Îmbunătățirea gestionării site-ului dvs. WordPress cu Slack

WordPress este o platformă foarte flexibilă și ușor de utilizat, așa că nu ar trebui să fie surprinzător faptul că tot mai mulți dezvoltatori se orientează către ea pentru munca clientului. Și datorită ușurinței de utilizare, mulți antreprenori care fac acest lucru iubesc și WordPress.


Timpul înseamnă bani, fie că faceți parte dintr-o firmă de proiectare masivă sau sunteți membru al unei echipe mici care începe prima afacere online. Ori de câte ori puteți optimiza un proces, ar trebui să îl luați în considerare și un instrument de eficiență lenevi.

Ce este slab

Slack este o modalitate de a combina toate comunitățile online, organizațiile, grupurile și conturile media, astfel încât să puteți colabora cu echipa dvs. dintr-o singură sursă (deși o puteți folosi pentru a trimite mesaje altor membri ai echipei dvs.). Astfel puteți crește productivitatea fără a sacrifica instrumentele de comunicare pe care le utilizați deja. Pentru a eficientiza sursele de date, adăugați-le pur și simplu la contul echipei Slack prin intermediul aplicațiilor. Apoi, toți membrii echipei dvs. pot vedea toate postările și media diferite prin intermediul unui canal de alimentare.

Există un număr mare de aplicații disponibile pentru a integra instrumentele preferate cu Slack. Doar aruncă o privire la Slack App Directory. Veți găsi integrări populare social media platforme precum Twitter și Dribbble pentru a vă trimite cele mai recente tweet-uri către / de la un anumit mâner sau pentru a vedea fotografii Dribbble pentru un anumit termen de căutare. Există, de asemenea, o mulțime de aplicații pentru Analytics instrumente pentru a urmări performanțele Google Analytics ale site-ului dvs. web sau alertele de uptime ale site-ului dvs. Uptrend. Și mai multe tone. În plus, puteți adăuga și integrări personalizate (cum ar fi WordPress).

Slack pentru WordPress

WordPress & Slack

Slack și WordPress sunt ca Peanut Butter and Jelly. Ambele sunt perfect minunate de la sine, dar, cu siguranță, merg foarte bine și împreună. Nu ne credeți? Pana si Faceți WordPress echipa folosește Slack pentru a-și face comunicațiile mai eficiente. Nu-mi pare rău să încercați – și plugin-urile gratuite Slack pentru WordPress fac implementarea rapidă și ușoară.

Slack facilitează configurarea notificărilor personalizate pentru anumite evenimente WordPress. Odată integrat, veți putea vedea exact când echipa dvs. de autori publică o nouă postare pe blog sau când echipa de întreținere și securitate împinge printr-o temă sau o actualizare a pluginului. Acest lucru vă economisește timp în calitate de manager sau de proprietar de afaceri mici (nu mai trece în revistă fiecare față a site-ului dvs. WordPress), astfel încât să vă puteți concentra asupra restului afacerii dvs..

Cu Slack puteți desemna, de asemenea, fluxuri de notificări specifice pentru diferiți membri ai echipei. De exemplu, ați putea să vă configurați integrarea pentru a face ping-ul echipei dvs. de marketing atunci când este publicată o postare pentru a ști să lucreze la promovarea socială. Astfel, în timp ce îți spori propria productivitate, poți să eficientizezi și comunicațiile cu întreaga echipă. Și aplicații suplimentare pentru partajarea fișierelor, chat-ul live, tablele albe și multe altele fac și mai ușor pentru echipa ta să lucreze împreună fără distragere.

Vedeți de ce ați dori să încercați Slack pentru echipa dvs.? Deoarece nu există o aplicație WordPress (nu cel puțin pe cât am putea vedea) deocamdată, va trebui să utilizați funcția Aplicația Webhooks primită pentru a adăuga notificările dvs. WordPress. Vă vom arăta cum puteți face toate acestea într-un pic. Înainte de a putea intra în calcul, va trebui mai întâi un cont Slack!

Pasul 1: Înregistrare pentru un cont gratuit Slack

Înregistrarea este rapidă, ușoară și începe de la 0 USD. Contul gratuit vă oferă posibilitatea de a integra 10 servicii cu echipa dvs. Slack, de a examina ultimele mesaje de 10k, de a adăuga în mod convenabil Slack pe dispozitivele dvs. prin intermediul aplicațiilor (iOS, Android, Mac și Windows desktop) și de a efectua apeluri one-one ( deși acesta este încă în testare beta).

Pentru majoritatea echipelor, nivelul liber va funcționa perfect. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie / doriți mai mult (cum ar fi integrarea nelimitată a serviciului, arhivele căutabile, autentificarea cu 2 factori, etc.), conturile de utilizator încep de la doar 6,67 USD / lună.

Deci, pentru a începe, mergeți la Site-ul Slack, selectați un nivel de serviciu (din nou – contul gratuit va avea cel mai mult sens pentru echipele noi) și faceți clic pe butonul pentru Creați o echipă nouă. Introduceți doar e-mailul dvs. apoi faceți clic pe următorul.

Înregistrare slabă

Acum puteți da echipei un nume. Orice doriți – deși are sens să alegeți ceva legat de echipa dvs..

Slack Team

După alegerea unui nume de echipă, veți avea opțiunea de a vă seta adresa web Slack. Dacă numele echipei dvs. este deja folosit de o altă echipă Slack, vor fi listate câteva opțiuni sugerate. Alegeți una dintre opțiuni sau introduceți un nume diferit pentru a continua.

Adresa web slabă

Următorul pas este să confirmați informațiile și numele / url-ul echipei. Verificați dacă totul arată bine, apoi apăsați butonul pentru a finaliza echipa.

Confirmare slabă

Acum puteți invita echipa dvs. (sau puteți menține acest pas până când veți obține totul cum doriți).

Invitații slabe

Echipa dvs. Slack este acum configurată! Primul ecran pe care îl vedeți va fi o pagină de bun venit. Dacă este prima dvs. legătură folosind Slack, faceți clic pe butonul pentru a începe tutorialul de 1 minut care vă arată unde puteți găsi toate opțiunile.

Tutorial slab

Înainte de a trece la pasul următor, vă recomandăm să creați câteva canale Slack cheie pe care le veți utiliza pentru a comunica cu echipa dvs.. Canalele sunt fluxuri de grup în cadrul echipei tale pe care îl puteți folosi pentru a vă organiza mesajele Slack.

Cu canale puteți crea public fluxuri la care întreaga echipă poate avea acces (excelent pentru actualizări de proiect, note de întâlnire, social media etc.), precum și privat canale pentru a restricționa dispersia informațiilor (cum ar fi notificările Zendesk pentru echipa dvs. de asistență, rapoartele MailChimp sau Google Analytics pentru echipa dvs. de marketing sau actualizări WordPress pentru echipa dvs. web).

Canale slabe

Pentru a integra WordPress cu Slack, va trebui să instalați o singură aplicație crucială – Webhook-uri de intrare. Această aplicație este necesară pentru a extrage informații personalizate din surse externe (cum ar fi WordPress). Deci, din tabloul de bord Slack faceți clic pe numele echipei din colțul din stânga sus, apoi pe opțiunea pentru Aplicații și integrări.

Aplicații de instalare slabă

Acum trebuie doar să căutați „cârligele de intrare” și faceți clic pe aplicație cu logo-ul triunghi roz și gri (a se vedea mai jos). Apoi faceți clic pe butonul Instalare buton.

Aplicația Slack Incoming Webhooks

Selectați canalul pe care doriți să îl împingeți pe notificările site-ului dvs. WordPress, apoi faceți clic pe butonul pentru a adăuga integrarea.

Slack Canal de WebHooks de intrare

Aceasta va genera o serie de opțiuni de webhook, dar cea care va avea nevoie mai târziu este Adresa URL a cârligului web, care ar trebui să fie prima opțiune.

Slack URL URL-urile primite

Acum că aveți totul gata de drum, puteți începe să utilizați Slack pentru a vă gestiona mai bine site-ul WordPress. Cel mai simplu mod de a integra Slack cu WordPress este, desigur, cu un plugin.

Pasul 2: Instalați Free Rock The Slackbot Plugin

Rock The Slackbot Free WordPress Plugin

Pentru majoritatea utilizatorilor pluginul gratuit Rock the Slackbot este o opțiune minunată. Slackbot este micul tău ajutor prietenos din Slack, care vă ajută pe dumneavoastră și echipa dvs. să rămâneți în legătură. Cu ajutorul acestuia puteți automatiza mesajele către dvs. și echipa dvs. oricând se întâmplă ceva pe site-ul dvs. WordPress.

Folosirea Slack cu WordPress este o modalitate excelentă de a rămâne în fruntea mai multor autori, actualizări ale site-ului dvs. și chiar erori SEO zdrobitoare 404. Există o serie de acțiuni care declanșează notificări încorporate în Rock the Slackbot pentru a vă ajuta să urmăriți ce se întâmplă, inclusiv:

  • Postare publicată, nepublicată, actualizată, ștersă sau trasată
  • 404 eroare
  • Element de meniu șters
  • Suport adăugat, editat sau șters
  • Utilizator adăugat, atribuit un nou rol sau șters
  • Actualizare WordPress, temă sau plugin disponibilă sau actualizare instalată

În plus, autorul pluginului lucrează în prezent la adăugarea de avize pentru adăugările elementelor de meniu, comentarii noi, precum și instalarea sau activarea noilor teme și a pluginului. Fiecare notificare poate fi personalizată pentru a alerta un anumit canal Slack sau pentru a fi trimis ca mesaj direct către contul dvs..

Pur și simplu instalați pluginul din tabloul de bord WordPress de mai jos Pluginuri> Adaugă nou. Odată instalat și activat, navigați la Instrumente> Rock the Slackbot și faceți clic pe linkul „începeți petrecerea”.

Instalați Slackbot

De aici adăugați numele dvs. de cârlig de web, lipiți în URL-ul webhook-ului pe care l-ați generat anterior cu aplicația Webhooks de intrare și apoi terminați să faceți selecții pentru notificările dvs. de eveniment.

Efectuați setarea Slackbot

După ce ați terminat salvarea hook-ului web sau ați creat câți alții aveți nevoie. Ușor drept?

Pasul 2 pentru dezvoltatori: Instalați pluginul Slack Free WordPress

Plugin WordPress Slack Free

Dacă sunteți un dezvoltator care caută ceva personalizabil  Plugin gratuit Slack pentru WordPress este o opțiune excelentă. În mod implicit, există doar câteva notificări încorporate pentru instalarea WordPress: când o postare este gata de revizuire, când este publicată o postare și când există un nou comentariu. Însă frumusețea acestui plugin nu este inclusă – este ceea ce puteți adăuga cu filtrul slack_get_events.

Cu filtrul de plugin Slack, puteți crea notificări personalizate pentru aproape orice Acțiune WordPress. Dacă doriți să știți când un utilizator își resetează parola, tema de pe site-ul dvs. este modificată sau dacă un comentariu este trasat, este la fel de ușor să adăugați un nou eveniment prin filtru.

Autorul acestui plugin ușor oferă, de asemenea, extensii pentru a integra alte plugin-uri populare în configurația dvs. de notificare Slack. Pentru site-urile de comerț electronic, notificări pentru EDD și WooCommerce ușurează urmărirea comenzilor sau plăților. Și autorul a creat și extensii pentru Formular de contact 7 și Forme gravitaționale pentru a vă avertiza despre trimiteri noi.

Instalarea este la fel ca orice alt plugin gratuit – accesați tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou și căutați „slăbiciunea”. Ar trebui să apară ca prima opțiune. Odată instalat și activat, faceți clic pe noul element de meniu pentru Slack> Adaugă nou.

Configurarea pluginurilor slabe

De aici puteți crea notificările dvs., dându-le un nume integrării dvs., lipiți în adresa URL a cârligului web și alegând un canal pentru care notificările dvs. vor fi postate. Dacă ați adăugat evenimente personalizate, acestea ar trebui să apară în secțiunea „Evenimente de notificat” împreună cu cele trei opțiuni implicite. Pur și simplu asigurați-vă că salvați când ați terminat și veți fi bine să primiți notificări personalizate chiar și pe canalele Slack!

Aplicații Slack recomandate pentru o eficiență îmbunătățită

Slack App Directory

Dacă ați ales un cont gratuit Slack, așa cum am menționat mai sus, vă veți limita la 10 integrări de servicii pentru echipa dvs. S-ar putea să nu pară o tonă, dar este suficient ca site-ul dvs. WordPress sau micile afaceri să funcționeze eficient. Iată câteva aplicații din directorul pe care v-am recomanda să le luați în considerare (pe lângă cele necesare Webhook-uri de intrare aplicație desigur).

dropbox: La un moment sau altul, va trebui probabil să partajați o resursă cu echipa dvs. Dropbox este o opțiune excelentă pentru a partaja accesul la fișiere cu echipa ta, iar cu integrarea Slack puteți introduce cu ușurință fișiere direct din Dropbox în mesaje Slack în echipa dvs..

github: Pentru a gestiona proiecte de echipă ne place Github (îl folosim aici la WPExplorer pentru multe proiecte, precum și cereri de caracteristici tematice și rapoarte de erori) și integrarea acestuia cu Slack înseamnă că puteți vedea exact când git-urile dvs. au angajat, trageți cereri sau emit activități de la dvs. echipă.

HootSuite sau Stare de nervozitate: Dacă aveți toate conturile sociale condensate în Hootsuite sau dacă vă bazați pe un singur site social precum Twitter, integrarea cu Slack este o idee grozavă pentru a fi sigur că nimeni nu ratează un mesaj. Configurați-vă aplicația pentru a direcționa mesajele sociale către un anumit canal Slack, astfel încât guru-urile dvs. de media să vă poată gestiona mai bine difuzarea.

MailChimp: Dacă afacerea dvs. folosește MailChimp pentru a comunica cu consumatorii, poate doriți să luați în considerare integrarea acesteia cu Slack pentru a vedea când câștigați (sau pierdeți) un abonat. În acest fel puteți vedea când este posibil să aveți nevoie să îmbunătățiți tehnicile de înscriere.

Pingdom: Urmăriți timpul de funcționare și dezactivare a site-ului. Cu aplicația Pingdom pentru Slack, echipa dvs. va fi prima care va ști când va fi declanșată una dintre politicile dvs. Pingdom..

Skype: Rămâneți conectat cu echipa dvs. și începeți chat-uri sau apeluri live prin intermediul aplicației Skype pentru Slack. Acesta este un mod rapid de a apela o întâlnire improvizată sau de a împărtăși noutăți importante cu întregul grup deodată.

Statsbot: Urmăriți analizele site-ului dvs. prin Slack with Statsbot. Acest mic bot util vă poate spune totul despre valorile site-ului dvs., deoarece se integrează cu Google Analytics.

Wunderlist sau Trello: Alege-ți preferința pentru aceste două (nu este nevoie de ambele), dar să ai o listă de activități pentru a face echipa pentru tine este o alegere excelentă. Ambele integrări de aplicații vor trimite notificări la canalul tău Slack atunci când se adaugă, se actualizează sau se completează elemente de făcut, astfel încât să poți vedea cine primește ce a făcut.

Zendesk sau HelpScout (dacă le folosiți): Dacă echipa dvs. oferă asistență pentru clienți, poate merita să luați în considerare una dintre aceste aplicații pentru a vă integra sistemul de ticketing în contul Slack. În acest fel, puteți monitoriza biletele noi și eficiența echipei dvs. la actualizarea și răspunsul la cele deschise.

Desigur, aplicațiile pe care le alegeți vor depinde de nevoile echipei dvs. Poate că nu sunteți atât de îngrijorat de timpul de funcționare, cât de mult despre livrarea pachetelor (da – există aplicație de urmărire pentru asta). Există aplicații pentru aproape tot ce vă puteți gândi – hangouturi Google, facturare, urmărirea obiectivelor, aplicații pentru joburi, cronometre, calendare, uptime, piețe bursiere și multe altele. Așa că aruncați o privire completă Director de aplicații pentru a vedea ce alte site-uri sau procese au sens pentru echipa dvs. să se integreze cu Slack.

Mergand inainte

Sperăm că veți încerca Slack. Este o modalitate excelentă de a vă organiza site-ul sau afacerea WordPress organizat și funcționat fără probleme. În plus, întrucât este gratuit, într-adevăr nu este un motiv bun să nu-i dăm drumul. Dacă aveți alte întrebări despre Slack pentru WordPress, nu ezitați să întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Sau dacă utilizați deja Slack, ne-ar plăcea să auzim cum v-a plăcut folosind acest instrument de eficientizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me