Cum să creezi o pagină de conectare personalizată WordPress (și de ce ar trebui)

Șansele sunt, ai depus multă muncă pentru a-ți construi site-ul WordPress și a-l face să arate bine în partea frontală. Cu toate acestea, este posibil să ignorați un aspect crucial: formularul dvs. de autentificare WordPress.


Există o mulțime de motive pentru a vă personaliza formularul de autentificare WordPress, precum îmbunătățirea securității, creșterea gradului de conștientizare a mărcii și îmbunătățirea experienței utilizatorului. Orice dintre aceste motive ar trebui să fie suficient pentru a vă convinge să faceți parte din ecranul de conectare WordPress implicit. Această modificare simplă este o modalitate surprinzător de excelentă de a vă îmbunătăți site-ul.

În această postare, vom discuta despre avantajele creării unui formular personalizat de autentificare WordPress. Apoi, vom introduce câteva instrumente care vă pot ajuta să îndepliniți această sarcină cu ușurință, inclusiv unele dintre cele mai bune pluginuri de pagini de conectare personalizate din care puteți alege. Să începem!

De ce un formular personalizat de autentificare WordPress este benefic site-ului dvs.

În calitate de proprietar al site-ului WordPress, sunteți aproape cu siguranță familiarizați cu formularul implicit de autentificare WordPress. Este perfect funcțional, dar în aparență oase goale. Vezi expoziția A:

Principalul formular de autentificare WordPress

De asemenea, nu oferă nicio caracteristică de securitate specială pentru a-i păstra pe hackeri și pe alte nedorite în afara zonei de administrare, în afară de setările de securitate WordPress de bază (cum ar fi parolele puternice). Din aceste motive, formularul dvs. de autentificare merită la fel de multă atenție ca orice altă zonă a site-ului dvs..

Iată doar câteva dintre avantajele personalizării formularului de autentificare WordPress:

 1. O mai bună securitate. Vă puteți proteja pagina de conectare către redirecționarea formularului de autentificare către o adresă URL unică, ceea ce îngreunează hackerii să-ți găsească pagina de autentificare. În plus, puteți seta o limită la numărul de ori când o persoană se poate autentifica sau chiar puteți adăuga autentificarea cu mai mulți factori.
 2. Coerența de branding. Extinderea mărcii dvs. la formularul de autentificare vă permite să mențineți consecvența cu restul site-ului dvs., astfel încât utilizatorii și membrii echipei dvs. vor avea o experiență coerentă. În plus, dacă adăugați autentificări sociale pe WordPress, este și mai ușor pentru cititorii sau membrii dvs. să vă autentifice și să partajeze conținutul dvs..
 3. Navigare îmbunătățită. Puteți utiliza formularul de autentificare pentru a oferi navigare suplimentară pentru utilizatorii finali. Vă puteți conecta la profilurile de socializare sau chiar să afișați oferte speciale direct pe ecranul de conectare.
 4. Experiență îmbunătățită a utilizatorului. Puteți personaliza formularul de conectare pentru a duce utilizatorii finali la orice pagină pe care o alegeți, cum ar fi o pagină de profil personalizată sau o promoție specializată sau puteți crea mesaje personalizate.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le puteți profita cu un formular de autentificare personalizat. Primul este însă cel mai important. Securitatea ar trebui să fie întotdeauna în primul rând în mintea dvs. atunci când decideți orice schimbare a site-ului dvs. și, în acest caz, o puteți îmbunătăți cu doar câteva modificări simple.

Instrumente utile pentru crearea unui formular personalizat de autentificare WordPress

Până acum, înțelegeți motivele pentru care doriți să modificați formularul de autentificare WordPress. Din fericire, există o mulțime de plugin-uri care vă pot ajuta (în plus, multe pot fi folosite pentru a personaliza și alte forme WordPress). Următoarele opțiuni sunt unele dintre cele mai bune disponibile, cu seturi de caracteristici excelente și reputație de fiabilitate.

ProfilePress Înregistrare utilizator, Conectare front-end și Profil utilizator Plugin WordPress

ProfilePress Înregistrare utilizator

Info și descărcareVizualizați Demo

ProfilePress este un plugin util care vă permite să vă personalizați autentificarea personalizată, înregistrarea, resetarea parolei și editarea formularelor de profil. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a crea profiluri de utilizator front-end unice pentru fiecare utilizator.

Nu trebuie să reinventați roata construind formularele de la zero și ocupându-vă de validarea, autentificarea și autorizarea din partea serverului. Lăsați ProfilePress să se ocupe de toate acestea și multe altele pentru dvs. De remarcat este faptul că ProfilePress utilizează shortcodes. Așadar, în loc să codați formularele în HTML așa cum faceți în mod normal, pur și simplu lipiți într-un cod scurt. Flexibilitatea shortcodes face posibilă o formă de autentificare din imaginea de mai jos.

ProfilePress livrează chiar și șabloane frumoase gata de utilizare. Utilizarea acestor șabloane pre-construite este foarte ușoară; pur și simplu copiați și lipiți shortcode-ul șablonului într-o pagină WordPress, apoi salvați. Previzualizați pentru a vedea formularul în direct. Floare la ureche.

ProfilePress include, de asemenea, o mulțime de alte funcții interesante, inclusiv: moderarea utilizatorilor înregistrați, conectare socială prin Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub & VK.com, autentificare cu utilizator fără parolă, integrare cu BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Multisite etc.

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să personalizați formularele de autentificare, formularele de înregistrare și formularele de resetare a parolei
 • Oferă previzualizări live pentru a facilita procesul de proiectare
 • Vă permite să redirecționați autentificările, înregistrările și resetările parolei către paginile personalizate
 • Oferă integrare multisite, care permite utilizatorilor să creeze site-uri noi printr-un formular de înregistrare front-end
 • Permite utilizatorilor să încarce avatare și oferă funcții de moderare și de social media (versiune premium)

Pagina de conectare personalizată Personalizator gratuit plugin WordPress

Pagina de conectare personalizată Personalizator gratuit plugin WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a vă personaliza formularul de autentificare WordPress, atunci Personalizarea paginii de conectare personalizată este o opțiune excelentă. Utilizează personalizatorul în direct familiar cu opțiuni simple pentru modificarea logo-ului, a fundalului, a umpluturilor, a câmpurilor de formular și a butonului. În plus, puteți adăuga întotdeauna un pic de CSS personalizat pentru modificări mai avansate.

Caracteristici cheie:

 • Opțiuni de proiectare ușor de utilizat
 • Interfață familiară personalizatoare
 • Vizualizați modificările pe măsură ce le creați

Pagina de autentificare personalizată a administratorului Plugin WordPress gratuit

Pluginul pentru pagina de conectare personalizată a administratorului

Pluginul Personalizați pagina de conectare WordPress simplifică să vă personalizați formularul de conectare, astfel încât să arate corect. Vă oferă posibilitatea de a modifica culorile, de a adăuga o imagine de fundal și chiar de a crea o prezentare de diapozitive de fundal. Pe lângă funcțiile de personalizare, acest plugin este receptiv pentru site-urile mobile și este integrat cu fonturile Google.

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să redirecționați utilizatorii către o adresă URL a formularului de autentificare personalizată
 • Vă permite să vă personalizați formularul de conectare cu culori și suport de fundal
 • Include funcții de conectare la rețelele de socializare

LoginPrimați pagina de conectare personalizată Personalizatorul gratuit Plugin WordPress

Autentificare Personalizare Formular de autentificare WordPress

LoginPress face ca procesul de personalizare a formularului de autentificare WordPress să fie simplu și intuitiv. Vă permite să editați pagina de conectare chiar din tabloul de bord WordPress și să adăugați câmpuri și mesaje personalizate pentru utilizatori. În plus, există o mulțime de caracteristici orientate spre design care vă ajută să potriviți brandingul și stilul restului site-ului.

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să adăugați logo-uri și fundaluri personalizate în formularul de autentificare
 • Vă permite să modificați culorile butoanelor și a altor elemente
 • Oferă opțiunea de a crea mesaje de eroare personalizate și de bun venit

Marcarea albă a etichetelor pentru pluginul WordPress Premium WordPress

Marcă albă pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin premium vă permite să personalizați nu doar formularul de autentificare, ci întreaga zonă de administrare WordPress. Puteți utiliza, de asemenea, White Label Branding pentru WordPress pentru a controla ceea ce vede orice utilizator în funcție de rolul atribuit, precum redactor sau autor, și pentru a ascunde anumite zone, dacă este necesar. Acest lucru creează un strat suplimentar valoros de securitate pentru site-ul dvs..

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să personalizați complet zona de administrare WordPress pe baza rolurilor utilizatorului
 • Vă permite să aplicați personalizarea în formularul de conectare și în partea de întoarcere, inclusiv logo-uri, puncte de plecare, anteturi și subsoluri
 • Oferă un editor CSS vizual

Pagina de conectare personalizată Pagina de conectare personalizată Plugin WordPress premium

Plugin personalizat pe pagina de conectare personalizată

Info și descărcare

Pluginul de conectare adaptat prezintă un manager de stil încorporat pentru formularul dvs. de autentificare și oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare. Vă permite să adăugați widget-uri opționale, în plus puteți personaliza fundalurile, anteturile, butoanele și multe altele pentru zona de conectare. Pluginul face parte dintr-un membru iThemes, care include suport premium și un forum comunitar.

Caracteristici cheie:

 • Oferă un manager de stil care vă permite să personalizați culori, fonturi și zone de widget
 • Oferă formulare de conectare personalizabile, cu antete, subsoluri, butoane și linkuri editabile
 • Vă permite să adăugați până la două zone de widget la pagina de conectare
 • Primă: Acest plugin este disponibil ca parte a suitei de plug-in-uri de la iTheme, deci dacă aveți deja pachetul sau sunteți interesat de unele dintre celelalte pluginuri grozave ale iTheme, acest lucru ar putea fi foarte mare

Cum să vă personalizați formularul de conectare WordPress

După ce ați văzut unele dintre instrumentele utile pe care le puteți utiliza pentru a modifica formularul de autentificare WordPress, iată o privire rapidă despre cum să o efectuați. Desigur, acești pași vor fi diferiți pentru fiecare dintre pluginurile menționate mai sus. Dacă alegeți un plugin bogat în funcții, cu o mulțime de setări și opțiuni, este posibil să dureze puțin pentru a configura configurarea formularului de autentificare WordPress, dar deocamdată vă vom arăta una dintre cele mai simple opțiuni.

Pasul 1: Instalați pluginul formularului de autentificare

Instalați pluginul personalizator formular de autentificare

Deci, pentru a începe să alegeți plugin-ul, apoi instalați-l și activați-l. Dacă pluginul care vă place este în depozitul WordPress.org îl puteți găsi chiar în tabloul de bord WordPress de mai jos Pluginuri> Adaugă nou folosind caseta de căutare. De exemplu, am ales să mergem cu Personalizarea paginii de conectare personalizată.

Dacă pluginul dvs. este de pe un site web al unei terțe părți, veți dori totuși să navigați la Pluginuri> Adaugă nou dar apoi faceți clic pe butonul pentru „Încărcați pluginul”. De acolo urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a încărca fișierul dvs. zip plugin și a-l instala.

Pasul 2: Localizați-vă Setările formularului de conectare

Setări Personalizare Formular de conectare

Cu pluginul instalat și activ, acum ar trebui să încercați să găsiți pagina cu setările pluginului. Pentru personalizatorul paginii de conectare personalizate, acestea se găsesc în secțiunea de mai jos Aspect> Personalizare autentificare. Alte pluginuri pot fi găsite în Instrumente, Setări sau chiar sub o nouă filă de meniu adăugată la tabloul de bord WordPress.

Pasul 3: Începeți să personalizați formularul de autentificare WordPress

Personalizare live pe pagina de conectare personalizată

După ce ați găsit setările, este timpul să începeți să lucrați! Dacă aveți opțiuni în pagina de setări, începeți să le schimbați. Pentru pluginul Personalizator al paginii de autentificare pe care îl utilizăm, mai întâi trebuie să faceți clic pe butonul „Începeți personalizarea”, care va deschide personalizatorul WordPress.

Opțiuni de personalizare live a paginii de conectare personalizate

Acest plugin special utilizează opțiuni de design familiare pentru culori, fundaluri, capitonate și multe altele.

Stilare personalizată în direct pentru pagina de conectare personalizată

Doar lucrează-ți prin opțiunile disponibile pentru a-ți crea propriul formular de autentificare WordPress.

Pagina de conectare personalizată Live CSS Customizer

Oh, și dacă aveți nevoie (sau doriți) să schimbați ceva care nu este disponibil ca opțiune încorporată, puteți utiliza întotdeauna un pic de CSS personalizat pentru a vă modifica. Pluginul personalizat pe pagina de conectare personalizată pe care îl utilizăm include propriul panou CSS, dar există o secțiune „CSS adițională” în personalizatorul implicit WordPress pe care îl puteți folosi și voi. O căutare rapidă pe Google este de obicei cea mai simplă modalitate de a descoperi cum să scrieți câteva rânduri de CSS, dar dacă nu sunteți sigur, puteți vedea întotdeauna dacă dezvoltatorul pluginului va da o mână.

Când ați terminat, nu uitați să economisiți. După aceea, noul dvs. formular personalizat de autentificare WordPress ar trebui să fie funcțional!

Concluzie

Când vine vorba de site-ul dvs. WordPress, doriți să acordați la fel de multă atenție la reglarea zonei dvs. de administrare ca și în cazul front-end-ului. Personalizarea formularului de autentificare vă ajută să parcurgeți kilometrul suplimentar cu branding-ul dvs. și vă poate oferi o siguranță sporită și o experiență de utilizator îmbunătățită.

În acest articol, am introdus cinci pluginuri care vă pot ajuta să creați un Formular de autentificare personalizat WordPress pentru a se potrivi cu site-ul dvs., dar poate ne-am pierdut favoritul. Există alte plugin-uri de formular de autentificare personalizate care credeți că merită verificate? Spuneți-ne despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me