Ghid rapid pentru actualizarea WordPress – De ce și cum să actualizați

Ghid rapid pentru actualizarea WordPress - De ce și cum să actualizați

Știm cu toții că WordPress este un popular sistem de gestionare a conținutului, care folosește software open source pentru a ajuta utilizatorii să creeze bloguri și site-uri web cu ușurință. La fel ca orice alt software, este actualizat în mod regulat pentru a ține pasul cu nevoile crescânde ale utilizatorilor. Echipa de la WordPress actualizează constant funcțiile de bază ale WordPress, precum și repară în mod regulat erorile și eliberează actualizări de securitate. Și pentru a vă menține site-ul WordPress în top, trebuie să efectuați și aceste modificări în instalarea WordPress.


Această postare este un ghid rapid pentru actualizarea WordPress. Vom explica exact de ce și ce ar trebui să actualizați în mod regulat. Să începem!

De ce ar trebui să actualizați WordPress?

Există multe motive pentru care ar trebui să actualizați WordPress în mod regulat.

1. Functii noi: Dacă doriți să includeți orice caracteristică nouă inclusă într-o versiune revizuită WordPress, va trebui să actualizați. De exemplu, WordPress 5.0 a introdus generatorul de conținut Gutenberg. Care, dacă doriți să o utilizați în mod implicit, va trebui să actualizați WordPress core.

Același lucru este valabil și pentru noua temă implicită lansată cu fiecare versiune WordPress. Dacă vă plac noile funcții oferite de Douăzeci și noua și doriți să o adăugați pe site-ul dvs., va trebui să vă actualizați.

2. Îmbunătățește compatibilitatea cu pluginurile: Deseori se întâmplă ca mulți autori de plugin să își verifice activitatea pentru a vedea dacă pluginurile rămân compatibile cu nucleul WordPress după o actualizare majoră. Ei actualizează pluginurile, ori de câte ori este necesar. Pentru ca aceste pluginuri să funcționeze fără niciun conflict pe site-ul dvs., puteți considera necesar să faceți upgrade la o versiune WordPress compatibilă.

3. Fixarea erorilor: Multe mici glitches pot deveni cunoscute după o actualizare majoră. Prin urmare, WordPress lansează actualizări minore pentru a remedia aceste bug-uri și ar trebui să faceți și aceste modificări.

4. Îmbunătățește performanța: O actualizare poate adăuga, de asemenea, funcții care tonifică performanța WordPress. Poate adăuga funcții și funcții care îmbunătățesc performanța generală.

5. Securitate: Cu mai mult de 33% din toate site-urile web create de WordPress, este o țintă tentantă pentru hackeri. Echipa de la WordPress și comunitatea WordPress este alertă la vulnerabilitățile de securitate și le abordează rapid. Pentru a vă păstra site-ul în siguranță, trebuie să aveți grijă să efectuați și aceste actualizări pe site-ul dvs..

Ce ar trebui să actualizați?

Iată ce trebuie să monitorizați și să actualizați:

 • WordPress core – major & minor
 • tematică
 • Plugin-uri

În același timp, verificați, de asemenea, dacă există actualizări disponibile pentru teme și pluginuri ale unei terțe părți. Există multe pericole de pluginuri și teme învechite, așa că veți dori să le mențineți pe toate la zi!

Cum să actualizați WordPress: Prezentare generală

Acești pași simpli vă vor ajuta să vă actualizați instalarea WordPress,

1. O singură precauție importantă înainte de actualizarea WordPress: Faceți întotdeauna backup site-ului dvs. WordPress înainte de a face modificări majore. Mi-am actualizat instalarea WordPress de nenumărate ori fără nicio apăsare. Cu toate acestea, a mea este o adevărată instalare slabă, cu puține teme și plugin-uri. Pentru un site web cu mai multe teme și multe pluginuri, actualizarea poate fi riscantă dacă există o incompatibilitate, deci întotdeauna faceți o copie de rezervă.

2. Căutați modificările pentru a înțelege ce se schimbă: Dacă nu aveți nevoie de o funcție, puteți alege să nu vă actualizați WordPress.

3. Testați actualizările într-o versiune de înregistrare a site-ului dvs.: În acest fel, veți ști dacă există vreo incompatibilitate între instalarea WordPress și actualizarea pe care încercați să o efectuați. Și dacă se întâmplă așa, ceva se rupe, puteți trece la rezolvarea problemelor înainte de a merge în direct cu modificările.

Plugin WP Staging poate crea o versiune de înregistrare a site-ului dvs. web. Creează un duplicat al site-ului tău live, inclusiv întreaga bază de date, într-un subdirector al instalației tale actuale WordPress. Puteți testa actualizarea aici, înainte de a o repeta pe un site live. Un avantaj suplimentar este că vă poate ajuta să evitați timpul de oprire în timpul actualizării. Cu toate acestea, în prezent, pluginul nu este capabil să împingă versiunea actualizată pe site-ul live.

4. Instalați actualizările dorite: Rețineți că, atunci când vine vorba de actualizări de securitate, nu aveți prea multe de ales și poate fi necesar să le instalați oricum.

5. Revizuire:  Examinați site-ul dvs. web, în ​​special acele funcții care au fost actualizate.

Actualizarea WordPress

Puteți seta WordPress să se actualizeze automat folosind biți mici de cod sau puteți opta pentru actualizări cu un singur clic.

Faceți clic pe Actualizare

WordPress are un sistem încorporat care vă va informa de fiecare dată când este disponibilă o actualizare. Îl veți vedea pe tabloul de bord când vă conectați la WordPress. Iată o captură de ecran a intimității versiunea WordPress 4.7.

Actualizarea este pur și simplu un proces cu un singur clic. După ce actualizarea este completă, acesta este ecranul pe care îl veți vedea.

Dacă nu aveți obiceiul să vă conectați regulat la site-ul dvs., este posibil să nu fiți la curent cu actualizările. Dacă este cazul, poate doriți să urmați WordPress pe Twitter sau un influencer în comunitate (ahem – WPExplorer).

Sau, fă-ți viața mai ușoară un comutator către găzduirea WordPress gestionată. Există multe motive pentru care considerăm că este cel mai bun hosting de WordPress. Dar unul dintre cele mai importante este că dacă există o actualizare crucială de securitate pentru WordPress, gazda dvs. gestionată vă va actualiza site-ul pentru dvs. Deși acest lucru ar putea provoca câteva sughițe, este mult mai sigur să ai cea mai recentă versiune a WordPress pe site-ul tău și să fii nevoit să faci câteva modificări decât să te recuperezi de la un hack.

Actualizari automate

WordPress este setat în mod implicit pentru a actualiza modificări minore automat și deci nici nu veți ști despre ele. Dar nu este cazul actualizări majore.

Cu toate acestea, nu toată lumea preferă actualizări automate în orice moment. Există întotdeauna riscul ca o actualizare să nu fie compatibilă cu niciun plugin sau temă de pe site-ul dvs. Este, de asemenea, posibil să nu doriți să activați funcția adăugată de actualizare sau pur și simplu doriți mai mult control asupra a ceea ce este instalat.

Dacă este cazul, puteți activa / dezactiva actualizările automate sau puteți să-l aplicați numai pentru versiuni minore / actualizări majore, făcând modificări în wp-config.php fişier.

Pentru a activa actualizările automate majore, adăugați următoarea linie,

define ('WP_AUTO_UPDATE_CORE', adevarat);

Pentru a dezactiva toate actualizările automate (inclusiv actualizări minore),

define ('AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', adevărat);

Dacă din anumite motive, nu doriți să vă legați de wp-config.php , de asemenea, puteți gestiona actualizări adăugând filtre în functions.php a temei sau a pluginului dvs..

Pentru a dezactiva complet actualizările automate,

add_filter ('automatic_updater_disabled', '__return_true');

Pentru a dezactiva actualizările automate minore,

add_filter ('allow_minor_auto_core_updates', '__return_false');

Pentru a activa actualizări majore automate

add_filter ('allow_major_auto_core_updates', '__return_true');

Teme și pluginuri

La fel cum actualizați WordPress, puteți actualiza și temele și pluginurile. Dacă sunt disponibile actualizări, veți fi notificat Panou de bord> Actualizări. Și le puteți actualiza folosind metoda cu un singur clic.

Actualizările automate la teme și pluginuri sunt dezactivate implicit. Pentru a le activa, puteți adăuga filtre în functions.php fișier de temă sau plugin. Autorii de teme și pluginuri pot opta, de asemenea, să împingă actualizări automate.

Pentru a actualiza automat temele și pluginurile, adăugați pur și simplu această bucată de cod la tema dvs. functions.php fișier sau la plugin.

add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Actualizările la teme sau pluginuri ale terților vor fi furnizate cel mai probabil într-un folder pe care va trebui să îl descărcați. Dezactivați versiunea veche, încărcați noua versiune în folder și apoi reactivați pluginul.

Cu toate acestea, dacă utilizați teme sau pluginuri premium de la Themeforest sau Codecanyon, puteți utiliza pluginul Envato Market pentru a automatiza actualizările elementelor premium. Consultați ghidul complet al pluginului Envato Market pentru detalii.

Câteva puncte de remarcat

Teme pentru copii: Când alegeți să actualizați o temă, orice personalizare pe care ați făcut-o în tema părinte va fi pierdută. Nu va fi cazul dacă utilizați o temă pentru copii pentru a efectua personalizarea. Cu toate acestea, dacă utilizați o temă pentru copii, va trebui să urmăriți actualizările care au fost lansate pentru temă și să actualizați manual.

Pentru a consulta o actualizare a pluginurilor: În cazul în care nu sunteți sigur de o actualizare a pluginului, puteți urma împreună cu acest ghid complet de la Întrebați WP Girl.

Actualizări automate folosind pluginul: Puteți, de asemenea, să activați actualizări automate pentru actualizări majore la corecții, teme și pluginuri, utilizând funcția Easy Update Manager conecteaza. Acest lucru este riscant, mai ales dacă nu vă pricepeți la depanarea. Cu toate acestea, mergând după numărul de instalări active (200.000+) ale pluginului, mulți utilizatori WordPress aleg să meargă cu metoda de actualizare automată.

Manager de actualizări ușoare

Acest plugin înlocuiește toate setările legate de actualizare. Vă permite să gestionați toate actualizările – actualizări majore și minore la corecțiile WordPress, teme și pluginuri, actualizări de dezvoltare, actualizări de traducere și unele pluginuri ale unor terți. De asemenea, îți ascunde versiunea WordPress în subsol.

A concluziona

Data viitoare când veți vedea o notificare de actualizare în WordPress, asigurați-vă că nu o ignorați. Verificați modificările pentru a înțelege ce se schimbă și asigurați siguranța și fiabilitatea site-ului dvs. web actualizând WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map