Un blog interactiv este mult mai interesant decât un blog în care vorbește doar autorul blogului. O conversație între două persoane sau o discuție între mulți cititori pot interesa mult mai mulți cititori. Ei ajung să audă puncte de vedere variate la un loc, fac cunoștință cu alții care împărtășesc aceleași interese și învață din discuții.


WordPress facilitează blogurile să primească feedback, să înceapă discuții și conversații. Două plugin-uri – BuddyPress și bbPress pot îndeplini practic treaba pentru blogurile și site-urile WordPress. BuddyPress este un plugin pentru adăugarea unei rețele sociale și bbPress vă va ajuta să adăugați forumuri. Ambele pluginuri sunt construite de echipa WordPress, astfel încât sunt strâns integrate cu WordPress.

BuddyPress

Cu BuddyPress, vă puteți construi propria comunitate de rețele sociale. Un plugin popular, în prezent se bucură de peste 200.000 de instalări active. Este un instrument ideal pentru a vă ajuta să construiți mici comunități online locale, precum o echipă de sport, un grup de biserici, un club de dramă sau un club de fani pentru o trupă de muzică. Funcționează și pentru comunități mai mari.

Puteți instala pluginul direct din tabloul de bord WordPress. După ce l-ați instalat, va trebui să configurați componente, pagini și setări pentru a se potrivi cu cerințele speciale ale propriei comunități.

Componente

O rețea socială are multe componente. Iar majoritatea acestor componente – 10 la număr – sunt prezente în BuddyPress. Puteți utiliza aceste componente pentru a le activa,

 • Orice utilizator să se înscrie, să-și creeze un cont, să-l modifice sau să îl șteargă – totul din profilul său.
 • Profiluri detaliate pentru utilizatori să se descrie.
 • Utilizatorii să se conecteze cu alții din comunitate și să îi urmeze.
 • Utilizatori pentru a-și face prieteni noi în comunitate.
 • Orice număr de utilizatori pentru a continua o conversație în privat.
 • Pentru a crea grupuri la care utilizatorii se pot alătura și participa.
 • Pentru a afișa ultimele schimburi într-un flux de activitate, cu flux RSS și asistență de notificare prin e-mail.
 • Pentru a trimite notificări despre orice activitate, permițând utilizatorilor să personalizeze setările de notificare.

BuddyPress-component-settiings

Multe dintre componente sunt activate în mod implicit. Cu toate acestea, componentele pentru conexiunile de prieteni, mesageria privată, urmărirea site-ului și Grupurile de utilizatori vor trebui să fie activate, dacă aveți nevoie de ele.

Pagini

După ce ați selectat componentele de care aveți nevoie pentru comunitatea dvs., mergeți la fila Pagini pentru a configura paginile pe care le va folosi BuddyPress. Trei sunt deja făcute pentru dvs. – Pagina membrilor, pagina Activitate și pagina Grupuri de utilizatori. Va trebui să creați încă două – pentru înregistrare și activitate. Utilizați setările de pagină din tabloul de bord WordPress și selectați paginile pentru fiecare funcție. Salvați când ați terminat.

BuddyPress-page-settings-1

Opțiuni

A treia și ultima filă este pentru Opțiuni și puteți activa / dezactiva opțiunile așa cum doriți. După aceea, BuddyPress va folosi paginile alocate pentru a afișa conținutul relevant pentru site-ul dvs..

BuddyPress-opțiuni-settings

Dacă vă aflați pe mai multe site-uri, puteți alege să activați pluginul pe întreaga rețea sau numai pe site-uri selectate. Și prin activarea funcției multi-blog, datele centrale sme sunt utilizate pentru a afișa conținutul BuddyPress pe toate site-urile.

O caracteristică care a fost adăugată recent este permiterea încorporarii activității. Orice activitate care este partajată de un membru al comunității poate fi prezentată într-o postare sau pe o pagină, pur și simplu copiind URL-ul activității și lipind-o în postare sau pe pagină.

Teme și extensii pentru BuddyPress

BuddyPress funcționează cu majoritatea temelor WordPress. Cu toate acestea, Dacă rețeaua între utilizatori este semnificativă pentru blogul dvs., puteți prefera teme care vin cu șabloane pentru fiecare componentă BuddyPress încorporată.

BuddyPress multifuncțional Tema WordPress

O temă pe care am recomanda-o este Buddy – tema polivalentă BuddyPress pentru WordPress. Această temă prezintă un design curat și personalizabil, cu integrare completă BuddyPress, astfel încât să puteți crea cu ușurință propria rețea de socializare. Alte funcții de temă minunate includ coduri scurte ușor de utilizat, suport pentru retină, opțiuni de postare individuale sau globale, bare laterale nelimitate, temă pentru copii incluse și fișiere de traducere.

Mai mult, există sute de extensii și suplimente terțe care extind caracteristicile BuddyPress. Componentele de rețea pot fi îmbunătățite cu aceste suplimente. Unele suplimente care vă pot ajuta,

 • iFlyChat – Este un plugin de chat în timp real care acceptă integrarea automată cu BuddyPress. Membrii pot discuta în privat cu unii cu alții sau mulți pot intra în discuții simultan într-o cameră de chat. Conversațiile utilizatorilor sunt înregistrate.
 • WangGuard – Pentru protecție împotriva înregistrărilor de utilizatori spam și sploggers. Este compatibil cu mai multe site-uri și bbPress și funcționează prin adoptarea unei abordări anti-virus.
 • rtMedia pentru WordPress, BuddyPress și bbPress – Permite adăugarea de albume, fotografii, audio, video și încărcări frontend. Cu o primă abordare mobilă, funcționează bine și pe tablete și pe telefoane mobile.

Este important să alegeți cu atenție furnizorul de servicii de găzduire în timp ce instalați BuddyPress. Adesea, software-ul comunității este important pe resursele bazei de date, iar BuddyPress nu face excepție.

Pentru mai multe informații și asistență cu privire la BuddyPress, accesați Site-ul BuddyPress.

bbPress

bbPress adaugă un forum de discuții pe blogul tău. Acest plugin este, de asemenea, un produs de la Automatic. Este ușor de instalat și utilizat.

Puteți instala bbPress din tabloul de bord WordPress. După ce ați instalat și activat bbPress, vizitați „Forumuri” pe tabloul de bord și creați un nou forum.

creați-nou-forum

În mod implicit, toate forumurile vor fi active pe tot site-ul. Aceasta înseamnă că orice membru al oricărui grup va avea acces la forum. (Citiți în continuare pentru a vedea cum accesul poate fi restricționat).

După ce ați creat forumuri noi, continuați la Setări> Forumuri. Selectați opțiuni pentru a configura forumurile și permiteți sau nu permiteți privilegiilor utilizatorilor. Permiteți sau nu permiteți postarea anonimă și atribuiți vizitatorilor diverse roluri de forum precum participant, moderator, director de cheie sau blocați orice utilizator. De asemenea, puteți permite utilizatorilor să marcheze subiecte ca favorite, să se aboneze la forumuri și subiecte, să încorporeze media în subiecte și răspunsuri, să revizuiască răspunsurile și să eticheteze subiecte sau să efectueze o căutare pe un forum larg.

Geer-forum-settings

O serie de comenzi rapide sunt, de asemenea, disponibile pentru a vă ajuta să aranjați forumul în modul în care vă doriți.

Total bbPress multifuncțional Tema WordPress

La fel ca BuddyPress, există o serie de teme nemaipomenite care funcționează bine cu bbPress, dar preferata noastră este tema Total WordPress. Am creat un întreg site de demo total bbPress, astfel încât să puteți proba formularele

bbPress vine și cu sute de suplimente care pot extinde funcțiile. Câteva câteva aleatorii sunt enumerate aici,

 • bbPress Moderație – Adaugă posibilitatea de a aproba subiecte noi și răspunsuri în bbPress. Acesta ajută la reducerea spamului, schimbând starea subiectului în așteptare și îl pune în așteptare până când este aprobat de moderator.
 • GD bbPress Atasamente – Ajută cititorii să încarce fișiere atașate la subiecte și răspunsuri prin media media. Dimensiunea fișierului poate fi limitată și imaginile pot fi afișate în miniaturi. De asemenea, acceptă BuddyPress. O versiune profesională care permite atașamente îmbunătățite și widget-uri suplimentare este de asemenea disponibilă.
 • bbPress Vote – Permite utilizatorilor să voteze sau să voteze orice subiect sau răspunsuri în bbPress. Se integrează bine cu BuddyPress.

Integrarea BuddyPress și bbPress

Comunitățile pe care le adăugați blogului dvs. cu BuddyPress pot permite membrilor să discute pe un forum creat în cadrul comunității. Puteți avea multe forumuri într-o singură rețea de comunitate. Pentru a avea forumuri care funcționează în rețelele comunitare, trebuie să utilizați împreună BuddyPress și bbPress.

După cum am menționat anterior, forumurile pot fi accesate de orice membru din orice grup. Pentru a restricționa accesul și pentru a organiza forumurile și comunitățile din blogul dvs. trebuie să faceți,

 • Alocați forumurile unui grup părinte.
 • Activați bbPress pentru a avea grupuri.

După ce ați instalat, activat și configurat ambele pluginuri, vizitați setările bbPress și creați un forum sau un forum părinte pentru toate forumurile utilizate de BuddyPress. Setați atributul la câmpul Categorie și publicați-l.

Rămânând în cadrul setărilor bbPress, continuați la integrarea BuddyPress și introduceți numele forumului BuddyPress pe care tocmai l-ați creat. Salvați setările. Când creați grupuri noi, permiteți fiecărui grup să-și creeze propriul forum.

integrare

Dacă nu aveți Grupuri existente, căutați Grupuri> Adăugare opțiune nouă, și urmați pașii pentru a crea un grup nou. Aveți grijă să bifați caseta care să permită Grupului să aibă un forum. Pentru Grupurile existente, căutați setările sub forumurile Grupului și bifați opțiunea pentru a permite fiecărui grup să aibă forumuri. Salvați toate modificările.

Meniul Grup va afișa acum o opțiune Forum pe care administratorii sau membrii forumului autorizați o pot utiliza pentru a crea forumuri noi pentru diferite subiecte.

care arată-forum

Fiecare grup de pe site-ul dvs. poate alege să aibă propriul forum. Subiectele fiecărui utilizator, răspunsurile, preferatele și abonamentele vor apărea în profilurile lor. Se integrează cu grupurile, profilurile și notificările BuddyPress.

BuddyPress și bbPress funcționează bine împreună și pot fi utilizate independent unele de altele. Pot fi instalate în orice ordine. Și dacă vreun plugin este dezactivat, nu îl va afecta pe celălalt.

Gânduri finale

Există asemănări între BuddyPress și bbPress, dar sunt și diferențe. Ambele dezvoltate de Automattic și gratuite pentru utilizatori. Ele servesc ca instrumente de comunicare eficiente pentru grupurile de utilizatori. Cele două pluginuri au drept scop creșterea interacțiunii și schimbul de idei între membri. O serie de suplimente care extind funcțiile sunt disponibile pentru ambele plugin-uri, BuddyPress mai mult decât bbPress.

Dar BuddyPress este mai mult despre formarea comunităților și rețelelor, iar bbPress este mai mult despre forumuri și forumuri de discuții. bbPress destul de simplu, BuddyPress este mai bogat în funcții. Le puteți folosi independent unul de celălalt – alegeți să aveți doar un forum pentru discuții cu bbPress, sau o comunitate care face rețea cu BuddyPress. Sau instalați ambele – forumuri și comunități – și faceți-vă blogul cu adevărat participativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me