Vindeți muzică online cu WordPress

Crearea și administrarea unui magazin online necesită ceva de lucru – nu există nicio acoperire a zahărului. Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru corect, puteți transforma magazinul online într-o afacere viabilă. Pentru a atinge acest nivel de succes, va trebui să vă proiectați magazinul pentru a se potrivi cu tipul de produs pe care îl vindeți, iar dacă intenționați să vindeți muzică online, trebuie să luați în considerare un pic mai mult.


De exemplu, magazinul dvs. va trebui să fie configurat diferit pentru a oferi produse precum muzică, spre deosebire de îmbrăcăminte sau electronice. Veți avea nevoie de un mod de a vinde cu ușurință fișiere digitale pe magazinul dvs., cum ar fi popularul plugin WooCommerce, precum și de o metodă pentru afișarea muzicii dvs. într-un mod clar și organizat.

Deși puteți vinde întotdeauna melodiile prin iTunes sau BandCamp, este o idee grozavă să oferiți muzică, piese bonus sau chiar memorii de ediție limitată (cum ar fi înregistrările de vinil personalizate) în propriul magazin. În această postare, vă vom arăta cum vindeți muzica online cu WordPress. Mai exact, cum se utilizează WooCommerce și Tabelul produsului WooCommerce plugin pentru a vinde propria muzică online. Sa trecem la treaba!

1. Instalați și configurați WooCommerce pentru a vinde muzică online

Înainte de a începe, presupunem că aveți un site WordPress configurat și gata de pornire. WordPress este atât puternic, cât și flexibil și poate fi utilizat cu ușurință pentru a crea un magazin de comerț electronic înfloritor.

Cu această opțiune, următoarea sarcină este să adăugați WooCommerce pe site-ul dvs. Acest plugin simplu, dar bogat în funcții, transformă site-ul dvs. WordPress într-un magazin funcțional adăugând opțiuni ușoare pentru a vinde efectiv muzică online cu WordPress:

WooCommerce Plugin

Pentru a începe, navigați la Pluginuri> Adaugă nou în tabloul de bord WordPress. Utilizați câmpul de căutare pentru a găsi „WooCommerce” și faceți clic pe butonul Instaleaza acum buton:

Instalați WooCommerce

După un moment, un nou buton etichetat Activati va aparea. Selectați și asta, iar WooCommerce va fi complet configurat pe site-ul dvs.!

În acest moment, veți fi dus la un scurt asistent de configurare:

Expertul de configurare WooCommerce

Vă recomandăm să parcurgeți aceste câteva ecrane scurte. Vă vor ajuta să vă configurați noul magazin, să stabiliți pagini importante și să configurați elemente cheie precum prețurile de expediere. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru complet despre instalarea WooCommerce.

2. Adăugați muzica în magazin

După ce ați instalat WooCommerce și ați trecut prin expertul de configurare, veți avea un magazin gol pe mâini. Aceasta înseamnă că este timpul să adăugați produse.

WooCommerce oferă un tip special de postare personalizată WordPress pentru a face adăugarea de produse est. Tipurile de postare personalizate sunt similare cu adăugarea de postări pe blog, doar cu diferite opțiuni specifice tipului de post (alte tipuri de post pot include portofoliu, mărturii, personal sau calendarul evenimentelor). Pentru a adăuga un nou articol WooCommerce din tabloul de bord, accesați Produse> Adaugă nou:

Adăugați un nou produs WooCommerce

Aici, puteți crea primul dvs. produs. Veți dori să începeți oferindu-i un titlu și o descriere folosind primele două câmpuri. În bara laterală din dreapta, puteți, de asemenea, să alocați produsul la una sau mai multe categorii, să îi dați câteva etichete descriptive și chiar să încărcați imagini.

Cu toate acestea, „carnea” WooCommerce se găsește în Date despre produs secțiune:

Date despre produsul WooCommerce

Aici veți adăuga toate informațiile vitale despre fiecare articol. Întrucât obiectivul dvs. este să vindeți muzică online, primul lucru pe care veți dori să îl faceți este să verificați ambele Virtual și descarca cutii din partea de sus. Acest lucru va modifica opțiunile pe care le vedeți ușor, pentru a ține cont de vânzarea fișierelor de muzică online, mai curând de produsele fizice:

Produse descarcabile WooCommerce

Apoi, puteți continua să introduceți un preț pentru articol și să încărcați fișierele pe care clienții le vor primi la cumpărare Fișiere descărcabile. Puteți configura, de asemenea, dacă ar trebui să existe o limită de câte ori fișierele pot fi descărcate și dacă expiră.

Restul setărilor din această secțiune sunt opționale, deși poate doriți să le analizați oricum. În plus, consultați și Scurta descriere a produsului câmp chiar mai jos. Acolo, puteți adăuga playere audio încorporate, astfel încât clienții să audă cum sună muzica dvs..

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Adăugați media. Încărcați fișierul audio de pe computer, completați detaliile acestuia și asigurați-vă că alegeți Încorporați Media Player sub Încorporați sau legați:

WooCommerce Embed Media Player

Aceasta va adăuga un simplu player audio în câmpul de descriere scurtă:

WooCommerce Media Player Scurtă descriere

După ce ați configurat primul produs, faceți clic pe butonul Publica buton pentru a-l face live pe magazinul tău. Apoi, repetați acest proces până când ați adăugat toate melodiile, albumele și așa mai departe încât doriți să le vindeți.

3. Creați un tabel de produse pentru a vă afișa muzica

Tehnic, primii doi pași sunt tot ceea ce este necesar pentru ca magazinul să funcționeze. Cu toate acestea, o configurație tradițională WooCommerce nu este necesară cea mai bună modalitate de a vinde muzică online.

Dacă lăsați lucrurile așa cum sunt, clienții vor trebui să navigheze pe fiecare pagina de produs individuală pentru a vă verifica toată muzica, pentru a asculta piese de probă și pentru a comanda ceea ce doresc. Acest lucru îi încetinește considerabil, ceea ce poate duce la pierderi de vânzări. În plus, fișierele muzicale de obicei nu au nevoie de multă descriere complexă sau de imagini mari, iar aspectul implicit WooCommerce atrage atenția asupra acestor elemente..

În schimb, puteți afișa tot ceea ce aveți de oferit pe o singură pagină utilizând un tabel de produse. Acesta este un mod organizat, atrăgător de vizual de a vă afișa muzica. Clienții pot vedea tot ce este disponibil în magazinul dvs. simultan și puteți furniza toate detaliile cheie, fără să le copleșiți cu informații. În plus, pot adăuga tot ce vor în coșurile lor chiar de pe această pagină. Puteți încorpora chiar și playerele audio audio direct în tabel pentru fiecare produs.

Pentru a configura o pagină ca aceasta, va trebui să Tabelul produsului WooCommerce conecteaza:

Acest instrument este optimizat pentru a funcționa fără probleme cu WooCommerce și vă permite să personalizați exact cum arată tabelul dvs. de produse și cum funcționează. După achiziționarea pluginului, îl puteți instala ca orice alt plugin terț. Mergi la Pluginuri> Adaugă nou și selectați fișierul plugin pe care l-ați descărcat. Activați pluginul, tgăină, du-te la WooCommerce> Setări în tabloul de bord. Navigați la Produse fila și selectați Tabele de produse pentru a introduce cheia de licență:

Setările tabelului de produse WooCommerce

Numeroasele setări oferite aici vă permit să reglați modul în care funcționează tabelul de produse. De exemplu, sub coloane, puteți personaliza exact ce informații vor fi afișate:

Coloane de tabel de produse WooCommerce

Asigurați-vă că includeți o imagine pentru fiecare articol, precum și scurta descriere (astfel încât playerele dvs. media vor fi incluse).

Meniuri de filtrare este un alt cadru crucial:

Filtre cu tabel de produse WooCommerce

Activând acest lucru, veți plasa meniuri derulante deasupra tabelului dvs., ceea ce va permite clienților să-l sorteze după atributele cheie, precum categoriile. Acest lucru le face ușor să găsească rapid ceea ce își doresc.

În cele din urmă, bifează caseta etichetată Coduri scurte din tabel. Acest lucru este necesar dacă doriți ca playerele dvs. media să funcționeze corect:

Comenzile scurte WooCommerce din Setarea tabelelor

Pentru mai multe informații despre toate setările pe care le puteți modifica, veți dori să aruncați o privire documentația pluginului.

Salvați modificările după ce ați terminat, apoi deschideți o nouă pagină (prin Pagini> Adăugare nou). Faceți clic pe butonul Bara de instrumente Comută pictograma, apoi selectați Introduceți tabelul de produse. Aceasta va plasa un cod scurt pe pagina dvs.:

Codul scurt al tabelului de produse WooCommerce

Acest cod scurt include toate setările pe care tocmai le-ați personalizat și vă configurează automat tabelul de produse. Puteți vedea cum arată utilizarea previzualizare buton:

WooCommerce Audio Table

Dacă doriți, puteți continua să reglați tabelul de produse până când este corect. Apoi, mergi mai departe și publică-l! Sunteți gata să vindeți muzică online. Clienții pot apoi să o folosească pentru a vedea toată muzica pe care o aveți disponibilă și pentru a face achiziții cu ușurință.

Concluzie

Cele mai bune magazine sunt optimizate pentru a se potrivi cu tipul de produse pe care le oferă. De exemplu, va trebui să vă proiectați cu atenție magazinul atunci când intenționați să vindeți muzică online cu WordPress. WooCommerce este un punct de plecare excelent, dar veți dori, de asemenea, să le oferiți clienților o modalitate simplificată de a vă explora muzica și de a face selecții, precum și de a adăuga alte extensii WooCommerce pentru mai multe funcții și funcționalități..

Aveți întrebări despre cum să vă configurați articolele WooCommerce sau să vă proiectați tabelul de produse? Întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me