ÎNȘTIINȚARE: Setul de instrumente Envato a fost înlocuit de pluginul Envato Market. Vă rugăm să consultați noul nostru ghid de actualizări automate Envato Market pentru detalii despre instalarea și configurarea noului plugin.


Milioane de oameni folosesc teme WordPress, iar mulți utilizatori și dezvoltatori aleg să achiziționeze teme premium de la Themeforest. Este un magazin cu teme de renume în care pot avea încredere că sunt cunoscute pentru teme WordPress de calitate și autori de teme minunate (cum ar fi WPExplorer, desigur). O altă caracteristică excelentă a Themeforest este pluginul Envato WordPress Toolkit pentru actualizări automate ale temei WordPress. Envato a creat acest plugin astfel încât autorii Themeforest să le ofere cumpărătorilor actualizări rapide și eficiente pentru a-și menține temele fără bug și compatibile cu cea mai recentă versiune WordPress. Acest ghid rapid vă va arăta cum să descărcați, să instalați și să configurați pluginul Envato WordPress Toolkit (am realizat și un ghid video Envato WordPress Toolkit, dacă preferați să urmăriți decât să citiți).

Obțineți-vă cheia API Envato

Înainte de a instala pluginul, ar trebui să solicitați cheia API Envato, deoarece poate fi recunoscută de la câteva minute la câteva ore pentru ca cheia să fie recunoscută. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Temă și să accesați pagina profilului dvs. de utilizator. Click pe Setări. Ar trebui să vezi un Cheile API fila de mai jos. Doar faceți clic pe butonul pentru a genera cheia API.

genera-Envato-api-cheie

Envato va crea o cheie API de 32 de caractere aleatorie pentru care puteți folosi. Puteți crea mai multe chei dacă aveți nevoie (unii utilizatori preferă să facă acest lucru dacă instalează fiecare achiziție de teme pe un domeniu diferit).

Envato-api-cheie

Descărcați, instalați și activați pluginul Envato WordPress ToolKit

După ce aveți cheia API, va trebui să obțineți pluginul. Viziteaza Pagina de pachet Toolkit WordPress Envato pentru a descărca fișierul zip plugin.

descărcare-Toolkit-zip

Instalați Setul de instrumente WordPress Envato la fel ca orice alt plugin. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la secțiunea pluginuri. Clic Adăuga nou, apoi selectați butonul Încărcați metodă. Căutați fișierul de plugin pe care l-ați descărcat de la Github (ar trebui să fie numit „envato-wordpress-toolkit-master.zip” sau ceva similar). Clic Instaleaza acum, apoi Activati pluginul.

instalați-Envato-Toolkit-plugin

Odată instalat și activ, ar trebui să vedeți un element de meniu Envato Toolkit în tabloul de bord.

Configurarea setului de instrumente WordPress Envato

Configurarea pluginului este foarte ușoară, deoarece aveți deja cheia API Envato. Pur și simplu faceți clic pe butonul Set de instrumente Envato element de meniu din tabloul de bord și introduceți numele dvs. de utilizator și cheia API Envato. Apoi Salvați setările dvs..

add-ta-api-cheie

Odată salvat, setul de instrumente ar trebui să recunoască cheia API și să afișeze toate achizițiile dvs. din Tematica forestieră. Dacă pluginul nu recunoaște cheia API, este posibil ca cheia dvs. să fie încă prea nouă. Vă amintiți că am menționat că poate dura câteva minute sau câteva ore? Încercați să vă ștergeți memoria cache sau să reîmprospătați browserul, iar dacă acest lucru nu funcționează, așteptați-l nostru citind blogul nostru WordPress timp de o oră și încercați din nou într-o oră.

vezi-toate-achiziții

Deci, după ce aveți afișată lista de achiziții, puteți instala și actualiza temele dvs. Themeforest chiar din tabloul de bord. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă conectați la Themeforest pentru a verifica actualizările temelor – puteți actualiza rapid, ușor și automat temele.

Actualizați automat temele

Tot ce trebuie să faceți pentru a actualiza o temă este să faceți clic pe butonul Actualizați automat link pentru tema respectivă din setul de instrumente. Pluginul vă va solicita să vă confirmați actualizarea. Aceasta vă reamintește că dacă ați editat fișa de stil sau alte fișiere de bază fără a utiliza o temă pentru copii, veți pierde modificările. Nu vă faceți griji pentru opțiunile de styling pe care le-ați setat în personalizatorul de teme WordPress sau în panoul de opțiuni tematice – aceste opțiuni nu vor fi efectuate prin actualizarea temei dvs..

Confirmați-actualizare

Deoarece urmați întotdeauna cele mai bune practici și ați folosit o temă pentru orice modificări ale codului temei, faceți clic pe O.K pentru a vă actualiza tema. În continuare, veți vedea un ecran de actualizare la care v-a obișnuit.

update-temă

Odată ce actualizarea este completă, dacă reveniți la fila Envato Toolkit, veți vedea că tema dvs. este actualizată.

Toolkit-up-to-data

Asta e. Ușor nu? Verificați doar Pagina de pachet Toolkit WordPress Envato din când în când pentru a vedea dacă există o actualizare a pluginului. În momentul de față nu are un actualizator automat, astfel încât nu veți vedea o notificare de actualizare în tabloul de bord WordPress.

Este întotdeauna o idee bună să vă actualizați complet temele, deoarece autorii rezolvă frecvent erori, se actualizează pentru cea mai recentă versiune a WordPress și adaugă noi funcții. Sperăm că acest tutorial rapid vă va ajuta să faceți actualizarea temelor și mai ușoare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me