Abonarea prin e-mail sau la newsletter este una dintre cele mai bune metode de a construi traficul site-ului dvs. web. În acest tutorial, vă vom arăta cum să configurați și să integrați MailChimp pentru WordPress.


MailChimp este gratuit pentru maximum 12.000 de e-mailuri pe lună sau 2000 de abonați la newsletter.

MailChimp este unul dintre cel mai bun și servicii ușor de utilizat newsletter prin e-mail. Am ales în special MailChimp datorită simplității sale și cel mai important – nu costă un ban pentru începători.

Listele de e-mail sunt cu adevărat minunate?

De ce da! Listele de buletine de e-mail sunt una dintre cele mai bune metode de a-ți crea credibilitatea site-ului și de a construi trafic în perspectiva pe termen lung. Folosesc expresia „Pe termen lung”Pentru că la fel ca tehnicile SEO adecvate de pălărie albă, crearea unei liste de e-mail necesită timp și depinde de calitatea dvs. de conținut, stilul de prezentare, aspectul și o mulțime de alți factori.

Pasul 1 – Înregistrare pentru MailChimp

Procesul de înscriere nu ar putea fi mai simplu, într-adevăr. Procesul de înregistrare nu necesită informații despre cardul de credit, astfel încât să puteți începe gratuit imediat!

Formularul de înscriere MailChimp

Formularul de înscriere MailChimp

Vi se va trimite un e-mail de activare a contului. La activarea contului, trebuie să vă configurați profilul – ceea ce este un pic important. Aruncați o privire la imaginea de mai jos care listează diferitele câmpuri pe care trebuie să le completați pentru a configura contul MailChimp.

Configurarea contului MailChimp

Configurarea contului MailChimp

După ce ați configurat contul, este timpul să începeți să construiți lista de e-mailuri cu MailChimp.

Noțiuni introductive cu Ghidul resurselor MailChimp

Noțiuni introductive cu Ghidul resurselor MailChimp

Aș dori să menționez că este foarte util să citiți oficialul MailChimp Ghidul începătorului. Ghidul nu este disponibil doar într-o versiune web, ci și în format PDF, ePub și Kindle prietenos pentru a putea citi din mers. Oamenii de la MailChimp sigur depun eforturi mari în acest ghid și cred că este cel mai bine. să-i arunc o privire, cel puțin!

Noțiuni introductive cu MailChimp în WordPress

Bine, așa că am trecut prin configurația inițială MailChimp și acum suntem gata să ne murdărim!

Panoul de bord MailChimp

Panoul de bord MailChimp

După cum puteți vedea din tabloul de bord, începeți în mai multe moduri.

 • Dacă vă deplasați de la un alt serviciu de e-mail, veți avea probabil o listă de adrese de e-mail (numită a listă de email-uri) gata. În acest caz, puteți importa toate persoanele de contact în listă.
 • Cu toate acestea, dacă începeți ca mine în acest tutorial, vom merge pur și simplu înainte Creați o campanie

Voi evidenția fiecare pas cu o captură de ecran, astfel încât ne este mai ușor să urmărim!

Creați o campanie

Creați o campanie

Pasul 1: Întrucât nu avem o configurare a listei de e-mailuri, pot să îmi trimit pur și simplu e-mailul. (Este simplu și funcționează.) V-aș recomanda să faceți acest lucru prima dată, chiar și atunci când aveți o listă de e-mail pregătită. Acest lucru evită greșelile și menține lucrurile curate.

Adăugați informații despre campanii

Adăugați informații despre campanii

Pasul 2: Pagina de configurare a campaniei conține tone de opțiuni intuitive uimitoare (într-adevăr!). Este foarte simplu de configurat – kudos în MailChimp pentru un astfel de proces de flux de lucru genial!

Modele de bază ale șabloanelor MailChimp

Modele de bază ale șabloanelor MailChimp

Teme cu șabloane MailChimp

Teme cu șabloane MailChimp

Pasul 3: Aici selectați șablonul pentru buletinul dvs. de e-mail. Există o mulțime de șabloane disponibile, de la machete de bază, la teme gata făcute genial. De asemenea, puteți utiliza codul personalizat pentru a proiecta șablonul de e-mail. Sau puteți achiziționa un șablon minunat de pe site-uri precum Themeforest sau Creative Market. Alege-ți unul pe care îți place să-l privești.

PS: Pentru acest ghid am selectat Modernist temă sub Șablon prezentat.

MailChimp Proiectare șablon drag & drop

MailChimp Proiectare șablon drag & drop

MailChimp Editor de șabloane de e-mail Live Editor

MailChimp Editor de șabloane de e-mail Live Editor

Pasul 4: Proiectați șablonul de e-mail pentru conținutul inimii dvs. Când sunteți gata, apăsați în continuare.

Pagina de revizuire a campaniei

Pagina de revizuire a campaniei

Pasul 5: La sfârșitul zilei, ar trebui să ai așa ceva după ce ai conceput formularul de e-mail.

Acum că formularul este gata, îl puteți trimite pe lista dvs. de corespondență. Pentru tutorialul nostru, avem un singur abonat în acest moment (e-mailul meu). Vom trimite un e-mail pentru a verifica dacă totul funcționează.

Butonul final Trimite acum

Butonul final Trimite acum

Buletin informativ perfect pentru poză livrat în curierul de căutare!

Buletin informativ perfect pentru poză livrat în căsuța de e-mail!

Iată o vizualizare a MailChimp Email Analytics (versiune gratuită)

Iată o vizualizare a MailChimp Email Analytics (versiune gratuită)

Integrarea MailChimp cu WordPress

După ce știm cum să configurați și să configurați MailChimp, putem merge mai departe și să începem să explorăm funcțiile specifice ale WordPress. Puteți încorpora direct formularul de înscriere MailChimp (numit uneori caseta de abonament) codează în bara laterală WordPress folosind un widget. Acest lucru face posibilă încorporarea unui formular de înscriere oriunde în tema cu o zonă widgetizată. Zonele widgetized comune includ antetul, între posturi, după postare, subsol și bara laterală.

Metoda # 1 – Utilizarea codului de încorporare MailChimp HTML

În această metodă, vom genera codul casetei de abonare la newsletter folosind generatorul de cod încorporat al MailChimp.

 • În primul rând, va trebui să creați o listă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu accesați tabloul de bord MailChimp și faceți clic pe liste.
Liste în Mailchimp

Liste în Mailchimp

 • Probabil este că nu veți avea nicio listă creată. Nu vă faceți griji, crearea unei liste este foarte simplă. Va trebui să adăugați câțiva parametri pentru a crea lista. Pentru tutorialul nostru, creăm o listă numită Buletinul de eșantion Copyroll.
 • După crearea unei liste, aceasta va fi disponibilă la secțiunea Panou de bord MailChimp> Liste> [List list]
Generați un formular de înscriere în listă

Generați un formular de înscriere în listă

 • În continuare, trebuie să creați un Formular de înscriere pentru acea listă. Puteți proiecta formularul de înscriere sau puteți utiliza unul implicit. Fiecare listă are un design discret al formularului de înscriere.
 • Puteți accesa formularul de înscriere pentru o listă deschizând tabloul de bord al listei, urmat de Înregistrare din. În cele din urmă, trebuie să accesați următoarea pagină:
Tipuri de formulare de înscriere MailChimp

Tipuri de formulare de înscriere MailChimp

În scopurile noastre, vom folosi Forme încorporate opțiune. Formularele încorporate ne permit să proiectăm formularul, iar codul HTML este generat automat, astfel încât să îl putem încorpora în site-urile noastre web, bloguri etc..

Următoarea captură de ecran arată ecranul Aspect clasic a formelor încorporate.

Formulare încorporate în MailChimp

Formulare încorporate în MailChimp

După ce ați conceput formularul de înscriere, copiați-lipiți codul într-un widget în WordPress.

Secvență de pași pentru încorporarea formularului de înscriere MailChimp într-un widget în WordPress

Secvență de pași pentru încorporarea formularului de înscriere MailChimp într-un widget în WordPress

 1. Mergi la Tablou de bord WordPress> Aspect> Widgets
 2. Trageți și fixați Widget text la prima bara laterală disponibilă. (Folosim tema Douăzeci și Cincisprezece, deci avem o singură bară laterală)
 3. Dă un titlu widgetului (opțional)
 4. Lipiți codul și apăsați Salvați.

Modificarea trebuie reflectată imediat pe site-ul dvs..

Un formular de bază (implicit) de înscriere MailChimp încorporat folosind widget-uri WordPress

Un formular de bază (implicit) de înscriere MailChimp încorporat folosind widget-uri WordPress

Frumusețea acestei metode este că puteți utiliza acest lucru pe orice site web HTML. Nu este necesar să fie necesar să folosiți WordPress sau orice CMS specific. Acum să aruncăm o privire la o altă metodă centrată pe WordPress.

Metoda 2 – Utilizarea de plugin-uri pentru construirea listei

Există mai multe plugin-uri pentru construirea listelor de e-mail disponibile în depozitul WordPress. Am trecut și prin oficialul MailChimp Director de integrare WordPress în căutarea de pluginuri. Iată ce am găsit:

 • MailChimp recomandă Integral MailChimp pentru WordPress plugin pentru care au un tutorial dedicat. Totuși, acesta este un plugin premium începând de la 99 USD pentru o licență unică de site.
 • MailChimp recomandă, de asemenea, câteva alte plugin-uri precum MailOptin, Coming Soon Pro și GoalWP.
 • De asemenea, aveți pluginul MailChimp Widget care creează un widget gata pregătit pentru dvs. Am folosit o tehnică similară în Metoda 1, dar acest lucru ne face munca mai ușoară.
 • De asemenea, puteți încerca oricare dintre cele mai populare plugin-uri dedicate pentru construirea listelor, cum ar fi OptinMonster și SumoMe List Builder care va folosi toate zgomotele și codurile paginii web pentru a vă strecura într-un formular de înscriere prin e-mail, asigurându-vă eficiență maximă de înscriere. Ei folosesc tehnici avansate, cum ar fi dublu-opt ins, tehnologie de intenție de ieșire, pop-up-uri multiple discrete și multe altele.

Metoda 2 – Exemplu – MailChimp pentru WordPress

mailchip pentru wordpress plugin

Am încercat pluginul MailChimp pentru WordPress pentru a vedea cum funcționează. Procesul a fost foarte simplu:

 • Înregistrează-te pentru un cont MailChimp (duh!)
 • Descărcați și instalați pluginul
 • Generați o cheie API (link disponibil în setările pluginului)
 • Integrați-o – și gata!

Imagini:

MailChimp pentru WordPress - pagina cu opțiuni casete de selectare

MailChimp pentru WordPress – pagina cu opțiuni casete de selectare

MailChimp pentru WordPress - pagina de opțiuni Forms (builder)

MailChimp pentru WordPress – pagina de opțiuni Forms (builder)

Acest plugin creează un widget pe care îl puteți adăuga direct la bara laterală. Mai mult, puteți proiecta formulare folosind datele MailChimp și puteți reda cu opțiuni avansate, cum ar fi casetele de selectare, etc. Generatorul de formulare generează automat coduri rapide pentru formularul de înscriere, care poate fi utilizat în orice parte a site-ului dvs. WordPress, inclusiv widget-uri, postări și pagini..

Concluzie

Listele de e-mail vă oferă o sursă de trafic la cerere. Gândește-te – toți oamenii care se înscriu pe lista ta, o fac în mod voluntar. Abonații dvs. de e-mail vor să afle ce tu Trebuie sa spun. Astfel, este responsabilitatea dvs. să le prezentați cu conținut de top și să nu folosiți greșit lista de e-mailuri. Amintiți-vă că, dacă trimiteți spam-ul abonaților, probabil că se vor dezabona destul de repede.

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la tutorial, vă rugăm să nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos sau să-mi trimiteți un e-mail la @souravify. Vă mulțumim pentru lectură și pentru a construi o listă fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me