Ghidul constructorului de pagini Ultimate Visual Composer glisați și fixează pagina pentru WordPress

Ghid final pentru compozitorul vizual pentru WordPress

Visual Composer a devenit unul dintre cele mai vândute pluginuri pentru construirea de pagini pentru WordPress. De când a fost lansat în mai 2011, pluginul a explodat cu peste 150.000+ clienți (și asta nu contează sutele de mii de utilizatori care au primit o copie inclusă cu o temă), 200+ suplimente și extensii și sute de recenzii pozitive în toate internetul.


Dacă nu dețineți deja propria copie a pluginului, probabil că ați văzut în trecut un temă WordPress premium sau poate ați găsit undeva pe web un vechi ghid Visual Composer. S-au schimbat multe de la lansarea vizuală a Visual Composer, așa că am vrut să vă ghidăm prin toate funcțiile minunate care alcătuiesc acest plugin puternic.

Faceți cunoștință cu Visual Composer

Visual Composer Builder de pagini

Dacă nu sunteți cunoscut, Visual Composer este un plugin pentru construirea de pagini drag and drop pentru WordPress. Acest plugin dandy la îndemână scoate partea grea din crearea de postări și pagini WordPress cu aspect personalizat. Nu este necesară cunoașterea codificării. Pur și simplu instalați pluginul și puteți începe să creați postări și pagini. Este, de asemenea, compatibil cu majoritatea temelor gratuite și cu multe dintre cele premium, plus că este complet compatibil cu plugin-uri populare, cum ar fi Formularul de contact 7, Slider Revolution și multe altele (pe care le vom atinge mai târziu).

Instalarea Visual Composer

Înainte de a putea crea propriile pagini, va trebui să descărcați și să instalați Visual Composer. Există două modalități de securizare a unei copii a pluginului: fie cumpărare propria copie sau cumpărare a tema premium cu pluginul inclus. pluginul funcționează exact la fel indiferent de ruta pe care o alegeți, singura diferență în aceste două metode este modul în care o instalați.

Opțiunea 1: Cumpărați-vă propria copie pe care să o utilizați pe site-ul dvs. WordPress

Primul mod de a pune mâna pe o copie a Visual Composer este să cumpărați singur pluginul. Pur și simplu accesați CodeCanyon, adăugați o copie a Visual Composer la coș (vă recomandăm să adăugați suport suplimentar, astfel încât să aveți un an complet de asistență din partea autorului pluginului) și să finalizați achiziția dvs..

Cumpărați Visual Composer

Urmăriți navigarea către pagina dvs. de descărcări. Faceți clic pe butonul de descărcare verde de lângă pluginul Visual Composer pe care tocmai l-ați achiziționat și selectați numai Fișierul WordPress Instalabil.

Descărcați Visual Composer

Acum, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adăugare nouă. Faceți clic pe butonul Încărcați pluginul butonul din partea de sus a ecranului.

Încărcați pluginul Visual Composer

Selectați fișierul zip Visual Composer pe care l-ați descărcat de pe CodeCanyon. Apoi, trebuie doar să faceți clic pentru a instala și activa pluginul.

Deoarece ați achiziționat pluginul, va trebui, de asemenea, să adăugați codul de licență pentru a încheia procesul de activare. Doar faceți clic pe linkul din partea de sus a ecranului și apoi pe butonul uriaș albastru pentru a activează-ți copia de Visual Composer.

Faceți clic pentru a activa Visual Composer

Aceasta va deschide un portal pentru a vă permite WPBakery să vă verifice achiziția. Faceți clic pe marea verde Aproba buton. Nu vă faceți griji – dați numai permisiunea WPBakery pentru a confirma că numele de utilizator / e-mailul dvs. au achiziționat într-adevăr o copie a Visual Composer.

Activați Via Envato

Trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru a completa activarea și a vă întoarce la tabloul de bord WordPress. Acum sunteți gata să începeți să construiți!

Opțiunea 2: Visual Composer a fost împachetat cu tema dvs. WordPress

Dacă ați achiziționat o temă cu Visual Composer inclus, instalarea este diferită și poate varia, de asemenea, după autor. Îți vom arăta cum să instalezi pluginul dacă folosești o temă WPExplorer precum Total (și ar trebui să fie destul de similar cu majoritatea celorlalte teme premium).

În primul rând, va trebui să descărcați și să instalați tema WordPress. Dacă ați achiziționat tema de la Themeforest, este același proces ca descărcarea Visual Composer. Conectați-vă la contul dvs. Themeforest și accesați pagina dvs. de descărcări. Apoi localizați-vă tema, faceți clic pe butonul de descărcare și selectați doar fișierul WordPress instalabil.

Descarcă Tema WordPress

Următorul conectați-vă la instalarea WordPress și faceți clic pe Aspect> Teme> Adaugă nou. Apoi faceți clic pe butonul Încărcați tema opțiune din partea de sus a paginii. Va trebui să deschideți fișierul zip descărcat pentru a localiza fișierul WordPress instalabil. Acest lucru se datorează faptului că tema Total este inclusă cu funcții adăugate, cum ar fi plugin-uri premium, date de probă și fișiere PSD.

Instalați Tema Total WordPress

După ce ați localizat fișierul, puteți încărca, instala și activa tema. După activare Total vă va solicita instalați plugin-uri recomandate – inclusiv Visual Composer.

Total plugin-uri recomandate

Doar faceți clic pe linkul către Începeți să instalați pluginuri. Selectați Instalare din derularea acțiunilor în vrac, verificați toate pluginurile pe care doriți să le instalați, apoi faceți clic pe aplica.

Instalați plugin-uri recomandate

Asta trebuie doar să faci! Nu este necesară activarea Visual Composer prin Envato. Deoarece ai achiziționat o temă în locul propriei copii a pluginului nu aveți un cod de licență de verificat și nu veți avea acces la actualizări de pluginuri până când acestea nu vă vor fi furnizate de autorul temei.

Activare opțională a compozitorului vizual

Desigur, dacă doriți să cumpărați propria copie pentru a primi actualizări mai rapid, cu siguranță, dar nu este necesar să utilizați Visual Composer cu tema dvs. Cu acesta, puteți trece la utilizarea efectivă a pluginului.

Noțiuni introductive cu Visual Composer Page Builder

Acum că aveți Visual Composer instalat, este timpul să începeți cu setările pluginului. În tabloul de bord WordPress, ar trebui să vedeți acum o opțiune Visual Composer. Faceți clic pe ea pentru a deschide pagina de setări.

Setări generale ale Visual Composer

setari generale fila conține opțiuni simple pentru activarea / dezactivarea elementelor responsive de la stivuirea pe ecrane mici (astfel încât să puteți avea un rând de trei coloane standard devin trei rânduri de o singură coloană vs. micșorarea rândului de trei coloane pe mobil), selectarea unui subset de font Google și un buton de odihnă pentru activarea vizuală a ghidurilor Visual Composer.

Manager de roluri Visual Composer

Dacă site-ul dvs. web folosește mai multe roluri de utilizator, atunci Visual Composer Manager de roluri va veni cu siguranță la îndemână. Această pagină de setare vă permite să restricționați accesul utilizatorului la diverse funcții Visual Composer în funcție de rol. În acest fel, puteți permite accesul administratorilor la toate funcțiile, limitând editorii la doar pagini de blog și contribuitori la nimic deloc..

Am menționat acest lucru mai devreme în timpul instalării, dar Licență produs fila este locul unde puteți verifica codul de licență dacă ați achiziționat propria copie a pluginului. Dacă copia dvs. de Visual Composer a fost inclusă cu o temă, puteți ignora această secțiune.

Elemente de constructor de pagini

Elemente de constructor de pagini Visual Composer

Visual Composer include 34 de elemente de constructor de pagini standard pentru multe funcții pe care doriți să le adăugați în paginile dvs. (imaginea de mai sus le arată pe toate, plus elementul de formular 7 de contact despre care vorbim mai târziu). Multe dintre elemente includ opțiuni suplimentare pentru culori, borduri, căptușeală, margini, CSS personalizate, animații și multe altele. Iată o descriere rapidă a celor incluse:

 • rânduri sunt pagina paginilor tale. Veți folosi elementul rând pentru a crea coloane și pentru a insera toate celelalte elemente de pagină.
 • Blocuri de text sunt exact cum sună – blocuri de text. folosind editorul standard WYSIWYG WordPress puteți adăuga și formata text cu acest modul.
 • icoane include pictograme de font din următoarele biblioteci de pictograme: FontAwesome, Iconic deschis, Tipicons, Entypo, Linecons și Mono Social.
 • Separator & Separator cu text sunt modalități de a crea pauze de linie (și de text) între secțiunile pe care le creați în paginile dvs..
 • Cutii de mesaje sunt minunate pentru a adăuga note, alerte sau alte masaje în box.
 • Facebook, Tweet, Google+ și Pinterest sunt toate butoane simple de partajare socială pe care le puteți adăuga pentru ca utilizatorii să partajeze pagina creată.
 • Întrebări frecvente sunt comutatoare care pot fi utilizate pentru adăugarea de conținut ascuns pe care utilizatorii le pot dezvălui pe măsură ce citesc pe pagina ta.
 • O singură imagine este doar asta – o imagine simplă cu opțiuni suplimentare pentru dimensionare, animație, link și multe altele.
 • Tabele, Tururi și Acorduri sunt similare cu întrebările frecvente prin faptul că conțin conținut ascuns sau pliabil, dar cu prima secțiune deschisă.
 • A Container cu pagini este un slider de conținut de bază (dar puteți insera aproape orice element de construire de pagini în fiecare „pagină” a containerului).
 • Titluri personalizate ușurează adăugarea propriilor rubrici la secțiuni folosind fonturi personalizate, dimensiuni, culori și altele.
 • Butoane vă permite să adăugați linkuri către alte pagini sau site-uri web externe.
 • A Apel la acțiune este o casetă cu un buton adăugat care atrage atenția utilizatorilor și vă permite să adăugați un conținut convingător.
 • Bara laterală widgetizată vă permite să introduceți propria bara laterală personalizată oriunde pe pagină.
 • Video player face ușor să inserați diferite formate video acceptate de WordPress.
 • Hărți Google este o altă opțiune simplă – trebuie doar să inserați codul dvs. Google Map pentru a insera o hartă pe pagina dvs..
 • Bare de progres, diagrame, plăci rotunde și diagrame sunt toate modalitățile de a grafica sau afișa date sau abilități.
 • Spațiu gol simplifică adăugarea unei pauze verticale între elemente.
 • Grile postare, media, post masonerie și mass-media sunt toate grilele personalizate pe care le puteți adăuga în pagini (cu opțiunea de a combina și potrivi tipurile de postare sau media).

Elemente de widget pentru Visual Composer

Pluginul include și 8 elemente de widget care poate fi folosit pentru a construi propria tavă laterală dacă alegeți acest lucru. Acestea devin utile atunci când creați pagini de destinație personalizate în care este posibil ca bara laterală să nu se afle într-o locație tipică a paginii sau dacă întregul site web este o rețea mare de pagini de destinație, fără ca două să folosească aceeași bară laterală.

Extensii ale compozitorului vizual

Elementele de bază ale componentelor vizuale sunt foarte bune pentru a începe, dar în cele din urmă veți dori sau veți avea nevoie de mai multe pentru a crea machete de pagini personalizate. Acest lucru este posibil prin extensii. Există câteva surse diferite pentru extensiile Visual Composer.

Elemente Total Builder de pagini pentru Visual Composer

Prima cale de a extindeți Visual Composer este prin tema dvs.. Un exemplu excelent este tema noastră Total WordPress care include 39 de elemente de constructor de pagini adăugate. Acestea sunt incluse exclusiv cu Total pentru a lucra cu funcțiile sale, așa că trebuie să aveți tema instalată și activă pentru a le utiliza. Total include extensii pentru tipuri de postare personalizate (mărturii, personal, portofolii), galerii personalizate, glisiere simple, sociale și multe altele. Acest lucru vă face mai ușor să adăugați conținutul pe care îl doriți acolo unde îl doriți.

Componente vizuale ale compozitorilor terți

Dacă tema dvs. nu include extensii pe care le puteți instala Extensii Visual Composer ale unei terțe părți. Acestea pot varia de la gratuit la 55 USD și sunt disponibile de la o varietate de autori pe CodeCanyon și pe web. Dacă doriți să adăugați câteva funcții suplimentare, cum ar fi tabelele de prețuri și social, pluginul gratuit pentru Symple Shortcodes este calea de urmat (l-am creat aici la WPExplorer). Dacă doriți să adăugați mai multe opțiuni de încărcare, atunci un plugin premium, cum ar fi completarea finală, ar putea fi potrivit pentru dvs. Există literalmente sute de opțiuni – puteți vedea a lista completă de suplimente compatibile pe WPBakery.

Cu toate acestea, alegeți să vă extindeți Visual Composer, vă recomandăm să vă nu folosiți toate extensiile de temă și plugin în același timp. Mai mult nu este întotdeauna mai bun – mai ales în acest caz. Nu numai că acest lucru va crea o mulțime de opțiuni suprapuse și duplicate, dar va încetini în mod semnificativ site-ul dvs. (o tonă de cod intră în fiecare element de construire a paginilor) Așa că alegeți extensia care funcționează cel mai bine pentru tine și rămâneți cu ea.

Editare Backend & Frontend

Cu Visual Composer nu ești limitat la modul în care îți poți construi și edita paginile. Cu acest plugin puternic, aveți opțiunea de a face modificări din backendul modular sau din frontendul vizual.

Editor de back-up Visual Composer

Editor de back-up Visual Composer

Dacă alegeți să utilizați editor backend fiecare element este afișat ca un element modular pe care îl puteți introduce, trage și arunca în loc. Această metodă este excelentă dacă doriți să aranjați rapid un frameframe cu ceea ce doriți să arate pagina dvs. și poate fi, de asemenea, mai rapid decât frontendul dacă aveți un server mai lent sau o conexiune la internet.

Editorul backend este destul de ușor de utilizat. Pur și simplu faceți clic pe butonul albastru pentru Editor Backend pentru a activa Visual Composer pentru pagina sau postarea pe care o editați.

Activați Editorul Backend

Apoi faceți clic pe butonul turquoise pentru a +Adăugați elemente.

Adăugați elemente prin editorul Backend

De aici puteți începe să introduceți toate elementele de pagină pe care le doriți!

Editor compozitor frontend vizual

Editor compozitor frontend vizual

editor frontend oferă o vizualizare mult mai bună despre cum va arăta pagina ta finală, deoarece este în esență un editor vizual în timp real. Vă permite să introduceți toate aceleași elemente de constructor de pagini ca editorul de backend, cu avantajul suplimentar de a le putea vedea efectiv în locul unui modul. Puteți vedea cât de mare arată o imagine de 300px sau dacă apare un buton violet cu o valoare hexagonală # 6e2f93.

Pentru a activa editare frontend, faceți clic pe oricare dintre cele două Editor Frontend opțiuni pentru pagina sau postarea dvs..

Activați editorul Frontend

Acest lucru vă va reîmprospăta ecranul și vă va conduce la o previzualizare a unui frontend live a postării sau paginii dvs. cu toate aceleași opțiuni de construire a paginilor ca editorul backend.

Adaugă elemente prin intermediul editorului Frontend

Doar faceți clic pentru a începe să adăugați elemente. Principala diferență este că acum puteți vedea elemente pe măsură ce le inserați și le puteți utiliza opțiuni de previzualizare în bara de sus, pentru a vă face o idee despre cum va arăta pagina dvs. pe desktop, laptopuri, tablete și telefoane.

Adăugarea și editarea elementelor de pagină

Indiferent dacă utilizați editorul posterior sau posterior, veți avea aceleași opțiuni pentru personalizarea diverselor elemente de constructor de pagini. În timp ce opțiunile variază în funcție de elemente, există câteva caracteristici cheie de care trebuie să știți după introducerea elementului.

Visual Composer: Editează rândul

Opțiuni de rând pentru compozitor vizual

Indiferent ce vrei să adaugi pe pagina ta trebuie să introduceți mai întâi un rând. Odată introdus, puteți trece deasupra elementului frontend pentru a dezvălui albastrul opțiuni de rând (în backend acestea sunt întotdeauna vizibile în partea de sus a fiecărui rând).

 • Primul Pictograma rândului este locul în care puteți face clic pentru a trage și plasa rândul într-o poziție nouă pe pagina dvs..
 • Creion pictograma deschide opțiuni pentru setările rândului. Acestea pot varia în funcție de tema dvs. Cu tema Total, veți vedea opțiuni pentru ID-ul de defilare local, întinderea rândului (pentru rândurile cu lățime completă), rândul înălțime completă, înălțimea minimă, vizibilitatea pe mobil, conținutul centrat, coloane cu înălțimi egale, animație, tipografie, lățimea maximă, distanțarea coloanelor , video de fundal sau paralax și opțiuni de design (margine, margine, căptușire, culoare / imagine de fundal).
 • coloane trebuie să definească numărul de coloane din rândul dvs. Există opțiuni implicite pentru până la 6 coloane, dar puteți defini, de asemenea, propriul aspect al coloanelor personalizate.
 • La care se adauga adaugă un nou rând sub cel pe care îl editezi.
 • Duplicat pictograma vă va clona rândul curent și întregul conținut (precum toate elementele pe care le-ați introdus în rând). Acest lucru este excelent dacă doriți să reutilizați un layout de rând de mai multe ori pe aceeași pagină.
 • Gunoi înseamnă pur și simplu să ștergeți un întreg rând și conținutul acestuia.
Visual Composer: Editează coloana

Opțiuni de coloană Visual Composer

Când plasați pe un rând în editorul frontend, veți vedea și galben opțiuni de coloană (în backend, veți găsi aceleași opțiuni și pictograme afișate deasupra fiecărei coloane).

 • Primul icon Coloana este la fel ca rândurile – faceți clic pe el pentru a trage și arunca și rearanja coloanele din rândul lor.
 • Creion este setările generale ale coloanelor. Similar cu rândurile, opțiunile de coloană pot varia în funcție de tema pe care o utilizați. Cu Total sunt disponibile următoarele opțiuni: vizibilitate pe mobil, animație, tipografie, înălțime minimă, opțiuni de proiectare (marjă, margine, căptușire, fundal) și setări de reacție (compensare personalizată, lățime sau opțiuni ascunse bazate pe dispozitiv).
 • Pentru coloane La care se adauga pictograma va adăuga un element în partea de sus a coloanei, deasupra oricărui alt element deja introdus.
 • Din nou, Gunoi pictograma înseamnă a șterge întreaga coloană plus conținutul acesteia. După ștergerea unei coloane, coloanele rămase își păstrează dimensiunile (dacă ștergeți 1 din 3 coloane, celelalte 2 coloane vor fi în continuare coloane cu dimensiunea de 1/3), așa că nu uitați să editați lățimile coloanei după ștergerea.
Visual Composer: Editează elementul de pagină

Opțiuni de element de pagină pentru Visual Composer

În rândul sau coloanele dvs. veți utiliza pictograma plus pentru a insera un element de pagină. În imaginea de mai sus am adăugat un Caseta de mesaje. Când inserați un element, setările se vor deschide automat. Pentru a edita un element pe care l-ați adăugat deja, treceți pur și simplu pe elementul din editorul front sau back -end pentru a dezvălui următoarele opțiuni:

 • Creion Pictograma va deschide setările (care sunt descrise mai jos).
 • Duplicat pictograma vă va clona elementul de pagină exact așa cum îl aveți (setări și toate).
 • În cele din urmă Gunoi va șterge numai elementul de constructor de pagini. din rândul sau coloana în care ați introdus-o, lăsând toate celelalte elemente în tact.
Visual Composer: General Element Element

Opțiuni generale ale elementului de pagină

Când inserați un element nou sau faceți clic pe pictograma Creion pentru un element, veți deschide elementul constructor de pagini setări. Acestea sunt (în mare parte) împărțite în mai multe file pentru a vă face mai ușor să vedeți toate opțiunile de personalizare disponibile. În plus față de fila setări, există un Angrenaj pictograma din colțul din dreapta sus pe care îl puteți utiliza pentru a salva setările selectate ca presetata pentru a fi reutilizate ulterior sau ca a Mod implicit pentru a fi folosit automat de fiecare dată când introduceți acest element specific.

Filă generală include opțiuni generale pentru elementul dvs. de pagină. Acestea vor varia în funcție de elementul pe care îl inserați (dar în fiecare caz, editarea este la fel de simplă precum utilizarea unui meniu derulant, selector de culori, bifare sau casetă de text). De exemplu, Caseta de mesaje în imaginea de mai sus include opțiuni pentru un stil, formă, culoare, pictogramă, text și animație. Dar dacă inserați o Buton în schimb, veți găsi opțiuni pentru text, url, stil, formă, culoare, dimensiune, aliniere, pictogramă și animație.

Visual Composer: Design Element Element

Opțiuni de proiectare a elementelor de pagină

Fila Opțiuni de proiectare este a doua filă standard pe care o veți vedea pe aproape fiecare element de construire de pagini. De aici puteți adăuga un element personalizat (culoare sau imagine), bordură, căptușire și marjă elementului dvs. Opțiunile de Simplificare a controalelor reduc opțiunile casetei CSS astfel încât să puteți introduce o valoare universală pentru fiecare opțiune (marjă, margine și căptușire) O notă de reținut: atunci când aplicați un fundal, acesta este conținut în granița dvs. Asa de crescându-ți căptușeala va crește fundalul vizibil adăugat în jurul elementului tău, dar dacă tu crește-ți marja veți mări spațiul gol din jurul elementului dvs. de pagină (dezvăluind rândul / pagina din spatele acestuia)

Desigur, în funcție de modulul pe care îl inserați, elementul dvs. de pagină poate avea multe alte file. De exemplu, Visual Composer Post Grid a adăugat file de opțiuni pentru Setări date și Proiectare articol. Și dacă utilizați elemente de pagină personalizate printr-o extensie de genul Grila totală a personalului pot fi chiar mai multe opțiuni încorporate (cum ar fi opțiuni de interogare, decupare de imagini personalizate, meta, legături sociale, extrase etc.) în funcție de ce a inclus autorul extensiei.

Notă: Puteți verifica o listă cuprinzătoare de elemente din Ghid total de module de constructor. Cu toate acestea, cea mai bună metodă de a învăța ce face fiecare modul este să te joci cu Visual Composer. Creați o pagină de testare și practicați introducerea și editarea elementelor. Veți obține repede blocajul și veți construi pagini precum un profesionist!

Plugin-uri compatibile populare

În plus față de extensiile Visual Composer, multe plugin-uri populare sunt compatibile cu Visual Composer și adaugă automat propriul element de construire a paginilor. Iată câteva dintre numeroasele pluginuri pe care le veți bucura că vor funcționa perfect cu pluginul Visual Composer pentru o construire de pagini și mai bună..

WooCommerce Elements pentru Visual Composer

WooCommerce: Dacă doriți să construiți un magazin cu WordPress, atunci WooCommerce este calea de urmat. Nu numai că acest plugin este gratuit și plin de funcții nemaipomenite, dar este complet compatibil cu Visual Composer. Odată instalat și activat, WooCommerce nu va adăuga doar setările și opțiunile proprii, dar va adăuga și el 17 noi elemente de construire de pagini pentru care să te joci.

Plugin WordPress Revolution Slider

Revoluția sliderului: Slider-urile sunt o modalitate excelentă de a adăuga o secțiune de prindere a atenției și conținut ambalat la orice pagină, iar Slider Revolution este un plugin perfect pentru a face exact asta. Cu acest plugin puteți trage și arunca elemente precum text, butoane, imagini și chiar videoclipuri, toate cu animații și efecte adăugate pentru a crea glisoare impresionante. Vedeți-l în acțiune pentru multe dintre demo-urile noastre totale!

Plugin WordPress LayerSlider

LayerSlider: O altă opțiune excelentă pentru glisante este pluginul LayerSlider. Este la fel de grozav ca Slider Revolution, dar cu o interfață și opțiuni ușor diferite. Include chiar și un constructor personalizat de tranziție, astfel încât să puteți crea una dintre animațiile amabile. Este, de asemenea, unul dintre cele două glisante premium incluse în tema noastră Total WordPress, astfel încât să știți că este destul de grozav.

Formular de contact 7 Plugin gratuit WordPress

Formular de contact 7: Formularele de contact sunt o parte importantă a oricărui site web – indiferent dacă sunteți un blogger cu un formular pentru anchete de afaceri sau un dentist cu un formular de întâlniri. Formularul de contact 7 este complet gratuit, flexibil și cu Visual Composer introducerea formularelor de contact este ușor cu elementul de formular personalizat.

Plugin de traducere WordPress WPML

WPML: Dacă doriți să creați un site web multilingual, WPML este una dintre opțiunile principale pentru traducerea postărilor și paginilor. În plus, WPML este complet compatibil cu Visual Composer, astfel încât este posibilă traducerea fiecărei pagini personalizate construite.

Plugin WordPress gratuit Polylang

Polylang: Dacă nu doriți să investiți în WPML, Polylang este o opțiune gratuită excelentă, care este pe deplin compatibilă cu Visual Composer (este unul dintre plugin-urile gratuite pe care vă recomandăm să faceți site-ul dvs. WordPress multilingv).

Plugin SEO Yoast

Yoast SEO: Yoast facilitează orice utilizator să îmbunătățească SEO la fața locului. Există multe funcții SEO importante, inclusiv sitemap-uri, meta-descrieri, pesmet și multe altele. Cel mai bun dintre toate – Yoast SEO joacă frumos cu Visual Composer, astfel încât să vă faceți griji despre crearea de pagini mai bune în loc să cercetați SEO.

Manager de șabloane Templatera pentru Visual Composer

Templatera: Acest plugin nu este doar compatibil – a fost creat de WPBakery (autorii Visual Composer) pentru a extinde funcționalitatea constructorului de pagini. Templatera face posibilă salvarea și reutilizarea șabloanelor, astfel încât construirea de pagini repetate este ușoară. Odată instalat pluginul adaugă propria opțiune în setările Visual Composer din tabloul de bord WordPress, astfel încât să fie simplu să importați, exportați și reutilizați șabloanele dvs. (ceea ce am considerat că este o funcție minunată încât am încorporat acest plugin cu Total).

Și suntem siguri că există multe alte plugin-uri compatibile! Dacă nu aveți îndoieli despre compatibilitatea unui nou plugin cu Visual Composer, contactați doar autorul noului dvs. plugin și întrebați-l.

Opțiuni avansate pentru Visual Composer

Pentru utilizatori mai avansați, există câteva opțiuni suplimentare în cadrul Visual Composer pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga coduri scurte personalizate în constructorul de pagini și pentru a crea grile media personalizate.

Visual Composer Shortcode Mapper

În primul rând este Mapper pentru coduri scurte. Această opțiune se găsește în setările Visual Composer și poate fi folosită pentru a mapa propriile coduri scurte personalizate către Visual Composer. Acest lucru este excelent dacă aveți un cod scurt care vă place (cum ar fi poate unul pentru un tabel de prețuri) care nu este inclus în Visual Composer în mod implicit.

A doua opțiune avansată este inclusă Grid Builder. Cu aceste funcții puteți crea grile personalizate (similare cu rețelele media și post) cu propriile machete personalizate pentru conținutul dvs. De exemplu, puteți crea o grilă de postare blog personalizată cu imagini rotunde, numele autorului postat într-un font personalizat îndrăzneț, lungimea extrasului personalizat, un buton pentru a citi mai multe și un al doilea buton care face legătura cu un produs recomandat. Ia ideea? Puteți construi orice aspect de grilă pe care îl doriți cu o mulțime de opțiuni pentru elemente, culori, margini, margini și multe altele.

Înveliți

Puteți face tone cu WordPress și Visual Composer. Dacă doriți să vedeți constructorul de pagini în lucru, aruncați o privire la oricare dintre demo-urile noastre cu temă totală în care am încercat să arătăm varietatea de stiluri și machete care pot fi create folosind Visual Composer.

Și dacă am lipsit ceva întreabă-ne. Vom fi bucuroși să vă spunem orice doriți să știți despre Visual Composer și cum funcționează – lasă un comentariu mai jos. Mulțumesc pentru citit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map