Revizuit Bluehost optimizat WordPress Hosting

V-ați hotărât să vă găzduiți un blog sau un site WordPress, dar nu sunteți sigur de ce firmă de găzduire va folosi? Se pare că există un număr infinit de opțiuni de găzduire WordPress disponibile pentru proprietarii de site-uri web.


Cu toate acestea, companiile de găzduire înțeleg puterea WordPress și multe au început să-și optimizeze serviciile de găzduire special pentru utilizatorii WordPress. Bluehost este una dintre acele companii. Acest lucru vă face ușor să vă găzduiți și să construiți un site WordPress într-o clipă și oferă opțiuni de găzduire personalizate special pentru utilizatorii WordPress.

În această postare, vom înțelege ce înseamnă cu adevărat ce înseamnă hostingul optimizat WordPress, trecând în revistă funcțiile Bluehost care fac ca unitatea de hosting optimizată pentru WordPress să fie unică.

Bluehost: No Stranger to Gazduire pentru WordPress

Bluehost Endorsement de 10 ani de către WordPress.org

Bloggerii de pe web fac referire la viteza Bluehost, agenții de servicii pentru clienți informați și accesibilitatea. Acestea oferă o serie de produse de găzduire. Găzduirea în comun este adesea cea mai bună opțiune pentru site-urile mici care abia încep. Conturile noi vin cu un domeniu gratuit timp de 12 luni, un panou de control îmbunătățit și prețuri care încep de la 3,49 USD pe lună pentru primul an (dacă utilizați linkul nostru de mai sus). Cu planul de bază, puteți găzdui un singur domeniu și instala WordPress cu un singur clic, sau optați pentru a utiliza creatorul de site-uri Bluehost.

Dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri web, planul Plus găzduiește zece site-uri cu 10,99 USD pe lună (sau 5,95 USD pe lună la vânzare) și puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web cu planul Bluehost Business Pro pentru 23,99 USD pe lună (13,95 USD pe lună luna de vânzare).

Fiecare plan de găzduire include un număr specificat de conturi de e-mail, cu excepția planului profesional, care oferă un număr nelimitat de conturi de e-mail. În sfârșit, cu o structură ușor diferită a taxelor și funcțiilor, puteți consulta noua soluție de hosting de cloud a lui Bluehost.

În plus față de ofertele lor standard, Bluehost îmbunătățește propriile servicii și tehnologie cu produsul specializat: gazduire optimizată pentru WordPress.

Acum să aruncăm o privire mai atentă …

Explorat optimizat de Bluehost pentru WordPress Explored

Găzduire optimizată Bluehost pentru WordPress

La scanarea paginii de produs a companiei Bluehost pentru o găzduire optimizată, unul dintre primele lucruri pe care le-ați putea observa este că listează puncte de preț mai mari. De exemplu, cel mai scump plan este de 24,99 USD pe lună (prima lună este la vânzare pentru 12,49 USD). Cu acest plan, puteți găzdui până la cinci site-uri web. Acest plan include, de asemenea, stocare de 30 GB, 2 GB RAM, asistență 24/7 pentru clienți, un cPanel îmbunătățit, securitate SiteLock și poate gestiona până la un milion de vizitatori ai site-ului pe lună..

O mulțime de funcții suplimentare sunt incluse pe pagina lor de destinație, dar nu eram clar despre modul în care aceste funcții justificau un cost mai mare. Așadar, am sunat serviciul pentru clienți pentru a întreba: „Cât de exact este optimizată gazduirea Bluehost pentru WordPress? Ce îl face diferit? “

Spre surprinderea mea, unul dintre asociații de vânzări ai lui Bluehost (Matt) a avut răspunsuri utile.

Optimizarea nivelului de server

Bluehost Servere dedicate Gazduire optimizată WordPress

Modul principal prin care Bluehost optimizează planurile de găzduire WordPress este prin alocarea fiecărui cont unui server privat – resursele dvs. web sunt singure. Un motiv pentru care alte opțiuni de găzduire sunt mai puțin costisitoare este acela că mii de site-uri web gestionate de WordPress împărtășesc același server. Dar structura platformei server Bluehost înseamnă că site-ul dvs. web are propriile sale RAM, CPU și manageri de proces (PHP-FPM). Din această cauză, Bluehost sugerează că site-ul dvs. web va experimenta timp mic sau nul și va avea o viteză mai mare pentru vizitatorii site-ului dvs..

Panou de control îmbunătățit

Multe companii de găzduire folosesc cPanel ca tabloul de bord al panoului de control. Un cuvânt cPanel este sediul site-ului dvs. web, ca să zic așa. Bluehost a făcut un pas mai departe prin personalizarea cPanel pentru a oferi o experiență mai eficientă și mai ușor de utilizat.

De exemplu, puteți instala WordPress într-un singur clic și puteți achiziționa și instala teme premium prin intermediul MOJO Marketplace inclus, care este integrat în cPanel-ul personalizat al Bluehost. CPanel-ul lor a fost, de asemenea, proiectat pentru a naviga bine pe o tabletă sau computer desktop. Și deși poate fi convenabil pentru unii, vă recomandăm dezactivarea pluginului Mojo Market ca unul dintre primii pași atunci când configurați site-ul dvs. cu Bluehost. Mulți dintre clienții noștri care folosesc temele noastre premium au raportat probleme, erori și încetinire atunci când îl folosesc și există atât de multe alte teme grozave din care să alegeți pe web (inclusiv temele proprii gratuite ale WordPress) în afara pieței.

Asistență expert instruită WordPress

Asistență expert instruită WordPress

Toți tehnicienii de la asistența Bluehost sunt instruiți să navigheze pe WordPress și să vă ajute să construiți un site web. Deci, dacă optați pentru a vă înscrie la Gazduirea WordPress optimizată sau nu, această asistență vă este disponibilă. De fapt, tehnologiile lor sunt pregătite atât de bine WordPress a recomandat această companie de găzduire în ultimii zece ani.

Diferența de asistență cu această opțiune de găzduire optimizată este că tehnicienii de servicii pentru clienți urmează o pregătire de ultimă generație cu mai mulți dezvoltatori majori WordPress.

Aceasta oferă un nivel diferit de asistență, care este personalizat în funcție de nevoile dvs., în orice domeniu de dilemă vă puteți confrunta atunci când sunteți la apel. Clienții de hosting WordPress optimizați experimentează adesea un timp de așteptare mai scurt când apelează pentru asistență tehnică. Uneori nu există timp de așteptare deloc. (Deoparte, am sunat și la departamentul tehnic și mi-a răspuns apelul în câteva secunde.)

Securitate SiteLock

Bluehost-parteneri-cu-SiteLock-web-securitate

Hackerii umani și virtuali adoră WordPress, în special site-urile web mai mici; pare a fi cea mai importantă provocare de hacking pentru ei. Am avut mai multe site-uri WordPress hacked până când am aflat cum să le protejez în mod corespunzător. Deci știind că veți avea Securitate SiteLock la instalare este o afacere mare. SiteLock creează un firewall și scanează site-ul dvs. zilnic pentru a descărca malware, fără a-l încetini.

Concluzie

Există o mulțime de opțiuni de găzduire WordPress acolo, iar Bluehost merită luat în considerare. În plus față de un aspect îmbunătățit, Bluehost personalizează dezvoltatorii de bază WordPress și sponsorizează evenimentele WordCamp pentru a ajuta cunoștințele suplimentare WordPress. Acest lucru sugerează că, pe lângă faptul că oferă produse legate de WordPress, Bluehost se angajează să extindă propriile cunoștințe despre acest subiect.

Verificați această listă de caracteristici și comparați-o cu găzduirea web WordPress pentru a determina dacă găzduirea WordPress Bluehost Optimizată este o opțiune viabilă pentru dvs. Se pare că au adus unele îmbunătățiri vizuale, textuale și ale serviciilor de la una dintre recenziile lor din 2013, dar opiniile variază. Cel mai bine citiți informațiile găsite aici și pe Bluehost.com, apoi dați-le un apel dacă aveți întrebări suplimentare.

Vânzătorul cu care am vorbit a știut și mi-a explicat diferențele dintre serviciul lor optimizat WordPress și o altă opțiune de găzduire WordPress administrată (pe ancheta mea), fără a fi vânzări. Așadar, cel puțin, dacă membrii echipei lor de vânzări au apelat la apeluri în mod similar, este posibil să vă sunați și să puneți întrebări fără să vă simțiți ca și cum veți fi înglobat într-o plasă de pește. Puteți contacta asistența tehnică pentru întrebări mai detaliate despre RAM, performanța serverului și alte aspecte tehnice care influențează nevoile site-ului dvs. web.

Ați folosit Bluehost pentru a vă crea site-ul sau blogul dvs. WordPress? Cum a funcționat asta pentru tine? Există funcții suplimentare disponibile prin Bluehost care nu sunt menționate aici? Ajutați-i pe ceilalți menționându-i în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me