Îmbunătățirea performanței site-ului dvs. WordPress cu Hummingbird

Indiferent de site-ul web pe care îl derulați, este crucial să păstrați rapid paginile sale. Studiile arată că vizitatorii pot abandona un site dacă durează mai mult trei secunde de încărcare. Cu toate acestea, există anumite sarcini necesare pentru menținerea vitezei mari a site-ului și poate dura mult timp să rămâneți la vârf.


Din fericire, Hummingbird (a plugin gratuit de optimizare a vitezei pentru WordPress) oferă un set întreg de instrumente axate pe performanță într-un singur pachet convenabil. Puteți să-l utilizați pentru a activa funcții, cum ar fi cache și compresia GZIP, de exemplu, care pot îmbunătăți semnificativ performanțele site-ului WordPress.

În acest articol, vom explica pe scurt importanța vitezei site-ului web. Apoi vom merge pe patru modalități prin care Hummingbird vă va îmbunătăți performanța site-ului dvs. WordPress. Sa mergem!

Importanța unui site web rapid

Test de performanță de încărcare a paginii

Timpurile de încărcare a paginilor afectează aproape fiecare aspect al performanței site-ului dvs., inclusiv satisfacția vizitatorilor și optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Dacă paginile rămân, de exemplu, vizitatorii vor avea mai multe șanse să părăsească site-ul. Acest lucru este valabil în special pentru utilizatorii de telefonie mobilă, care tind să se aștepte la viteze de top.

Mai mult, motoarele de căutare luați în considerare viteza site-ului atunci când se decide cum se clasează paginile web. Optimizarea SEO este crucială, deoarece cercetările arată că primele trei rezultate ale căutării primesc aproape două treimi a traficului de căutare organică. Cu alte cuvinte, cu cât site-ul dvs. este mai mare în rezultatele căutării, cu atât este mai mare numărul de persoane care îl vor vedea și vor face clic.

Factorii care țin site-ul dvs. să funcționeze rapid

Nu există nici o îndoială că urmărirea site-ului dvs. WordPress este o necesitate. Puteți verifica ușor vitezele paginii sale, folosind o soluție online cum ar fi Instrumente Pingdom. Dacă nu este atât de rapid pe cât ar putea fi, totuși, s-ar putea să vă întrebați de ce.

O mulțime de factori pot afecta viteza site-ului dvs. WordPress. Câteva dintre cele mai importante elemente sunt:

  • Gazda dvs. web. Nu orice gazdă web este construită la fel. Este crucial să alegeți cu atenție și să folosiți un furnizor care ia în serios securitatea și optimizarea vitezei.
  • Memorie. Memoria unui site joacă un rol în ce viteze poate atinge. Cu cât sunt disponibile mai multe resurse de memorie și alte resurse, cu atât este mai puțin probabil ca site-ul dvs. să fie supraîncărcat (în special atunci când se confruntă cu un nivel ridicat de trafic).
  • Tema site-ului dvs.. Viteza site-ului dvs. poate fi, de asemenea, limitată de tema sa. Cu cât este mai grea o temă sau cu cât este mai inutil codul, cu atât va fi mai lent. Când construiți sau actualizați site-ul dvs., veți dori să găsiți o temă optimizată pentru performanță.
  • Pluginurile tale. Există un mit comun că pur și simplu să ai o mulțime de pluginuri pe site-ul tău îl poți face să funcționeze lent. Acest lucru nu este neapărat adevărat. Cu toate acestea, pluginurile slab codificate sau cele care conțin pur și simplu o mulțime de funcționalități pot fi în detrimentul timpilor de încărcare.

Revederea temelor, a pluginurilor și a planului de găzduire poate face multe pentru a vă asigura că performanța site-ului dvs. WordPress este în cea mai bună formă. Chiar dacă acești factori sunt contabilizați, totuși, este posibil ca site-ul dvs. să nu funcționeze atât de bine pe cât doriți. Din fericire, există o mulțime de alte modalități prin care puteți îmbunătăți viteza pe orice site web WordPress.

4 modalități de îmbunătățire a site-ului dvs. cu ajutorul colibrului

Există o mulțime de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a accelera site-ul. Cele mai multe soluții vizează o strategie de optimizare specifică, care poate fi utilă, dar duce și la instalarea multor pluginuri suplimentare pe site-ul dvs., dacă doriți să obțineți cele mai bune viteze posibile.

În schimb, puteți opta pentru o soluție care oferă o suită de instrumente de optimizare a performanței, cum ar fi Hummingbird – un plugin gratuit de optimizare a vitezei.

Hummingbird Page Speed ​​Optimization

Acest plugin vă permite să îmbunătățiți viteza site-ului dvs. într-o serie de moduri ușoare, fără a fi nevoie de instrumente suplimentare sau de multe cunoștințe tehnice. Să aruncăm o privire la patru dintre optimizările pe care v-ar putea ajuta să le realizați.

1. Cache

De fiecare dată când cineva vă vizitează site-ul, browserul său trebuie să trimită o solicitare serverului site-ului. Apoi, serverul trimite înapoi toate informațiile necesare pentru afișarea paginilor. Dacă există o mulțime de date implicate, serverul primește prea multe solicitări sau vizitatorul în cauză este situat departe, acest proces poate dura mai mult decât ar trebui.

Memorizarea în cache a WordPress este o modalitate de a rezolva această problemă, salvând o parte din datele site-ului dvs. într-o locație mai convenabilă. În acest fel, poate fi accesat și regăsit mai rapid. În general, activarea cachingului pe site-ul dvs. este o modalitate inteligentă de a îmbunătăți performanța.

Pluginul Hummingbird vă permite să profitați de acest lucru oferind diverse tipuri diferite de memorie în cache:

Cache de pluguri de colibri

Puteți activa memorarea în cache a paginilor, cache-ul browserului și multe altele prin intermediul numelui potrivit Caching fila din spatele tău de WordPress. Pentru mai multe detalii despre care sunt aceste opțiuni și modul de funcționare, consultați acest ghid util puteți citi despre modul de configurare a setărilor de memorie în cache în plugin.

2. Compresia GZIP

Probabil că sunteți familiarizați cu .zip extensie, care este un mod de comprimare a fișierelor mari, astfel încât acestea să fie mai ușor de stocat și transportat. GZIP este o metodă de compresie similară, dar mai puternică. Poate face ca fișierele site-ului dvs. să fie mai mici și mai rapid de încărcat, fără a pierde date necesare în acest proces.

Detaliile privind funcționarea compresiei GZIP sunt puțin complicate. Din fericire, ca multe tehnici de optimizare a vitezei, nu este necesar să înțelegeți toate minuțiunile tehnice pentru a putea fi utilizate pe site-ul dvs..

Cu pluginul Hummingbird, puteți accesa Hummingbird> GZIP Compression pentru a activa trei tipuri diferite:

Hummingbird Plugin GZIP

Pur și simplu alegeți tipul de server pe care este găzduit site-ul dvs. și apăsați pe Aplică reguli buton. Pluginul va avea grijă de restul. Puteți face, de asemenea, câteva modificări manuale dacă doriți.

3. Minimizare

Într-un fel, minificarea este similară cu compresia GZIP. Este un alt mod de a ajuta site-ul dvs. să funcționeze mai rapid, eliminând date inutile din codul dvs. Cu cât mai puține informații trebuie transmise între server și browser, cu atât va dura mai puțin timp pentru încărcarea paginilor.

În Hummingbird, puteți accesa motor de minifiere prin Optimizarea activelor fila WordPress:

Hummingbird Asset Optimization

Pluginul va scana fișierele site-ului dvs. și vă va permite să optimizați cele pe care le doriți. Puteți chiar muta anumite fișiere de cod „din culise” în subsolul site-ului dvs. aici, dacă sunteți familiarizați cu CSS. Acest lucru poate ajuta la accelerarea paginilor WordPress chiar mai mult.

4. Scanări de performanță

Indiferent de tehnicile de optimizare a performanței pe care le implementați, veți dori să urmăriți site-ul dvs. și să continuați să îl modificați în timp. O modalitate de a face acest lucru este să rulați scanări periodice de performanță, pe care le puteți face în tabloul de bord Hummingbird:

Scanare performanță colibri

Rezultatele acestor scanări vă pot ajuta să identificați fișiere care pot încetini site-ul dvs. Mai mult, puteți face clic pe Îmbunătăţi lângă fiecare element clasat în galben sau roșu și obțineți câteva sfaturi despre cum puteți obține acel scor.

Gânduri finale privind performanța site-ului WordPress

Deși menținerea rapidă a site-ului dvs. este importantă, poate fi dificil să gestionați fiecare dintre numeroasele tehnici necesare pentru a face acest lucru. Utilizarea unui „totul în unul” plugin gratuit de optimizare a vitezei vă poate ajuta să implementați rapid și ușor pașii cei mai vitali.

Hummingbird, de exemplu, vă permite să optimizați performanța site-ului dvs. prin:

  1. Caching.
  2. Compresie GZIP.
  3. minification.
  4. Scanări de performanță.

Aveți întrebări despre cum să mențineți viteza maximă pe site-ul dvs. WordPress? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me