Odată ce WordPress devine din ce în ce mai popular pe zi, este evident că mai multe persoane vor sări pe bandwagon. Deși adoptarea WordPress este o mișcare grozavă, înseamnă că va trebui să-ți săruți site-ul web la revedere HTML? Trebuie să începeți cu adevărat peste tot când vă mutați la WordPress? Ei bine, nu. Puteți migra site-ul HTML către WordPress cu ușurință, păstrând conținutul, designul și chiar clasamentele SEO. Sună bine.


Înainte de a o lua acolo, aș dori să pledez pentru un lucru: dacă nu aveți un motiv puternic (cum ar fi adăugarea unui blog etc) pentru a re-platforma site-ul dvs., lăsați-l așa cum este. În caz contrar, nu ezitați să adoptați WordPress și să profitați de toate caracteristicile deosebite pentru care platforma este cea mai cunoscută. În mod evident, postarea de astăzi va include subiecte referitoare la migrarea unui site HTML către WordPress. Vom analiza planificarea și migrarea site-ului dvs. către WordPress.

Mutarea site-ului dvs. către WordPress: Planul

WordPress post-programare

Prin experiență, am învățat o lecție neprețuită în viață: nimic nu reușește fără un plan rock-solid. Prin urmare, pentru a migra site-ul HTML către WordPress, aveți nevoie de un plan minunat. Următoarele sunt câteva dintre punctele de care trebuie să țineți cont atunci când vă întocmiți planul:

 • Vă păstrați numele de domeniu existent sau creați unul separat? Bacsis: Puteți instala, de asemenea, WordPress într-un subdirector i.e. yourdomain.com/wordpress/ iar mai târziu indicați domeniul către director
 • Se va modifica structura URL actuală? Acest lucru se întâmplă tot timpul, așa că pregătiți-vă să redirecționați adresele URL vechi după migrare
 • Cât de mult conținut (pagini, postări, imagini, fișiere JavaScript etc) veți muta pe noul site? Volumele mici de conținut pot fi mutate manual, dar veți avea nevoie de instrumente specifice pentru a muta volume mari de conținut
 • Site-ul dvs. actual HTML folosește servicii externe? Există pluginuri WordPress pentru aceste servicii? Cum veți integra servicii terțe după migrare?
 • Va trebui să transferați instrumentele administrative existente sau există instrumente echivalente în WordPress?
 • Vei schimba gazdele web? Este frecvent ca proprietarii de site-uri să modifice gazdele web atunci când migrează către WordPress. Asigurați-vă că gazda dvs. Web se va potrivi nevoilor dvs. WordPress. Folosim, iubim și recomandăm hostingul WPEngine Managed WordPress.

La sfârșitul zilei, planul de misiune ar trebui să detalieze cum vei face:

 1. Creați un domeniu de testare sau un subdirector
 2. Instalați WordPress
 3. Importați conținut de pe site-ul HTML existent
 4. Proiectarea noului site WordPress (alegerea unei teme WordPress sau reproiectarea de la zero sunt câteva dintre opțiunile disponibile)
 5. Instalați pluginurile WordPress necesare
 6. Faceți backup pentru site-urile dvs. (atât HTML cât și WordPress)
 7. Aveți de-a face cu legături rupte
 8. Du-te si traieste

Înainte de a începe să ne amintim să facem backup pentru site-ul dvs. HTML (doar ca precauție) și rețineți că nu vă recomandăm să faceți legătura cu site-ul dvs. HTML în direct dacă nu vă simțiți confortabil cu ceea ce faceți. De asemenea, ar trebui să aveți o familiaritate trecătoare cu WordPress pentru a vă maximiza beneficiile de la acest tutorial. Cuvintele și expresiile, cum ar fi redirecții permanente, CMS, .htaccess etc nu ar trebui să vă sperie. Dacă este nevoie, efectuați cercetări need. Acum întocmește-ți planul pe o foaie de hârtie sau în Evernote – oriunde și pregătește-te pentru următoarea parte.

Cum să vă mutați site-ul în WordPress

Cu un plan de bază în mână, este timpul pentru partea la îndemână. Flexează degetele și permite-ne să începem prin configurarea WordPress.

Configurarea WordPress

WordPress 4.0 Benny Release

Aceasta este cea mai ușoară parte, indiferent dacă instalați WordPress local sau la un furnizor de hosting. Urmați ghidul legat în declarația de mai sus pentru a instala local WordPress. Instalarea WordPress cu o gazdă web este simplă și simplă, nu aștept să vă confruntați cu probleme. Majoritatea gazdelor au opțiuni de instalare ușoare cu un clic sau, în cazul găzduirii WordPress gestionate, au deja instalat WordPress pentru tine. Dacă vă blocați, nu ezitați să contactați gazda web.

Puteți alege să instalați WordPress pe un domeniu separat sau într-un director propriu – alegerea este a dvs. Mergi la Setări -> Citire în ecranul dvs. de administrator WordPress și bifați (bifați) Descurajeaza motoarele de cautare sa indexeze acest site în Vizibilitatea motorului de căutare secțiune. Nu doriți ca motoarele de căutare (și clienții) să vă găsească site-ul WordPress încă în curs de dezvoltare. Odată ce WordPress a funcționat (ceea ce înseamnă că puteți vedea noul dvs. site WordPress într-un browser), sunteți gata pentru următoarea parte: aducerea conținutului dvs..

Importarea conținutului

Acest lucru este un pic complicat, dar totuși posibil. Importarea conținutului existent pe noua platformă WordPress depinde cu succes de o serie de factori:

 • Site-ul dvs. curent HTML rulează pe un sistem CMS, de asemenea, conținut Sistem de gestionare a conținutului?
 • Există instrumente de import (sau scripturi) disponibile pentru dvs. și situația dvs. particulară sau veți importa conținutul manual?
 • Veți importa un volum mare de conținut? Importarea manuală a unui volum mare de conținut ar putea crea o mulțime de spații pentru erorile umane.

Să ne uităm la opțiunile pe care le avem. Dacă site-ul dvs. HTML rulează pe un CMS disponibil comercial, este posibil să aveți la dispoziție un instrument de importare. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți instrumentul, să faceți clic pe câteva butoane aici și acolo și munca dvs. este gata! Pentru detalii specifice cu privire la importul de conținut din orice CMS anume, vă rugăm să consultați importarea postării de conținut în WordPress Codex.

Î: Site-ul meu HTML are un CMS, dar nu există instrumente de import disponibile. Ce sa fac?
A: Sunați-vă dezvoltatorul backend pentru a muta conținutul dacă nu aveți idee ce să faceți.

Î: Site-ul meu HTML nu rulează pe un CMS. Asta înseamnă că aventura mea se termină aici?
A: Nu. Înseamnă că va trebui să importați conținutul manual. Tradiţional copie și pastă vine la îndemână aici.

Î: Site-ul meu HTML nu rulează pe un CMS și am un volum mare de conținut. Ce voi face?
A: Rotiți-vă mânecile și începeți să lucrați. Vei copia și lipi o perioadă, așa că primești și o cană mare de cafea. Sau mușcați glonțul și angajați un freelancer pentru a face treaba. În zilele noastre, există o mulțime de forțe de muncă independente, așa că ar trebui să fii acoperit în acest sens. Doar fiți vigilenți – vorbim despre site-ul dvs. aici, fluxul dvs. de venituri.

La importul conținutului manual, asigurați-vă că utilizați Lipiți ca text simplu butonul pentru a copia conținutul pe WordPress sau a lipi în partea „Text” a fiecărei postări, pentru a nu transfera accidental peste vreuna din formatarea veche. În plus, fii pregătit să lucrezi la reformatare. Aveți această șansă pentru a adăuga sau a scădea din conținutul dvs., dacă este necesar. Cunoașteți, raționalizați, consolidați sau re-propuneți conținut vechi. De asemenea, aveți grijă că importul de conținut manual vă va solicita mai întâi să creați pagini corespunzătoare în WordPress (pagină de pornire, blog, despre, etc.). În plus, va trebui să încărcați toate imaginile și alte fișiere relevante de pe computer.

Notă: Urmăriți toate adresele URL existente și noi. Va trebui să redirecționați (sau să editați) URL-uri vechi pentru a vă păstra clasamentul SEO și pentru a oferi o experiență fără 404 erori cu noul dvs. site WordPress. Puteți urmări toate adresele URL folosind un simplu document de foi de calcul.

După migrarea conținutului dvs., creați un meniu de navigare utilizând funcția Meniu WordPress disponibil în secțiunea Aspect -> Meniuri. Acest lucru ar trebui să fie ușor și distractiv. Presupun că al tău este un site web mic, cu câteva pagini, deci un volum redus de conținut. Prin urmare, importul de conținut nu durează zile ci câteva secunde. Următoarea parte implică proiectarea vizuală a noului dvs. site WordPress.

Proiectarea site-ului dvs. WordPress

alegând-un-nou-WordPress temă

Cu conținutul din noua platformă WordPress, este timpul să oferiți site-ului dvs. web un aspect plăcut. Dacă doriți să vă schimbați designul, acesta este momentul în care doriți să o faceți. Există mai multe căi deschise pentru tine:

 • Puteți dezvolta de la zero o temă WordPress
 • Puteți descărca o temă de la WordPress, Themeforest sau chiar propria noastră secțiune de temă gratuită
 • Puteți să luați o temă gratuită și să o furcați
 • Puteți utiliza cadre cu temă WordPress
 • Puteți converti șablonul HTML existent într-o temă WordPress
 • Puteți achiziționa o temă totală de tip WordPress-multifuncțională și receptivă ��

Cea mai ușoară metodă este de departe să găsiți o temă care vă place și să o instalați. Dezvoltarea propriei teme personalizate ar putea să nu fie cea mai bună opțiune dacă aceasta este prima dată când utilizați WordPress. Presupunând că design-ul dvs. este gata și funcționează, este timpul să reinstaurați toate funcționalitățile. Aici intră pluginurile WordPress.

Instalarea pluginurilor WordPress necesare

Pluginuri WordPress pentru adăugarea codului

WordPress se livrează cu un sistem excelent de pluginuri care vă oferă o mulțime de opțiuni și funcționalități pentru a supraîncărca orice site web. Puteți reproduce orice funcționalitate din site-ul dvs. HTML utilizând cu ușurință un plugin WordPress. Există atât de multe (pluginuri), atât gratuite, cât și premium, dar dacă nu puteți obține exact ceea ce căutați, construiți unul și împărtășiți-le cu lumea întreagă. Vinde-l, dă-l gratuit – orice. În timp ce nevoile dvs. pot varia în funcție de site-ul dvs. web și de preferințele personale, aici sunt peste o sută (100) de plugin-uri WordPress pentru a vă pune la dispoziție:

 • 25+ Cele mai bune pluginuri de social media
 • 20 de plugin-uri excelente de administrare WordPress
 • 40 de plugin-uri WordPress Must-Have pentru 2014
 • 20 cele mai bune pluginuri de comerț electronic din 2014
 • Cele mai bune pluginuri pentru membru WordPress
 • 10 plugin-uri BuddyPress pe care trebuie să le aveți (Hello-o-o, site-ul dvs. HTML existent este o rețea de socializare?)
 • Top 10 filtre de profanitate WordPress și plugin-uri de blocare spam

Aducere aminte: Instalați numai plugin-uri pe care le-ați descărcat de la o sursă de renume pentru a vă ajuta să reduceți timpul de încărcare a paginii dvs. WordPress. Pluginurile slab codate pot încetini site-ul dvs., ceea ce este un adevărat deznodământ.

Noul tău site WordPress este aproape gata de lansare. Mai avem doar câțiva pași de făcut. Înainte de a continua, să ne asigurăm că toate legăturile funcționează. Nu dorim ca clienții potențiali să ajungă pe 404 de pagini de eroare și nici să nu pierdem clasamentele Google atât de prețioase.

Redirecționarea linkurilor în WordPress

simplu-301-redirecționări

Cu conținutul dvs. în WordPress, funcționalitatea restaurată și noul dvs. site WordPress arată excelent, puteți să vă confruntați cu o altă problemă: legături sparte. Legăturile sparte pot fura toată bucuria din procesul de migrare și puteți trimite perspectivele mai târziu, așa că trebuie să fiți foarte atenți. Vă recomandăm să folosiți un plugin de redirecționare. Acest lucru face ca procesul să fie practic nedureros. Unele opțiuni bune includ Redirecționare simplă 301 sau Plugin de redirecționare. După redirecționarea tuturor linkurilor, este timpul să vă asigurați că funcționează. Cum? Folosește Plug-ul Broken Link Checker WordPress. Avem un ghid excelent în utilizarea acestui plugin care vă arată cum puteți elimina legăturile stricate pentru totdeauna.

Dacă doriți cu adevărat să săpați în noul dvs. site, vă puteți redirecționa linkurile manual modificând fișierul .htaccess (dar acest lucru se poate dovedi greoi, mai ales dacă aveți multe pagini). Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să parcurgeți calea .htaccess, iată codul de redirecție pe care l-ar adăuga fișierul dvs. .htaccess:

Redirecționare 301 /about.html http://yourdomain.com/about/
Redirecționare 301 /contact.html http://yourdomain.com/contact/
Redirecționare 301 /example.html http://yourdomain.com/example/

Nu uitați că adresa URL sursă trebuie să fie numele fișierului paginii, iar adresa URL de destinație trebuie să fie adresa URL completă, http: // inclusă. Și nu uitați să includeți numele subdirectorului dacă aveți pagini care locuiesc într-un subdirector. De exemplu:

Redirecționare 301 /folder/page.html http://yourdomain.com/page/

Îndreptarea domeniului dvs. către noul site WordPress

La ce folosește orele petrecute la migrarea site-ului tău, dacă nimeni nu îl va vedea vreodată? Să îndreptăm domeniul dvs. către noul site. Nu voi intra în detalii, deoarece WordPress Codex are un articol minunat pe acea copertă folosind o instalare pre-existentă de subdirector – utilizați acest ghid dacă ați instalat WordPress într-un subdirector.

Dacă ați instalat WordPress pe un domeniu separat sau ați modificat gazdele, va trebui să vă actualizați serverele de nume pentru domeniul dvs. Dacă utilizați un CDN terț, cum ar fi Cloudfare, va trebui să vă actualizați înregistrările DNS. Aceasta implică de obicei editarea înregistrărilor dvs. A, un proces care este ușor ca ABC.

Mătură finală …

Bravo!

Înainte de a elibera în sfârșit noul dvs. site WordPress bazat pe WordPress, verificați din nou linkurile stricate, consultați paginile principale pentru a vă asigura că sunt formatate corespunzător și verificați dacă toate funcționalitățile au fost restaurate (de ex. Magazinul dvs., forumul etc.). Configurează-ți permisiunile (mergeți la Setări -> Permalink), analitice, faceți site-ul dvs. vizibil motoarelor de căutare și faceți backup pentru site-ul dvs. HTML vechi Acest post este un ghid general pentru migrarea unui site HTML HTML existent către WordPress. Postarea nu este destinată site-urilor web extrem de mari. Dacă aveți întrebări sau doriți să contribuiți, vă rugăm să nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos!

Vreți să convertiți șabloanele HTML în teme WordPress? Vezi seria noastră de tutorial despre cum să creezi o temă WordPress din HTML.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me