Actualizați: Se pare că versiunea „gratuită” de instalare a pluginului multiplu nu este disponibilă pentru descărcare în acest moment. Versiunea premium este încă disponibilă pentru vânzare.


Indiferent dacă sunteți dezvoltator sau designer de site-uri sau pur și simplu vă aflați să configurați noi site-uri WordPress, acest ghid vă va arăta cum să economisește o parte din timpul tău prețios când adăugați lista de bază de pluginuri la o nouă instalare WordPress.

Dacă aveți o selecție de pluginuri preferate sau esențiale pe care le utilizați pe aproape fiecare site WordPress pe care îl configurați, atunci prin crearea unei liste cu aceste plugin-uri din programul gratuit de instalare a pluginului, puteți generați o listă reutilizabilă de pluginuri care sunt instalate și activate în vrac în doar câteva clicuri.

Dacă vi se pare atractiv, citiți-ne ghid pentru utilizarea instalatorului de pluginuri multiple pentru a economisi timp și efort atunci când configurați un nou site WordPress.

Prezentare generală a instalatorului de pluginuri multiple

După cum am menționat, acest plugin gratuit vă poate ajuta să vă economisiți mult timp, oferindu-vă capacitatea de a instalați mai multe pluginuri în doar câteva clicuri. Pentru a vă oferi o idee mai bună despre ce poate face acest plugin, iată o listă cu principalele sale caracteristici:

  • Creați o listă de pluginuri pentru instalare și activare în vrac
  • Includeți pluginuri din directorul WordPress.org
  • Includeți plugin-uri găzduite pe un server sau serviciu cloud, cum ar fi Dropbox
  • Încărcarea în vrac, instalarea și activarea pluginurilor de pe computer
  • Salvați lista și exportați-o pentru utilizare pe alte site-uri
  • Creați mai multe liste pentru diferite grupuri de pluginuri

După cum puteți vedea, acest plugin gratuit este destul de flexibil și acoperă majoritatea opțiunilor pentru locațiile în care pot fi localizate pluginurile pe care doriți să le adăugați. Acum, pentru a vă ajuta să începeți, iată ghidul nostru de utilizare a programului de instalare a multiplelor pluginuri.

Instalați instalatorul de pluginuri multiple

Dupa cum Instalator multi-plugin este un plugin gratuit acesta poate fi instalat pe site-ul dvs. din cadrul tabloului de bord WordPress. Pur și simplu conectați-vă pe site-ul dvs. WordPress (yourdomain.com/login/) și apoi accesați pluginuri> Adăugare nou, apoi introduceți „instalator multi plugin” în caseta de căutare (sau doar faceți clic pe linkul de mai sus).

Cautare multipla

După ce faceți clic pe link-urile Install Now și Activare plugin, puteți accesa pluginul din elementul de meniu Installer multi-plugin.

Crearea listei dvs. de plugin-uri esențiale WordPress

Din panoul de control Installer multi plugin, puteți crea lista de plugin-uri esențiale WordPress pentru a fi instalate în mod masiv pe site-ul dvs. Poti de asemenea reutilizați lista de pe alte site-uri economisind timp la configurarea unei noi instalări WordPress.

Panou de control cu ​​mai multe plugin-uri

Primul pas este să dai un nume listei tale. Acest lucru vă va permite să exportați fișierul pe care pluginul îl folosește pentru a crea lista, apoi să-l importați pe un alt site folosind acest plugin. Acest lucru te scutește de la a face următorul pas pe fiecare site în viitor.

Numele listei de pluginuri multiple

Puteți da listei dvs. orice nume, dar după cum puteți creați mai multe liste pentru diferite tipuri de site-uri, asigurați-vă că îi dați un nume descriptiv. De exemplu, dacă lista dvs. de pluginuri pentru site-urile client ar putea fi diferită de lista de pluginuri pentru site-urile dvs. proprii, deci necesită două liste diferite.

Următorul pas este să enumerați pluginurile pe care doriți să le instalați din directorul pluginurilor WordPress.org. Cu Multi-Plugin Installer puteți pur și simplu introduceți numele pluginului, sau pentru a fi mai precis, puteți introduce și adresa URL sau adresa paginii sau fișierului pluginului.

Mai multe plugin-uri de liste

Când ați creat lista de plugin-uri din depozitul WordPress.org, puteți să apăsați butonul Instalare pluginuri sau butonul Instalare și activare pluginuri.

Butoane cu mai multe plugin-uri

Dacă sunteți sigur că doriți imediat plugin-urile din listă active pe site-ul dvs., faceți clic pe al doilea buton, altfel faceți clic pe primul buton pentru a le adăuga doar pe site-ul dvs. în stare inactivă. După ce faceți clic pe unul dintre cele două butoane, veți primi o actualizare a progresului pe măsură ce instalațiile au loc.

Progresul listei de pluginuri multiple

Instalarea de pluginuri gazduite non-WordPress.org

O altă caracteristică a plugin-ului Multi Plugin Installer este că vă permite instalați și activați mai multe pluginuri de pe computer, cum ar fi plugin-uri premium sau personalizate, toate odată, în loc să le încărcați și să le instalați unul câte unul.

Pentru a adăuga mai multe pluginuri de pe computer pe site-ul dvs. WordPress, trebuie doar să faceți clic pe butonul Alegeți fișiere și apoi selectați unul sau mai multe pluginuri de pe computer pentru a le încărca și activa pe site-ul dvs. în vrac.

Plugin-uri locale multiple

Cu Multi Plugin Installer nu puteți salva o listă de pluginuri locale pe care să le instalați în același mod pe care îl puteți de către cei găzduiți în depozitul WordPress.org. Cu toate acestea, deoarece puteți selecta mai multe pluginuri simultan, puteți totuși economisiți o cantitate considerabilă de timp folosind această caracteristică.

Dacă aveți elemente pe lista dvs. de plugin-uri esențiale de instalat care nu sunt găzduite de WordPress.org, atunci puteți să le adăugați în fișierul dvs. de import MPI de pluginuri pentru a fi instalate dintr-o singură dată..

Pentru a face acest lucru, pur și simplu încărcați fișierele zip pentru pluginurile pe care doriți să le includeți în listă pe un server și apoi adăugați URL-ul complet la acele fișiere în listă, împreună cu cele din directorul pluginului WordPress.org.

Adrese URL de pluginuri cu mai multe liste

Dacă nu puteți sau nu doriți să încărcați pluginurile pe un server, puteți utilizați un serviciu de stocare în cloud cum ar fi Dropbox pentru a stoca plugin-uri. Apoi, este doar un caz de a primi adresa URL publică a fișierelor și de a o adăuga la lista de pluginuri ca înainte.

Dropbox multiplu

Apoi, după adăugarea adresei URL a fișierului în folderul Dropbox și dați clic pe butonul plugin & Install & Activate, pluginul va fi instalat. URL-ul Dropbox poate fi însoțit de adresele URL ale plugin-urilor găzduite în altă parte și de numele celor din depozitul WordPress.org.

Succes multiplu Plugin Dropbox

Exportarea și importarea listelor de pluginuri

De fiecare dată când creați o nouă listă de pluginuri, este creat un nou fișier MPI. Aceste fișiere pot fi descărcate pe computer și apoi încărcate pe alte site-uri WordPress care au acest plugin instalat pe el.

Fișiere MPI Multi-Plugin

Acest lucru este excelent, deoarece de fiecare dată când porniți un nou site WordPress, puteți pur și simplu să instalați plugin-ul Multi Plugin Installer și apoi să importați fișierul dvs. MPI care conține numele și locațiile pluginurilor dvs. esențiale..

Fișierele MPI pot fi deschis într-un editor de text cum ar fi Notepad și editat pentru a elimina sau adăuga orice plugin pe măsură ce cerințele și preferințele dvs. se schimbă. Acest lucru te împiedică să creezi de la zero o nouă listă.

rezumat

Sperăm că acum aveți o bună înțelegere a modului în care funcționează acest plugin și cum vă poate economisi mult timp și efort ori de câte ori configurați un nou site WordPress. Și dacă sunteți interesat de mai multe caracteristici, asigurați-vă că puteți verifica pluginul Multi WordPress Plugin Installer Premium de pe CodeCanyon. Această versiune a pluginului adaugă funcții suplimentare pentru e-mailurile de rezervă ale plugin-urilor, o interfață de administrare premium și mai profesională.

Obțineți mai multe plugin-uri Installer Premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me