Cum se instalează WordPress în Microsoft Azure

 1. 1. Acum citesc: Cum se instalează WordPress în Microsoft Azure
 2. 2. Cum se instalează WordPress pe Google Cloud
 3. 3. Instalați WordPress în AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introducere în cloud computing cu WordPress
 5. 5. Cum se instalează WordPress în DigitalOcean

Microsoft Azure este unul dintre principalii furnizori de cloud computing din rândurile Google și Amazon. Anterior am acoperit despre ce este vorba despre cloud computing și despre cum să configurați WordPress într-o picătură DigitalOcean. Astăzi vom arunca o privire asupra modului de implementare a WordPress în cloud folosind servicii de calcul Microsoft Cloud Azure.


Introducere

Calcularea în cloud este mult mai mare decât ceea ce am speculat în postarea noastră introductivă. După ce vă înregistrați la Microsoft Azure, veți obține o privire nenumărate posibilități cloud computing trebuie să ofere. Iată o privire pe tabloul de bord Microsoft Azure:

azur-tabloul de bord-Peek

Iată succesiunea evenimentelor:

 1. Înregistrează-te pentru un cont Microsoft Azure gratuit
 2. Implementați o nouă aplicație web WordPress
 3. Configurați instalarea WordPress

Faza 1 – Înregistrați un cont Microsoft Azure

Microsoft Azure oferă un cont de încercare de 30 de zile, cu resurse de calcul cloud în valoare de 200 USD. Acesta este un cont gratuit și necesită un card de credit sau debit valabil pentru a funcționa. Cardul este folosit doar în scopuri de verificare. Cardurile de credit preplătite și cardurile de credit virtuale nu sunt acceptate.

azur-install-a creat WordPress cont

NOTĂ: M-am înscris personal pentru serviciul Microsoft Azure folosind un card de credit. S-a încasat un dolar, iar suma a fost rambursată în următoarele două zile lucrătoare.

Una dintre caracteristicile fundamentale ale cloud computing este model de plată. Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Unora dintre noi le place să fim foarte atenți la tarifele de pe cardurile noastre. La urma urmei, cărți de credit do implică un anumit risc. Acestea fiind spuse, există posibilitatea ca în cazul în care există o încărcătură mare de trafic pe site-ul nostru WordPress, Azure să facă o scară automată a resurselor alocate aplicației noastre (WordPress) pentru a echilibra sarcina suplimentară. Aceasta ar duce la o creștere a facturii lunare, deci facturi variabile.

Limita de cheltuială a Azurei și Pacea minții

Microsoft Azure are o soluție inteligentă pentru asta – au numit-o Limita de cheltuieli. După cum sugerează și numele, cu limita de cheltuieli activă, Azure nu vă va permite să cheltuiți mai mult decât suma fixă. Puteți seta această limită la orice sumă doriți – începând de la zero dolari.

De exemplu, să zicem că ați stabilit o limită de cheltuieli de 20 $ / lună. După ce consumi resurse de cloud computing în valoare de 20 USD, resursele tale vor fi suspendate pentru restul lunii, sau până când actualizați limita de cheltuieli.

Vești bune: Când vă înscrieți pentru un cont de traseu gratuit, a se creează automat limita de cheltuieli de zero dolari. Aceasta vă oferă o liniște sufletească totală – cardul dvs. de credit nu va fi taxat decât dacă creșteți în mod specific limita.

Faza # 2 – Instalați aplicația web WordPress

După ce ați înregistrat un cont Microsoft Azure, continuați la tabloul de bord Azure Management. Arată ceva astfel:

azur-install-WordPress-azur-management portal

Destul de cool? Devine și mai rece. Datorită popularității WordPress, furnizorii de cloud au considerat că ar fi cel mai bine dacă ar oferi șabloane gata făcute pentru WordPress. Acest pas i-ar scuti pe clienți să fie nevoiți să treacă de problemele instalării WordPress într-un mediu de cloud computing. Am văzut același lucru în programul de instalare WordPress Digital cu 1 clic pe DigitalOcean.

Să numărăm numărul de pași necesari pentru instalarea WordPress. Gata? Sa mergem.

Pasul 1
Autentificați-vă Azure Management Dashboard.

Pasul 2
Navigați la bara de meniu din partea de jos a ecranului și apăsați Nou.

Pasul 3
Selectați Calcula > Aplicația Web > Din Galerie. Se va deschide o fereastră nouă.

azuriu-install-WordPress-azuriu-pas-1

Pasul 4
Galeria afișează toate aplicațiile disponibile pentru instalarea cu 1 clic. Au fost testate pentru a funcționa perfect cu mediul de cloud computing Azure. Din meniul din stânga, selectați CMS. În dreapta, derulați în jos pentru a găsi WordPress. Selectați WordPress și faceți clic pe butonul săgeata următoare.

azur-install-WordPress-azur-pas-2-1-select-wp

Pasul 5
Sub Setări site, introduceți pur și simplu numele site-ului dvs. Lăsați restul setărilor, împreună cu Setări de implementare cum este. Puteți selecta altfel Regiune totuși, pe baza publicului tău țintă. Continuați la pasul următor făcând clic pe butonul săgeata următoare.

azur-install-WordPress-azur-pas-2-2-config-regiunea

Pasul # 6
Acum, după cum știm, WordPress are nevoie de o bază de date pentru a stoca conținutul site-ului. În acest pas, vom da un nume bazei de date utilizate de site-ul nostru WordPress Faceți clic pe butonul bifare și Azure va începe să creeze aplicația web pentru dvs..

azuriu-install-WordPress-azuriu-pas-2-3-add-db

Pasul # 7
După ce a fost creat, veți găsi o nouă intrare în aplicațiile web după numele pe care l-ați ales la pasul 4. Asta înseamnă că WordPress este creat și funcționează. Faceți clic pe URL pentru a lansa site-ul dvs. WordPress cu cloud. Azure vă oferă un subdomeniu gratuit pentru toate aplicațiile găzduite.

azur-install-WordPress-azur-pas-2-3-succes-app-create

Pasul # 8
De acum, este celebra instalare de 5 minute. Selectați limba dorită și faceți clic pe Continua.

azur-install-WordPress-azur-pas-3-1

Pasul # 9
Completați informațiile necesare și amintiți-vă nu de folosit admin ca nume de utilizator. Am dezactivat funcția intimitate setarea deoarece acesta este un site de testare. Click pe Instalați WordPress a continua.

azur-install-WordPress-azur-pas-3-2

Pasul # 10
Da, WordPress a fost instalat. Acum puteți continua să vă conectați la tabloul de bord WordPress.

azur-install-WordPress-azur-pas-3-3

Pasul # 11
Introduceți detaliile de conectare pe care le-ați setat la pasul 9 și faceți clic pe Autentificare.

azuriu-install-WordPress-azuriu-pas-3-4

Boom – tabloul de bord WordPress este gata. Acum puteți instala tema dvs. preferată multifuncțională WordPress, adăugați câteva plugin-uri (poate Symple Shortcodes 2.0.0?) Și adăugați conținutul dvs..

azur-install-WordPress-azur-pas-3-5-succes

Și iată care este front-end-ul tău. Funcționează grozav!

azuriu-install-WordPress-azuriu-pas-3-6-Frontend-2

Setări avansate în Microsoft Azure

Voi fi sincer cu tine – sunt atât de multe funcții acoperite sub tabloul de bord Azure Management, de abia cunosc 30% dintre ele. Dintre puținele pe care le înțeleg, le-am considerat a fi destul de interesante și le împărtășesc cu voi.

Pentru a accesa aceste setări, va trebui să faceți clic pe intrarea aplicației web WordPress. Aceasta va lansa Tablou de bord. Sub configurație fila, veți găsi o serie de programe – .NET, PHP, Java, Python etc. – pe care le puteți activa / dezactiva cu un comutator! Acum este convenabil! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea Java (cei care au făcut acest lucru înainte vor ști). Porniți comutatorul și Java este gata de lucru.

azuriu-wordpress-avansat-3-config-1

Din păcate, maparea numelor de domeniu nu este permisă pe traseul gratuit. Vă sugerez să faceți upgrade la Plătește cum mergi calitatea de membru pentru a activa nume de domeniu personalizate.

azuriu-wordpress-avansat-3-config-2

Puteți obține o vedere a unei păsări asupra resurselor consumate de WordPress, în raport cu o unitate de timp fixă. Valoarea implicită este o oră și o puteți modifica conform cerințelor dvs..

azur-WordPress-avansat-1-resurse-monitorizare

Prezentarea generală a utilizării afișează cantitatea de resurse consumate de WordPress. Fiecare dintre aceste resurse are un timp de resetare. De exemplu, timpul CPU este limitat la 1 oră la fiecare 24 de ore. Ieșirea datelor (sau traficul de ieșire) este limitată la 165 MB pe zi, iar memoria RAM este limitată la 1 GB pe oră.

azur-WordPress-avansat-2-resurse-utilizare-prezentare generală

Concluzie

Instalarea WordPress în platforma de cloud computing Microsoft Azure ne oferă o imagine a lucrurilor uimitoare pe care cloud computing le are la dispoziție. Nu doar WordPress, puteți experimenta cu mai multe instanțe ale tuturor aplicațiilor web din galerie. Dacă vă place ce vedeți, încercați Microsoft Azure – și spuneți-ne ce credeți!

Aflați mai multe despre Microsoft Azure

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map