Glisierele de conținut sunt peste tot în aceste zile! De asemenea, pot fi foarte polarizante. Mii de oameni îi iubesc, în timp ce alții îi disprețuiesc. Dar este important să ne dăm seama că glisoarele nu sunt un remediu, ci doar un instrument. Aceasta înseamnă că trebuie să fie utilizate în mod corespunzător și populate cu un conținut excelent pentru a vă putea realiza principalele avantaje.


Nu confundați potențialul instrumentului cu rezultatele slabe din implementările neplăcute. Atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, glisierele de conținut sunt elemente de interacțiune eficiente care pot crește implicarea vizitatorilor, înțelegerea și păstrarea informațiilor.

Această postare acoperă principalele motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unui glisor de conținut și în ce puncte acestea pot fi cele mai eficiente în îmbunătățirea experiențelor vizitatorilor dvs. atunci când vizitează. Să sărim!

Avantajele glisierelor de conținut

Beneficiile slider-ului de conținut

Avantajele glisierelor de conținut variază de la economisirea de spațiu până la a permite vizitatorului site-ului să controleze mai mult. Să aruncăm o privire la câteva avantaje specifice de mai jos.

SALVAȚI SPATIUL

 • Glisierele de conținut consolidează mai multe bucăți de conținut într-un spațiu mic de pe site-ul dvs., permițându-vă să vă încadrați mai multe pe ecran la un moment dat.

PROMOVEAZĂ ÎNTREBAREA UTILIZATORULUI

 • Glisierele de conținut bine implementate și proiectate sunt atrăgătoare pentru vizitatorii site-ului și îi încurajează să rămână pe pagina mai mult timp.
 • Acestea acționează ca un pit-stop pe o călătorie lungă, permițând utilizatorului să facă o pauză înainte de a continua derularea.

BUN PENTRU USBILITATE ÎN PAGINILE MEDIA-RICH

 • Consolidând media într-un singur loc, dați utilizatorului posibilitatea de a se concentra.
 • Imaginile distrag textul, deci plasând conținutul vizual într-un glisor, permiteți utilizatorului să aleagă atunci când își concentrează atenția asupra imaginii / conținutului bogat, în loc să-și rupă fluxul de lectură. Acesta permite utilizatorilor să se concentreze pe bucăți discrete de conținut.

DIRECTAT DE UTILIZATOR (MAI MULTE)

 • Majoritatea glisierelor de conținut pot fi controlate de utilizator, ceea ce înseamnă că pot progresa prin conținut în ritmul propriu, ajutându-le la înțelegerea și la păstrarea informațiilor pe care le furnizați..

Poate site-ul dvs. web să se îmbunătățească cu oricare dintre avantajele de mai sus?

Când să utilizați glisiere de conținut

Tipuri de diapozitive personalizate

Există o serie de moduri de a utiliza glisierele de conținut. La fel ca în cazul majorității lucrurilor, este mai bine să aveți un obiectiv în minte unde doriți să ajungeți înainte de a porni în călătoria dvs. Cu acest lucru, aruncați o privire la unele dintre opțiunile de mai jos, când este cel mai bine să utilizați un glisor de conținut. Dacă unul sau două dintre puncte ies în evidență, s-ar putea să fie momentul să luați în considerare adăugarea unui plugin slider la site-ul dvs. web.

Prezentarea site-ului dvs. web

 • Când utilizatorii ajung prima dată pe site-ul dvs. web, trebuie să știe de ce sunt acolo și ce pot face. Glisierele de conținut sunt elemente populare ale paginii de pornire pentru simplul fapt că sunt foarte bune pentru a oferi o imagine de ansamblu concisă a scopului unui site web și pentru a le permite să facă clic pentru mai multe informații.

ACTUALIZAREA CONȚINUTUL DINAMIC

 • Dacă publicați frecvent actualizări, veți dori deseori să le evidențiați pe site-ul dvs. web pentru a atrage atenția asupra acestora. Dar dacă volumul dvs. de actualizări este mare, fiecare dintre ele are doar o expunere limitată la vizitatorii site-ului dvs. web. Un glisor de conținut actualizat dinamic oferă fiecărei postări o șansă să strălucească.

CONSOLIDAREA DIFERITEI TIPURI DE MEDIA

 • Fiecare diapozitiv este doar un recipient, astfel încât să puteți obține destul de inteligent cu conținutul din fiecare. Asta înseamnă că imaginile, videoclipurile, media interactivă bogată, cum ar fi Google Maps și formularele de înscriere sunt potrivite!

REALIZARE IMAGINI MULTIPLE SAU VIDEOZE ÎN GALERI

 • Glisierele de conținut au fost concepute inițial pentru gruparea imaginilor și videoclipurilor în galerii interactive. Acest lucru s-a realizat parțial pentru a economisi spațiu, dar mai ales pentru a ușura frecarea navigării prin media.

ZICAND O POVESTE

 • O poveste bună curge și este neîntreruptă. Acesta este motivul pentru care vedem o proliferare de modele de pagini cu defilare lungă pe Web. Pur și simplu încorporarea unei serii de imagini sau videoclipuri într-un articol sau pe o pagină, acest flux este mai dificil și face mai dificil pentru utilizatori să continue acolo unde au plecat. Un glisor de conținut bun permite suportului să curgă în linie cu restul conținutului.

Următorii pași secvențiali (de exemplu, TURURILE PRODUSULUI, ÎNTREPRINDERI, INSTRUCȚIUNI, RECIPE, etc.)

 • Majoritatea companiilor de software știu că un slider excelent de conținut poate îmbunătăți masiv experiența parcurgerii unui tur de produs, ceea ce duce la creșterea vânzărilor.
 • Datorită naturii lor regizate și concentrate de sine, glisoarele sunt o metodă excelentă pentru a vă plimba vizitatorii printr-o serie de pași contiguiți.

Știind când să utilizați glisierele de conținut vă poate ajuta să le faceți mai eficiente pe site-ul dvs. web.

Ce să cauți într-un plugin de glisare

În plus față de punctele de mai sus, există câteva elemente cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un plugin slider.

UȘOR DE FOLOSIT

 • Ar trebui să fie implementat oriunde pe site-ul dvs. Un glisant ar trebui să fie ușor de plasat pe pagina dvs. de pornire, zona de contact sau chiar o pagină obscură pe site-ul dvs. web. Decizia nu ar trebui să fie limitată în niciun caz.

RESPONSIVE

 • Trebuie să poată face față tuturor tipurilor de conținut. Un glisor ideal ar trebui să aibă capacitatea de a se redimensiona automat pentru a se potrivi perfect pe pagină. Indiferent dacă este un desktop, un telefon inteligent sau o tabletă, redimensionarea pentru a se potrivi cu orice ecran sau dispozitiv este un pas imens spre a face glisorul mai eficient și plăcut vizual.

ASISTENȚĂ BUNĂ

 • O echipă de servicii accesibilă și eficientă care susține produsul este o necesitate. Majoritatea produselor sunt într-adevăr la fel de bune ca și echipa din spatele lor. Asistența excelentă vă ajută să vă răspundeți nevoilor, oferind în același timp asistență pentru produsul achiziționat.

Înveliți

Utilizate corespunzător, glisoarele pot avea cu siguranță un impact pozitiv asupra experienței utilizatorului site-ului dvs. Vom recapita rapid avantajele folosirii unui glisor și a celor mai bune momente pentru a utiliza unul.

BENEFICIILE

 • Economisiți spațiu
 • Promovați implicarea utilizatorilor
 • Bine pentru utilizare în paginile bogate în media
 • Direcționat de utilizator (în mare parte)

CELE MAI BUNE TIMPURI PENTRU A UTILIZA UN SLIDER

 • Prezentarea site-ului dvs. web
 • Actualizarea conținutului în mod dinamic
 • Consolidarea diferitelor tipuri de media
 • Evidențierea mai multor imagini din videoclipuri sau galerii
 • Zicand o poveste
 • Urmând pașii secvențiali

După ce am luat în considerare avantajele prezentate în postarea de mai sus și cele mai bune perioade de utilizare a unui slider, recomandarea mea pentru un plugin cu glisier de conținut este SlideDeck. Având posibilitatea de a amesteca și potrivi tipurile de conținut, un editor WYSIWYG ușor și o funcție de glisare și glisare, SlideDeck2 accesează toate notele necesare unui plugin de glisant de calitate. SlideDeck2 conține, de asemenea, următoarele caracteristici:

 • Obiective: stiluri presetate foarte bine concepute care vă ajută să faceți conținutul dvs. excelent. Le puteți folosi chiar din cutie sau puteți alege dintr-un set de piese personalizabile care se adaptează cel mai bine site-ului dvs..
 • Slide Content: aveți de ales între Metoda Sursă dinamică (afișarea conținutului din sursele dvs. externe preferate) și Conținut personalizat (perfect pentru pagini de pornire, tururi de produse și prezentări). Ambele metode sunt ușor și ușor de utilizat.
 • Personalizare: aveți posibilitatea de a modifica o porțiune semnificativă a glisorului dvs. incluzând conținut text, font, navigare, tranziții, plus multe alte elemente.
 • Mod de utilizare: Plasați SlideDecks oriunde. Funcționează excelent în aplicații cu dimensiuni complete, cum ar fi paginile de pornire, tururi de produse și portofolii, pentru a reduce domenii precum bara laterală și widgeturile de subsol.
 • Asistență și actualizări: Asistența SlideDeck este disponibilă de la echipa care l-a construit. Această echipă caută întotdeauna să adauge lentile noi, surse suplimentare și funcții în pluginul lor.

SlideDeck 2 Vânzare de vară

Suntem încântați să vă informăm despre oferta specială de vară de pe SlideDeck2. Dacă sunteți interesat să achiziționați acest plugin, puteți economisi până la 50 USD pentru un timp limitat. Ce părere aveți despre glisierele de conținut? Vă rugăm să împărtășiți secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me