci este mult mai ușor decât să vă plimbați pe un computer complet.

În legătură cu aceasta, este o aplicație nouă pentru iPhone care nu este încă terminată, dar care va fi disponibilă în următoarele câteva săptămâni. Pressgram ia ideea de Instagram, dar cu o învârtire în sensul că în loc de a publica fotografii pe o rețea socială vă va permite să conectați aplicația cu site-ul dvs. WordPress și să publicați direct pe propriul dvs. site.

Urmăriți o scurtă demonstrație de Pressgram

Citiți mai multe despre Pressgram

Nu folosiți un iPhone?

Am postat în această postare povestea în conformitate cu iOS, există aplicații mobile WordPress pentru alte platforme, consultați aceste linkuri:

 • WordPress pentru Andriod
 • WordPress pentru Blackberry
 • WordPress pentru Windows Phone
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map