Cum se instalează WordPress în DigitalOcean

Cum se instalează WordPress în DigitalOcean
 1. 1. Cum se instalează WordPress în Microsoft Azure
 2. 2. Cum se instalează WordPress pe Google Cloud
 3. 3. Instalați WordPress în AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introducere în cloud computing cu WordPress
 5. 5. Acum citesc: Cum se instalează WordPress în DigitalOcean

DigitalOcean este una dintre cele mai rapide creștere companii de găzduire cloud pe glob, care se concentrează pe simplitate și scară. Astăzi vom învăța cum să instalați și să configurați WordPress pe DigitalOcean.


De ce iubim DigitalOcean

Deschizându-și ușile în 2011, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai mari furnizori de cloud hosting cu peste un milion de utilizatori. Serverele DigitalOcean sunt cunoscute sub numele de Droplets – cea mai mică unitate a unui server cloud pe care îl puteți cumpăra începând cu 5 USD / lună.

Factorul cheie al succesului extraordinar al DigitalOcean este simplitatea sa. Pe lângă faptul că este o opțiune curată și simplă, este mult mai mult să îndrăgiți DigitalOcean pentru site-ul dvs. WordPress. Iată cinci motive pentru care considerăm că DigitalOcean este nemaipomenit.

Notă: Aceasta este o secțiune opțională, puteți să-l săriți și săriți direct în secțiunea următoare pentru a instala WordPress în DigitalOcean.

Prețuri competitive, accesibile

digitalocean prețuri picături de 5 $ vps

DigitalOcean Precing (septembrie 2018)

DigitalOcean are unul dintre cele mai mici puncte de preț din industria de hosting cloud. Puteți începe cu propriul server pentru cel puțin 5 USD / lună.

Trei caracteristici fac ca DigitalOcean să fie extrem de accesibil.

 1. Plată pe oră
 2. Nicio perioadă minimă de închiriere
 3. Fără taxe de configurare (chiar și pentru setări mari)
 4. Planurile încep de la 0,0007 USD / oră
Picăturile DigitalOcean încep cu 5 USD / lună!

Picătura de 5 USD / lună vine cu:

 • 1 GB RAM
 • 25 GB spațiu de stocare SSD (SSD-urile sunt cu aproximativ 10 ori mai rapide decât hard disk-urile tradiționale)
 • 1 TB de lățime de bandă (care este într-adevăr generos)
 • 1 unitate de putere vCPU (procesor virtual)
 • Preț: 0,007 USD / oră, aproximativ 60 USD / an!

Instalator automat cu 1 clic pentru WordPress

instalare wordpress cu o singură apăsare de la digitalocean

1-Faceți clic pe Instalare WordPress oferită de DigitalOcean

DigitalOcean are o imagine dulce pregătită pentru WordPress și o multitudine de alte programe software open-source, ceea ce îl face un atu de neprețuit. Cu câteva clicuri (veți vedea cum) vom putea să creăm o instalare funcțională constantă a WordPress în cel mai scurt timp.

Comunitate epică și bază de cunoștințe

Abordarea axată pe comunitatea digitalocean

Abordarea axată pe comunitate de DigitalOcean pentru clienții câștigători

DigitalOcean are o multitudine de tutoriale despre aproape orice sistem de operare, orice software și orice subiect (legat de hosting)! Cea mai bună parte – este testată meticulos pe picăturile lor pentru a vă asigura că funcționează și pe picăturile dvs.!

În afară de tutoriale, aveți, de asemenea, forumuri de Q&A active și proiecte comunitare interesante.

Redimensionare dinamică

Cu DigitalOcean, puteți Redimensionați-vă dinamic picătura. Vă amintiți că am vorbit despre asta în Introducere în cloud computing cu WordPress? Ori de câte ori aveți nevoie de un suc suplimentar, redimensionați o picătură la fel de ușoară precum răsucirea unui buton pentru a crește volumul!

Aveți încredere în cei mai buni dezvoltatori

digitalocean-review-client de bază

Dezvoltatorii adoră DigitalOcean

John Resig, creatorul jQuery (unul dintre cele mai bune cadre JavaScript), Salvatore Sanfilippo, creatorul Redis și co-fondatorul StackExchange, Jeff Atwood – toate folosesc DigitalOcean pentru proiectele lor.

Instalarea WordPress pe DigitalOcean

Preconditii: După ce v-ați înscris pentru DigitalOcean, trebuie să vă actualizați informațiile de contact și să transferați bani (în jur de 5 USD) în contul dvs. DigitalOcean pentru a crea prima picătură. Gândiți-vă la el ca la un telefon plătit. Puteți utiliza PayPal sau cardul de credit pentru a vă reîncărca contul. Acum suntem pregătiți să creăm picăturile noastre de WordPress.

Organizarea contului de utilizator DigitalOcean: ce sunt proiectele?

crearea unui proiect în digitalocean

Proiectele sunt o unitate de organizare de bază în contul dvs. DigitalOcean. Fiecare proiect poate avea mai multe picături și alte funcții (cum ar fi echilibrele de încărcare și stocarea obiectelor) pe care DigitalOcean trebuie să le ofere. Un singur cont DigitalOcean poate avea mai multe proiecte.

Începem prin crearea primului nostru proiect DigitalOcean. Selectați numele, descrierea, scopul proiectului și mediul. Un mediu poate fi fie Dezvoltare, Scenare sau Producție. Pentru tutorialul nostru, am ales opțiunile așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Întrucât DigitalOcean este o platformă de găzduire cloud orientată spre dezvoltatori, acestea au aceste opțiuni suplimentare care merg mult în a ajuta dezvoltatorii să își organizeze proiectele.

Cum se creează picătură WordPress în DigitalOcean

După ce ați creat un proiect, puteți crea acum o picătură.

creați o picătură nouă în digitalocean în wordpress

Pasul 1: Începem prin crearea unei picături în cadrul proiectului WPExplorer.

picătură os

Pasul 2: Selectați Ubuntu ca sistem de operare pentru picătură, apoi selectați Aplicații cu un singur clic fila.

picătură de imagine cu un singur clic în digitalocean

Pasul 3: Selectați WordPress pe 18.04. Aceasta înseamnă că DigitalOcean va instala automat WordPress pe Ubuntu 18.04.

opțiuni de stocare de rezervă și blocare

Notă – Puteți adăuga, de asemenea, copii de rezervă la Droplet. Cu toate acestea, acest lucru nu este important pentru noi, deoarece acesta este un tutorial. De asemenea, acest lucru nu trebuie confundat cu backup-urile WordPress. O copie de rezervă pentru picături reprezintă backup-uri automate la nivel de sistem, ceea ce înseamnă că acestea copiază totul în sistemul de operare (și nu doar WordPress).

Opțiuni pentru locația centrului de date (și pentru alte opțiuni) într-un picătură DigitalOcean

Pasul 4: Picăturile DigitalOcean pot fi implementate în 8 centre de date diferite. Deoarece sunt localizată în India, am selectat Bangalore. Este opțional să selectați opțiunile suplimentare (precum rețea privată, IPv6 etc.) și o cheie SSH. Deoarece suntem aici pentru a instala doar WordPress, aceste funcții nu vor fi necesare. Cu toate acestea, nu ezitați să le încercați în contul dvs. DigitalOcean!

crearea unei picături digitalocean

Pasul 5: După cum puteți vedea, proiectul implicit, adică WPExplorer este selectat automat. Introduceți un nume de gazdă (acest lucru vă permite să vă amintiți intern) și faceți clic pe Crea pentru a începe crearea picăturii tale.

picătură de digalocean gata

Pictura DigitalOcean este gata!

Pasul 6: După crearea picăturii, veți vedea un mesaj similar cu imaginea de mai sus.

e-mail pentru picături digitalocean

De asemenea, ar trebui să primiți un e-mail similar în contul dvs. de e-mail înregistrat DigitalOcean.

Logare în picătură DigitalOcean prin SSH Console

Este aproape timpul pentru celebra instalare WordPress de 5 minute. Numai că de data aceasta vom fi terminate în 2 minute. Avem deja adresa IP pe care o putem folosi pentru a vă conecta la serverul WordPress. Cu toate acestea, trebuie să ne conectăm la picătura noastră DigitalOcean prin SSH pentru o configurație pentru prima dată.

Un droplet WordPress neconfigurat în DigitalOcean

Dacă nu facem asta, vom vedea un mesaj ca acesta când introducem adresa IP în browserul nostru. Vă puteți conecta la picătura dvs. DigitalOcean prin SSH folosind Putty în Windows sau Terminal în Mac. Cu toate acestea, DigitalOcean are o modalitate și mai simplă de a face acest lucru, așa cum se arată mai jos:

picătură de acces ssh prin consolă

Mai întâi, din tabloul de bord DigitalOcean, selectați picătura, apoi selectați fila Acces din meniul din stânga. Click pe Lansați Consola pentru a accesa picătura dvs. prin SSH folosind browserul dvs. web.

acces SSH picătură

În continuare, introduceți numele de utilizator (root) și parola care v-a fost trimisă mai devreme. Vi se va solicita imediat crearea unei parole noi pentru contul de utilizator root. După ce resetați parola rădăcină, ar trebui să vedeți un mesaj similar cu cel de mai sus.

Asta e. Acum suntem pregătiți pentru celebra instalare WordPress de 2 minute!

Configurarea instalării WordPress pe DigitalOcean

Până acum am fost:

 • A creat un nou picătură DigitalOcean cu Ubuntu și WordPress preinstalat; și
 • Conectat în picătură prin SSH (folosind accesul integrat al consolei DigitalOcean).

Acum trebuie să facem ultimii pași pentru a ne pregăti site-ul WordPress.

instalarea wordpress în digitalocean 1/2

Introduceți adresa IP în browserul dvs. și ar trebui să fiți întâmpinați cu faimosul ecran de instalare.

instalarea wordpress în digitalocean 2/2

Acum selectați un nume de utilizator, o parolă și o adresă de e-mail. Configurația bazei de date a fost pre-configurată de DigitalOcean. De asemenea, poate doriți să dezactivați vizibilitatea motorului de căutare, dacă testați un site. Singurul lucru este că ar trebui să îl activați odată ce site-ul dvs. este gata.

Click pe Instalați WordPress și lasă magia să se întâmple.

instalarea wordpress în digitalocean

Și acolo îl ai – WordPress este gata.

instalarea wordpress în digitalocean a avut succes

Acest lucru marchează sfârșitul tutorialului nostru de bază.

Bonus: DigitalOcean pentru începători (o altă opțiune cloud)

Vă amintiți când ne-am făcut recenzia de gazduire Cloudways? Ei bine, una dintre caracteristicile frumoase pe care Cloudways le oferă este opțiunea de a-ți alege norul, iar una dintre opțiuni este DigitalOcean! Având în vedere că Cloudways face toate lucrările grele pentru dvs., puteți doar să faceți clic și să începeți să găzduiți site-ul dvs. web, astfel încât să puteți avea toate avantajele nemaipomenite ale hostingului cloud cu DigitalOcean, mai puțin configurarea. Acest lucru face ca Cloudways să fie o opțiune excelentă pentru începători sau pentru persoanele care nu doresc să sape în aspectul tehnic de configurare a hostingului cloud.

Configurație avansată WordPress în DigitalOcean

A avea un site WordPress în DigitalOcean este excelent. Cu toate acestea, nu va face prea bine dacă adresa URL a site-ului dvs. WordPress este o adresă IP. Trebuie să-l conectăm la un nume de domeniu. De asemenea, site-urile web criptate sunt norma astăzi, așa că vom învăța cum să instalați un certificat HTTPS în picătura noastră WordPress.

Iată un rezumat al ceea ce vom cuprinde în secțiunea noastră avansată de configurare WordPress:

 • Configurați un nume de domeniu pe site-ul dvs. WordPress
 • Instalați HTTPS pentru WordPress în picătura dvs. DigitalOcean.

Configurarea unui nume de domeniu în picătura dvs. DigitalOcean WordPress

Pentru a configura URL-ul dvs. WordPress, trebuie să:

 • Adăugați un “O înregistrare” indicând adresa IP a picăturii dvs. și
 • Modificați adresa URL a site-ului din tabloul de bord admin.

Este un proces în două părți care trebuie realizat secvențial.

Partea 1: Adăugarea unei înregistrări în domeniul dvs.:

Această parte depinde în mare parte de furnizorul dvs. de găzduire. Ar trebui să trimiteți documentația gazdelor dvs. cu privire la adăugarea unei înregistrări A la DNS. Sau pur și simplu Google „cum să adăugați o înregistrare ”Ar trebui să obțineți instrucțiuni specifice.

Dacă gazda dvs. vine cu cPanel (majoritatea gazdelor web partajate o fac), avem un tutorial pentru dvs. chiar aici:

tablou de bord cpanel într-o gazdă comună

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. cPanel și selectați Editor de zonă. De asemenea, puteți utiliza funcția de căutare în cPanel pentru a localiza rapid acest instrument.

adăugarea unei înregistrări în dns 1/2

Pasul 2: Click pe + O înregistrare pentru a adăuga o nouă înregistrare A.

 adăugarea unui dns record

Pasul 3: Să presupunem că numele dvs. de domeniu este example.com și doriți să-l indicați către noul dvs. droplet DigitalOcean. În acest caz, trebuie să adăugați Două O înregistrare în editorul dvs. Zona DNS. Primul este pentru example.com iar celălalt este pentru www.example.com. Ambele înregistrări vor indica numele principal de domeniu către adresa IP a picăturii. Ar trebui să utilizați următoarea configurație:

O înregistrare nr. 1: „exemplu.com”

Nume: exemplu.com. (da este inclusă o „finalizare”. ”)
Adresă: în câmpul de adrese, adăugați adresa IP a picăturii.

O înregistrare nr. 2: „www.example.com”

Nume: www.example.com. (un „final” va apărea automat. Dacă nu, ignorați-l!)
Adresa: adresa IP a picăturii dvs..

Cu toate acestea, pentru tutorialul nostru, folosim un subdomeniu – digitalocean.souravkundu.in. Prin urmare, am introdus o singură înregistrare A pentru subdomeniu pentru a indica adresa IP a picăturii.

Notă – această configurare este utilă și pentru site-urile web care au subdomenii diferite pentru blogul lor. De exemplu, „blog.productsite.com”.

O înregistrare pentru tutorialul nostru: „digitalocean.souravkundu.in”

Nume: digitalocean.souravkundu.in.
Adresa: adresa IP a picăturii noastre

După ce înregistrările A sunt configurate pentru a indica adresa IP a picăturii, ar trebui să dureze ceva timp pentru a reflecta. (Nu se întâmplă instantaneu). Această perioadă de așteptare se numește timp de propagare DNS și durează până la 24 de ore. Cu toate acestea, practic vorbind, nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute dacă este o înregistrare nouă A.

Pasul 4: Pentru a verifica dacă înregistrarea A funcționează, introduceți adresa URL (care în cazul nostru este digitalocean.souravkundu.in) în browserul dvs. și ar trebui să vedeți site-ul dvs. WordPress. Asta vă spune că ați conectat cu succes domeniul dvs. la picătura dvs. DigitalOcean.

Partea 2: Schimbarea adresei URL a site-ului WordPress în DigitalOcean

instalare implicită wordpress

Când am instalat site-ul WordPress în DigitalOcean, adresa URL a site-ului este configurată automat pentru a fi adresa IP a serverului. Acum trebuie să-l schimbăm în noul nume de domeniu pe care tocmai l-am configurat.

Îndreptați-vă pe tabloul de bord WordPress → Setări → General. Trebuie să schimbăm două câmpuri aici:

 • Adresa WordPress (URL)
 • Adresa site-ului (URL)

Schimbă-l la adresa URL pe care ai setat-o ​​în înregistrarea A din secțiunea anterioară. Ar trebui să fie „exemplu.com” sau „blog.exemplu.com”. Rețineți că atât adresa WordPress, cât și adresa site-ului trebuie să aibă aceleași valori.

configurare URL de site wordpress

În tutorialul nostru, am folosit http://digitalocean.souravkundu.in/. Odată terminat derulați în jos și apăsați Salvare pentru a salva modificările.

Site-ul dvs. WordPress este acum gata!

Adăugarea HTTPS la WordPress utilizând DigitalOcean

Configurarea unui certificat SSL permite HTTPS pe serverul web, care asigură traficul dintre server și clienții care se conectează la acesta. DigitalOcean preinstalează un instrument numit Certbot în pictura de instalare WordPress cu un singur clic. Certbot este un mod gratuit și convenabil de a configura certificatele SSL pe un server.

Acum vom analiza cum puteți configura Certbot în DigitalOcean pentru a adăuga HTTPS pe site-ul dvs. WordPress.

Conform lui DigitalOcean documentație, pentru a utiliza Certbot, veți avea nevoie de un nume de domeniu înregistrat și de două înregistrări DNS:

 • O înregistrare din domeniu (de exemplu, exemplu.com) la adresa IP a serverului
 • O înregistrare din domeniul prefațat cu www (de exemplu, www.example.com) la adresa IP a serverului.

Acest lucru este foarte similar cu partea 1 a secțiunii de configurare DNS. Si ghici ce? Am făcut-o deja!

După ce face acest pas, va trebui să ne conectăm la consola picăturii prin SSH și să executăm următoarea comandă:

certbot --apache -d exemplu.com -d www.example.com

Singurul lucru este example.com este înlocuit cu numele dvs. de domeniu. În tutorialul nostru, deoarece folosim doar un subdomeniu, comanda va fi:

certbot --apache -d digitalocean.souravkundu.in
 • Vor fi câteva avertismente atunci când comanda este executată. Pur și simplu sunt de acord cu acestea, introducând „Y” pe consolă.
 • De asemenea, vi se va cere dacă doriți să redirecționați tot traficul HTTP către versiunea HTTPS a site-ului. Aș recomanda selectarea da, deoarece acest lucru asigură că toți vizitatorii dvs. obțin versiunea criptată a site-ului dvs. web.
 • După ce ați terminat, va trebui să vă întoarceți la tabloul de bord WordPress și să modificați adresa URL a site-ului de la http la https, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

URL-ul site-ului wordpress se schimbă la https

Automatizarea și programarea copiilor de rezervă DigitalOcean

Așa cum am menționat înainte, puteți adăuga copii de rezervă la picătura dvs. DigitalOcean, dar acestea sunt oferite o dată pe săptămână. Se pot întâmpla foarte multe în 7 zile între copii de rezervă. Acesta este motivul pentru care considerăm că este benefic să vă luați propriile copii de rezervă ale site-ului sau să folosiți un serviciu de încredere precum SnapShooter pentru a vă ajuta să le gestionați mai bine.

Backups SnapShooter DigitalOcean

Cu SnapShooter puteți programa și crea oricâte backup-uri aveți nevoie. Fie că este zilnic, pe oră sau la cerere. În plus, puteți planifica să faceți copii de rezervă în perioadele care nu sunt de vârf, să păstrați o arhivă completă (alegeți câte doriți să păstrați) și să le stocați în siguranță. Opțiunea de a conecta mai multe conturi DigitalOcean la SnapShooter vă permite să eficientizați backup-urile pentru toate site-urile dvs. SnapShooter poate chiar detecta și activa automat copiile de rezervă pentru toate picăturile noi – păstrând site-urile acoperite.

Obțineți SnapShooter

Desigur, puteți face copii de rezervă manuale ale site-ului dvs., dar un serviciu precum SnapShooter ușurează procesul.

Înveliți

DigitalOcean este unul dintre cele mai bune exemple de furnizori de hosting de cloud-uri prietenoși pentru dezvoltatori. Au documentație extinsă, inclusiv a pagina dedicată pentru WordPress și suport bazat pe bilete sistem. Creat de un design intuitiv, ghiduri centrate pe utilizator și caracteristici robuste, DigitalOcean schimbă fața hostingului cloud – o picătură la un moment dat. Și cu un punct de intrare de 5 dolari / lună, este un loc excelent pentru a învăța cum să îți murdărești mâinile cu WordPress.

Experimentează Cloud-ul acum!

Ce ați gândit de acest tutorial? Există ceva pe care doriți să îl adăugăm? Ne place să vă auzim gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map