1. 1. Cum se instalează WordPress în Microsoft Azure
 2. 2. Cum se instalează WordPress pe Google Cloud
 3. 3. Acum citesc: Instalați WordPress în AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introducere în cloud computing cu WordPress
 5. 5. Cum se instalează WordPress în DigitalOcean

Bine ați venit la un nou ghid pe site Instalarea WordPress pe Cloud serie. Astăzi vom învăța cum să instalați WordPress în Amazon Web Services (AWS). La fel ca ghidurile noastre anterioare de instalare a cloud în Microsoft Azure și Google Cloud, vom folosi o imagine preinstalată a WordPress.


Înainte de a începe, există câțiva termeni-cheie pe care aș dori să-i discut pentru a înțelege preliminar modul în care funcționează AWS.

Cât de mare este AWS?

AmazonWebservices_Logo

Pentru început, să obținem acest lucru – AWS este uriaș. Adică nesimțit de mare. Este unul dintre cele mai vechi furnizori de servicii de cloud hosting pe Internet. Aveți tone de servicii – de la codificarea videoclipurilor în direct până la analizarea datelor în flux rapid de la sateliți și alți senzori de înaltă performanță răspândiți pe tot globul.

Iată ceva care vă va oferi o idee cât de puternic este AWS – NASA – da, NASA, AWS folosit infrastructura cloud computing pentru procesarea datelor din misiunea Mars Rover. Dar vom instala o mică instanță de WordPress, nu? AWS ne-a revenit! Să săpăm în elementele esențiale.

amazon ec2 erou

Amazon EC2: Cunoscut ca Calcul de cloud elastice, gândiți-vă la acest lucru ca la un computer din cloud. Nu trebuie să știți unde există, cine curăță și praf hardware-ul sau ce se întâmplă când se scurge puterea. Aceasta este pentru Amazon să se ocupe.

Ceea ce trebuie să știți – singurul lucru pe care trebuie să-l știți – este specificațiile tehnice ale serverului – eroare, computerul. Asta e. Aceasta este frumusețea norului.

Imagine pentru mașini Amazon: AMI – întrucât dezvoltatorii le place să-l numim (să-l numim așa, deoarece sună cu adevărat mișto), nu este altceva decât o instanță sau un computer cu un sistem de operare cu o mulțime de alte programe software preinstalate.

Imaginați-vă că instalați Windows 10 pe noul computer și apoi instalați câteva aplicații precum MediaMonkey, Microsoft Word și Google Chrome. Dacă ar fi să exporti o imagine a sistemului de operare în starea actuală, ai avea o imagine de mașină. Când spunem export, ne referim la un fișier care atunci când este conectat la un alt dispozitiv similar ar rula fără nicio instalare. Oamenii care lucrează cu Linux fac acest lucru (adică creează imagini de la mașină sau instantanee) tot timpul. Aceasta este, de asemenea, vag ideea din spatele lui Docker.

De ce vorbim despre Amazon EC2 și AMI?

Buna intrebare. După ce am stabilit că avem nevoie de EC2 este ca un computer / server din cloud, vom folosi o singură instanță a Amazon EC2 (numit și an Instanța EC2) pentru a găzdui site-ul nostru WordPress.

Dar asteapta. Ai mașina – da! Dar despre instalarea sistemului de operare? Alegem Linux sau Windows? Linux? Amenda. Dar așteptați (din nou) – ce aromă de Linux alegem? Ubuntu? Fedora? Debian? Să zicem că aleg Ubuntu. Amenda. Ce versiune aleg? Aarrghh! Prea multe alegeri pentru un obiectiv mic!

Dacă acest lucru nu este copleșitor, gândiți-vă la următorul proces. Trebuie să instalăm gazda de software care este necesară pentru a rula WordPress – stiva LAMP. După ce este instalat și configurat, va trebui să instalați și să configurați WordPress. Lipsesc permisiunile, accesul la director și întregul lot.

Nu știu despre tine, dar acesta este un proces de lungă durată. Lung în toate căciulile și îndrăzneț. Probabil ați ghicit unde ajung acum și aveți dreptate. Acesta este locul în care Amazon Machine Image intră în joc.

Imaginați-vă că cineva a implementat o instanță EC2, a instalat Ubuntu, a actualizat-o și a instalat WordPress pe ea – împreună cu tot software-ul necesar (cum ar fi stiva LAMP). Persoana a creat apoi o imagine a sistemului de operare în starea sa actuală – adică – o instalare neatinsă, în esență „gata de utilizare” a WordPress. Acesta ar fi exemplul unei AMI perfecte cu WordPress instalat în ea. Acum vă puteți opri să vă imaginați, deoarece există o astfel de AMI și a fost creată de Bitnami. (Ura!)

„Ce zici de o piață pentru AMI?”

piață cu un software de gestionare a conținutului

Piața AWS cu AMI de gestionare a conținutului

Tu ai intrebat. Amazon a ascultat. Amazon are o piață numită Piața AWS – un loc unde putem cumpăra (da, cumpăra) imagini de mașină preconfigurate pentru diverse programe software, care sunt altfel dificil de instalat. Ideea este să simplificați procesul de găzduire, astfel încât să puteți implementa aplicația în cloud cât mai rapid. Acest lucru este foarte similar cu ceea ce Google Cloud și Microsoft Azure oferă ca imagini sau șabloane de aplicație.

Din fericire, cele mai populare programe open-source au AMI-uri gratuite, ceea ce este incredibil de util pentru începători ca noi. Unul dintre cei mai populari contribuitori ai AMI-urilor gratuite este Bitnami – o companie care furnizează AM-uri actualizate pentru cel mai popular software open-source – inclusiv WordPress!

Deci mergem acolo. EC2 pentru găzduirea instalației noastre WordPress. Un AMI WordPress de la Bitnami pentru a ne salva procesul de instalare. Acum tot ce trebuie să facem este să le legăm între ele.

Instanța EC2 + WordPress AMI = WP pe AWS Cloud în 2 minute!

Configurarea Contului Amazon gratuit

este nivel liber

Limitări de niveluri de utilizare gratuite AWS

Contul gratuit AWS include un multe avantaje și este activ pentru un an întreg. Aceasta este cea mai mare cantitate de timp liber pe care am primit-o sub orice furnizor de cloud. Cu toate acestea, avem anumite limitări.

Pentru o listă completă, puteți consulta AWS Free Tier pagina principală, dar pentru scopurile noastre, trebuie să știm doar acest lucru:

 • O micro istorie a Amazon EC2 este permisă în nivelul gratuit, timp de 750 de ore în fiecare lună – ceea ce este suficient pentru a menține WordPress și să funcționeze 24x7x365 ore.
 • 5 GB spațiu de stocare Amazon S3, pe care l-am putea folosi ca locație de rezervă pentru celelalte site-uri web.

Pentru a fi sincer, cea mai lungă parte a acestui tutorial este configurarea contului dvs. gratuit de servicii web Amazon. Este ușor ca 1-2-3, dar, cu toate acestea, este este un proces îndelungat. Trebuie să:

 1. Înscrieți-vă cu o nouă adresă de e-mail
 2. Utilizați un card de credit valid sau card de debit pentru a vă verifica contul
 3. Folosiți numărul mobil pentru a vă conecta contul (Amazon vă va suna și va trebui să introduceți codul de verificare)

Vă rugăm să rețineți că nu trebuie să utilizați un card de credit preplătit sau un serviciu de cărți de credit virtual (cum ar fi Entropay) în contul dvs. de facturare AWS. Deși este tehnic bine, am încercat asta și va face ca contul dvs. să fie interzis. Așadar, utilizați un card valid. Dacă ați respectat corect toți pașii, contul dvs. va fi activat în câteva minute și puteți începe cu procedura de instalare WordPress.

Pasul întâi – Instalarea imaginii WordPress de la AWS Marketplace

wp alimentat de bitnami

Îndreptați-vă spre Piața AWS > Management de conținut > WordPress alimentat de Bitnami. Aceasta este imaginea pe care vrem să o instalăm. Dacă vă întrebați de ce nu am creat până acum o instanță EC2 – mai întâi, păstrați-vă pe spate pentru a pune această întrebare genială.

Bine, așa că nu am făcut acest lucru până acum, deoarece AWS ne permite să configurăm o instanță EC2 direct de pe pagina AMI. Acest lucru menține lucrurile simple, din moment ce nu ne riscăm să suprascriem o instanță EC2 configurată anterior cu noua AMI.

01-aws marketplace selectează imaginea wordpress

Pagina AMI WordPress de Bitnami – Faceți clic pe Continua pentru a incepe!

1.1 – Creați AMI WordPress

02-AWS-WordPress-ami-config

 • Versiune: Selectați cea mai recentă versiune a Ubuntu.
 • Regiune: Selectați orice regiune din SUA.
 • Tip de instanță EC2: Aceasta trebuie să fie a t1.micro instanță. Orice este mai mare și vi se va factura.
 • Setări VPC: Lasă acest lucru ca atare, se va configura automat în funcție de regiunea ta.
 • Grup de securitate: Deși afișează un avertisment, selectați Selectați nou pe baza setărilor utilizatorului. Aici utilizatorul este dezvoltatorul AMI (adică Bitnami).
 • Pereche cheie: Crearea perechii cheie este un proces în 3 pași. Deși opțional, vă recomandăm să creați una, deoarece vă permite să vă conectați la instanța dvs. EC2 prin SSH.

1.2 – Cum se creează o pereche de chei în EC2

Asigurați-vă că regiunile selectate pentru instanța EC2 și cea afișată în Consola AWS sunt aceleași. În rest, procesul nu va funcționa.

03-00-create-cheie-pereche-instrucțiuni

1. Faceți clic pe primul hyperlink din această captură de ecran.

03-create-cheie-pereche

2. Vei fi redirecționat către consola EC2. Click pe Creați pereche de chei.

04-cheie-pereche nume-

3. Introduceți un nume de cheie distinctiv și faceți clic pe Crea.

05-cheie-pereche-amprente generate

4. Va fi creată o nouă pereche de chei.

1.3 – Lansarea AMI WordPress

06-AWS-WordPress-ami-config-completă

Reveniți la fila anterioară și reîmprospătați pagina. Acum ar trebui să vedeți opțiunea de a alege noua pereche de chei pe care tocmai ați creat-o. Asigurați-vă că ați selectat-o t1.micro instanță încă o dată, înainte de a selecta Acceptați termenii și lansați cu 1 clic.

07-AWS-WordPress-ami-config-completă

Secunde mai târziu, veți fi întâmpinat cu acest mesaj. Acum ați implementat cu succes AMI WordPress. E timpul să-l verificați.

Pasul doi – Configurarea AMI WordPress

08-AWS-EC2-consola

Panoul de bord AWS EC2

Îndreptați-vă către dvs. Consola AWS și selectați EC2. Aceasta va deschide tabloul de bord EC2. Ar trebui să vedeți textul 1 Instanță de execuție în secțiunea sus-mijloc a paginii. Faceți clic pe textul respectiv.

-instanțe 09-AWS-EC2-consola-running

Panoul de bord EC2 care afișează instanțele active

Aceasta va afișa lista de instanțe EC2 în contul dvs. AWS. Vom avea doar una, care este instalarea noastră WordPress. Apoi, sus, copiați subdomeniul menționat în secțiunea de mai jos DNS publice. Aceasta este adresa URL a instalării dvs. WordPress. Lipiți-l într-un browser pentru a vizualiza site-ul dvs. WordPress (proaspăt instalat)!

2.1 – Recuperarea parolei Administrator WordPress generată de sistem

Vă amintiți de celebra instalare WordPress de 5 minute? Ei bine, Bitnami are grijă și de asta. Dar hei! Dar numele de utilizator și parola WordPress ?! Ei bine, numele de utilizator implicit este utilizator iar parola este generată de sistem – adică este generată aleatoriu la instalarea AMI WordPress. Trebuie să aflăm asta acum. Pentru a face acest lucru, urmați aceste capturi de ecran viitoare:

0x-get wp parolă panou aws

Din AWS EC2 Instances Dashboard (a doua captură de ecran de la Pasul 2) faceți clic pe Acțiuni> Setări instanță> Obțineți jurnal sistem. Acesta afișează întregul jurnal de sistem chiar de la instalarea WordPress AMI.

10-sistem de consolă

Un jurnal de sistem tipic generat de o instanță EC2

Derulați în jos și veți găsi parola generată aleatoriu pentru WordPress. Copiați-le pe contul de conectare WordPress de la dvs. și sunteți bine să mergeți!

0x-bitnami imagine completată

WordPress pe AWS folosind t1.micro EC2 și Bitnami WordPress AMI

Concluzie

Având în vedere că Amazon oferă un an complet de utilizare gratuită, ar fi o modalitate excelentă de a testa site-ul sau blogul dvs. WordPress. Veți economisi costurile de găzduire pentru un an întreg și veți experimenta puterea și simplitatea norului. Pur și simplu indicați o înregistrare a domeniului dvs. către DNS publice din instanța dvs. EC2 și veți avea un site WordPress complet dezvoltat!

Sperăm că ai învățat ceva nou din acest tutorial și ți-a plăcut să-l citești la fel de mult pe cât ne-a plăcut să le facem curat. Dacă aveți comentarii, sugestii sau întrebări, eu sunt întotdeauna disponibil la @souravify. Acum mergeți și bucurați-vă de puterea norului – gratuit pentru un an întreg, prin amabilitatea AWS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me