Ghid pentru începători cu descărcări digitale ușoare și suplimente recomandate

Deci, vrei să vinzi un produs online. Credem că este minunat! Acum nu mai rămâne decât să decidem cum. Norocos pentru tine, WordPress face mai ușor să îți pornești propriul magazin online, iar dacă vinzi un bun digital, nu poți face mai bine decât Descărcări digitale ușoare – pluginul WordPress gratuit de comerț electronic care facilitează vânzarea de bunuri digitale.


Funcții de descărcare digitală ușoară

Sunt sigur că doriți să știți ce face Descărcările digitale simple (EDD pe scurt) o alegere excelentă pentru WordPress și de ce ar trebui să o alegeți pentru alte opțiuni de comerț electronic. Există multe motive pentru care magazinul dvs. individual poate dori să utilizeze EDD, dar există câteva motive care se aplică tuturor.

Liber

În primul rând, este gratuit, ceea ce înseamnă că pluginul principal se încadrează cu siguranță în bugetul oricui. Nu lăsați inexistența etichetei de preț, EDD este un plugin bine întreținut, cu actualizări periodice și corecții de securitate pentru a vă asigura o experiență de cumpărături sigură. În plus, există multe suplimente și extensii gratuite disponibile direct de la EDD, precum și de la terți pe WordPress.org.

Rapid și ușor

Pluginul este, de asemenea, ușor de utilizat. Chiar dacă omiteți documentația (deși vă recomandăm să o folosiți pentru ajutor dacă / atunci când aveți nevoie), puteți obține funcționarea rapidă a magazinului dvs. cu descărcări digitale ușoare. Interfața și opțiunile sunt foarte intuitive, iar setările pentru plugin sunt etichetate în mod clar.

Simplu & extensibil

În cele din urmă, EDD menține lucrurile simple. Nu există o mulțime de opțiuni de produs încorporate ca și alte pluginuri de comerț electronic. Acest lucru face ca EDD să fie o opțiune mult mai puțin copleșitoare atunci când începeți mai întâi cu magazinul dvs., dar înseamnă, de asemenea, că există posibilități infinite pentru dezvoltatori care doresc să extindă pluginul. Cu mai puține opțiuni pentru stilul dezvoltatorii își pot concentra atenția asupra funcțiilor pe care doresc să le adauge sau să le evidențieze pentru a crea magazine cu adevărat personalizate.

Ghid de instalare a descărcărilor digitale ușor

Ghid de instalare a descărcărilor digitale ușor

Sunteți gata să vă configurați cu Descărcare simplă digitală și să începeți să vindeți propriile dvs. produse digitale? Procesul este simplu și nu vă va lua mai mult de o după-amiază. Există doar câteva resurse necesare, deci, fără să ne ocupăm mai mult de timp, să începem.

Pre: Cerințe pentru crearea unui magazin online cu descărcări digitale ușoare

Așteaptă doar o secundă! Înainte de a începe, va trebui să aveți o instalare WordPress propriu-zisă. WordPress-ul propriu găzduit este gestionat pe propriul dvs. domeniu și găzduit cu propriul plan de găzduire web (nu trebuie confundat cu blogurile gratuite oferite de WordPress.com, puteți afla mai multe despre diferențele dintre WordPress.org și WordPress.com pe site-ul nostru blog).

Pentru instalarea dvs. WordPress găzduită, veți avea nevoie de următoarele (desigur, mărcile și companiile menționate sunt pur și simplu recomandările noastre, dar mai aveți nevoie de fiecare dintre acestea, indiferent de locul în care ați ales să le achiziționați):

 • Plan de gazduire
  Întrucât veți înființa un magazin online, vă încurajăm să cumpărați un plan de găzduire bun, gestionat, care să poată susține traficul pe care îl va primi site-ul dvs. web. Găzduirea administrată vine cu WordPress deja instalat, așa că, odată ce alegeți planul, WordPress este deja pe serverul dvs. gata de pornire. Recomandăm cu încredere WP Engine – este ceea ce folosim și nu am avut niciodată o problemă. Ei au grijă de serverele dvs. pentru dvs. și dacă navigați pe site-ul nostru web sau în oricare dintre demo-urile noastre cu tema WordPress, veți vedea că se aprinde rapid. Planurile încep de la 29 USD / lună și oferă o mulțime de resurse pentru un nou magazin online.
 • Numele domeniului
  Aceasta este adresa dvs. URL reală și dacă nu este inclusă în planul dvs. de găzduire, va trebui să o achiziționați dintr-un registru de domenii (vă recomandăm, de asemenea, să adăugați confidențialitate, în special pentru a evita tot spamul enervant dacă adresa dvs. de e-mail este publică). Folosim GoDaddy pentru numele noastre de domeniu (unde puteți obține domeniul dvs. cu doar 4,99 USD pentru primul an), dar alte registre populare includ Domain.com și NameCheap. După ce ai un nume de domeniu, va trebui să îl îndrepți către serverul tău. Referiți-vă la documentele de ajutor ale registrului dvs. de domeniu cu instrucțiunile companiei dvs. de găzduire pentru a vă orienta cum să faceți acest lucru.
 • Certificat SSL
  Dacă vindeți ceva, va trebui să facturați informații personale de la clienți. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web trebuie să aibă un certificat SSL. Puteți obține un SSL gratuit de la Să criptăm, cu toate acestea, acestea trebuie reînnoite la fiecare câteva luni și nu oferă aceleași protecții ca omologii lor premium. Salvați-vă de stres și cumpărați pur și simplu un certificat în același timp când obțineți domeniul dvs. Certificatele SSL ale ofertei GoDaddy la un preț rezonabil (și cu acest cupon GoDaddy SSL puteți economisi până la 28%, costându-vă cu până la 49,99 USD pe an) și dacă le urmați ghid este destul de ușor de configurat. Puteți utiliza, de asemenea, ghidul nostru SSL gratuit dacă utilizați o gazdă care nu acceptă încă Criptăm.

După ce aveți numele de domeniu, SSL și găzduirea completă, puteți începe să construiți site-ul și magazinul dvs. cu EDD.

Ghid video WPCrafter Easy Digital Downloads

Adam din WPCrafter.com a reunit acest fabulos tutorial video pentru a vă ghida prin procesul de instalare a descărcărilor Easy Digital pentru prima dată. El acoperă toate etapele despre care vorbim mai jos. Vă recomandăm să vizionați videoclipul și să folosiți ghidul nostru pentru a urmări împreună cu punctele cheie. Până la sfârșit, veți fi un proiect EDD! De asemenea, asigurați-vă că vedeți toate celelalte Adam Videoclipuri tutorial WordPress de asemenea – acoperă tone de sfaturi utile, trucuri și modificări cu videoclipuri noi în fiecare săptămână (deci abonați-vă pentru a vă asigura că nu veți pierde niciodată!).

Pasul 1: Descărcați și instalați descărcări digitale ușoare

WordPress chiar face totul ușor, iar instalarea EDD este la fel de simplă ca instalarea oricărui alt plugin. În primul rând, conectați-vă la instalarea WordPress. Din tabloul de bord principal navigați la Pluginuri> Adaugă nou.

Descărcări digitale simple Plugin WordPress

De aici căutați „descărcări digitale ușoare”. Primul rezultat ar trebui să fie Descărcările digitale ușoare de Pippin Williamson. Apasă pe Instaleaza acum buton și apoi Activati.

Instalare Plugin WordPress Descărcări digitale ușor instalat

Ar trebui să vedeți o pagină de confirmare similară cu cea de mai sus. Aceasta adaugă o nouă opțiune de bord numită Descărcări. Aici veți putea gestiona magazinul dvs. online și toate bunurile digitale pe care le adăugați spre vânzare.

Pasul 2: Setări ușor de descărcări digitale

Înainte de a adăuga produse, considerăm că este important să avem setările principale ale magazinului dvs. Există desigur o mulțime de opțiuni nemaipomenite încorporate, astfel încât să vă puteți optimiza magazinul oricât doriți. Vom atinge doar opțiunile pe care le considerăm cele mai importante, dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să revizuiți în întregime toate setările pentru a vă asigura că se potrivesc cu nevoile dvs..

Descărcări digitale ușor Setări generale

Pentru a începe, faceți clic pe Descărcări> Setări. Aceasta vă va duce la pagina cu setările generale. Când instalați EDD, plata, succesul, eșecul tranzacțiilor și istoricul achizițiilor sunt create automat și alocate pentru dvs. (ușor nu?). În această pagină nu trebuie decât să adăugați Locația magazinului: țară și stat. Apoi faceți clic pentru a salva.

Descărcări digitale ușor Setări valutare

Apoi faceți clic pe albastru Setări valutare link sub fila General. În mod implicit, EDD va folosi setările standard ale dolarului american pentru moneda dvs. Dacă folosiți acest lucru, nu trebuie să fie nevoie de modificări, dar pentru orice altă monedă, modificați setările pentru moneda dvs., poziția semnului valutar, mii și separatoare zecimale. Din nou, amintiți-vă să salvați.

Descărcări digitale ușoare Gateway-uri de plată

Acum selectați butonul Gateway-uri de plată tab. Această secțiune este locul unde puteți activa metodele de plată pe care doriți să le acceptați. În mod implicit, EDD include Paypal și Amazon, dar acceptă o serie de alte gateway-uri, inclusiv Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net și multe altele. Aceste gateway sunt disponibile ca suplimente premium de gateway pentru EDD pentru 49 $ pe an.

NOTĂ: Acesta este, de asemenea, unde puteți activa modul de testare. Vă recomandăm să folosiți modul de testare atunci când configurați-vă magazinul pentru a vă asigura că ați configurat corect gateway-ul dvs..

Descărcări digitale ușoare Setări standard Paypal

Dacă utilizați PayPal, faceți clic pe butonul Standard PayPal opțiune din fila Gateway-uri de plată. Pentru multe magazine, PayPal este un mod ușor și eficient de a accepta plățile. Configurarea este destul de simplă. Va trebui să adăugați e-mailul PayPal, Credențe de semnătură API și apoi salvați.

Dacă ați adăugat suplimente de gateway, acum este timpul să le configurați și pe acestea. Fiecare gateway va avea setări diferite, astfel încât consultați documentația fiecărui supliment suplimentar pentru ajutor.

Descărcări digitale ușor Setări e-mail

Următoarea secțiune de revizuit este Setări e-mail. EDD include un șablon de e-mail implicit, deci dacă sunteți mulțumit de asta, adăugați sigla personalizată și economisiți. Puteți, desigur, să adăugați propriul dvs. șablon personalizat sau să folosiți suplimentul Email Templates (care include 12 șabloane de e-mail pentru doar 15 USD).

Exemple de e-mail cu descărcări digitale ușoare

Puteți, de asemenea, faceți clic pe Previzualizare primire de cumpărare pentru a vedea e-mailul trimis clienților. Dacă doriți să faceți modificări, utilizați opțiunile din linkul Recepție albastră de achiziții din fila E-mailuri.

Stiluri de descărcare digitală ușoară

Cu e-mailurile preplătite, faceți clic pe butonul stiluri pentru a selecta un stil și o culoare implicită a butonului. Dacă utilizați o temă WordPress fără opțiuni de styling, aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a vă asigura că magazinul dvs. se potrivește cel puțin cu schema de culori pentru afacerea dvs..

Dacă doriți să schimbați cu adevărat modul în care arată magazinul dvs. EDD, vă recomandăm să folosiți o temă WordPress special concepută pentru și integrată cu EDD. În felul acesta, știți că nu vor exista probleme de compatibilitate și veți putea să vă stilați magazinul fără prea mult efort din partea dvs..

Dacă vă confruntați mai degrabă cu anumite CSS personalizate, asigurați-vă că bifați butoanele Dezactivați stiluri din această filă și faceți clic pe Salvați. Apoi folosiți instrucțiunile din documentul de ajutor EDD pentru personalizarea pluginului pentru a începe cu propriul CSS personalizat.

Setări fiscale ușor pentru descărcări digitale

Fila Impozite este foarte importantă și, atât cât ne-ar plăcea să vă oferim sfaturi gratuite pentru acest lucru, nu suntem contabili. Cum configurarea taxelor EDD va depinde de reglementările și regulile care se aplică locației dvs. individuale. Asigurați-vă că faceți cercetarea, activați setările de impunere necesare și apoi salvați-vă modificările.

Setări ușoare pentru efectuarea descărcărilor digitale

Treceți la fila Misc, faceți clic pe butonul Setări pentru checkout. Cea mai importantă opțiune este să implementați SSL la Checkout. Aceasta criptează datele site-ului web trimise între browserul clientului și serverul tău. În calitate de comerciant online care acceptă informații de facturare sensibile, este important să folosiți măsuri rezonabile de securitate pentru a proteja datele clienților dvs., ceea ce înseamnă să folosiți SSL pentru pagina dvs. de checkout..

Setări ușor de descărcat fișiere descărcare digitală

Dacă doriți să setați limitări de câte ori produsele dvs. pot fi descărcate, mergeți la Descărcări de fișiere secțiune pentru a activa opțiunea Limită de descărcare fișiere. Astfel puteți specifica dacă un articol poate fi descărcat doar o singură dată, de două ori, nelimitat, etc.

Setări contabile ușor de descărcare digitală

Pentru dragostea contabilului dumneavoastră, vă rugăm să activați opțiunea Numerele de ordine secvențiale de sub Setări contabile în fila Misc. Acest lucru va face evidența situațiilor financiare și a rapoartelor asociate acestora mult mai ușor pentru persoana dvs..

Condiții de acord pentru descărcări digitale ușoare

În cele din urmă, mergeți la Termeni de acord secțiune pentru a crea termenii la care clienții ar trebui să fie de acord înainte de a face check-out. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru crearea termenilor, puteți efectua o căutare rapidă pe Google. O resursă pe care am găsit-o este „termeni” care are un articol minunat acorduri legale pentru produse digitale. Verificați-l pentru a afla mai multe despre diferitele politici, termeni și condiții pe care ar trebui să le creați atunci când vindeți produse digitale.

Woohoo – setările dvs. sunt toate gata și puteți trece acum la adăugarea de descărcări de produse în magazinul dvs..

Pasul 3: Adăugarea de produse de descărcare simplă digitală

Odată cu instalarea și configurarea EDD, este timpul să adăugați descărcările. Primul pas este să faceți clic pe Descărcări> Adaugă nou. Aceasta va deschide o nouă pagină de produs pentru a adăuga toate informațiile despre descărcare.

Produs ușor de descărcări digitale

Puteți vedea imaginea de mai sus pentru a vedea cum ar putea arăta produsul dvs. când ați terminat adăugarea în conținutul dvs. Veți dori să completați majoritatea secțiunilor.

Începând din partea de sus, va trebui să adăugați un produs Titlu și a Descriere, precum și selectați orice aplicabil Categorii sau Etichete dacă le veți folosi pentru magazinul dvs..

Trecând pe pagina de jos, ar trebui să vedeți un metabox pentru adăugarea dvs. Descărcați prețurile. Acesta este locul în care introduceți prețul sau activați prețurile variabile dacă doriți să oferiți mai mult de un format de descărcare (cum ar fi licențe pentru produse diferite, dimensiuni diferite de fișiere etc.).

Apoi selectați-vă Tip produs (implicit sau pachet) și apoi încărcați fișierele dvs. în Descărcări de fișiere secțiune.

În cele din urmă, aveți opțiunea de a trece peste setările globale de descărcare pe care le-ați aplicat anterior, cum ar fi limitele de descărcare și opțiunile pentru butoane. Puteți încărca, de asemenea, o caracteristică Descărcați imaginea dacă are sens pentru produsele dvs..

După ce ați terminat, publicați descărcarea și apoi repetați procesul pentru toate celelalte produse!

Pasul 4: Crearea paginii principale a magazinului

Aproape că ai terminat crearea magazinului tău! Ultimul pas este să creezi pagina principală a magazinului care să prezinte toate produsele tale. EDD utilizează coduri scurte pentru a facilita introducerea produselor pe orice pagină.

Descărcare digitală ușoară pagina magazinului

Trebuie doar să creați o pagină nouă și să introduceți codul scurt „descărcări” EDD. Puteți vedea ce am folosit în imaginea de mai sus. Există o mulțime de diferite parametrii shortcode puteți utiliza pentru a schimba aspectul descărcărilor atunci când inserați temă (opțiuni pentru ascunderea butonului de cumpărare, număr de coloane, afișarea descrierii complete a articolului și multe altele). Am folosit opțiunile pentru numărul de descărcări pe pagină, numărul de coloane și pentru paginarea adăugată.

Descărcări digitale ușoare Magazin final

Și așa arată magazinul nostru în partea frontală. Notă, aceasta este cu valoarea implicită WordPress 2015 Tema. Singurele modificări pe care le-am făcut au fost încărcarea unui logo personalizat pentru magazinul nostru Cool (care poate fi adăugat de la Personalizatorul WordPress de mai jos Aspect> Personalizare> Identitate site), precum și modificarea implicită a decuplării de miniaturi (care poate fi modificată din tabloul de bord WordPress de mai jos Setări> Media).

Personalizarea magazinului dvs. de descărcări digitale ușoare

Doriți un magazin EDD cu aspect extraordinar, fără a fi necesar să vă codificați o mulțime de CSS personalizate? Ușor – pentru care sunt teme și pluginuri suplimentare. Cu o temă bună și câteva plugin-uri utile, puteți crea un magazin online extraordinar, cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru afacerea dvs..

Descărcări digitale simple Teme WordPress

Cea mai rapidă modalitate de a schimba aspectul magazinului dvs. EDD este cu o temă. Dezvoltatorii temei și-au petrecut timpul pentru a viza toate elementele CSS în întregul plugin de comerț electronic, astfel încât să puteți avea un magazin frumos. În timp ce există multe teme excelente EDD disponibile pe web și acestea sunt doar câteva dintre preferatele noastre.

Vindem gratuit descărcări digitale ușor Tema WordPress

Vendd Tema WordPress by Easy Digital Downloads este nu numai gratuită, ci și proiectată și dezvoltată de aceeași echipă din spatele EDD. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la probleme de compatibilitate, deoarece fiecare aspect al temei funcționează perfect cu EDD. Există o mulțime de opțiuni încorporate pentru culori, fundaluri, șabloane de pagini pentru trimiteri frontale, 3 machete de pagini și multe altele.

Comandă Descărcări digitale simple ușor Tema WordPress

O altă opțiune excelentă este tema Checkout WordPress by Array, care include opțiuni în stil elegant pentru crearea unui magazin digital sau a unei piețe. Funcțiile tematice adăugate pentru o pagină de echipă, tabele de prețuri, mărturii, fonturi tipkit personalizate, culori personalizate și multe altele fac mai ușor să creezi un design de tip magazin.

Olam Premium Descărcare ușoară digitală Tema WordPress

Dacă sunteți în căutarea unei teme premium flexibile, atunci ar trebui să aruncați o privire la tema Olam WordPress de webNesters. Olam este o opțiune excelentă pentru crearea unui magazin online cu WordPress, deoarece acceptă mai multe pluginuri de comerț electronic, inclusiv EDD. Tema include, de asemenea, constructorul de pagini Unyson pentru a crea pagini personalizate pe lângă magazinul EDD puternic.

Squarecode Premium Descărcare ușoară digitală Tema WordPress

În cele din urmă, dacă sunteți interesat să începeți propria piață, tema WordPress Code Marketplace de Cr3ativThemes este o alegere excelentă. Această temă este pe deplin compatibilă cu toate accesoriile de pe piața EDD și include opțiuni ușoare pentru culori personalizate, fundaluri, logo, favicon, machete de pagini în box sau complete, personal, portofoliu, cariere și multe altele.

Suplimente pentru descărcări digitale ușor

În funcție de ce vindeți, dacă doriți să aveți afiliați sau dacă doriți să puteți vinde apartenența, există o mulțime de suplimente minunate disponibile pe piața EDD pentru a vă ajuta să adăugați mai multe funcții la magazinul dvs. digital. În prezent, există mai mult de 150 de suplimente gratuite și premium. Iată doar câteva dintre preferatele noastre.

Recenzii despre produs Easy Digital Descărcări Add-On

Recenzii Complement pentru Descărcări digitale simple face posibil pentru clienții dvs. să lase evaluări și recenzii pentru descărcările dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a demonstra că faceți produse minunate, iar suplimentul include chiar și o opțiune de a trimite recenzilor un cod promoțional ca mulțumire pentru că ați lăsat opinia.

Adăugare la descărcare digitală PayPal Pro / Express Easy Easy

Pentru o experiență de checkout mai profesională, trebuie să luați în considerare Add-on PayPal Pro și Express pentru EDD. Cu utilizatorii PayPal Pro face o achiziție de card de credit fără a părăsi site-ul dvs., iar PayPal Express oferă straturi suplimentare de securitate, astfel încât informațiile clienților dvs. să rămână în siguranță.

Reduceri sociale Descărcări digitale ușor de completat

Oferă-le clienților o recompensă cu Suplimente cu reduceri sociale pentru descărcări digitale ușoare Cu acest add-on puteți oferi reduceri atunci când utilizatorii își împărtășesc produsele pe diverse rețele de socializare. Dar, de asemenea, puteți dezactiva funcția de reducere și puteți utiliza complementul ca mod simplu de a adăuga butoane de partajare socială în paginile dvs. de produs..

Dropbox Easy Digital Descărcări suplimentare

Addbox-ul Dropbox pentru Descărcare simplă digitală vă permite să vă găzduiți fișierele descărcabile pe Dropbox în loc de pe site-ul dvs. web. Acest lucru poate accelera procesele de descărcare, precum și să elimine o sarcină imensă de pe serverul dvs., economisindu-vă bani cu taxele de hosting sau transfer.

Plăți recurente Descărcări digitale ușor de adăugat

Doriți să vă oferiți descărcările ca parte a unui membru premium? Complementul cu plăți recurente pentru EDD vă permite să configurați plăți recurente care sunt percepute clienților dvs. zilnic, săptămânal, lunar, anual, etc. Combinați acest lucru cu Complement de restricție de conținut pentru a crea zone numai pentru membri pentru abonații dvs..

Creați-vă propriul pachet de starter Pachet de accesorii pentru descărcări digitale ușor

Pentru multe magazine noi, Descărcări digitale ușoare Pachet Starter Pack este perfect. Aveți opțiunea de a selecta toate complementele pe care le doriți la un moment dat. Și atunci când achiziționați cinci sau mai multe suplimente, veți economisi instantaneu 30% la achiziție. Nu poți bate această afacere!

Pachet suplimentar pentru descărcări digitale ușor de pe piață

Dacă intenționați să vă construiți propria piață, atunci Descărcările digitale ușoare Bundle de piață este o necesitate. Acest pachet de 8 extensii premium include toate suplimentele de care aveți nevoie pentru toți membrii să trimită articole de vânzare, să gestioneze comisioane, să colecteze recenzii ale clienților, să ofere recompense și multe altele. În plus, veți economisi 170 de dolari achiziționând toate cele 8 suplimente sub formă de pachet.

Extensii de bază Pachet suplimentar pentru descărcări digitale ușor

În cele din urmă, dacă doriți pur și simplu toate suplimentele, atunci obțineți Descărcări digitale ușoare Pachet de extensii de bază. Aceasta include și licența de utilizare nelimitată pentru fiecare dintre suplimentele premium disponibile în prezent de la EDD. Acest pachet este cel mai scump, la prețuri de 495 USD, dar dacă un dezvoltator web care va utiliza mai multe adaosuri de mai multe ori este o sumă mare (veți economisi aproape 80%).

Înveliți

Acolo îl aveți – ghidul nostru complet, detaliat, despre cum puteți configura Descărcări digitale ușoare pentru prima dată, precum și o colecție de teme preferate de WordPress și suplimente EDD. Sperăm că v-am ajutat să vă perfecționați abilitățile de EDD, astfel încât să puteți începe să vindeți propriile produse digitale online.

Aveți o întrebare pe care nu am acoperit-o în acest articol? Sau mai multe sfaturi pentru utilizatorii noi de descărcare simplă digitală? Lasă-ne un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map