LearnDash pentru WordPress: Cum să creezi primul tău curs de învățare online

Dacă aveți în vedere crearea unui curs de învățare online, atunci LearnDash poate fi soluția pentru dvs. LearnDash este un plugin pentru sistemul de învățare WordPress (LMS) care vă va permite să proiectați, să promovați și să vindeți cursurile online, indiferent de subiecte.


În acest articol, vom discuta în detaliu caracteristicile cheie pe care LearnDash trebuie să le ofere și cum poate fi folosit pentru a vă asigura că proiectul dvs. are succes. Vom analiza apoi cum să instalați LearnDash pe site-ul dvs. WordPress, și vom crea, comercializa și vinde un curs. Asadar, haideti sa începem…

Ce este LearnDash și pentru cine este?

LearnDash

LearnDash este un Plugin LMS premium WordPress care va funcționa cu orice temă WordPress, precum și cu mai multe site-uri. Cursurile sale responsive pot fi configurate în diferite stiluri și folosind o varietate de instrumente. Acest lucru asigură că fiecare curs pe care îl creați este dinamic, interesant și asigură că învățarea rămâne distractivă.

LearnDash este pentru oricine caută să-și transforme site-ul într-un sistem de management al învățării. Ideal pentru instituții de învățământ, companii cu ochi în pregătire sau dezvoltatori WordPress cu clienți care au nevoie de cursuri online, acest plugin bogat în caracteristici satisface o varietate de nevoi LMS.

Caracteristici principale ale LearnDash

Deci, acum știm puțin despre ce face LearnDash și cine ar trebui să-l folosească, să aruncăm o privire mai detaliată la caracteristici de top

Cursuri de creare

LearnDash vă permite să creați cursuri nelimitate. Pentru fiecare curs există numeroase opțiuni de selectat, ajutându-vă la proiectarea cursurilor care încorporează o serie de sarcini și stiluri de învățare. Acestea includ crearea de cursuri cu mai multe niveluri, integrarea învățării într-o selecție de lecții, subiecte și categorii, precum și utilizarea oricărui tip de media, de la videoclipuri la audio și multe altele. Puteți adăuga chestionare, cărți de notă, cronometre de lecție și forumuri pentru a crea un zgomot în jurul fiecărui curs. Și conținut de alimentare prin picurare în conformitate cu un program stabilit. De asemenea, puteți oferi certificate pentru cei care finalizează un curs.

Cursuri de vânzare

LearnDash face vânzarea cursurilor extrem de ușoară. Puteți alege propriile prețuri pentru fiecare curs, setați-vă programul de plată și vindeți direct de pe site-ul dvs. web. Adăugați un coș de cumpărături pe site-ul dvs. și alegeți dintr-o serie de gateway-uri de plată. Apoi, percepeți o taxă unică pentru achiziționarea unui curs sau un abonament recurent, creați planuri de membru, vindeți cursuri în pachete și multe altele.

Administrarea administratorului

LearnDash vă oferă un control total asupra cursurilor și studenților dvs., asigurându-vă că gestionarea administratorului LMS este un proces ușor și fără dureri de cap. Permiteți-le studenților să creeze un profil online și să urmărească propriile lor învățări în partea frontală. Puteți, de asemenea, să trimiteți notificări automate prin e-mail pentru a ajuta la creșterea implicării utilizatorilor, să plasați oamenii în grupuri și să le permită altora să le gestioneze, precum și multe altele.

Adăugarea extensiilor

Pe lângă caracteristicile de bază pe care le oferă LearnDash, puteți instala, de asemenea extensii suplimentare pentru a adăuga funcționalități avansate la LMS-ul tău. LearnDash oferă o gamă de suplimente gratuite, premium și terțe, inclusiv integrarea WooCommerce, BuddyPress și MemberPress.

După cum puteți vedea, LearnDash are multe de oferit și este un instrument impresionant. Vom trece în continuare la modul de utilizare a acestuia pentru a crea un curs de bază, astfel încât să puteți vedea cum funcționează și cum să începeți în călătoria dvs. de e-learning …

Noțiuni introductive despre LearnDash

Instalarea LearnDash este un proces rapid și ușor. În primul rând, va trebui să cumpărați pluginul direct de pe site-ul LearnDash. Odată achiziționat, descărcați pluginul și încărcați-l pe site-ul dvs. WordPress.

Instalare

După activare, veți găsi un meniu LearnDash LMS care a fost adăugat în meniul dvs. WordPress.

Crearea unui curs New LearnDash

Exemplu de curs

Pentru a adăuga un nou curs de învățare online, selectați LearnDash LMS> Cursuri> Adăugare nou din meniul WordPress.

Adăugați curs nou 1

Pe această pagină veți crea introducerea la curs și selectați setările cursurilor. Va trebui să deschideți alte pagini LearnDash pentru a produce alte elemente ale cursului, precum lecții, teste, certificate și multe altele. Totuși, aceasta este pagina principală, dacă doriți pentru cursul pe care urmează să îl dezvoltați.

Adaugă un curs nou

Pentru a începe, adăugați un titlu al cursului, apoi introduceți textul dvs. de curs introductiv de bază în editorul de posturi WordPress.

Imagine prezentată

De asemenea, ar trebui să oferiți cursului dvs. o imagine principală. Pentru a face acest lucru, încărcați o imagine în sec Imagine prezentată.

URL-ul cursului

Permalink completat

Pentru a modifica adresa URL a cursurilor, pentru a vă face mai memorabil pentru studenți, faceți clic pe Setări> Permalink din meniul WordPress.

permalinks

Apoi selectați Nume postare> Salvare modificări.

postname

Înapoi la pagina cursului, veți vedea că URL-ul cursurilor dvs. va fi numit în mod corespunzător.

Setări curs

Setările cursului pot fi personalizate pe pagina dvs. de curs. Aceasta include opțiuni pentru adăugarea materialului de curs, crearea unui preț al cursului, gestionarea lecțiilor de curs, selectarea premiselor cursului sau data expirării și adăugarea unui certificat de curs, pentru a numi câteva opțiuni..

Setări curs

Pentru a crea un curs plătit, derulați în jos Curs și selectați tasta Tip de preț de curs. Aici puteți alege dacă cursul dvs. este …

  • Deschis – disponibil pentru toți
  • Gratuit – gratuit, dar utilizatorii vor trebui să se înregistreze
  • Cumpărați acum – un curs plătit
  • Recurent – o plată recurentă pentru acces la curs

După ce ați ales o opțiune plătită, adăugați un preț și creați un ciclu de facturare dacă este cazul.

Setări curs 1

Sub Sortează lecția după ar trebui să selectați, de asemenea, Comanda meniu și Ascendent sub Sortare lecție direcție. Acest lucru vă asigură că, după ce ați creat lecții pentru curs (urmează următorul), puteți alege ordinea în care sunt afișate lecțiile.

Cod scurt

În cele din urmă, în partea de sus a paginii, veți găsi fila Shortcodes Curs. Aici veți găsi o listă de coduri scurte pe care le puteți utiliza pentru a adăuga informații suplimentare relevante pentru utilizator la cursurile, lecțiile sau testele dvs..

După ce sunteți mulțumit de conținutul adăugat până acum și de setările selectate, selectați Publicare.

Bonus: Permite crearea cursului front-end de către utilizatori. Dacă gestionați o echipă de educatori, dar nu doriți să le oferiți acces complet la back-end-ul dvs. site-ului WordPress, luați în considerare adăugarea unui plugin cum ar fi Crearea cursului front-end. Această extensie LearnDash vă face ușor să creați un rol de utilizator „Curs autor”, astfel încât acești oameni să poată avea acces pentru a crea și gestiona cursuri, lecții sau chestiuni din partea frontală a site-ului dvs..

Crearea lecțiilor LearnDash

Exemplu de lecție

Fiecare curs de învățare online pe care îl creați cu LearnDash poate fi defalcat în lecții. Acest lucru vă ajută elevii să acceseze conținutul cursului în bucăți de dimensiuni mușcate și să vă asigure că nu își pierd interesul sau nu vor fi copleșiți de cantitatea pură de informații oferite..

Creați o lecție

Pentru a crea prima lecție a cursurilor, selectați LearnDash LMS> Lecții> Adăugare nouă. Dă-ți lecția un titlu și adaugă conținutul necesar pe care vrei să-l incluzi. Aici puteți încărca, de asemenea, orice media de care aveți nevoie sau dacă doriți să afișați un videoclip YouTube, copiați URL-ul și lipiți-l în editorul de postări în locul corespunzător.

Setări lecție

Setări lecție

Parcurgeți pagina în jos spre Lecţie pentru a personaliza setările. Aici trebuie să selectați cursul cu care este asociată lecția. Puteți alege apoi să adăugați un cronometru al lecției sau să faceți obligatoriu ca elevii să încarce o sarcină ca parte a lecției. Puteți alege, de asemenea, să alimentați conținutul prin picurare, făcându-l vizibil la o dată stabilită sau după o anumită perioadă de timp de la momentul în care un utilizator se înscrie la curs. Nu uitați să publicați lecția odată ce sunteți mulțumit de ea.

Adăugarea unui test la LearnDash

Exemplu de testare

Adăugarea unui test la un curs este o modalitate eficientă de a-ți ajuta elevii să-și consolideze cunoștințele. Pentru a crea un test selectați LMS LearnDash> Quiz-uri> Adăugare nou.

Adăugați Quiz

Dați-vă un titlu testului dvs. și dacă doriți să scrieți o introducere la testul dvs., adăugați-l la editorul de postări.

Setări test

Parcurgeți pagina în jos spre chestionare apoi asociați noul dvs. test cu cursul și lecția corespunzătoare.

Setări test

Dacă creați un test serios sau nu reușiți, puteți introduce de câte ori studenților li se va permite să repete întrebările, precum și să stabilească o notă de trecere.

Setări Quiz 2

Există numeroase alte setări din care puteți alege, inclusiv adăugarea unui cronometru la testul dvs., care permite o pornire automată imediat ce se încarcă pagina de testare, afișarea unui clasament, astfel încât studenții să poată compara scorurile lor sau activarea unei notificări automate prin e-mail pentru a informa utilizatorii despre rezultate.

Rezultatele testului

Puteți adăuga, de asemenea, text suplimentar pentru a fi afișat studenților dvs. la sfârșitul testului. După ce ați modificat setările de teste pentru a se potrivi cu nevoile cursurilor dvs., selectați „Publicare”.

Creați întrebările de testare

Veți vedea că filele suplimentare au fost acum adăugate în partea de sus a paginii. Pentru a crea întrebări pentru testul dvs., selectați Întrebări> Adaugă întrebare.

Noua intrebare

Aici puteți crea fiecare întrebare și răspuns, precum și alegeți din diferite stiluri de interogare, inclusiv alegerea multiplă, completarea semnalelor și sortarea răspunsurilor într-o ordine corectă. Puteți include, de asemenea, un Aluzie pentru a-și ajuta elevii dacă se blochează.

Acum am abordat elementele de bază ale creării unui curs de învățare online. Acum este rândul tău să te gândești la proiectarea propriului curs și la producerea de lecții, teste și conținut suplimentar..

Bonus: doriți să exportați rezultatele testului? Prin adăugarea unui plugin de genul Raportarea testului puteți analiza cu ușurință răspunsurile la întrebări, puteți urmări scorurile utilizatorilor și multe altele.

Setări de plată LearnDash

După ce ați terminat de creat un curs, va trebui să configurați un sistem de plată online pe site-ul dvs. web. Acest lucru va permite studenților să cumpere rapid și să înceapă să folosească cursul.

Paypal

LearnDash vine cu integrarea Paypal. Cu toate acestea, puteți instala una dintre numeroasele extensii LearnDash pentru a adăuga mai multe sisteme de plată, inclusiv Dunga, 2checkout, Zapier, și multe altele, toate pe gratis. Pentru a configura o poartă de plată cu Paypal, pur și simplu selectați LearnDash LMS> Setări din meniul WordPress. Apoi completați „Setările Paypal”. Odată verificat cu Paypal, site-ul dvs. va fi configurat pentru a vinde noul dvs. curs.

Gânduri finale despre crearea unui curs de învățare online cu LearnDash

LearnDash are o gamă largă de funcții și funcționalități pe care nici măcar nu le-am atins în acest articol. După ce ați achiziționat acest plugin premium, o documentație de asistență extinsă, precum și numeroase videoclipuri YouTube, vă vor ajuta să învățați cum să utilizați în continuare acest instrument avansat și să dezvoltați cursuri interesante și variate care vor atrage publicul dvs..

Sunteți gata să începeți să creați un curs de învățare online cu LearnDash? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile cu privire la proiectul dvs. în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me