1. 1. Ghid pentru începători pentru înțelegerea funcțiilor interne WordPress
 2. 2. Ce este WordPress Caching și de ce este important?
 3. 3. Cum funcționează Cache-ul WordPress?
 4. 4. Acum citesc: Cum se instalează și se instalează Cache WordPress cu WP Super Cache
 5. 5. Cum să configurați memoria cache WordPress cu cache total W3 (W3TC)
 6. 6. Recenzie MaxCDN: Cel mai bun CDN pentru WordPress?

Bună tuturor. Bine ați venit la un nou capitol din seria Caching WordPress, unde vom învăța în sfârșit cum să implementați memoria cache WordPress. Sper că ați citit subiectele anterioare în care am explicat cum funcționează WordPress (intern), ce este memoria în cache și cum funcționează memoria caching WordPress. Astăzi, în cele din urmă, veți putea transforma aceste cunoștințe teoretice într-un mod practic! Asadar, haideti sa începem.


Preliminarii

Cache-ul dvs. de instalare WordPress existent este un factor variabil și depinde de mediul dvs. WordPress actual. Acest tutorial descrie una dintre cele mai ușoare metode de implementare a memoriei în cache WordPress. Dacă sunteți pe o gazdă partajată, VPS sau chiar un server dedicat, acest tutorial ar trebui să se potrivească nevoilor dvs. Dacă doriți să o ridicați cu o notch, aruncați o privire la Pro WordPress Caching cu W3 Total Cache + APC (în curând).

Vă rugăm să rețineți că oamenii care utilizează servicii de găzduire WordPress gestionate, cum ar fi WPEngine, acest tutorial nu vă va fi de mare folos, deoarece WPEngine folosește propriii algoritmi super-complexi și (super) caching, numiți tehnologia Evercache! Voi ieși pe un membru aici și voi spune că WPEngine este probabil cel mai bine gestionat furnizor de hosting WordPress pe care îl veți găsi. Așadar, cataramă-i pe tovarăși, timpul său de plecare.

Pregatirea

Vom folosi unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite de memorie cache WordPress disponibile – WP Super Cache. Este unul dintre cele mai vechi pluginuri de acolo și îmi amintesc clar că am folosit acest lucru în prima mea încercare de memorie în cache a WordPress. Iată ce folosesc pentru tutorial.

 • Revizuirea WordPress: 3.8.2
 • Mediu de găzduire: server de gazduire partajat cu serverul Web LiteSpeed ​​(alternativ la Apache)
 • Versiunea Super Cache: 1.4

Instalare

Ca în cazul oricărui plugin, există două moduri în care le puteți instala.

Modul DEUA – Descărcați, extrageți, încărcați și activați

Modul DEUA este cel mai lent mod de a extrage orice plugin WordPress. Pentru aceia dintre voi care sunteți noi, este ceva de genul:

 • Descărcați pluginul WP Super Cache din depozitul pluginului WordPress
 • Extrageți arhiva din computer
 • Încărcați extrasul în folderul wp_content / plugins / folder prin FTP folosind un client FTP cum ar fi FileZilla
 • Apoi, accesați pagina Plugin-uri din tabloul de bord WordPress și activați pluginul

Nu recomand această metodă. ��

Calea simplă – Căutare și instalare

instalați wp super cache

Instalarea WP Super Cache

Modul mult mai ușor este să căutați și să instalați pluginul astfel:

 1. Accesați pluginurile> Adăugați o nouă pagină în tabloul de bord WP
 2. Caută „wp super cache”
 3. Apăsați Instalare
 4. Apăsați pe Activare
 5. Terminat!

Acum a fost ușor, nu-i așa?

Configurarea inițială a pluginurilor

Bine, așa că să o luăm pas cu pas de acum încolo. Vom acoperi fiecare pagină din plugin una câte una cu capturi de ecran relevante. De îndată ce activăm pluginul, vom primi un mesaj ca acesta:

Postează mesajul de instalare

Postează mesajul de instalare

Faceți clic pe hyperlink pentru a accesa pagina cu setările WP Super Cache. Dacă primiți un mesaj care vă solicită să vă schimbați structura de legături permanente, accesați Setări> Legături permanente în tabloul de bord WP și alegeți altul decât primul. Pentru site-ul meu de demonstrație, am ales opțiunea de legătură permanentă.

eroare de structură permanentă

Pentru site-urile care utilizează opțiunea de interligare implicită

structură permanentă

Lista opțiunilor Permalink disponibile în WordPress

Acum că am obținut acest lucru, să deschidem panoul de setări al WP Super Cache. Îl puteți găsi în Setări> WP Super Cache. Așadar, primul lucru pe care îl veți observa este această casetă galbenă cu un mesaj care scrie:

s-a adăugat constantă wp super cache

.fișier htaccess notificare modificată

Este în regulă. Cu toate acestea, această casetă de mesaje galbene nu ar trebui să apară de fiecare dată când deschideți setările WP Super Cache – este un mesaj unic. Dacă apare de fiecare dată, urmează link-ul de întrebări frecvente. Veți observa, de asemenea, că Caching-ul este dezactivat. Să o ținem așa și să acoperim fiecare filă una câte una.

WP Super Cache cu cache dezactivat

WP Super Cache cu cache dezactivat

WP Super Cache: fila Setări avansate

Prima filă pe care dorim să o acoperim este Fila Setări avansate. Conține trei grupuri de setări:

 1. Caching
 2. Diverse
 3. Avansat

Opțiunile sunt explicative pentru mine – am verificat setările optime pentru fiecare grup în cele trei capturi de ecran prezentate mai jos. Acestea vor funcționa în majoritatea mediilor de găzduire – partajate sau dedicate.

wpsc-avansat-tab-1-cache

wpsc-avansat-tab-2-misc

wpsc-avansat-tab-3-avansat

După ce ați bifat aceste opțiuni, apăsați butonul Actualizare stare pentru a salva modificările. Ar trebui să vedeți imediat o casetă galbenă destul de lungă care conține mult text.

wpsc-galben-box

Ei bine, aceste setări sunt pentru fișierul .htaccess al serverului dvs. Pur și simplu derulați în jos și veți găsi butonul „Actualizare Mod_Rescriere Reguli >>”.

actualizați regulile de rescriere a modului

Dacă fișierul dvs. .htaccess este scris, ar trebui să vedeți o casetă verde care indică faptul că modificarea a avut succes:

wpsc-verde-box

Bine, acum a fost îngrijită fila Advanced. Trecem la configurarea filei de preîncărcare.

WP Super Cache: fila Setări preîncărcare

Setările de preîncărcare face ca esențialul plugin să memoreze în cache toate postările și paginile site-ului dvs. periodic. Puteți seta intervalul de timp între fiecare actualizare în cache. Acest interval de timp este un cadru foarte crucial.

În mediile de evacuare partajate, ar trebui să-l setați optim pe o dată pe zi – adică la fiecare 1440 de minute. Dacă actualizați site-ul de două ori pe zi, atunci puteți seta intervalul de timp între fiecare actualizare în cache la 720 de minute. În ultima configurație, memoria cache de preîncărcare va fi reîmprospătată de două ori pe zi. Aceasta ar avea sarcină suplimentară de server. V-aș recomanda să nu folosiți o valoare mai mică în mediile de gazduire partajate – deoarece ar putea fi (și cel mai probabil) contorizat ca o utilizare excesivă a resurselor serverului.

Cu toate acestea, dacă sunteți pe un VPS sau un server dedicat – puteți seta rata de actualizare la 60 de minute. Merită să știți că numărul de postări și pagini pe site-ul dvs. afectează resursele necesare pentru fiecare operațiune de reîmprospătare a cache-ului. Un timp optim de reîmprospătare pentru un server dedicat pe un site cu trafic ridicat ar fi de 2 ore.

Am bifat casetele de selectare relevante și am setat intervalul de actualizare a memoriei cache la 1440 min. Puteți alege orice valoare!

Fila de preîncărcare WP Super Cache

Faceți clic pe „Setări actualizare”. Dacă doriți ca procesul de memorie în cache să înceapă imediat, faceți clic pe butonul „Încărcați memoria cache acum” după ce ați actualizat setările menționate anterior. Construirea cache-ului de preîncărcare este o sarcină intensivă în resurse și consumă mult timp și depinde de numărul de postări și pagini pe care le aveți – așa că așteptați cândva – spuneți 10 minute și apoi vizitați fila Cuprins.

WP Super Cache: fila Setări conținut

Fila Cuprins din WP Super Cache vă arată numărul de pagini în cache din site-ul dvs. WordPress. Amintiți-vă că am aflat că, în cele din urmă, WordPress generează pagini HTML. Ei bine, această filă vă arată care dintre aceste pagini sunt memorate în cache și vârsta lor – măsurată în câteva secunde. Aceste date ar trebui să fie corelate cu intervalul de actualizare a cache-ului preîncărcat pe care l-ați setat în fila Preîncărcare. Am ales 1440 de minute – adică 86.400 de secunde. Aceasta este vârsta maximă a fiecărei pagini din cache. Tehnic, niciuna din vârsta paginii din cache nu trebuie să depășească această valoare.

Uneori, s-ar putea să nu găsiți statistici de cache curente / precise. Pentru a vizualiza cele mai recente / cele mai exacte statistici ale paginilor din cache, apăsați butonul „Regenerare statisticile de cache”.

după preîncărcare statisticile cache regenerate

Odată actualizat, ar trebui să vedeți că statisticile din cache sunt actualizate. Amintiți-vă că folosesc datele demo din tema Free Blogger de WPExplorer. Așa arată statisticile din cache:

după preîncărcare după statisticile de cache regenerate

Pentru un vârf și o mai bună înțelegere a memoriei în cache a WordPress – dovadă că fișierele HTML sunt de fapt memorate în cache, faceți clic pe opțiunea „Listă toate fișierele în cache”. Iată cum arată a mea:

Lista tuturor fișierelor din cache

Lista tuturor fișierelor din cache

O binecuvântare în deghizare

Această opțiune este foarte utilă dacă doriți să ștergeți o singură pagină în cache. Să presupunem că ați actualizat o pagină veche și că aveți nevoie de memoria cache pentru a reflecta schimbarea. În loc să regenerezi memoria cache, care poate fi atât server cât și consumator de timp, puteți șterge rapid versiunea din cache a fișierului din acest meniu. Când un vizitator vizitează linkul original, pagina este regenerată de la zero și este salvată ca memorie cache pentru viitoarele solicitări. Rapid și eficient – la fel ca agentul 47.

Funcționează totul? așa cred!

Acum că WP Super Cache este configurat corect, să testăm memoria cache. Întoarceți-vă la fila implicită, adică fila Setări ușoare din WP Super Cache și faceți clic pe butonul „Test Cache”. Dacă totul este configurat corect, ar trebui să vedeți ceva similar:

Testarea cache-ului

Testarea cache-ului

Bingo! Functioneaza! Felicitări, ați implementat cu succes memoria de cache pe site-ul dvs. WordPress. Site-ul dvs. ar trebui să fie considerabil mai rapid acum! Nu mă credeți? Nici o problema. Aruncați o privire la aceste rezultate de referință ale site-ului demonstrativ înainte și după implementarea memoriei cache WordPress.

Înainte

înainte de a pune în cache

Și după

după cache

Concluzie

Acum că ați văzut cum funcționează cache-ul și care sunt avantajele sale reale, sunt sigur că sunteți mai mult decât convins să îl încercați – adică dacă nu ați făcut-o deja. În următoarea postare din serie, voi explica cum să integrați MaxCDN cu site-ul dvs. WordPress existent. MaxCDN cu combinație de memorie în cache, va avea un efect profund în performanța site-ului dvs. Rămâneți aproape!

Ca întotdeauna, sper că ai reușit să înveți ceva nou astăzi. Dacă aveți întrebări sau sugestii, așteptăm cu nerăbdare să vă aflați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me