Cum să începeți un blog în 5 pași cu WordPress

Încă îmi amintesc că am întâlnit WordPress pentru prima dată. Am decis că voi începe un blog – abia aveam citit un blog înainte, și cu atât mai puțin mi-a creat unul. Deși aveam cunoștințe HTML și CSS de la școala veche, care datează de la sfârșitul anilor 90 (când am construit un site web cu nimic, cu notepad și software FTP), am fost departe de profunzimea mea.


WordPress este modul nostru preferat de a porni un blog, deoarece este atât de ușor să lucrezi. Dar este la fel de ușor să uitați cât de intimidant este WordPress când porniți pentru prima dată un blog. Ceva care oferă atât de multă funcționalitate nu poate fi complet intuitiv pentru un începător blogging. Trebuie doar să vă gândiți la includerea setărilor, temelor, pluginurilor și multe altele.

Având în vedere cele de mai sus, am vrut să creez un ghid cu adevărat simplu pentru a începe cu bloggingul WordPress. Este vorba despre oase fără goluri, oase goale ghid pas cu pas pentru a începe un blog asta este pregătit pentru lumea largă.

Cuprins:

Mai jos este o listă a diferiților pași, astfel încât dacă ați finalizat deja un pas (da) decât puteți săriți în jos până la pasul pe care îl efectuați în prezent și dacă lucrați prin ghid, puteți întotdeauna marca marcajul actual. revin la ea.

Pasul 1: Obțineți Gazduire WordPress

Înainte de a începe un blog, aveți nevoie de un loc unde să vă găzduiți blogul. Există sute și, probabil, mii de companii de găzduire disponibile pe web, dar nu toate găzduirea este aceeași. Prima regulă este că nimic în viață nu este gratuit – mai ales găzduirea. Așadar, dacă vedeți o companie care face publicitate complet gratuită, nicio șiruri atașate de hosting nu o cumpără. Veți fi mult mai bine să investiți între 3 și 35 de dolari pe lună într-un plan decent de găzduire.

Cel mai bun WordPress Gazduire

Bluehost shared hosting pentru WordPress

Bluehost este unul dintre cele mai cunoscute nume atunci când vine vorba de gazduire web. Acestea oferă o varietate de planuri, dar cu link-ul nostru puteți bloca propriul plan de găzduire partajat începând de la doar $ 2,95 / lună (pentru primul an, doar clienți noi). Aceasta este o opțiune excelentă dacă abia începeți și nu aveți încă mare parte din buget pentru a investi în site-ul dvs. web.

Obțineți Bluehost pentru 2,95 USD / lună

Flywheel gestionat WordPress Gazduire

Flywheel este o companie administrată de găzduire WordPress care oferă planuri începând de la doar $ 23 / mo pentru bloguri mici (când selectați un plan anual). Sunt specialiști WordPress și oferă o mulțime de resurse gratuite (cărți electronice, cărți de ajutor, videoclipuri) pe care le puteți utiliza pentru a începe să deveniți un pro WordPress.

Aflați mai multe despre volanta

Gazduire WordPress administrata de motor WP Engine

WP Engine oferă planuri optimizate de gazduire WordPress gestionate începând cu $ 35 / mo, dar cu linkul nostru puteți economisi 10% la prima plată (plus 2 luni în plus gratuit dacă vă înscrieți la un plan anual). Deși costă puțin mai mult decât alte companii de găzduire, sunt experți WordPress și sunt cei care avem încredere să găzduim toate site-urile noastre web.

3 luni gratuit la motorul WP

Fiecare dintre acestea este o opțiune excelentă pentru un nou blog. Bluehost oferă planuri conștiente de buget, care sunt mai mult decât capabile să gestioneze un nou blog. Deși dacă vă puteți permite un pic mai mult în fiecare lună, vă recomandăm cu mare încredere găzduirea specifică WordPress de la Flywheel sau WP Engine (care este ceea ce folosim), deoarece acestea vă gestionează pe deplin serverul și actualizările de bază pentru dvs. În plus, ambele oferă copii de rezervă și scanare de securitate pentru a vă asigura site-ul dvs. în siguranță.

Cel mai important cu toate aceste planuri funcționează excelent WordPress. Aceasta este metoda noastră preferată de a porni un blog, deoarece este ușor de utilizat, oferă tone de funcții nemaipomenite și este super flexibil (datorită tuturor temelor și plugin-urilor disponibile).

Pasul 2: Instalați WordPress și configurați setările

După cum am menționat, toate cele trei planuri de găzduire pe care le recomandăm sunt complet compatibile cu WordPress și sunt perfecte dacă doriți să începeți un blog. După ce ați selectat un plan, va trebui instalați și configurați WordPress pentru site-ul dvs. web. În funcție de instalarea gazdelor dvs. WordPress poate varia un pic, dar indiferent de alegerea site-ului dvs. ar trebui să fie live și gata pentru blogging în foarte puțin timp.

 • Bluehost dispune de o configurare rapidă cu un singur clic la înregistrare. Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. și selectați opțiunea „Instalează WordPress” în secțiunea de mai jos website. De acolo, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă selecta numele de domeniu și a crea informațiile de autentificare admin WordPress. Puteți afla mai multe despre cum se instalează WordPress cu Bluehost în ghidul nostru.
 • Volant vine cu WordPress preinstalat și gata de plecare. Deoarece planurile de găzduire Flywheel vă permit să instalați un singur site pe fiecare plan de găzduire, trebuie să adăugați un domeniu (și să vă creați autentificările de administrare WordPress) sau să migrați un site web cu ajutorul echipei Flywheel (pentru a începe.
 • Motor WP este un plan de găzduire WordPress gestionat, de aceea nu trebuie să instalați WordPress. Cu toate acestea, va trebui totuși să adăugați un domeniu nou sau să migrați site-ul dvs. (doar conectați-vă și accesați-l Instalare> Migrare site dacă doriți să vă mutați site-ul, atunci dacă mutați un site web sau începeți unul nou, accesați Instalare> Domenii pentru a indica domeniul dvs.). Dacă ați selectat un plan Pro sau superior cu WP Engine, puteți instala mai multe site-uri web pe planul dvs. de găzduire. Pentru a adăuga un nou site înapoi instalări și faceți clic pe butonul Adăuga opțiune, apoi repetați procesul de adăugare a domeniului dvs..
 • Alte gazde: Dacă utilizați o altă gazdă, nu este nicio problemă! Puteți instala WordPress pe orice gazdă (va trebui doar să descărcați și să instalați manual WordPress).

După ce aveți WordPress instalat și gata, vă puteți îndrepta către adresa URL conectați-vă la WordPress. Ar trebui să existe o legătură la autentificarea dvs. WordPress din contul de găzduire (de obicei, merge la your-url.com/wp-login sau wp-admin sau ceva similar). Utilizați numele de administrator sau e-mailul și parola pe care le-ați creat la configurarea informațiilor pentru contul de găzduire.

WordPress este foarte personalizabil (de fapt este 100% personalizabil, deoarece este software open source), dar în sensul acestui ghid mă refer la setările accesate prin intermediul tabloului de bord WordPress. Dacă treceți peste Meniu Setări element din bara laterală veți vedea o serie de opțiuni.

Poate părea o listă copleșitoare, dar nu trebuie să fie – există doar câteva setări principale pe aceste pagini cu care trebuie să vă preocupați în acest stadiu. Să parcurgem fiecare pe rând.

Setări generale WordPress

Setări WordPress: General

În această pagină, cele mai importante setări sunt câmpurile pentru a vă introduce Titlul site-ului și eticheta. Puteți să vă întoarceți și să le schimbați oricând, dar este bine să aveți o idee despre ce doriți să utilizați pentru acestea de la început pentru un brand consistent. Titlul va fi probabil doar numele site-ului, marca sau numele dvs. (dacă este un blog personal), așa că este ușor. Pentru Tagline, gândiți-vă ce doriți să începeți un blog în primul rând. Ar trebui să descrie despre ce este blogul tău. De asemenea, puteți modifica formatul datei și orei din această pagină, dacă doriți.

Scrierea Setărilor WordPress

În această secțiune puteți seta a Categorie implicită post și tip post pentru articolele tale. Văzând cum încă nu ați început bloggingul, aceasta este o secțiune la care puteți reveni la o dată ulterioară. Nu este un pas crucial, deși poate contribui la accelerarea procesului de blogging cu câteva secunde, dacă modificările implicite sunt pe placul dvs..

Citind Setările WordPress

Setări WordPress: citire

Din fila de citire, veți dori să setați ce Afișează pagina dvs. de pornire. Pe baza temei pe care o utilizați, poate doriți să utilizați cele mai recente postări pe blog sau o pagină statică personalizată. Citiți mai multe despre cum să setați și editați pagina de pornire WordPress în ghidul nostru.

Setări pentru discuții WordPress

Setări WordPress: discuție

Această pagină conține toate setările referitoare la comentariile de pe site-ul dvs. În acest moment, principalele tale considerații ar trebui să fie în ceea ce privește indiferent dacă veți permite sau nu utilizatorilor să posteze comentarii iar dacă commentele trebuie să fie aprobate manual. Există și alte opțiuni prin care poți trece peste, deși majoritatea setărilor implicite ar trebui să funcționeze bine

Setări Media WordPress

Aici puteți găsi opțiuni de decupare pentru media (imagini) pe care le adăugați pe site-ul dvs. web. WordPress include opțiuni pentru dimensiuni reduse de imagine miniatură, medie și mare. Puteți doar să le lăsați sau să le personalizați dacă doriți să utilizați dimensiunile prestabilite din postările dvs..

Permalinklează Setările WordPress

Setări WordPress: Permalink

Permalink-urile sunt cele care apar în bara de adrese a browserului atunci când un vizitator se află pe orice pagină de pe site-ul dvs. – este adresa dvs. URL plus identificatorul de pagină sau de postare unic. De exemplu, legătura permanentă pentru această pagină este „get-start-wordpress-blogging”.

În această pagină de setări, vi se va prezenta o listă cu diferite formate de legături permanente. În mod implicit, WordPress este setat să utilizeze ID-ul postării, care nu este foarte drăguț. În general, preferăm și recomandăm Numele postului opțiune, deoarece este ușor de utilizat, este atrăgător vizual și este un plus pentru SEO-ul dvs. (folosirea cuvântului cheie în barele dvs. este de obicei un lucru bun).

Notă: după ce selectați o structură de legătură permanentă și începeți să publicați postări, nu ar trebui să o schimbați fără o pregătire preliminară. Comutarea structurii permalink fără o planificare și execuție corespunzătoare poate duce la link-uri sparte și 404 erori pe site-ul dvs., vă rugăm să utilizați prudență și aceste sfaturi despre cum să vă schimbați permalinkurile în siguranță.

Bonus: profilul tău

În afară de setările generale WordPress, ar trebui să aruncați o privire și la profilul dvs. de utilizator, care poate fi găsit în secțiunea de mai jos Utilizatori> Profilul tău sau făcând clic pe numele dvs. în partea dreaptă sus a ecranului.

Setări WordPress: Profil utilizator

Detaliile păstrate în acest ecran sunt adesea afișate de teme (de obicei ca autor al postării), astfel încât este important să vă luați un moment pentru a vă asigura că informațiile corecte sunt introduse. Asigurați-vă că Afișați numele public opțiunea derulantă este setată la numele pe care doriți să îl afișeze lumii. Acest lucru este definit de o alegere a numelui de utilizator, prenumele și prenumele. Și dacă tema dvs. include suport pentru o bio nu uitați să adăugați și asta.

În sfârșit, va trebui să configurați și un Gravatar (folosind același cont de e-mail ca și autentificarea dvs. WordPress) cu imaginea pe care doriți să o utilizați pentru profilul dvs. De obicei, o capăt frumos de cap are sens, deși puteți încărca orice imagine pe care o considerați adecvată.

Pasul 3: alegeți o temă WordPress pentru a începe un blog

Aici se deschid majoritatea bloggerilor noi – petrec ore și ore în căutarea unei teme perfecte. Așadar, permiteți-mi să vă încărcați mintea: tema ta nu este atât de importantă când abia începi. Singura dvs. atenție ar trebui să fie crearea de conținut și să-l scoată acolo pentru ca oamenii să-l vadă. Nu vă faceți griji pentru design-ul site-ului dvs. prea mult până când nu aveți un public considerabil care să vă spună dacă le place sau nu.

În mod implicit, veți vedea tema anuală WordPress activă pe site-ul dvs. web. Automattic (oamenii din spatele WordPress) lansează unul nou în fiecare an și fiecare este orientat către bloggeri (tema cea mai recentă Douăzeci și șaptesprezece, dar douăzeci și optsprezece sunt pe cale). În fiecare an, această nouă temă este de obicei mai mult decât potrivită pentru cei care încep să înceapă cu WordPress să înceapă un blog.

Teme implicite WordPress

Dar, la un moment dat, veți dori probabil să treceți la o temă cu mai multe funcții pentru site-ul dvs. în creștere. Efectuarea comutatorului este ușoară – tot ce trebuie să faceți este să instalați o nouă temă. Navigați până la Aspect> Teme> Adaugă nou prin bara laterală Faceți clic pe butonul pentru a vă încărca tema. Apoi selectați fișierul dvs. zip pentru a încărca, instalați tema și apoi activați-l. Ta-Dah! Tocmai ați instalat o temă premium minunată, cu mai multe funcții și opțiuni pe care le veți obține într-o temă gratuită.

Deși există o mulțime de teme gratuite și premium din care să alegeți și să alegeți, cu adevărat nu puteți bate calitatea temelor realizate aici la WPExplorer. Iată câteva dintre preferatele noastre.

Chic Lifestyle & eCommerce Premium WordPress Tema

chic wordpress blog și tema magazinului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Chis-ul este o temă de blogging minunată și elegantă, cu suport complet WooCommerce. Aceasta înseamnă că este ușor să scrii despre subiectele preferate și la fel de ușor să-ți vinzi propriile mărfuri. Curat?

Tero WordPress gratuit cu bloguri zero

zero wordpress blogging theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Zero este o opțiune de blog curată și minimă, cu o simplă navigare în bara laterală din stânga. Excelent pentru blogurile personale sau de fotografie, Zero are tot ce ai nevoie fără să fii umflat. În plus, este gratuit, ceea ce nu trebuie să iubești?

Blog pentru Masonerie Gratuit Tema WordPress

Mesa gratuit pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mesa este o temă elegantă și gratuită pentru bloguri în stilul zidăriei WordPress, care este excelent pentru blogurile personale sau profesionale. Această temă acceptă tone de formate de postare și include opțiuni de personalizare utile pentru a vă ajuta să mergeți mai departe.

Total Drag and Drop Ultimate Multiusual și Blogging Tema WordPress

Vlogging total cu tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În cele din urmă, cum nu am putea menționa Totalul? Tema Total este doar asta – o soluție totală pentru orice tip de site web, mai ales cu dorința de a începe un blog. Cu un constructor avansat de pagini de drag and drop, opțiuni de culori nelimitate, fonturi Google personalizate, portofolii și galerii încorporate, glisoare premium, formate de posturi video și audio, constructor de antet, widgeturi și multe altele pot fi personalizate cu ușurință. Porniți un blog personal, gestionați un site web corporativ, postați-vă vlog-urile, partajați rețete și multe altele. Nu există nimic Total nu poate face!

Dar acestea sunt doar câteva dintre preferatele noastre care vă vor facilita pornirea unui blog. După ce ați selectat tema dvs., este timpul să analizați alegerea unor pluginuri!

Pasul 4: Instalați plugin-uri recomandate

Dacă temele sunt primele piedici pentru bloggeri noi, atunci plugin-urile trebuie să ia locul doi. Este prea ușor să petreci ore întregi instalând orice număr de pluginuri înainte de a efectua ceva în ceea ce privește crearea de conținut. Este un moment uriaș.

In realitate tu nu nevoie orice plugin pentru a începe ca blogger. WordPress este bine echipat. Cu toate acestea, există câteva plugin-uri pe care v-aș recomanda să le instalați și să le activați pentru a beneficia la maxim de blogul dvs..

Notă – fiecare dintre aceste pluginuri este gratuit și poate fi instalat navigând la Pluginuri> Adaugă nou prin bara laterală Apoi, fie folosiți caseta de căutare pentru a căuta un plugin gratuit în depozit (fie faceți clic pentru a încărca un plugin pe care l-ați descărcat în altă parte).

După ce ați găsit pluginul pe care îl doriți, faceți clic pe linkul „Instalați acum”. După instalarea pluginului, vi se va oferi o opțiune de a vă activa noul plugin. Asta e! Pluginul este acum instalat și activat. Configurarea pentru fiecare dintre aceste plugin-uri recomandate ar trebui să fie destul de simplă, dar dacă aveți întrebări simple, puteți pune în secțiunea de comentarii de mai jos sau accesați pagina pluginului de pe WordPress.org pentru a deschide un subiect de asistență.

Pentru protecția împotriva spamului, încercați Akismet

Plugin de protecție împotriva spamului Akismet WordPress

Comentariul spam poate fi o problemă uriașă ulterior dacă nu configurați un bloc de drum sau două pentru a opri spamul. Pluginul numărul unu pentru acesta este propriu WordPress Akismet, și în timp ce există alte pluginuri de spam disponibile, credem că acesta este cel mai bun plugin de protecție împotriva spamului pentru WordPress. Akismet este destul de simplu de utilizat – trebuie doar să instalați, să activați și să selectați un nivel de „strictitate”. După aceea Akismet vă va scana comentariile și va muta automat comentariile suspecte în folderul de spam, tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți să îl goliți.

Pentru a adăuga partajare socială, luați în considerare AddThis

Adăugați acest plugin de partajare socială

Doriți ca oamenii să vă împărtășească conținutul corect? Deci, dacă tema dvs. nu acceptă deja distribuirea socială, va trebui să instalați un plugin pentru aceasta. O opțiune gratuită bună este Adaugă asta. Pluginul lor gratuit de partajare socială adaugă opțiuni pentru peste 200 de rețele sociale, tone de stiluri de butoane și o mulțime de locații (stick sidebar, antet, widget, în conținut etc) toate gratuit. Dacă doriți să vă vedeți analizele sau aveți opțiuni de partajare mai avansate, veți avea nevoie de un premiu Adăugați acest cont, dar pentru majoritatea bloggerilor doar pluginul oferă o mulțime.

Optimizează-ți SEO cu Yoast

Yoast SEO

Optimizarea motoarelor de căutare sau SEO pe scurt este un aspect esențial al oricărui site web. Dar pentru a deveni expert SEO durează ani și chiar atunci trebuie să continui să înveți. Acesta este motivul pentru care plugin-uri precum Yoast SEO sunt un supliment important pentru utilizatorii WordPress. Ne place SEO Yoast, deoarece include opțiuni SEO de bază pentru pesmet, titluri, extrase, optimizări de cuvinte cheie și multe altele.

Adăugați Google Analytics cu MonsterInsights

Analytics MonsterInsights pentru WordPress

Un mod minunat de a vedea performanțele site-ului dvs. este de a urmări vizitele pe site-ul dvs. prin Google Analytics. Consultați ghidul nostru despre cum puteți configura Google Analytics pentru site-ul dvs. web, dar după ce ați creat un cont și ați adăugat codul de urmărire pe site-ul dvs. web, puteți începe să vă monitorizați site-ul. Bineînțeles, puteți verifica manual contul Google Analytics în fiecare zi, însă WordPress este CMS-ul flexibil pe care îl oferă tone de plugin-uri ușor de utilizat, care integrează analizele dvs. în tabloul de bord WordPress. Iti recomandam MonsterInsights deoarece funcționează bine cu SEO Yoast – în acest fel puteți combina strategia SEO cu monitorizarea SEO pentru rezultate mult mai bune.

Mențineți backup-urile WordPress cu VaultPress

VaultPress pentru WordPress

Este întotdeauna o idee bună să planifici cel mai rău, iar unul dintre cei mai buni eșuează în siguranță atunci când pornești un blog cu WordPress este să faci copii de rezervă obișnuite.. VaultPress este un plugin gratuit, dar necesită un abonament premium pentru a putea crea și întreține copii de rezervă complete ale site-ului. Este o parte a planurilor premium Jetpack, care încep de la doar 3,50 USD pe lună (doar 39 USD pe an), ceea ce reprezintă un preț foarte mic pentru a avea liniște sufletească completă a faptului că site-ul dvs. web are un plan B. Dacă nu doriți să utilizați un plugin pentru copii de rezervă, nicio problemă. Există câteva metode gratuite diferite pe care le puteți utiliza pentru a face backup WordPress prin intermediul planului dvs. de găzduire sau în schimb manual.

Pasul 5: Porniți Blogging

În acest moment, blogul dvs. este aproape pregătit pentru producția de conținut și există doar câteva alte lucruri de care să aveți grijă. Primul este să scapi de postarea, pagina și comentariile pe care le include în mod implicit WordPress.

Ștergeți pagina și postarea eșantionului

Mai întâi faceți clic pe butonul Pagini element de meniu din bara laterală. Pe blogul tău nou, vei vedea doar o pagină de eșantion pe care o poți șterge trecând peste fiecare și selectând Gunoi opțiune.

ștergerea unei postări wordpress

Deocamdată nu este nevoie să creați pagini noi, deși poate doriți să reveniți mai târziu pentru a crea o pagină Despre sau de contact la un moment dat. În prezent, ne-am concentrat asupra activității blogului dvs., care nu necesită nimic, cu excepția postărilor. Deci faceți clic pe Mesaje din bara laterală și la fel ca și cu paginile dvs. ștergeți eșantionul cu titlul „Salut lume!”

Acum blogul tău este proaspăt, curat și gata pentru cuvintele tale de înțelepciune.

Creează-ți prima postare

Să aruncăm o privire la crearea primei dvs. postări. Navigați până la Mesaje> Adăugare nou prin bara laterală și veți primi un ecran similar cu cel prezentat mai jos:

Scrie-ți prima postare pe blog

Există trei puncte cheie care trebuie să scoți prima postare la dispoziție (deși avem un ghid detaliat pentru publicarea primei tale postări WordPress):

 1. Creați un titlu pentru postarea dvs.: Acest lucru se află în câmpul direct sub „Adăugare postare nouă”. Faceți-l clar, concis și captivant. De asemenea, este o idee bună să includeți cuvântul cheie.
 2. Scrieți-vă conținutul: Aceasta intră în caseta principală a editorului de text care ocupă majoritatea ecranului. Acesta este un editor ce vă vedeți-este-ce-obțineți (WYSIWYG pe scurt), ceea ce înseamnă că puteți vedea modificările pe care le faceți cu editorul atunci când utilizați opțiunile incluse (cu caractere aldine, italice, dimensiuni de fonturi, linkuri etc.) ) sau introducerea de suporturi (imagini, link-uri video, etc).
 3. Imagine, categorie și etichete prezentate: Dacă doriți să adăugați o imagine caracterizată acum este momentul să o faceți. De asemenea, vă recomandăm să utilizați categorii (grupări largi de postări) și etichete (specifice, descriptori de nișă), deoarece acestea facilitează cititorilor să răsfoiască site-ul dvs. web mai târziu atunci când aveți sute de postări pe blogul dvs..

Cu cele trei puncte acoperite, faceți clic pe butonul Publica buton. Asta este – crearea de conținut în WordPress este atât de ușor! În timp ce există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă optimiza și a vă prezenta mai bine postările, cheia pentru a începe este tocmai asta: Noțiuni de bază. Îți faci griji pentru amprenta fină, dar, deocamdată, primești ceva conținut!

Adăugați mai multe funcții

Puteți adăuga întotdeauna pe site-ul dvs. web WordPress. Adăugați mai multe pagini, adăugați mai multe pluginuri, alegeți o temă nouă pentru a adăuga stiluri noi. Cerul este limita! Iată câteva caracteristici mai comune pe care poate doriți să le adăugați pe site-ul dvs. (modificarea spoilerului – multe necesită doar un plugin).

 • Cum să adăugați un forum la WordPress
 • Cum să adăugați un magazin la WordPress
 • Cum să adăugați fonturi Google la WordPress
 • Cum să vă personalizați designul site-ului
 • Cum se adaugă un constructor de pagini

Ce mai astepti? Accesați un blog!

Începerea cu blogging-ul este într-adevăr la fel de ușor ca procesul de cinci etape de mai sus, iar curba de învățare pentru a începe un blog este puțin adâncă dacă începeți să pătați mai degrabă decât să săriți la capătul adânc. Există destul timp pentru a vă obseda pentru modificările minore ale temelor, noile pluginuri și optimizarea SEO, dar blogurile de succes revine aproape întotdeauna la conţinut pe care le produci.

În cea mai mare parte, vizitatorii nu se vor preocupa aproape la fel de mult cu designul sau funcționalitatea pluginului dvs. decât în ​​ceea ce-l privește conținutul dvs. Așa că îmbrățișați inima bloggingului, creați și începeți un blog!

Aveți întrebări despre cum să începeți un blog? Sau WordPress specific blogging? Am fi bucuroși să vă ajutăm – lăsați doar un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me