Cum se creează o galerie de imagini în Ghidul începătorului WordPress

Buna! Sper că ai avut un sezon de vacanță minunat în felul tău unic. Azi, să vorbim despre galeriile WordPress. Dacă doriți să împărtășiți acele fotografii frumoase pe care le-ați făcut în perioada sărbătorilor, nu trebuie să vă arătați mai departe de galeria WordPress. Așa este, nu aveți nevoie de un plugin. Nu, nu.


WordPress este livrat cu o galerie încorporată cu care este bine să lucrezi. Puteți posta fotografiile uimitoare, le puteți edita; adăugați subtitrări, link-uri etc. și – datorită modulului Jetpack Carousel – adăugați o casetă de lumină, astfel încât cititorii dvs. să poată vedea versiuni mai mari ale fotografiilor dvs. în splendoarea lor deplină.

Indiferent dacă sunteți fotograf, blogger foto sau pur și simplu iubiți să împărtășiți imagini pe site-ul dvs., galeria WordPress vă oferă exact instrumentele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare. În acest post, veți descoperi:

  • Cum să creezi galerii WordPress colorate
  • În cazul în care trebuie să vă supraîncărcați galeriile, trebuie să vă încărcați câteva galerii WordPress

Pe scurt, sunteți într-un timp minunat, așa că fixați centurile de siguranță și bucurați-vă de plimbare.

Cum să creați galerii WordPress colorate

Galeriile de imagine adaugă culoare și viață site-ului dvs. WordPress, stimulând păstrarea utilizatorilor. Și având în vedere că sunt incredibil de ușor de adăugat la WordPress, nimic nu este să te împiedice să creezi postări și pagini grozave care să-ți impresioneze cititorii. Iată cum puteți adăuga o galerie de imagini în WordPress.

Alegeți Locația

O galerie WordPress poate merge oriunde în pagina sau postarea dvs. Puteți să-l plasați pe o postare / pagină goală sau în mijlocul textului. Tot ce trebuie să faceți este să plasați cursorul acolo unde doriți ca galeria dvs. să meargă așa cum se arată mai jos:

wordpress galerii adăugând o nouă postare

Adăugați imagini

În continuare, trebuie să adăugați imaginile. Faceți clic pe butonul Adăugare media pentru a accesa ecranul Insert Media. Apoi, faceți clic pe linkul Creare galerie pentru a începe să vă construiți galeria:

galeriile wordpress creează ecranul galeriei

Aveți două opțiuni aici. Puteți încărca imagini de pe computer sau utilizați imagini pe care le aveți deja în media media. Întrucât al nostru este o nouă instalare WordPress fără nicio imagine, vom continua cu prima.

Faceți clic pe Selectați fișiere sau trageți și aruncați imaginile pe ecran pentru a iniția încărcarea:

galerii wordpress care încarcă imagini pe ecran

Încărcarea de imagini în galeriile WordPress

După ce încărcați imaginile, aveți posibilitatea de a alege fiecare descriere a imaginilor dvs. Puteți chiar exclude unele dintre imagini din galeria dvs. WordPress. Este chestii simple; o chestiune de punct și faceți clic per se. Adăugați titluri, titluri, texte și descrieri în fiecare dintre imaginile dvs., apoi apăsați butonul Creați o galerie nouă. Acest lucru vă va duce la ecranul Modifica galerie, unde puteți edita galeria la lungime:

galeriile wordpress editează ecranul galeriei

Editează galeria

Pe ecranul Edit Gallery, puteți efectua o serie de acțiuni. De exemplu, puteți trage și fixa imagini pentru a le reorganiza, adăuga mai multe imagini în galerie, ordona imaginile în sens invers, aranja imagini în orice ordine aleatorie, vizualiza adresele URL ale imaginilor dvs., anula întreaga galerie, stabilește numărul de coloane si asa mai departe:

galeriile wordpress editează acțiunile ecranului galeriei

Inserați galeria

După ce sunteți mulțumit de setările pentru galerie, este timpul să mergeți mai departe. Faceți clic pe butonul Insert Gallery. Galeria dvs. va apărea în interiorul postării / paginii dvs. ca o serie de miniaturi. Puteți edita încă galeria în acest moment, pur și simplu făcând clic pe oricare dintre miniaturi:

galeria wordpress galeria inserată

Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Publicare / Actualizare și sunteți auriu:

galeria wordpress a publicat galeria

A fost ușor, nu? Puteți banifica aceste sfaturi de marketing WordPress pentru a vă prezenta galeria dvs. în întreaga lume. Dacă faceți clic pe orice imagine din galeria dvs. în acest moment, aceasta se va deschide în pagina de atașare, care trebuie să fim de acord, nu este foarte atractivă:

pagina de atașare a galeriilor wordpress

Adăugarea unei lumini la galeriile dvs. WordPress

Puteți activa modulul Carusel al Jetpack, permițându-le utilizatorilor să vă vadă galeria într-o lumină frumoasă. Dacă doriți să evitați Jetpack, băieții răcoriți de la WPBeginner au bifat modulul carusel și îl oferă acum ca un plugin autonom cunoscut sub numele de Galerie Carusel fără Jetpack.

Trebuie doar să instalați și să activați pluginul pe site-ul dvs. WordPress, apoi navigați la Setări -> Media pentru a alege opțiunile Carusel:

opțiuni de carusel cu galerii wordpress

Reîmprospătați postarea galeriei și faceți clic pe orice imagine. Galeria dvs. se deschide acum într-o frumoasă cutie de lumină:

wordpress galerează imagini în lightbox

Dulce.

Acum, că puteți crea galerii WordPress ca un profesionist, cum ar fi să încercați câteva plugin-uri de galerie WordPress, care adaugă mai multă putere întregii experiențe a galeriei WordPress? Pare grozav, nu?

Plugin-uri Galeria WordPress

Dacă doriți să supraîncărcați galeriile WordPress, piața pluginurilor WordPress nu este niciodată lipsă de plugin-urile de care aveți nevoie. Pe măsură ce alegeți, țineți cont de factori precum rating-urile pluginului, viteza, ușurința de utilizare și funcțiile oferite. În mod ieșit, iată o listă cu cele mai bune pluginuri pe care le-am găsit:

Galerie de Envira

galerii wordpress galerie de envira

Să începem cu un plugin de galerie WordPress ca niciun altul. Gallery by Envira vă permite să construiți galerii WordPress frumoase și pline de răspuns în câteva minute. Este optimizat pentru cele mai bune performanțe web și server, deoarece, în cuvintele autorilor, „… viteza este importantă atunci când vine vorba de SEO și conversie.”

Pe lângă faptul că este mobil prietenos, acest plugin galerie WordPress se livrează cu un constructor de galerii drag and drop care face crearea galeriilor WordPress ușor și rapid. Mai mult, puteți adăuga cu ușurință integrarea social media și vă puteți vinde imaginile fără a sparge transpirația. Creează-ți galeriile WordPress și adaugă-le la postările / paginile tale folosind shortcodes.

lightbox în Galeria Envira

Pentru a porni, puteți crea galerii video, puteți adăuga filigrane pentru a vă proteja imaginile, organizați imaginile în albume complete cu fotografii de copertă, puteți crea diapozitive uimitoare, vă puteți proteja parolele, adăugați stiluri CSS personalizate și multe altele. Versiunea pro vă oferă cele mai bune funcții.

Pânză WP

wordpress galeriile wp canvas gallery

Dezvoltat de Chris Baldelomar, WP Canvas nu face altceva decât să adauge opțiuni suplimentare în galeriile dvs. WordPress. Cu alte cuvinte, acest plugin „… extinde galeriile WordPress pentru a afișa galeria de zidărie, galeria de caruseli și glisiera.”

Și atunci când spunem opțiuni suplimentare, ne referim la o mulțime de opțiuni frumoase care vă permit să vă transformați galeriile WordPress, după cum doriți.

wordpress galerii wp panza

De exemplu, puteți alege dintre 5 stiluri de legendă, 6 tipuri de legendă, 8 stiluri de afișare, 15 dimensiuni pop-up, adăugați linkuri personalizate, deschideți imagini în filele noi și ascundeți controalele galeriei doar pentru a menționa cele mai importante.

Galerie foto

plugin galerie foto

După ce instalați și activați acest plugin pentru galeria WordPress, acesta adaugă un element de Galerie foto în meniul dvs. de administrare care face crearea de galerii WordPress la fel de ușor ca și crearea de postări. Este atât de trist că nu am putut alege imagini din media media, ceea ce însemna să încărc din nou aceleași imagini. Acest lucru înseamnă, de asemenea, pluginul creează un director suplimentar în folderul dvs. de încărcări! Nu băieți mișto.

galerie foto ecran admin

Cu toate acestea, odată ce încărcați imaginile, personalizarea galeriei dvs. este la fel de ușoară ca A, B, C. Puteți adăuga o previzualizare (copertă) fotografie, adăugați descrieri, setați filigranele, adăugați text alt, publicați fotografii, recreați miniaturi, adăugați etichete, etc. mult de pe un singur ecran.

Apoi adăugați galerii WordPress din ecranul dvs. Editare postare, unde puteți alege opțiuni suplimentare. Vorbim despre funcții precum mai multe stiluri de afișare, capacitatea de a afișa reclame, ascunde / afișează controale, o casetă de căutare, modul ecran complet și multe altele.

Totuși, acești tipi trebuie să facă ceva despre interfața cu utilizatorul, deoarece Galeria Foto lasă mult de dorit în ceea ce privește ușurința utilizatorului.

Galerie NextGEN

galeria nextgen

Probabil cel mai popular plugin de galerie WordPress, NextGEN face valuri în cercurile WordPress din 2007. În fiecare an, aceasta are în medie aproximativ 1,5 milioane de descărcări, fără a mai menționa ratingurile uimitoare pe care le obține. Adus de tine de Imagely, tipii de fotografie WordPress, poți conta pe NextGEN pentru a adăuga viață galeriilor tale WordPress.

Repede, să vedem ce este în geantă. Pentru început, NextGEN vă oferă un sistem robust de gestionare a galeriei WordPress, care este încărcat cu nenumărate opțiuni de încărcare, editare și publicare a imaginilor dvs..

vrăjitor galeria nextGEN

Totuși, singura caracteristică care mi-a purtat ziua este ghidul intuitiv de galerie, care te duce pas cu pas prin crearea primei tale galerii NextGEN. Expertul este atât de ușor de utilizat încât ar trebui să creezi o galerie în câteva secunde. Trebuie să lăudăm acest plugin pentru a fi ușor de utilizat.

WP Photo Album Plus

WP Photo Album Plus galerii wordpress

După ce activați WP Photo Album Plus, vi se prezintă un link (în partea de sus a ecranului dvs. de administrator WordPress) către pagina de setări pentru o configurare inițială rapidă. Această pagină de configurare rapidă este încărcată cu o mulțime de opțiuni care vă permit să proiectați o galerie din visele voastre.

De exemplu, puteți alege dacă tema dvs. răspunde, alegeți să reduceți dimensiunile imaginilor la încărcare, să permiteți vizitatorilor să încarce imagini, să activeze sistemele de evaluare, comentarii și partajare socială, să adăugați fișiere audio și video, să setați lățimi de imagine (există nenumărate opțiuni aici!), adăugați pesmet, publicați fotografia zilei și multe altele.

album foto wp plus pagina cu setări

Acesta este plugin-ul de galerie final cu ceea ce are mai multe funcții decât va avea nevoie vreodată. Departe de setări, crearea unei noi galerii este la fel de ușoară ca plăcinta. Pluginul adaugă un articol Albume foto în meniul dvs. de adminstrator WordPress, care vă ajută să creați și să accesați ușor galeriile WordPress. Cu toate acestea, interfața de utilizator lasă de dorit, însă cu toate opțiunile pe care le oferă acest copil, nu vă veți plânge cu greu.

După crearea albumului de fotografii, trebuie doar să accesați ecranul Editare postare / pagină și adăugați galeria la postarea sau pagina utilizând butonul WPPA + Shortcode Generator:

album foto wp plus adăugare galerie

Acest lucru vă va oferi propriul dvs. album foto WordPress, și iată un exemplu:

album foto wp plus postare

Legate de lectură

Dacă doriți să aflați mai multe despre galeriile WordPress și subiectul aferent fotografiei WordPress, am prezentat această listă scurtă pentru plăcerea dvs. de a viziona:

  • Galeria WordPress Shortcode
  • De ce ar trebui să vă găzduiți propriul portofoliu de fotografie cu WordPress?
  • 8 dintre cele mai bune plugin-uri de portofoliu și galerie WordPress
  • Galeria WordPress
  • Teme de fotografie WordPress

Concluzie

Galeriile WordPress sunt eficiente la publicarea, distribuirea și chiar vânzarea fotografiilor. Sunt ușor de creat și extins folosind plugin-uri pentru galeria WordPress. Sincer, nimic nu trebuie să te împiedice să creezi galerii WordPress frumoase ca un șef.

Am lăsat afară pluginul preferat pentru galeria WordPress? Ce plugin-ul galeriei WordPress folosește pe site-ul tău? Aveți o întrebare sau o sugestie despre galeriile WordPress? Spuneți-ne în zona de comentarii de mai jos. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me