Cum să începeți un blog de frumusețe cu WordPress

Dacă sunteți fascinat de frumusețe sau sunteți întotdeauna solicitat sfaturi pentru păr, piele și machiaj, este posibil să vă gândiți să vorbiți despre această experiență pentru a începe un blog despre frumusețe. Cu toate acestea, este posibil să fiți copleșit de gândirea unui proces de configurare complex pe o platformă pe care nu o înțelegeți.


WordPress este soluția perfectă pentru bloggerii de frumusețe. Este foarte ușor să configurați un site web cu aspect bun, folosind una dintre numeroasele teme disponibile despre frumusețe. În mod similar modului în care accesoriile potrivite pot transforma aspectul unei persoane, alegerea unei teme potrivite poate face blogul tău să arate excelent.

În acest articol, vă vom arăta în primul rând două exemple de bloguri superbe de frumusețe WordPress, apoi vă vom păstra cum să configurați propriul blog pe cea mai utilizată platformă de publicare din lume. Să începem!

Bloguri populare de frumusețe care rulează pe WordPress

Beauty blogging este foarte popular și, din cauza numărului mare de bloguri disponibile, este dificil să alegeți un favorit. Cu toate acestea, toate blogurile de top de frumusețe sunt bogate în conținut și frumoase de privit (în mod natural!). Iată câteva site-uri de frumusețe populare construite pe WordPress pe care credem că merită să le verificăm.

Maskcara

Maskcara Beauty Blog

Condus de artistul de machiaj Cara Brook, Maskcara este un site dedicat sărbătoririi frumuseții naturale. Aici veți găsi tutoriale utile, informații despre produs, lecții de viață și bineînțeles machiaj pentru toate tipurile de femei. Acest site are o imagine grea, folosind atât fotografii stoc, cât și imagini luate de la sine. De asemenea, este prezentat un flux proeminent de Instagram de-a lungul părții de jos a fiecărei pagini, prezentând în continuare site-urile numeroase tutoriale.

Fashionlush

Fashionlush Beauty Blog

Nu lăsați numele să vă induce în eroare. Fashionlush oferă mai mult decât doar haine – veți găsi, de asemenea, bricolaje fantastice, sfaturi pentru sănătate și frumusețe și jurnale de călătorie. Acest blog cu aspect chic este conceput pentru a inspira și cultiva creativitatea cititorilor săi. Fotografiile filmate profesional fac ca acest site să se simtă ca o revistă direct de pe rack – un stil care poate funcționa bine pentru blogurile de frumusețe.

Skinny Confidențial

Blog Skinny Frumusețea confidențială

Skinny Confidențial este blogul personal al influencerului frumuseții și fitness-ului Lauryn Evarts. Aici puteți găsi sfatul ei personal pentru a trăi o viață mai frumoasă – în interior și în exterior. Sfaturile variază de la coafuri și rutine de dimineață, la cea mai bună mâncare din diverse orașe din lume. Deși cele mai multe fotografii sunt profesioniste sau candide, imaginile grele ale produsului ajută în mod inteligent la monetizarea site-ului (a-la aici este o imagine cu ceea ce folosesc eu, urmată de link-uri de afiliere din text).

Kate La Vie

Kate La Vie Blog de frumusețe

Acoperind diverse aspecte ale vieții, Kate La Vie oferă sfaturi pentru frumusețe, design interior și stil de viață general. Designul proaspăt, curat păstrează conținutul față și centru. În plus, ușor de navigat în magazinul de pe site-ul face ușor pentru adepți să cumpere cele mai bune alegeri ale lui Kate.

Cum să începeți propriul blog de frumusețe cu WordPress

Acum, când v-ați inspirat, să trecem la modul în care puteți porni propriul blog de frumusețe folosind WordPress. Există patru pași de bază pentru a începe:

  1. Alegeți o gazdă WordPress excelentă
  2. Alegeți un nume de domeniu

1. Alegeți o gazdă WordPress excelentă

În primul rând, veți avea nevoie undeva pentru a vă găzdui site-ul dvs. WordPress. Vă recomandăm cu mare încredere găzduirea WordPress gestionată de WPEngine (începând de la 35 USD pe lună), deoarece acestea se ocupă de instalări, copii de rezervă și actualizări pentru dvs. Flywheel este o altă opțiune care oferă găzduire WordPress administrată, este mai ieftin decât WPEngine (oferind un plat comparabil la 28 USD sau un plan minuscul pentru doar 14 dolari pe lună) – deci ar putea fi mai potrivit dacă sunteți la buget. Dacă aveți bani cu adevărat scăzute și doriți să începeți mic, puteți consulta Bluehost, care începe cu 2,95 USD pe lună, care este un gazdă recomandat WordPress.

Există multe opțiuni de top de găzduire WordPress, dintre care puteți alege. Indiferent de ce alegeți, asigurați-vă că alegeți o gazdă care vă oferă fie o instalare WordPress administrată, fie un singur clic pe WordPress.

Alegeți un nume de domeniu (adresa URL a blogului dvs.)

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Unele pachete de găzduire includ numele dvs. de domeniu gratuit pentru primul an (cum ar fi Bluehost). Dar dacă găzduirea dvs. nu include această caracteristică, este destul de ușor să o cumpărați separat. Ne place GoDaddy, dar majoritatea registratorilor funcționează la fel. Căutați adresa URL dorită, cumpărați-o (vă recomandăm să adăugați și confidențialitate și un certificat SSL) apoi îndreptați-vă noul domeniu către gazda dvs. După aceea, sunteți gata să începeți blogurile

Notă: Nu vă putem spune exact cum să faceți acest lucru, deoarece variază în funcție de registru și de gazda pe care o utilizați. Din fericire, fiecare registru și companie de găzduire are instrucțiuni pe site-ul lor pentru a face acest lucru … și, dacă îndoieli, solicitați ajutor clienților lor.

Din cauza angajamentului necesar, este posibil să nu fiți gata să faceți saltul în găzduirea online și nu este bine. De asemenea, aveți opțiunea de a instala WordPress pe propriul computer. Acesta este un mod minunat de a exersa sau de a proiecta site-ul dvs. offline. Deși pare complex, nu este chiar atât de greu. În funcție de sistemul dvs. de operare, unul dintre articolele noastre anterioare vă va parcurge procesul:

  1. Instalarea WordPress pe Mac local cu MAMP, WAMP sau Ubuntu
  2. Local de către Flywheel pentru a vă construi ușor site-ul local
  3. Utilizați DesktopServer pentru a crea mai multe site-uri locale

Cu toate acestea, după ce sunteți gata să vă mutați site-ul online, cu siguranță, va trebui să revizuiți sfaturile noastre de mai sus pentru o gazdă potrivită – nu există nicio cale pentru lume să vă vadă blogul decât dacă este online! Cu WordPress instalat (local sau pe noul plan de găzduire), este timpul să analizăm temele.

2. Selectați o temă

Mai simplu spus, temele guvernează aspectul site-ului dvs. WordPress. Există o multitudine de teme disponibile (cu multe opțiuni gratuite de asemenea). Dar pentru blogul tău de frumusețe, vei dori să te asiguri că alegi o temă care să profite la maximum de conținutul tău. Tema potrivită ar trebui să aibă un aspect excelent care să pună accentul pe conținutul dvs. și o bună integrare cu rețelele de socializare. Să aruncăm o privire la trei exemple bune.

Chic stil de viață și frumusețe Tema WordPress

Chic stil de viață și frumusețe Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Chic este o temă premium WordPress creată pentru site-urile de machiaj, păr, modă și stil de viață. Având în vedere designul de la persoanele din interiorul industriei, această temă are un aspect și o profesionistă extrem de profesionale, care vor duce blogul tău de frumusețe la un alt nivel.

În plus, tema include suport complet pentru WooCommerce. Deci, dacă doriți să vă duceți blogul de frumusețe la nivelul următor și să începeți să vindeți propriile produse (cum ar fi Maskcara cu machiajul ei IIID) puteți! Dacă sunteți cineva căruia îi place să gândească mare și caută o opțiune premium, Chic ar putea fi ideal.

Savona Fame Free WordPress Tema

Savona Fame Free WordPress Tema

Tema Savona Fame prezintă un aspect simplu de blog cu două meniuri antet (o bara de sus cu legături sociale și un meniu principal centrat sub logo) și widgeturi stilate. Paleta minimă de culori roz, alb și negru este începutul perfect pentru orice blog de frumusețe.

Olivie Beauty Blog Tema WordPress

Olivie Beauty Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Olivie este o temă WordPress foarte feminină, concepută pentru bloguri despre modă, frumusețe și stil de viață. Are mai multe machete de pagini de pornire, secțiuni pregătite pentru destinații de plasare a anunțurilor și un formular de înscriere pentru newsletter încorporat pentru a colecta adrese de e-mail ale cititorilor.

Această temă va fi excelentă pentru setările de o singură persoană care au aspirații să câștige bani din blogul lor în viitor. Cu tema potrivită aleasă, este timpul să ne uităm la unele plugin-uri potrivite.

Revitalizează tema WordPress gratuită

Revitalizează tema de blog gratuit

Revive este o temă gratuită, cu un aspect frumos în stil revistă. Există mai multe opțiuni de design (inclusiv afișarea legăturilor de socializare în antet), împreună cu utilizarea proeminentă a imaginilor prezentate și a animațiilor elegante de rollover. Aceasta este o temă excelentă pentru bloggerii începători care au nevoie de un design simplu, dar elegant.

3. Instalați câteva plugin-uri utile

Un motiv pentru popularitatea WordPress este gama largă de plugin-uri disponibile. Aceste teze sunt suplimente care îmbunătățesc funcționalitatea de bază a platformei. Deși alegerea pluginului este o decizie personală bazată pe funcționalitatea suplimentară pe care o dorești, unele sunt esențiale – și, de fapt, le-am prezentat în articolul nostru anterior despre cum să începem bloggingul.

Indiferent de nișa dvs. de blogging, iată o serie de pluginuri cheie pe care le-am recomanda. Vă rugăm să rețineți – aveți nevoie de un singur plugin pentru fiecare scop. De exemplu, aveți nevoie de un singur plugin social (nu este nevoie să instalați toate acestea).

  • SEO: Blogul dvs. nu poate fi popularizat dacă oamenii nu vă pot găsi în motoarele de căutare. Acolo vine Yoast SEO. Acest plugin vă va ajuta să vă sortați SEO la fața locului, ajutându-vă să stimulați traficul.
  • Securitate: În timp ce puteți alege o opțiune completă, cum ar fi iThemes Security Pro, ne place (și utilizăm) VaultPress. Acest plugin necesită copii de rezervă complete pentru site-ul dvs. Unele companii de găzduire vor oferi copii de rezervă zilnice ale site-ului dvs., dar VaultPress face back-up literalmente totul (postări, imagini, etc.) și include cele mai puternice Akismet pentru a porni blocantul de spam. Doar 39 de dolari / an, care este liniștea sufletească, nu veți dori să ratați.
  • Buletin informativ: Ne place MailChimp – este gratuit pentru până la 2.000 de abonați. După ce v-ați înscris pentru un cont MailChimp gratuit, trebuie doar să instalați un simplu plugin cum ar fi MailChimp pentru WP pentru a insera cu ușurință formularele de newsletter. Acest lucru este excelent pentru a promova conținut nou (Notă: unele teme precum Chic includ deja suport pentru newsletter încorporat, caz în care puteți săriți acest plugin).
  • Social: Multe teme includ widget-uri sociale încorporate, care pot fi suficiente. Dar pentru cei care doresc mai mult control asupra pluginurilor de destinație de plasare și de stil, cum ar fi Adaugă asta și Monarch sunt opțiuni grozave.
  • E-Commerce: Pentru orice antreprenor care dorește să adauge un magazin pe site-ul său WordPress, acesta se rezumă la WooCommerce (o opțiune simplă și simplă pentru a construi un magazin online) sau la Descărcări digitale ușoare (un pic mai mult dintr-o curbă de învățare, dar mult mai personalizabilă). Ambele sunt alegeri grozave pentru a-ți monetiza site-ul.

Desigur, există o mulțime de alte pluginuri pentru personalizarea temei dvs., adăugând tipuri de postare personalizate,

4. Faceți fotografii grozave

Niciun blog de frumusețe nu poate supraviețui fără imagini uimitoare. Dacă nu sunteți confortabil cu o cameră foto, nu vă faceți griji. Este ușor să înveți elementele de bază. Există tone de sfaturi și ghiduri gratuite online (și pe Instagram). Puteți suplimenta, de asemenea, imaginile auto-luate folosind fotografii gratuite – deși pentru un blog despre frumusețe, am argumentat că este mai bine să vă luați singuri.

Din păcate, unele imagini pot ocupa mult spațiu și încetinesc site-ul. Din fericire, există modalități ușoare de a optimiza imaginile pentru a vă asigura că mențineți calitatea, în timp ce comprimați fișierele de imagine pentru a ocupa cât mai puțin spațiu posibil..

Sfaturi bonus pentru bloggerii de modă și frumusețe

După ce configurați site-ul dvs., puteți face mai multe pentru a vă ajuta blogul să crească. În primul rând, trebuie să ieși acolo și reţea! Lăsați comentarii pe alte bloguri de înfrumusețare cu backlink-ul dvs. (asigurați-vă doar că comentariul dvs. este adecvat și relevant – nu vă spamați pe alți bloggeri!). De asemenea, asigurați-vă că adăugați site-ul dvs. web la Bloglovin și luați în considerare adăugarea acestora urmați butonul widget în bara laterală sau în subsolul blogului dvs..

În funcție de blogul dvs., puteți aplica și pentru a vă alătura afilia rețea ca Stil de recompensă sau Magazin stil colectiv. Aceste rețele vă permit să creați o galerie sau un carusel la „magazinul acestei postări” la sfârșitul articolelor dvs., astfel încât să puteți câștiga un pic de bani atunci când cititorii dvs. fac clic pe link-urile dvs. de afiliat (trebuie doar să vă asigurați că dezvăluiți în mod corespunzător că există link-uri de afiliere pe pagina per FTC cerințe). Bineînțeles, vă puteți înscrie la programe de afiliere individual și puteți adăuga linkuri, însă rețelele simplifică și ușor raționalizarea, motiv pentru care ar putea să doriți să le verificați.

Concluzie

În ciuda potențialului de a fi copleșitor – mai ales dacă nu ai făcut acest lucru – crearea blogului tău de frumusețe cu WordPress este ușor. Mai mult, dacă alegeți o temă excelentă și câteva plugin-uri potrivite, întregul proces poate fi o experiență plăcută.

Aveți întrebări despre crearea unui blog de frumusețe? Sau poate alte sfaturi de împărtășit cu bloggerii aspiranți? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos – ne-ar plăcea să auzim ce aveți de spus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me