Instalarea WordPress pe Mac cu MAMP
 1. 1. Acum citesc: Instalarea WordPress pe Mac local cu MAMP
 2. 2. Instalarea WordPress pe Windows local cu WAMP
 3. 3. Instalați WordPress pe Ubuntu local cu LAMP

Întrucât încă învăț când vine vorba de dezvoltarea temelor WordPress, am vrut să împărtășesc experiențele mele cu toți. Știu că există o mulțime de oameni acolo, începând călătoria lor pe WordPress și au crezut că este posibil să aveți unele dintre întrebări (sau să vă confruntați cu câteva dintre problemele) pe care le am.


Aceasta este prima dintr-o serie de postări care vor acoperi dezvoltarea de bază a temei WordPress de la început până la sfârșit. Sper că veți putea învăța ceva din aceste postări – chiar dacă este ceva mic.

Instalarea WordPress pe un Mac

De curând am lansat prima mea temă WordPress, dar înainte de a putea începe codificarea, a trebuit să-mi pun la dispoziție gazda locală.

Mai jos sunt pașii pe care i-am folosit pentru instalarea locală a WordPress pe un Mac. De ce scriu doar despre instalarea locală pe un Mac? Pentru că asta am eu. Dacă vreodată instalez WordPress pe un computer, voi fi sigur că actualizez această postare. Așadar, pentru cei dintre voi cu Mac-uri – să începem!

Descărcați și configurați MAMP

Recomand să folosești MAMP pentru instalări locale de WordPress pe un Mac. În primul rând, trebuie să descărcați MAMP (Mac Apache MySQL PHP) pe care îl puteți obține gratuit de pe site-ul lor, făcând clic pe butonul de mai jos.

După ce l-ai descărcat, instalează MAMP ca orice alt program, glisând folderul în folderul aplicațiilor tale.

Descărcați MAMP

Setări MAMP

Acum că aveți Mamp instalat pe computer, va trebui să ajustați setările MAMP implicite.

 1. În primul rând, veți dori să deschideți MAMP și ar trebui să începeți (vezi imaginea de mai jos -left)
 2. Faceți clic pe butonul „Preferințe”.
 3. Acesta ar trebui să deschidă un al doilea ecran (vezi imaginea de mai jos – dreapta)
 4. Faceți clic pe butonul „Porturi” pentru a actualiza valorile selectate.
 5. Vă recomandăm să utilizați 80 pentru portul dvs. Apache și 330 pentru portul MySQL.

Setări Mamp

Ajustările la porturi vă vor permite să excludeți numărul portului de la adresa URL locală și să vă protejați gazda locală. Chiar dacă utilizarea portului 80 necesită să introduceți parola de administrare de fiecare dată când începeți serverele, aceasta nu mă deranjează și mă face să mă simt mai în siguranță cu privire la creațiile mele teme secrete..

În timp ce vă aflați în preferințe, veți dori, de asemenea, să setați PHP-ul la cea mai recentă versiune și să alegeți o locație rădăcină a documentului pentru Apache (100% alegerea dvs. – am făcut un nou folder în documentele mele doar pentru a păstra lucrurile organizate).

Servere / baze de date

Acum este timpul să porniți serverele și să adăugați o bază de date.

 1. > Deschideți Mamp
 2. Faceți clic pe „Start Servers”
 3. Veți vedea un ecran de bun venit, cum ar fi mai jos
 4. Click pe phpMyAdmin
 5. Ar trebui să fiți dus pe un nou ecran unde vi se oferă opțiunea de a crea o nouă bază de date. Gândește-te la ce vrei să numești baza de date. Test, wordpress, wp, wpdev – orice funcționează pentru tine (nu uita decât numele, pentru că va trebui să-l folosești pentru încă un pas).
 6. Introduceți numele și faceți clic pe Create.

Creare utilizator bază de date Mamp

Bam! Acum sunteți toți pregătiți să instalați WordPress local! Uită-te la tine – fiind foarte priceput de tehnologie.

Descarcă WordPress

WordPress este renumit pentru instalarea lor ușoară. Pentru a începe – descărcați cea mai recentă versiune a WordPress de pe site-ul lor, făcând clic pe butonul de mai jos.

Obțineți WordPress

Odată descărcat, faceți dublu clic pentru a extrage folderul. Deschideți folderul „WordPress” și trageți toate celelalte conținuturi în folderul Aplicații / MAMP / htdocs.

Instalați WordPress

Pasul 1: Editați fișierul gazdelor dvs.

TerminalAcesta este un pas important pentru a fi sigur că mai târziu puteți activa mai multe site-uri. Pentru ca funcționarea mutlisite să funcționeze, trebuie să eliminați numărul postării de pe adresa URL localhost. Așadar, vom face o hartă a unei adrese URL nou pentru locația noastră locală. Mai întâi deschideți terminalul și introduceți următoarele:

sudo nano / private / etc / hosts

Editați fișierele gazdelor în terminal

S-ar putea să vi se solicite parola de admin, așa că introduceți-o și apăsați Enter. Apoi vei fi dus pe ecranul de mai jos. Folosiți săgeata în jos pentru a merge în partea de jos a listei și adăugați (cu o filă între ele și unde „test” este numele pe care l-ați dat bazei de date MAMP):

127.0.0.1 test

Adăugați baze de date în fișierele gazdelor din terminal

Apăsați „control + x” pentru a ieși din meniu. Asigurați-vă că introduceți „Y” atunci când vi se cere să salvați modificările.

Pasul 2: Editați wp-config-sample.php

Accesați MAMP / htdocs și redenumiți fișierul „wp-config-sample.php” în „wp-config.php” și deschideți-l. Acum editați fișierele folosind numele bazei de date create, precum și „root”.

Editați fișierul WP-Config

Salvați fișierul. Acum accesați directorul dvs. de origine (care ar trebui să fie http: // indiferent de baza dvs. de date-nume) și urmați instrucțiunile pentru a finaliza instalarea.

Pasul 3: Finalizați Instalarea WordPress

Când adresa URL de gazdă locală, ar trebui să vedeți un ecran precum cel de mai jos, unde veți introduce informațiile principale pentru instalarea WordPress. Completați formularul și apăsați pe „Instalare WordPress”.

Instalare WordPress Bine ați venit

Acum ar trebui să aveți WordPress instalat local!

WordPress Instalează succesul

Configurare O instalare WordPress multisit

Multisite este o funcționalitate excelentă pe care doriți să o utilizați cu locația dvs. locală atunci când dezvoltați teme WordPress. În acest fel puteți crea multe medii de site-uri de testare în care puteți vedea imediat modificările pe care le aduceți temelor dvs. fără a fi nevoie să utilizați un site live. Nu există timp ca actualul pentru a instala mai multe site-uri și, din moment ce aveți o nouă instalare WordPress de la pașii de mai sus, nu este nimic de salvat (dar dacă alegeți să activați mai multe site-uri ulterior, ar trebui să vă faceți backup site-ul înainte de a începe acest pas ).

Afișați fișiere ascunse – Important!

O parte din Multisite va include editarea fișierului .htaccess care se întâmplă a fi un fișier ascuns. Am petrecut un timp căutând-o, apoi m-am simțit ca un noob complet, când am realizat în sfârșit că este ascuns. Deschideți terminalul din nou și introduceți următorul cod pentru a afișa toate fișierele ascunse:

valorile implicite scriu com.apple.Finder AppleShowAllFiles true

Findall killall

Aceasta resetează Finder-ul pentru a afișa toate fișierele tale ascunse și obișnuite și vă va oferi mai puțin de durere de cap atunci când vom trece la etapele ulterioare.

Editează wp-config.php

Deschideți din nou fișierul wp-config.php. Acum vom adăuga codul următor pentru a activa instrucțiunile pas-cu-pas de WordPress pentru adăugarea mai multisite:

WordPress Permiteți mai multe site-uri

Instalare WP Setări rețea

Asigurați-vă că serverele MAMP rulează. Acum conectați-vă pe site-ul dvs. localhost. În cadrul instrumentelor, ar trebui să existe o opțiune de rețea. Aici puteți alege să folosiți subdirectoare sau subdomenii (am folosit subdirectoare, dar aceasta este doar preferința mea) și să continuați cu configurarea rețelei. Următoarea pagină ar trebui să vă solicite să adăugați un nume de site și un e-mail de admin.

Creați o rețea

Apoi faceți clic pe instalare și lăsați WordPress să funcționeze magic.

Editați fișiere .htaccess și wp-config.php

În continuare, ar trebui să vi se prezinte un ecran similar cu acesta:

Creați un cod de rețea WordPress

Continuați doar să urmați indicațiile. Trebuia să creezi un fișier /blogs.dir în folderul cu conținut wp, însă se pare că, cu WordPress 3.5, nu trebuie să faci acest pas (nu l-am făcut și nu ai avut probleme. inca ;-). Deschideți fișierul wp-config.php și lipiți în codul aferent:

Editați WP-Config pentru Multisite

Și procedați la fel cu fișierul .htaccess (pe care l-ați făcut vizibil la un pas anterior):

Editați .htaccess pentru Multisite

Adăugați site-uri la site-ul dvs. multi-site

Acum tot ce trebuie să faceți este să vă conectați în tabloul de bord WordPress și să accesați „Site-urile mele”, administratorul de rețea și apoi site-urile pentru a adăuga altele noi.

Adăugare SIte rețea nouă

De aici puteți adăuga numele site-ului dorit, titlul și e-mailul de admin.

Adăugați un nou site de rețea

Succes! Acum puteți instala orice teme activate de rețea pe site-urile dvs. noi pentru testare. Creați atâtea sau cât mai puține site-uri doriți și dezvoltați-vă!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me