Cum să vă vindeți produsele cu WordPress și WooCommerce

Când oamenii se gândesc la WordPress, se gândesc adesea la blogging, dar sistemul preferat de gestionare a conținutului din lume a parcurs un drum lung în ultimii zece ani. De fapt, cu un plugin sau două WordPress pot fi multe lucruri pentru multe persoane – nu în ultimul rând o platformă excelentă pe care să construiți un magazin web.


Nu există lipsuri de pluginuri și teme de comerț electronic pentru a transforma instalarea WordPress într-un magazin web. Acestea variază de la gratuit la nu atât de liber, iar calitatea pluginurilor variază în mod sălbatic. Pentru nou-venit eCommerce, a decide ce platformă să aleagă poate fi un coșmar.

În acest context, am decis să arunc o privire mai atentă la una dintre cele mai bune oferte de pe piață. Este atât gratuit, cât și excepțional de bine construit. Desigur vorbesc despre WooCommerce de WooThemes.

O scurtă prezentare generală a WooCommerce

WooCommerce este software-ul de comerț electronic la nivel de companie WooThemes (care a fost acum achiziționat chiar de WOrdPress). Permite adăugarea de extensii premium, astfel încât să puteți construi pe instalarea implicită în mai multe moduri. Iată o descriere rapidă a caracteristicilor cheie ale WooCommerce (așa cum se arată în pagina produsului):

 • Complet auditat de compania de securitate WordPress Sucuri
 • Gestionarea completă a magazinelor
 • Opțiuni extinse de raportare
 • Verificare simplă a unei pagini
 • Opțiuni multiple de gateway de plată
 • Mai multe opțiuni de marketing și promovare

Aceste caracteristici zgârie doar suprafața funcționalității WooCommerce. Deși acoperă cerințele multor magazine online care nu sunt disponibile, atunci când luați în considerare numeroasele extensii premium disponibile, ar trebui să puteți construi un magazin care să se potrivească complet nevoilor dvs. (indiferent de cât de unice pot fi).

Instalarea WooCommerce

Înainte de a instala WooCommerce, veți dori să vă asigurați că tema dvs. actuală este compatibilă cu WooCommerce. WooCommerce ar trebui să fie listat ca o caracteristică pe pagina temă. Dacă creați un magazin, vă recomandăm să obțineți o temă premium. Acest lucru este pentru a vă asigura că tema dvs. este compatibilă în permanență cu cea mai recentă versiune de WooCommerce (nu doriți nicio gaură de buclă de securitate, deoarece tema dvs. gratuită nu a fost actualizată). De asemenea, dacă alegeți o temă premium, cum ar fi Chic sau Total, există un stil personalizat adăugat pentru a face magazinul și toate widget-urile WooCommerce să arate grozav (din moment ce stilul implicit pentru plugin este așa).

Ok, nu că aveți o temă compatibilă, este timpul să vă instalați! Instalarea WooCommerce este la fel de simplă ca instalarea oricărui alt plugin din depozitul de pluginuri WordPress. În tabloul de bord WordPress trebuie să accesați Pluginuri> Adaugă nou apoi căutați pentru WooCommerce. Pluginul ar trebui să fie în lista Populară. Pur și simplu faceți clic pe opțiunea Instalare acum și după terminarea instalării, faceți clic pe Activare plugin.

instalați plugin-ul woocommerce

Aceasta vă va duce la pagina Setări WooCommerce, care necesită un ultim pas înainte ca pluginul să fie complet instalat. În partea de sus a paginii există o notificare mare care vă solicită să instalați WooCommerce Pages:

mesaj woocommerce

Făcând clic pe butonul Instalare buton va crea toate paginile necesare pentru magazinul dvs. online. După adăugarea paginilor dvs., veți fi accesat la ecranul de întâmpinare WooCommerce:

ecran de bun venit comerț

După ce pluginul este instalat complet, ar trebui să verificați starea sistemului WooCommerce pentru a vă asigura că nu există probleme imediate.

starea sistemului woocommerce

Aceasta se găsește în secțiunea de mai jos WooCommerce> Starea sistemului. Dacă există probleme, vi se vor oferi informații despre cum să le rezolvați (pe care ar trebui să le faceți înainte de a continua mai departe).

Configurarea WooCommerce

După ce pluginul este instalat complet, este timpul să începeți configurarea magazinului. În WooCommerce> Setări meniu vi se prezintă numeroase opțiuni. Să aruncăm o privire asupra opțiunilor pe care le puteți configura sub fiecare filă.

setări woocommerce

General

După cum vă așteptați, această filă vă oferă o parte din configurația de bază pentru magazinul dvs. Opțiunile din această secțiune includ opțiuni de locație, api și valută.

Produse

Această secțiune acoperă toate setările dvs. de produse. Aceasta include unitățile de măsurare, opțiunile de revizuire, opțiunile de produs și magazin, decuparea imaginilor produsului, opțiunile de inventar și setările produselor descărcabile.

Impozit

Impozitul este exact cum sună – setările de impozitare. Există o mulțime de opțiuni pentru calcularea ratelor de impozitare și pot fi complicate. Vă sugerăm să aruncați o privire la instituirea impozitelor în WooCommerce documentație înainte de a săpa în această secțiune.

Verifică

De aici puteți să setați coșul și paginile de checkout, să adăugați termeni și condiții și să selectați gateway-urile de plată. Transferul bancar, cecul, COD, PayPal și cardurile de credit sunt opțiunile WooCommerce incluse. Deși există o mulțime de plugin-uri și extensii disponibile prin intermediul terților pentru a adăuga gateway-uri de plată suplimentare.

De asemenea, aici puteți activa cupoane. Cupoanele și codurile de reduceri pot fi o modalitate fantastică de a oferi clienților fideli un motiv de a face cumpărături din nou. Multe magazine online oferă reduceri membrilor newsletter sau returnează reduceri ale clienților și este ceva demn de luat în considerare.

livrare

Aici configurați fiecare aspect al procesului de expediere pentru magazinul dvs. (dacă vindeți produse fizice). Pe lângă opțiunile de afișare a calculelor de expediere, puteți activa și configura următoarele opțiuni de expediere:

Alegeți-vă metodele de expediere, setați tarife fixe, permiteți transportul gratuit, adăugați opțiuni de transport internațional și chiar alegeți setări speciale pentru livrare sau livrare locală. Puteți activa toate aceste opțiuni individual și configura fiecare detaliu al metodelor de expediere pe care alegeți să le utilizați.

Conturi

Pagina de conturi oferă opțiuni pentru setările paginii conturilor dvs. de utilizator, adăugarea adreselor URL personalizate pentru paginile importante ale contului și activarea / dezactivarea conturilor și înregistrării.

E-mail

Această secțiune vă permite să configurați opțiunile de e-mail și șabloanele de e-mail utilizate la comunicarea cu clienții. E-mailurile pot fi configurate pentru diverse declanșatoare, cum ar fi comenzi noi, procesare sau completare, precum și facturi, resetări de parolă și multe altele. Puteți alege chiar culori personalizate!

Webhooks

Hook-urile Web sunt utilizate pentru a declanșa evenimente, cum ar fi deschiderea unui pop-up pentru un cod cupon atunci când clienții adaugă un produs în coșul de cumpărături. Această secțiune face mult mai ușor pentru WooCommerce să lucreze cu pluginuri de la terțe părți pe care poate doriți să le utilizați pentru a extinde funcționalitatea WooCommerce.

Adăugarea produselor dvs.

După ce v-ați ocupat de configurația magazinului, este timpul să începeți să adăugați produsele. Procesul de creare a produsului este aproape exact același cu crearea unei postări normale pe blog în WordPress

Puteți crea categorii și etichete pentru produsele dvs. și puteți adăuga clase de expediere pentru a vă grupa produsele după cele care au cerințe specifice de transport. Există, de asemenea, o opțiune de a adăuga atribute suplimentare la produsele dvs., cum ar fi mai multe culori sau dimensiuni.

Când adăugați un produs, vi se prezintă o pagină similară cu pagina post standard, cu câteva secțiuni suplimentare.

adăugarea produselor woocommerce

Date despre produs

Această secțiune vă permite să configurați totul despre produs. Există patru tipuri de produse disponibile pentru a alege dintre: simplu, grupat, extern / afiliat sau variabilă. Tipul simplu de produs este singurul care vă permite să faceți produsul fie o descărcare digitală, fie un produs virtual.

Ar trebui să vă asigurați că fiecare produs are un SKU, care este un identificator unic pentru opțiunile de gestionare a stocurilor. Această secțiune este locul în care setați prețul produsului, orice atribute suplimentare pe care le are produsul și opțiunile de gestionare a stocului pentru produs.

Există, de asemenea, o secțiune fantastică care vă permite să conectați alte produse pentru a vă permite să vindeți și să vindeți mai mult clienților. Acesta este un mod minunat de a împinge blând clienții să cumpere produse suplimentare de la dvs. Amazon este un maestru al acestei tehnici și merită să petreci un timp analizând modul în care abordează produsul care leagă pentru a-ți îmbunătăți vânzările.

Scurta descriere a produsului

Acesta este conținutul care va apărea lângă imaginea produsului dvs. în pagina produsului real (descrierea mai lungă pe care o adăugați mai sus este afișată într-o filă adiacentă recenziilor clienților). Aceasta este o secțiune excelentă pentru a adăuga câteva propoziții rapide sau o listă cu buletine despre caracteristicile produsului dvs..

produs woocommerce

Galerie de produse

Acesta este exact așa cum sună – o galerie cu imaginile produsului tău. De obicei, este o idee bună să adăugați câteva instantanee din orice vindeți, astfel încât clienții să poată verifica acest lucru înainte de a finaliza achiziția. În tema noastră elegantă, am modernizat galeria pentru a avea o casetă inteligentă pentru imagini, pentru a vă ușura și mai ușor clienții să vă vadă galeriile..

Raportarea

După ce magazinul este live și ai vândut câteva produse, merită să te uiți la funcțiile de raportare ale WooCommerce. Acestea pot fi găsite în WooCommerce> Rapoarte meniul.

Există rapoarte care vă descompun vânzările pe zi, lună, produs, categorie și, de asemenea, vânzătorii și câștigătorii de top. Pe lângă vânzările de produse, acesta are, de asemenea, rapoarte pentru utilizarea cuponului de reducere și diverse rapoarte asupra clienților. Există, de asemenea, o zonă care vă monitorizează produsele scăzute și în afara stocului.

Aceste rapoarte sunt o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu toate aspectele afacerii tale. Nu numai că această funcție vă permite să aflați cei mai buni vânzători, dar vă permite să vedeți și care produse nu sunt de vânzare. Astfel de informații vă pot împuternici să luați decizii profitabile. Cunoașterea tuturor acestor informații este un aspect important al funcționării unui magazin de succes, iar WooCommerce vă furnizează toate datele de care aveți nevoie.

O soluție simplă

Există multe soluții de e-commerce pentru WordPress, dar WooCommerce este acolo cu cele mai bune. Este gratuit și este dotat cu mai multe funcționalități decât multe plugin-uri de comerț electronic e premium. Odată cu funcționarea magazinului dvs., puteți utiliza aceste sfaturi pentru a vinde online, plus aceste sfaturi de marketing de conținut pentru a vă dezvolta afacerea.

Folosești WooCommerce? Ce părere aveți despre plugin? Există alte pluginuri pe care le-ați recomanda în loc de WooCommerce? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map