Instalați WordPress în 5 minute (sau mai puțin) cu Bluehost

Alegerea WordPress este modalitatea perfectă de a începe site-ul dvs. pe piciorul drept. Veți obține toate avantajele unui sistem de gestionare a conținutului puternic, flexibil și foarte apreciat, care încă reușește să rămână prietenos pentru începători. Cu toate acestea, nu veți beneficia la maxim de WordPress decât dacă îl asociați cu un serviciu excelent de găzduire.


Gazda dvs. de web va face multe pentru a determina cât de rapid și de încredere este site-ul dvs., precum și cât de timp de întrerupere este acesta (sperăm, aproape nici unul). Serviciile solide de găzduire oferă, de asemenea, un plus de securitate pentru site-ul dvs., suport 24/7 și alte funcții cheie. Bluehost, de exemplu, este un furnizor de hosting de renume care îndeplinește toate aceste criterii și oferă planuri de găzduire optimizate special pentru WordPress.

În acest articol, vom începe introducând Bluehost și discutând caracteristicile sale cheie și prețurile. Apoi, vă vom arăta cum să instalați WordPress folosind Bluehost în doar cinci minute. Hai să aruncăm o privire!

De ce ar trebui să luați în considerare Bluehost pentru site-ul dvs. WordPress

Gazda site-ului dvs. web va avea un impact pe termen lung asupra site-ului dvs., deci contează că alegeți cel mai bun hosting WordPress pentru dvs. de la început. Deoarece fiecare site web este diferit, nu există nimeni în jurul celui mai bun furnizor de hosting. Însă dacă tocmai începeți cu WordPress, vă recomandăm să încercați Bluehost:

Site-ul Bluehost.

Bluehost este un nume vechi și de încredere în găzduire web și este recomandat de dezvoltatorii WordPress înșiși. Utilizarea unei astfel de gazde bine stabilite vă oferă liniște sufletească, deoarece știți exact ce aveți în vedere.

De asemenea, este de remarcat faptul că Bluehost este o alegere deosebit de solidă pentru utilizatorii WordPress, deoarece oferă găzduire specifică WordPress. De asemenea, veți avea acces la instalarea cu un singur clic pentru site-ul dvs. WordPress și la asistența dedicată care este familiarizată cu platforma.

Alte caracteristici cheie care fac ca Bluehost să iasă în evidență includ următoarele:

  • Există diverse opțiuni și planuri de găzduire, astfel încât să puteți găsi una care să se potrivească nevoilor dvs. speciale.
  • Puteți gestiona tot ceea ce este implicat cu găzduirea dvs. web printr-o interfață de administrare centrală.
  • Bluehost are o reputație de viteză excelentă și timp de funcționare a site-ului.
  • Există o mulțime de caracteristici de securitate pentru a vă păstra site-ul și informațiile sale în siguranță.
  • Fiecare plan furnizează lățime de bandă neschimbată și toate planurile, cu excepția opțiunii de bază, oferă stocare nelimitată, înregistrări de domenii și conturi de e-mail..

Din fericire, planurile de găzduire Bluehost sunt destul de accesibile. Acestea variază de la 7,99 USD pe lună pentru planul de bază până la 23,99 dolari pe lună pentru opțiunea Pro, deși există prețuri promoționale care vă vor face primul termen și mai ieftin (linkul nostru vă va duce la planuri de doar 2,95 USD / lună).

În timp ce aceste planuri standard vor funcționa bine pentru majoritatea utilizatorilor, Bluehost oferă, de asemenea, o găzduire optimizată pentru WordPress, care este mai scump, dar oferă acces la unele funcții avansate. Cel mai bun lucru este să creezi site-ul tău WordPress și să rulezi cu Bluehost este o bucată de tort. Haideți să parcurgem procesul pas cu pas.

Cum se instalează WordPress în cinci minute folosind Bluehost

Înainte de a putea începe, va trebui să vă înscrieți la un plan de găzduire. Dacă nu sunteți sigur pe care să alegeți, vă recomandăm opțiunea de găzduire WordPress, deoarece a fost creată special pentru site-urile web WordPress și serverul a fost deja optimizat pentru teme wp, plugin-uri, etc. Cu toate acestea, puteți începe întotdeauna cu planul de bază dacă aveți un buget foarte strict, treceți mai târziu la un nivel mai ridicat dacă găsiți că aveți nevoie de mai mult spațiu sau de funcții suplimentare.

De asemenea, va trebui să alegeți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web. Din fericire, Bluehost include un nume de domeniu gratuit cu toate planurile lor de găzduire partajate și WordPress. Trebuie doar să revendicați numele dvs. de domeniu în timpul procesului de finalizare sau în orice moment în timpul configurarii contului. După aceea, vei fi gata să instalezi site-ul tău WordPress.

Pasul 1: Instalați WordPress prin contul dvs. Bluehost

Începeți conectându-vă la contul dvs. Bluehost și dând clic pe hosting în meniul din partea de sus a ecranului. Apoi selectați cpanel din meniu chiar dedesubt. Acum ar trebui să vedeți o secțiune etichetată website – alege butonul Instalați WordPress din acea secțiune:

Cpanelul contului Bluehost.

Veți fi dus pe un ecran diferit care va începe procesul de instalare. Faceți clic pe butonul Continuați instalarea și alegeți numele de domeniu pe care l-ați înregistrat la Bluehost din Domeniu câmp derulant. Puteți părăsi Director câmp necompletat. Apoi selectați Următor →:

Alegerea domeniului dvs. în programul de instalare WordPress.

Următorul ecran vă va solicita să introduceți numele site-ului dvs. – nu vă faceți griji, îl puteți schimba întotdeauna mai târziu. De asemenea, va trebui să furnizați o adresă de e-mail și să furnizați numele de utilizator și parola pentru contul dvs. de administrator:

Alegerea credențelor dvs. de administrator în programul de instalare WordPress.

Click pe Următor → încă o dată și așteptați câteva clipe în timp ce Bluehost finalizează instalarea. Când ați terminat, pagina va afișa un mesaj care vă va spune că instalarea dvs. a avut succes:

Mesaj de instalare WordPress de succes.

Dacă faceți clic pe vizualizați-vă datele de acreditare, veți putea vedea adresa URL a site-ului dvs., precum și numele de utilizator și parola pe care le-ați creat. Aceste informații vor fi trimise la e-mailul dvs., deși pentru a fi sigur, poate doriți să salvați sau să imprimați și pagina.

Site-ul dvs. web este acum gata de a merge! Cu toate acestea, înainte de a-l numi o zi, să terminăm configurarea site-ului.

Pasul 2: Accesați noul dvs. site și completați Expertul de configurare

Pentru a accesa site-ul dvs., faceți clic pe butonul Instalați adresa URL de locație din pagina dvs. de acreditare (sau copiați-o în browser). Apoi introduceți numele de utilizator și parola:

Ecranul de autentificare admin WordPress.

Veți fi dus în partea din spate a noului dvs. site WordPress, unde puteți începe să-l personalizați și să adăugați conținut. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, puteți da clic pe butonul Afaceri sau Personal buton (după caz) pentru a fi dus la asistentul de configurare al Bluehost:

Expertul de configurare Bluehost.

Faceți clic pe instrucțiuni pentru a determina unele opțiuni de bază pentru site-ul dvs. Puteți reduce numele și descrierea acestuia, puteți decide ce va include pagina dvs. de pornire și puteți crea o pagină de contact implicită. La sfârșitul vrăjitorului, veți avea șansa de a edita ceea ce ați introdus pe ecranele anterioare:

Ecranul final al asistentului de configurare Bluehost.

Expertul vă va întreba, de asemenea, dacă doriți să vă conectați jetpack cont. Acesta este un plugin util care vă ajută să vă păstrați site-ul în siguranță și vă poate ajuta la creșterea traficului. Cu toate acestea, dacă nu aveți un cont, nu trebuie să vă faceți griji pentru acest pas în acest moment (deși vă recomandăm să verificați Jetpack atunci când vă apropiați de instalarea pluginurilor pe site-ul dvs.).

După ce ați terminat de configurat elementele de bază ale site-ului dvs., puteți selecta Personalizați-vă site-ul să înceapă să-și personalizeze aspectul. În mod alternativ, puteți utiliza meniul din partea stângă a ecranului pentru a începe să aflați informațiile și ieșirile site-ului dvs. Vom discuta mai multe despre cum să începeți să vă proiectați site-ul și să adăugați conținut în postările viitoare. Deocamdată, bucurați-vă de noul dvs. site WordPress!

Concluzie

WordPress este o platformă minunată pentru a crea aproape orice tip de site pe care ți-l poți imagina. Cu toate acestea, nu va reuși în cele mai bune condiții decât dacă este sprijinit de un serviciu de găzduire la fel de excelent. Din fericire, Bluehost este o opțiune completă și ușor de utilizat, care oferă o mulțime de caracteristici specifice WordPress.

Ia Bluehost

În plus, instalarea site-ului dvs. WordPress cu Bluehost este ușoară. Pur și simplu vă înscrieți pentru un cont, alegeți un nume de domeniu, apoi conectați-vă la contul dvs. Bluehost pentru a instala WordPress și a crea acreditările de administrare. După aceea, când vizitați adresa URL a noului dvs. site, nu mai rămâne decât să o configurați.

Aveți întrebări despre cum să instalați WordPress folosind Bluehost? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me